joanaa1 02.01.04, 21:58 witam, wydaje mi sie ze Miłosz to piekne imię. A Mezczyzna je noszacy wlasnie dzis skonczyl 16 miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Miłosz 02.01.04, 22:04 Imie to ma cos w sobie,oprocz milosci Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kobow Re: Miłosz 03.01.04, 14:04 U mnie w pracy kolega ma na imie milosz,jest to praca typowo meska dletego mowimy naniego milosc.a propo jest taki troche duzy dzieciak ale mi sie podoba. moze ja uzyje tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
joanaa1 Re: cysia.b 05.01.04, 22:06 a wiesz, jestes jedna z nielicznych osob, ktore tak mysla, imie to raczej budzi przyjemne skojarzenia, ale coz takie masz prawo... Pozdrawiam. J. Odpowiedz Link Zgłoś
joanaa1 Re: madziarek_edziecko 05.01.04, 22:10 Witaj, moja kolezanka tez ma synka Nataniela ur. sie we wrzesniu 2000, bardzo energiczny chlopiec, mowia na niego Natek, Natan. albo poprostu Nataniel. Pozdrawiam, Joanna mama Agaty 17.02.99 i Miłosza 02.09.02 Odpowiedz Link Zgłoś
joanaa1 Re: madziarek_edziecko 05.01.04, 22:13 Zapomnialam! Czytalam historie Twojego Męza, mam nadzieje ze Nowy Rok przyniesie Wam juz same tylko pogodne dni!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: joannaa 06.01.04, 12:01 Dziekuje Joasiu! A my na naszego Natanielka wołamy: Natuś, Nati, Natek, Natan W ogóle to nie spotkałam żadnego wiecej Natanielka. Cieszę się, że jest jeszcze jeden i to w dodatku starszy od mojego . Nie jest wiec sam. Pozdrów drugiego Nataniela od nas. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola ReMilosz 06.01.04, 15:16 Czesc ! Kiedys mialam takiego malego kuzyna,teraz juz napewno jest doroslym mezczyzna,ale nie mamy zadnego kontaktu. Tak naprawde zapomnialam o tym imieniu,ale to forum odswiezylo mi pamiec .Naprawde piekne imie. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
emereska Re: Miłosz 13.01.04, 16:28 Cudownie piekne. Juz gdzies pisalam,ze jak dla mnie to imie numer jeden dla synka (obok Nataniela). Jeszcze sie nie spodziewam dziecka a juz mysle o moim malym Miloszku ,ktory moze gdzies czeka na to az bedzie mogl do mnie przyjsc. pozdrawiam,n. Odpowiedz Link Zgłoś