Gość: Mamulica:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 11:42 Mam pytanko podobaj wam sie te imiona ktore bysie wybraly??? Pozdrawiam i dziekuje za komantarze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 11:57 Nie podoba mi się żadne z rozważanych, więc pozwolę sobie zaproponować Juliusza. Jeśli jednak w grę wchodzą wyłącznie imiona wymienione w temacie, to Julian. Julian Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 12:14 bardzo lubie imie Julian ale w tym konkretnym przypadku ogromnie podoba mi się połączenie Szymon Piotr i to jego bym wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 12:39 Szymon Piotr jest dla mnie zbyt utartym połączeniem Głos na Juliana Mateusza Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 13:29 Julian Mateusz. Szymom Piotr zbyt oklepany. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 13:37 Zdecydowanie Julian, ale w zestawie z Piotrem. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 13:43 Zdecydowanie Julian Mateusz. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 15:04 Do Szymona Piotra mam biblijny sentyment jednak nie chciałabym, aby mój syn był Szymkiem. Julkiem zresztą też nie. Szukalabym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamulica:) Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:06 dzieki dziewczyny za pomoc....U nas jest tak ze ja che Juliana Mateusza a moj maz cche Szymona Piotra...Ale jeszcze sie nie zastanwiaalm nad tym aby polczyc i bylo Julian Piotr...dzieki za podpowiedz....do porodu zosatlo ejszce troszke bo rodze 8 listopada wiec cos wymysle...buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.08.09, 16:14 ja też bym zmiksowała Julian Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
nerwena Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 22:49 Wybieram Julian Mateusz, a może Julian Piotr? Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 23:38 SZymon - Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 30.08.09, 23:38 Julian vel Julek to wg mnie kompletnie niemęskie Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 01.09.09, 15:24 Hmm, znam kilku bardzo męskich Julianów i urwisów Julków. Uwielbiam to imię i bardzo dobrze kojarzę. Może nawet przez tę męskość noszących je Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 31.08.09, 08:46 Chyba wolalabym Szymona, chociaz troche przeszkadza mi jego popularnosc. Natomiast na pewno nie w zestawie z Piotrem. Zeby za daleko nie szukac, proponuje Andrzeja. Julian to typ mojego narzeczonego, wiec powoli sie przekonuje do tego imienia, ale podobnie jak wakacyjna_iguana, zawsze uwazalam je za troche niemeskie. Jesli jednak bedzie Julian, to na drugie bardziej od Mateusza pasuje Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 31.08.09, 13:01 Tak jak kilka osób powyżej, głos na Juliana Piotra, twardy Piotr trochę zmienia tego "niemęskiego", miękkiego Juliana. Razem tworzą moim zdaniem udany zestaw. Piotr Julian też byłby fajny Pozdrawiam, też listopadowa mama (sprzed prawie 2 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 31.08.09, 16:27 Julian oczywiście a na drugie raczej Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 31.08.09, 18:29 Zdecydowanie Juliana Mateusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr IP: *.gemini.net.pl 31.08.09, 18:58 Podoba mi się tylko Szymon Piotr. Z drugiej strony to połączenie jest deczko oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 31.08.09, 23:35 Żadne mi się nie podoba. Zgadzam się z Wakacyjną Iguaną - IMO również Julian jest kompletnie niemęski i nadanie na drugie Mateusz czy Piotr niewiele tu zmieni, bo to w końcu drugie imię. Szymek ładny, ale oklepany do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 01.09.09, 15:10 Podoba mi się zestawienie Julian Piotr, lub Juliusz. Albo zamiast popularnego Szymona - Tymon Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Wash & go: Julian Piotr 04.09.09, 21:47 Julian Mateusz... jakoś mi nie brzmi, choć nie potrafię tego uzasadnić, przy tym zaś szkoda z tej czwórki Piotra. Szymon Piotr zaś odpada z tego samego paragrafu, z którego moja Marysia nie mogła mieć na drugie Antonina (choć to imię jej babci) ani Teresa, a Franciszkowi za żadne ciastka nie dałbym na drugie Józef. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 04.09.09, 22:01 mam wujka Piotra który nazwał swojego synka Szymon obydwaj są wspaniali dlatego jestem za Szymonem Piotrem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czary-mary-to-ja Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 16.09.09, 22:40 Szymon Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 17.09.09, 12:32 Oba zestawy bardzo mi się podobają, ciekawa jestem co wybierzecie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamulica:) Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 13:47 hejka dziewczyny dziekuje za rady... . wlasnie juz sama nie wiem....co wybrac.... teraz przestawilam sie na SZYMONA..z Juliana chyba raczej napewno rezygnujemy.....ale kompletnie nie wiem jakie 2 imie juz Szymon Piotr mi sie nie podoba...A czy Szymon Mateusz podba sie wam??? Albo mam jeszcze pare typow.... Mateusz Piotr Wojciech Mateusz Leon+2 imie Koridan Maciej... Podoba wam sie ktores??? ps; jestem w szpitalu bo ciazy zagrozna wiec mam duzo czasu...ehhe do dopsiania....czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 18.09.09, 21:20 Chyba Kordiana Macieja bym wybrała z tych zestawów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamulica:) Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 13:50 Jeszcze zpaomnialam dodac Beniamin zaczyna mi sie podbac... Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Julian Mateusz???? czy Szymon Piotr 19.09.09, 00:24 Szymon Maciej Szymon Mateusz może być, ale na mój gust trochę za bardzo "na jedno kopyto". Choć ktoś może też lubić, kiedy pierwsze i drugie imię są trochę podobne. Zależy co się wam podoba. Odpowiedz Link Zgłoś