Dodaj do ulubionych

Margherita

13.06.09, 00:04
[sonda=]
[/sonda]MARGHERITA dziwna sprawa ;zamawiając pizze NP:fantasia płacisz 19.50 gdzie
4-ry składniki są w cenie; ale kierowca kiedy przyjechał to policzył sobie
22.50, za co za dowóz przecież na opakowaniu pisze DOWÓZ I KETCHUP GRATIS a
na paragonie napisane FANTASIA-19.50+SKŁADNIK-3ZŁ jak to możliwe CO JET GRANE
ja nie zamawiałem żadnego składnika jak to wytłumaczyć
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: Margherita IP: *.telkonet.pl 13.06.09, 07:45
      chyba maja jakies ciencia i juz nawet na pizzach walki kreca
    • Gość: kajtek Re: Margherita IP: *.blokowe.pl 13.06.09, 09:35
      ogólnie jakaś żenada SHOARMA w Sphinxie około 18 zł - ogromna porcja, a w marg około 21 pewnie 2 razy mniejsza
      • lachien Re: Margherita 13.06.09, 12:53
        Jak nie zamawiałeś składnika to było kopa w dupsko dostawcy dać, zadzwonić do
        właściciela, poinformować go o całej sytuacji. W cywilizowanym świecie w takim
        przypadku dostajesz szybciutko swoje zamówienie plus Coca Colę do tego za darmo
        i jeszcze Cię przepraszają.
        • lachien Re: Margherita 13.06.09, 12:54
          I w ogóle jaki składnik:)
    • toro.pl Re: Margherita 13.06.09, 18:24
      Ogólnie Lachien ma rację, bowiem zamówiłem niedawno pizzę na miejscu na Sadybie
      i to nie była ta pizza którą zamówiłem, więc to powiedziałem kelnerce i w ramach
      przeprosin zostawili mi tę pizzę i tą którą zamówiłem przyniesiono mi wraz z
      przeprosinami gratis za moment - więc miałem dwie:) No super sytuacja i mam
      nadzieję że w Ostrowcu też tak mnie potraktuje ktoś kto nawali?!!!
      • Gość: Wojtek_68 Re: Margherita IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 18:29
        a może tajemniczy składnik, to coś estra od szefa kuchni ;)
        jak w "Poranku Kojota" :))
        • maniekkamil Re: Margherita 13.06.09, 20:11
          Wojtek_68 Chłopie to co napisałeś o Poranku Kojota to moja żona więcej nie zje
          nic z FAST FOOD-ÓW pozdro
          • Gość: rico Re: Margherita IP: 80.50.238.* 17.06.09, 11:23
            he he o czym mówicie? Byłem kiedyś ze znajomymi w jednej z tzw "przodujących"
            pizzerii Ostrowca i po przyniesieniu dla jednej z osób innej pizzy niż
            zamówiona, panienka kelnereczka obruszona powiedziała " To nie będzie Pani tej
            pizzy jeść? No trudno". Następnie zabrała pizzę i wyszła do kuchni. Pozostali
            nie wiedzieliśmy czy jeść czy czekać. Po 40 min koleżanka dostała swoją pizzę. W
            jakości obsługi jeszcze daleko Ostrowiec jest w tyle.
    • Gość: Tede Re: Margherita IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.09, 19:11
      Jakby nie patrzeć to czy byłem w restauracji w Krakowie,we Wrocku,w Poznaniu czy
      w Wa-wie to też mnie traktowano poważnie i w razie uchybień nagradzano,ale w
      Ostrowcu swoim mieście nikt nie traktował mnie poważnie więc nie potraktuje
      nikogo poważnie i z poza Ostrowca i szkoda że nie wiedząc kogo się podejmuje
      wyrabia się sobie złą opinię,bo z całej Polski ludzie tu przyjeżdżają lub
      przejeżdżają.Ech:(
    • toro.pl Re: Margherita 13.06.09, 20:33
      A może wojtek ma rację - kto to wie?
    • toro.pl Re: Margherita 13.06.09, 20:39
      I z całej Polski tu przyjedaj
    • toro.pl Re: Margherita 13.06.09, 20:42
      I z całej Polski tu przyjezdzaja i naganiaja
      • maniekkamil Re: Margherita 13.06.09, 22:31
        może? ale kryzys panowie i panie co zrobić roboty coraz więcej a pieniędzy mniej
        to jest nasza rzeczywistość w RP
    • Gość: buki Re: Margherita IP: 195.116.34.* 14.06.09, 18:47
      Ja muszę stanąć w obronie naszej Ostrowieckiej Margerity. Jak tam ostatnio byłam
      kucharz przypalił zamówione przeze mnie tacos. Kelnerka sama od razu przeprosiła
      i powiedziała, że jeśli chcemy to ona oczywiście przyniesie następne.
      Odpowiedzieliśmy, że nie trzeba, a i tak na wynos dostaliśmy zapakowane piękne i
      smakowite tacos. ;-)

Poza tym... nigdzie nie spotkałam się z tak ładnie podanymi drinkami i potrawami
      jak w Margericie (oczywiście mowie tylko o Ostrowcu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka