hasz0 14.09.09, 23:41 choćby w 1 promilu chociaż? forum.gazeta.pl/forum/w,13,100228229,100267903,_samzes_sie_przecwelowal_wg_profesora_PO.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ________ma argument godny profesora PO sam zobacz 14.09.09, 23:51 ""Naiwność, jaką prezentujesz, jest doprawdy > zrozumiała u zdziecinniałego starucha o łże-IQ=? i wielkościowo > zbieżna do głupoty i nochala, "prawdziwy Polaku" z "herbem". Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Odpowiem za Andrzeja, który omija cię, jak może 14.09.09, 23:58 hasz0 napisał: > ""Naiwność, jaką prezentujesz, jest doprawdy > > zrozumiała u zdziecinniałego starucha o łże-IQ=? i wielkościowo > > zbieżna do głupoty i nochala, "prawdziwy Polaku" z "herbem". co mnie skądinąd nie dziwi. Nie wiem, czy awuk nasiąkł haszem. Myślę, że byłaby to ostatnia rzecz, jakiej by sobie życzył. I więcej - jestem pewien, że miałby wszelkie prawo dać w mordę za taką sugestię, bo niełatwo o większą obelgę. Jeśli Unia kiedyś zacznie płacić za głupotę, to Gates będzie ci mógł tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Dobra text wyborczy prezydenta Tuska POdziwiam ale 15.09.09, 12:05 co z prawdą (zgodną z konkretnymi faktami...nie mylić z kampanijno- wyborczą ktora trwa już ponad 4 lata - od niedoszłego PO-PiS-u)? Co z nią? ....wystarcza przekrecić jakąś wyrwaną nieistotną dup'erelkę OBUDOWAĆ GRUBO NADINTERPRETACYJNYM ZAŁGANYM OSZCERSTWEM przy pomocy sztabów pijarowskich opłacanych z pieniędzy otumanionych i....nazwać ją 'poprawną prawdą'...? Podaj adres i nazwisko chętnie się dowiem jak sie nazywa i gdzie mieszka taki NIE2006 tchórz parszywiec agitator wredoty, zaprzaństwa, fałszu i pospolitego draństwa! Ta sama wredna metoda doprowadziła do obrzydliwej hucpy z wręczaniem medali, z żenującym świętowaniem i podlizywaniem sie Putinowi na Westerplatte...poczytaj sobie jak Tusk poprawił stosunki z Moskwą w rosyjskiej prasie. Wypędzenie polskich rodzin przez Trawny też jest takim samym efektem tej "poprawnej prawdy" jaką stosuje rzad Tuska w polityce z Niemcami. Merkel go olała rózno tak jak go znienawidził Putin. Za co go tak lubicie? Za efekty gospodarcze... za sukcesy z Obamą, z Merkel, z Putiunem ...z innymi? Czy tylko za "poprawę" siatkówki? ....aha ii futbolu i kosza... i dziury...jakiej tam sobie chcesz..durniu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Dobra text wyborczy prezydenta Tuska POdziwia 15.09.09, 22:43 haszszachmat napisał: tak jak go znienawidził Putin. [Tuska dop. mój] bolszewia wychodzi ci jak słoma z butów Miałem sie do ciebie nie odzywać, bo na każdym kroku obrażasz dyskutantów. Weź sobie poszukaj za co Putin obraził sie na Tuska i dlaczego nie obraził się na L.Kaczyńskiego , choc ten był ostrzejszy w słowach. W skrócie ci podpowiem, bos niekumaty nad miarę, że chodziło o słowa Tuska [z pamięci] o szacunku dla żołnierzy radzieckich i szanowaniu ich miejsc pochówku, chociaż nie dali wolności Polsce To teraz powiedz mi : czy żołnierze radzieccy dali wolność Polsce? Pa serdeńko Może jeszcze kiedys się do ciebie odezwę A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 T__________y___ się nie odzywaj z łaski Ty PO-myśl 15.09.09, 22:51 po co piszesz o słomie ...nie rozumiejac nawet KTO KOGO OBRAŻA OD LAT mnie słoma pasuje nawet do siennika byle świeża...i wcale nie obraża ale dodaje zdrowia ...jaki masz kręgosłup????? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 sygnaturki nie czytasz? i nie kojarzysz PO-czatku 15.09.09, 22:52 skąd się wzięła.........IQ==? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 widzę że Cię obraziłem herbem...wg interpretacji 15.09.09, 22:56 piczej tzn. takiej bez kręgosłupa pielęgnowanego polską słomą z butów rodzinnych. PO_patrz na inny "miękki" kręgosłup: "Skąpski zaznaczył w rozmowie z dziennikarzami, że sam używał i będzie używał słowa ludobójstwo na określenie tej zbrodni, ale tylko jako słowa, które "niesie większą ekspresję", bardziej oddziałuje na emocje, a nie jako słowo mające "charakter prawny"." Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ciagle twoja prywata 15.09.09, 23:11 a ty to, a ty tamto, a ten mnie tak,a tamten tak jak zwykle wijesz się aby uniknąc prostej odpowiedzi na pytanie, które zadałem po przeczytaniu twoich rewelacji To teraz powiedz mi : czy żołnierze radzieccy dali wolność Polsce? A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 v__________________v 15.09.09, 23:14 ....naśmieszniejsze to to, że opisujesz siebie... jutro Ci wyjasnię w czym tkwi sedno. ############Ich (kaba) dziwi........---------> spójrz Dziwi natomiast fakt, że Lech Kaczyński o tej zmianie planów dowiedział się w ostatniej chwili. Jeszcze tuż przed 19. jego kancelaria informowała, że głowa państwa szykuje się do spotkania i czeka na mistrzów Europy. (kab) Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: ___________Andrzeju G! Czy Awuk nasiąkł hasze 16.09.09, 00:07 forum.gazeta.pl/forum/w,13,100274771,100313495.html Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Andrzeju G! Czy Awuk nasiąkł hasze 16.09.09, 20:54 Ile razy ci mówiłem żebyś swojej parszywej gęby nie wycierał moim nickiem ? Nie masz krzty honoru ? Nikt niechce cię czytac to musisz prowokować ? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Ma "honor". "Szlachecki" 16.09.09, 21:04 Niestety, nie ma żadnych zdolnosci honorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Ma "honor". "Szlachecki" 16.09.09, 21:30 Zaczyna watek pod jednym nickiem, zadaje pytania pod innym a odpowiada pod trzecim. To jakis pojeb totalny jest az dziw, ze znajduje chetnych do odpisywania. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ___________sam sobą się dziwisz? paradne to. 16.09.09, 22:31 Mówicie o honorze...kiszczakowym? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Ma "honor". "Szlachecki" 16.09.09, 22:31 matelot napisał: > Zaczyna watek pod jednym nickiem, zadaje pytania pod innym a odpowiada pod > trzecim. To jakis pojeb totalny jest az dziw, ze znajduje chetnych do odpisywania. W zasadzie z nim nie "dyskutuję", jednak gdy mnie zaczepia personalnie, czasem nie wytrzymuję i opie...m pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś