Dodaj do ulubionych

Gdzie jest watek o szabesgojach?

09.01.04, 13:02
Gdzie jest watek o szabesgojach?

Wyszukiwarka GW jeszcze wykazuje, ze cos takiego istnialo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10052200&a=10055323
[2] Do garow
autor: rycho7 data: 08-01-2004 15:37

Czyzby administratorzy portalu GW najedli sie szaleju?

A moze oprogramowanie portalu ma zaprogramowana alergie?

Straszy duch ojczulka Soso?
Obserwuj wątek
    • gini Re: Jak to gdzie? 09.01.04, 13:04
      rycho7 napisał:

> Gdzie jest watek o szabesgojach?
      >
      > Wyszukiwarka GW jeszcze wykazuje, ze cos takiego istnialo:
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10052200&a=10055323
      > [2] Do garow
      > autor: rycho7 data: 08-01-2004 15:37
      >
      > Czyzby administratorzy portalu GW najedli sie szaleju?
      >
      > A moze oprogramowanie portalu ma zaprogramowana alergie?
      >
      > Straszy duch ojczulka Soso?

Na oslej lawce .
      hihihi
      widac duzo prawdy Euromir napisal.
      Pozdrowka Rychu.
      • perli Michnikanie... 09.01.04, 13:15
        posty znikają i nawet całe wątki. Ale wstępniak przeczytałam. Teraz idę na
        oślą. Tylko prawda tam ląduje? Ciekawe to jest...smile
        • Gość: Jureek Re: Michnikanie... IP: 212.20.131.* 09.01.04, 13:20
          perli napisała:

> posty znikają i nawet całe wątki. Ale wstępniak przeczytałam. Teraz idę na
          > oślą. Tylko prawda tam ląduje? Ciekawe to jest...smile

Tak, tak, tam tylko prawda ląduje. Np. prawda o tym, że ktoś ma za dużo spermy.
          Jura

Uważam, że wywalenie wątku Euromira na oślą to duże przegięcie admina.
      • rycho7 podaj link 09.01.04, 13:20
        gini napisała:

> Na oslej lawce .
        > widac duzo prawdy Euromir napisal.

Przeciez kasowanie to przyznawanie sie do tego, ze to prawda. Oszaleli.

Jak sie dostac do tej oslej? Podaj link.
        • Gość: Jureek Re: podaj link IP: 212.20.131.* 09.01.04, 13:21
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10052200
          • rycho7 Dziekuje 09.01.04, 13:24
            Ale dlaczego na oslej lawce nie mozna dodawac do ulubionych watkow?
            • gini Re: Dziekuje 09.01.04, 13:26
              rycho7 napisał:

> Ale dlaczego na oslej lawce nie mozna dodawac do ulubionych watkow?

Skopiuj sobie , poki jest widoczny, ja czasami z osiolka kopiuje, jak mi sie
              cos podoba.
              • Gość: siedem Re: Dziekuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:32
                lepiej przeniescie to nazad tutaj. w koncu sie znudzi adminowi.

5040
                • Gość: EUROMIR SYMPTOMATYCZNE, ZE WYCIETO CALY WATEK /nt IP: *.cm-upc.chello.se 09.01.04, 14:20
                  • Gość: siedem Re: SYMPTOMATYCZNE, ZE WYCIETO CALY WATEK /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:23
                    michnikjugend uznali go za wywrotowo niebezpieczny, obcy klasowo i ideowo.

5040
                    • rycho7 szabesgojski janczarzyzm? 12.01.04, 09:34
                      Gość portalu: siedem napisał(a):

> michnikjugend
        • snajper55 Re: podaj link 12.01.04, 09:52
          rycho7 napisał:

> Przeciez kasowanie to przyznawanie sie do tego, ze to prawda. Oszaleli.

Dobre. Ośla Ławka - kwintesencja prawdy. Jóżek Zawadzki się z takiej opinii
          bardzo ucieszy. No i Krzyś52. Najwięcej wątków na Oślej jest ich autorstwa.
          Widocznie samą prawdę piszą.

Snajper.
    • Gość: Krzys52 Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydreptali IP: *.proxy.aol.com 09.01.04, 15:02
      w koncu tego "moderatora". Gratuluje kolegow
      • gini Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept 09.01.04, 15:07
        Ja tam mysle, ze calom ekipom siedzieli przy komputerach i naciskali na tego
        kosza od bubli co jest na niem napisane skasujcie ten watek.Tak wiec klikali i
        prosili skasujcie ten watek, skasujcie ten watek!!!
        Skoro Euromir sie nie doczekal smierci cywilnej, to przynajmniej watek szlag
        trafil...
        • Gość: Jureek Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept IP: 212.20.131.* 09.01.04, 15:11
          Nie sądź, Gini, wszystkich po sobie.
          Jura
          • gini Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept 09.01.04, 15:14
            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Nie sądź, Gini, wszystkich po sobie.
            > Jura

Alez ja nie sadze, po sobie bo ja nie klikam w kosze do smieci .
            Jak pisza o mojej ekipie to sie nie oburzasz tak bardzo, na zart natomiast bez
            wymieniania zadnych nickow jestes pierwszy z reprymenda.
            • Gość: Jureek Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept IP: 212.20.131.* 09.01.04, 15:32
              gini napisała:

> Alez ja nie sadze, po sobie bo ja nie klikam w kosze do smieci .

No to już w ogóle nie wiem, na jakiej podstawie tak sądzisz? Widziałaś ich już
              jak klikali w te kosze?
              Aha, ja też nie klikam, żeby nie było niedomówień, a mój stosunek do cenzury
              znasz.

> Jak pisza o mojej ekipie to sie nie oburzasz tak bardzo, na zart natomiast
              bez
              > wymieniania zadnych nickow jestes pierwszy z reprymenda.

Co Ty znowu z jakimiś ekipami? Piszę we własnym imieniu. Ile razy mam to
              powtarzać?
              Moja "reprymenda" nie miała żadnego zwiątku z jakimiś ekipami, czy drużynami.
              Po prostu zawsze tak reaguję, gdy widzę, gdy komuś nie może pomieścić się w
              głowie, że ktoś może się z kimś innym nie zgadzać w poglądać, ale jednocześnie
              walczyć o to, żeby adwersarz miał możliwość prezentowania swoich poglądów.
              Zareagowałeś, bo uważam, że zbyt czarno-biało to wszystko widzisz. Jeśli Borsuk
              i kogo tam jeszcze wymieniłaś nie zgadzają się z poglądami Euromira, to wcale z
              tego nie wynika, że chcą usunięcia tekstów Euromira z forum.
              To tyle.
              Aha, i jeśli Twoje sugestie były żartem, to potraktuj też i moją "reprymendę"
              jako żart. OK?
              Pozdrawiam
              Jura
              • gini Re: Jurkuu 09.01.04, 15:41

> gini napisała:
                >
                > > Alez ja nie sadze, po sobie bo ja nie klikam w kosze do smieci .
                >
                > No to już w ogóle nie wiem, na jakiej podstawie tak sądzisz? Widziałaś ich
                już
                > jak klikali w te kosze?
                > Aha, ja też nie klikam, żeby nie było niedomówień, a mój stosunek do cenzury
                > znasz.
                >
                > > Jak pisza o mojej ekipie to sie nie oburzasz tak bardzo, na zart natomiast
                >
                > bez
                > > wymieniania zadnych nickow jestes pierwszy z reprymenda.
                >
                > Co Ty znowu z jakimiś ekipami? Piszę we własnym imieniu. Ile razy mam to
                > powtarzać?
                > Moja "reprymenda" nie miała żadnego zwiątku z jakimiś ekipami, czy drużynami.
                > Po prostu zawsze tak reaguję, gdy widzę, gdy komuś nie może pomieścić się w
                > głowie, że ktoś może się z kimś innym nie zgadzać w poglądać, ale
                jednocześnie
                > walczyć o to, żeby adwersarz miał możliwość prezentowania swoich poglądów.
                > Zareagowałeś, bo uważam, że zbyt czarno-biało to wszystko widzisz. Jeśli
                Borsuk
                >
                > i kogo tam jeszcze wymieniłaś nie zgadzają się z poglądami Euromira, to wcale
                z
                >
                > tego nie wynika, że chcą usunięcia tekstów Euromira z forum.
                > To tyle.
                > Aha, i jeśli Twoje sugestie były żartem, to potraktuj też i moją "reprymendę"
                > jako żart. OK?
                > Pozdrawiam
                > Jura

Akurat nieszczesliwie nie zmienilam tytulu postu, co nie znaczy , ze adresuje
                post do w/w .Tobie sie tez to zdarza czasami.
                Post byl zlosliwym zartem pod adresem osob, ktore ciagle gdzies tam wymieniaja
                Gini i jej brygade czy tez ekipe , pisales ostatnio w watku Zybiego to masz
                iles tam postow, w ktorych pisze sie o mojej ekipie, ba ponoc na priwy mi
                gotowe teksty przysylaja.
                Nie wymienialam nickow celowo ale adresaci wiedza o co chodzi.
            • Gość: Jureek Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept IP: 212.20.131.* 09.01.04, 15:43
              OK, Gini. Przeczytałem jeszcze raz Twój żart i przyznaję ze wstydem, że
              zareagowałem zbyt pryncypialnie. Dopiero teraz zwróciłem uwagę na styl i
              ortografię i doszedłem do wniosku, że naprawdę nie pisałaś tego poważnie, a
              tylko nabijałaś się z Krzysia.
              No i teraz pewnie czeka mnie zasłużona śmierć cywilna za brak poczucia humoru.
              Jura
              • gini Re: Podziekuj Septykom i Borsukom, ktorzy wydrept 09.01.04, 15:56

> OK, Gini. Przeczytałem jeszcze raz Twój żart i przyznaję ze wstydem, że
                > zareagowałem zbyt pryncypialnie. Dopiero teraz zwróciłem uwagę na styl i
                > ortografię i doszedłem do wniosku, że naprawdę nie pisałaś tego poważnie, a
                > tylko nabijałaś się z Krzysia.
                > No i teraz pewnie czeka mnie zasłużona śmierć cywilna za brak poczucia humoru.
                > Jura

Nie przejmuj sie , mam na glowie teraz burze z piorunami, blyskawicami i grad
                wielkosci kurzych jajek, nie mam czasu na obrazanie sie martwie sie jak
                przezyc.!!
                Pozdrowka moze juz ostatnie
    • oleg3 Re: Gdzie jest watek o szabesgojach? 09.01.04, 16:08
      rycho7 napisał:
      > A moze oprogramowanie portalu ma zaprogramowana alergie?

Przejrzałem ten wątek Pana E. na oślej i doprawdy nie wiem dlaczego tam
      wylądował. To alergia ?
      • Gość: Emily jak sie dobrac do tej oslej? IP: *.dc.dc.cox.net 09.01.04, 17:30
        Przejrzałem ten wątek Pana E. na oślej i doprawdy nie wiem dlaczego tam
        wylądował. To alergia ?
        • gini Re: jak sie dobrac do tej oslej? 09.01.04, 17:31
          Gość portalu: Emily napisał(a):

> Przejrzałem ten wątek Pana E. na oślej i doprawdy nie wiem dlaczego tam
          > wylądował. To alergia ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10052200
          • Gość: Emily Dzieki Gini! IP: *.dc.dc.cox.net 09.01.04, 19:15
            wyslanie tego watku na osla lawke pewnie znamionuje strach admnina przed
            nieznanym. Kiedy sie czegos nie rozumie, lepiej to zlikwidowac, na wszelki
            wypadek. Kiedys palono na stosie czarownice i heretykow;0
            pozdro
        • cs137 Re: jak sie dobrac do tej oslej? 09.01.04, 18:48
          Tak, koniecznie się dobierz do tej Oślej! I, jak już Ci sie uda dobrać, to
          najlepiej juz tam zostań, moja Emilciu.
          • cs137 Emily: 09.01.04, 18:54
            Nie obraziłas się, mam nadzieję, za tę "szpilkę". To przyzwyczajenie ze szkoły
            podstawowej. Człowiek ciągnął za warkocze te koleżanki, które najbardziej
            lubił właśnie.

Ale Gini mi do dziś pamięta, że 8 miesięcy temu jej przyciąłem, iż mieszka w
            kraju, którego jedynym osiągnięciem jest wynalezienie brukselki i walonek.

Cheers! Cees
            • bykk Re:do Ceeśka 09.01.04, 19:11
              Ceesiek, Ty to potrafisz być...!
              Taki szkolony, taki niby delikatny, a Sceptyka po chamsku porównujesz do szamba?
              Nie przesadzasz?
              Sam masz honor w dupie (stukałeś, że więcej do "szamba" na FA nie wejdziesz)
              a teraz porównujesz profesorku Sceptyka do kretyna52?
              Opamiętaj się, jeszcze czas!
              Przykre, że Ty taki "oświecony", a jednak podupcony!!!
              hej!
              • cs137 Re:do Ceeśka 09.01.04, 20:14
                Bykku,
                Ja nie porównałem Sceptyka do szamba. W moim poście w ogóle imię Sceptyka nie
                padło.

To Ty wymyśliłes takie porównanie i to najlepiej świadczy o tym, co Tobie
                siedzi w głowie.
            • gini Re: Emily: 09.01.04, 19:12
              cs137 napisał:

> Nie obraziłas się, mam nadzieję, za tę "szpilkę". To przyzwyczajenie ze
              szkoły
              > podstawowej. Człowiek ciągnął za warkocze te koleżanki, które najbardziej
              > lubił właśnie.
              >
              > Ale Gini mi do dziś pamięta, że 8 miesięcy temu jej przyciąłem, iż mieszka w
              > kraju, którego jedynym osiągnięciem jest wynalezienie brukselki i walonek.
              >
              > Cheers! Cees

Saksofon wynalezli, jeszcze, i frytki to tez ponoc belgijski wynalazek.
              Profan jestes w ogole , maja nie znasz malarzy flamandzkich i cudownej
              architektury, w Belgii.Chyba Ci podesle linkow troche.
              • gini Re: Ceesiek uwazaj !!! 09.01.04, 19:15
                Zapomnialam dodac, ze jeden Belg Nagant wymyslil pistolet co sie nagan nazywa,
                moge zaszczelic.
            • Gość: Emily :do ceesia IP: *.dc.dc.cox.net 09.01.04, 19:18
              jasne, ze nie nie obrazilam, na tej oslej najciekawsze towarzystwo, choc same
              niewmowywink), ale tam jest historia ludzkiego buntu.
              pozdro
    • cs137 Czy "SEPTYK" to miał być złośliwy żart, czy... 09.01.04, 18:43
      ...faktycznie istnieje ktos taki?

"Septyk", jak "septic tank"? Czy to zawoalowana złośliwość?

W moim miasteczku bardzo wielu ludzi pobudowało domy w lesie, nie są
      podłączeni do miejskiej kanalizacji, więc maja poinstalowane "septic tanks",
      czyli, po polsku mówiąc, "high-tech szambo". Wiec bez przerwy tu sie słyszy o
      tych "septic tanks", temu nawalił, tamtemu sie przelał, etc., dlatego w tytule
      postiu Krzysia mnie uderzyło słowo "septyk".
      • Gość: pollak Re: Czy "" to miał być złośliwy żart, czy. IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 19:08
        To tylko wymysł forumowej Szmaty52.
      • Gość: Krzys52 Septyk wiedzial o jaka septycznosc chodzi :O))) IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 04:38
        Od dwoch lat wiedzial, a ja nie stwialem kropki nad 'i' - jak Ty teraz. On
        udawal, ze nie wie, a ja mialem ubaw.
        Septyk jest gowno. Wprost z tego katolickiego szamba wartosci.
    • cs137 Byniu, jeszcze raz: dobra nowina dla Ciebie! 09.01.04, 20:34
      Moja siostra przez lata hodowała krowy mleczne, aż wreszcie rok temu
      zrezygnowała, bo ten mleczny interes przynosił tylko i wyłacznie deficyt. W
      oborze jej zostało jednak ok. 2000 ton obornika. Nie bardzo wiedziała, co z
      tym "fantem" zrobic.

Aż tu miesiąc temu zgłosił się do niej pewien gentleman i odkupił od niej cały
      ten obornik, po 8 zł. za tonnę.

Zatem jest szansa, że i Ty mozesz zarobic duzo pieniędzy!

• sceptyk Prosba o drobny supplement 09.01.04, 21:35
        Ceesie, zaiste ciekawa historie przyblizyles nam tu, na Forum. Mam jedynie
        prosbe, bys zechcial ja uzupelnic. Zapomniales, zapewne przez ekscytacje
        wywolana ponownym pisaniem na Forum po okresowej nieobecnosci, wymienic tytuly
        naukowe Twej siostry. Badz inne dokonania (np. przodkow) - plasujace Ją, a
        zarazem rodzinnie i Ciebie, znacznie powyzej sredniej wsrod populacji forum.
        Tak jak to zwykles czynic i w wyniku czego, co sprytnie zauwazyl Twoj
        przyjaciel Kretyn (to ten od wolnosci slowa dla zab w kropielnicy), zaczyna nas
        powoli zzerac uczucie niepohamowanej zazdrosci.
        • cs137 Drogi Sceptyku, 09.01.04, 22:30
          Siostre moja sam zapytaj, W.B. poda Ci telefon.

Czy Ty nie daj Boze też wziąłes moje zlośliwości pod adresem Krzysia za
          złosliwości po Twoim adresem?

Bykk kompletnie opacznie zrozumiał, z kogo ja sie nabijam. Ale mnie to nie
          zdziwiło, bo mój post pisany był do przedstawicieli rasy ludzkiej, nie zas
          rasy zwierzęcej. Zwierzęta często rozumieją inaczej to, co my, ludzie, mówimy.
          Ja np. mówię naszej suczce Penny (znasz ją ze zdjęć!) np. SPEAK!, żeby
          zaszczekała, znacZy, a ona mi zamiast tego łapę podaje. Podobnie Bykk
          kompletnie opacznie zrozumiał moje intencje i w kogo skierowasne było ostrze
          mojej złosliwości.

Ludzie mają, niestety, taką skłonnośc, że jeśli w jakimś sporze powie sie
          cokolwiek na korzyśc jednej strony, to ta druga strona natychmiast dochodzi do
          wniosku, że jest się członkiem obozu ich przeciwnika.

Ja wyraziłem kiedyś niesmak z powodu STYLU polemiki z Krzysiem
          • cs137 Re: Drogi Sceptyku, jeszcze 09.01.04, 22:38
            Na pewno pamiętasz, że W.B., Jerzyk R. i Słoniu byli zawsze bardzo dobrzy w
            docinkach, zwłaszcza tzw. "zawoalowanych". Ja jestem z tej samej szkoły! Więc,
            skoro teraz masz WB i Słonia tak blisko, to może popraktykuj z nimi? Lata
            pobytu w kraju, który znany jest szeroko z wybitnie ciezkiego poczucia humoru,
            chyba wpłynęły na Ciebie niekorzystnie
            • sceptyk Alez drogi Ceesie, 09.01.04, 22:51
              Toc ja ze skory wychodze, by Twa tworczosc forumowa na tyle udoskonalic bys byl
              powszechnie lubiany, ba, niemal kochany (przynajmniej przez taki % jak Kwach),
              a Ty mnie w zamian, miast slow wdziecznosci, chcesz na pastwe slynnych - i na
              dodatek zawoalowanych - docinkarzy wystawic. Mysle, ze to nieladnie.
              • Gość: Krzys52 Dobrze, że nie zapomniałeś ładnie dygnąć :O)) IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 15:33
                Gnido
          • Gość: Krzys52 Nie wymagam bys moje poglady podzielal bez reszty IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 05:53
            Ceesie.
            W zupelnosci wystarcza mi ze podzielasz ze mna poglad na:
            wyzszosc liberalnej demokracji nad papiesko-polska "trzecia droga",
            rzeczywiste oddzielenie religii od panstwa (jak w wiodoacych demokracjach),
            zliberalizowanie prawa do aborcji,
            finansowanie kleru i kk przez parafianina, w miejsce okradania podatnika,
            uniewaznienie aktualnego konkordatu wraz z Art.25.4 Konstytucji,
            obecnosc symboli religijnych w miejscach publicznych,
            wtracanie sie kleru do nauki, sztuki...
            .
            czy chocby ustalanie ocen w szkolach podstawowych i srednich w oparciu o udzial
            ucznia w rekolekcjach..
            .
            Jak widzisz, nie potrzebuje nawet wymagac bys moje poglady podzielal bez
            reszty, Ceesie smile))
            .
            K.P.
            • Gość: Krzys52 Tylko w czym podzielasz poglady kretynow, Ceesie IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 06:12
              czy macie wspolnego cos wiecej niz bozie? Ciekawe...
    • cs137 Do Bynia: 10.01.04, 01:36
      Ochraniasz mnie za zle maniery, a popatrz na wlasne. Wyslalem Ci ladne zdjecie
      Papieza, a Ty co? Juz nie skarze sie, ze nie podziekowales, ale zeby tak nawet
      nie potwierdzic ani slowkiem, ze sie list dostalo? I to ma byc dobry
      katolik?....

A co do powrotu na FA. Powiedzialem, ze nie wroce, ale moglem zmienic zdanie,
      nie? Mowi sie: "Tylko krowa nie zmienia zdania". Bykki w takim razie tez, boc
      to ten sam gatunek. Wiec z tego powodu Ty nie rozumiesz, ze mozna zmienic
      zdanie. Ale LUDZIE na Forum na pewno rozumieja, ze mozna zmieniac zdania.
      Nawet, jak sa podzielone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka