Dodaj do ulubionych

P. Moskal w Gazecie

IP: *.proxy.aol.com 21.04.01, 22:55
Szanowny Panie A. Michnik ja bardzo rozumie pana zdenerwowanie gdy przeczytal
Pan oswiatrzenie P.Moskala ale jest jeden problem poniewasz ja nie moge znalesc
tego oswiatrzenia w Pana gazecie wiec drudno mi zabrac glos w tej sprawie,
znalazlem jedynie jakis paszkwil napisany reka Pani Katarzyna Montgomery, ml
Czy Pan Panie Adamie moze wydrukowac cale oswiaczenie, jest to bardzo wazne.
Pozdrowienia,
P.Barski

Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: P. Moskal w Gazecie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 23:08
      Panie Moskal Tak trzymać,całkowicie Pana popieram.
      pozdrawiam Karol
    • Gość: Szlomcio Re: P. Moskal w Gazecie-do poprzednikow IP: *.proxy.aol.com 22.04.01, 02:41
      Kanalie nie prowokowac prosze.moskala w dupe calujecie i odczepic sie od niej
      nie mozecie,poniewaz jezyk zassany zostal i trudno go teraz do wlasnego ryja z
      powrotem wciagnac.Zostaw chamie jeden z drugim w spokoju Czlowieka,ktory do
      ostatnich dni swoich o wolna Polske Boga prosi.Z Wielkim Szacunkiem dla Pana
      Jana Nowaka-Jezioranskiego,niby jakis "Szlomcio".
      • Gość: Arafat Jezioranski - kurier z Tel Avivu IP: *.as19.nwbl1.wi.voyager.net 23.04.01, 00:21
    • Gość: Smutek Re: P. Moskal w Gazecie IP: *.sympatico.ca 22.04.01, 02:50
      Gość portalu: P.Barski napisał(a):

> ...Pan oswiatrzenie P.Moskala ale jest jeden problem poniewasz ja nie moge znalesc
      > tego oswiatrzenia w Pana gazecie wiec drudno mi zabrac glos w tej sprawie,

Panie Barski,

Rozumiem, ze "drudno" panu pisac po polsku, co wiecej, wydaje sie, ze nawet "drudniej" Panu pojac co
      wazne dla Polski. Latwiej "oswiatrzac" to co "oswiatrzone" - gleboko wspolczuje.

• Gość: Szlomcio Re: P. Moskal w Gazecie-do Smutek IP: *.proxy.aol.com 22.04.01, 03:33
        Pan ma racje Panie "Smutek",GNOJE pokroju moskala zawsze beda pognebiac sie w
        bledach swoich.Czy Pan wie,ze oni nawet zdania po polsku,czy angielsku
        samowolnie ulozyc nie potrafia?Glupki pisza olowkiem na kartce,rano biegnie do
        tlumacza,placi 20 $ za 3 linijki tlumaczenia,pozniej slini sie z radosci,ze ma
        czego chcial,w koncu piwo pierdolnie,przeklnie i zanuci"piosnke o przyszlosci
        za pieniadze durakow w U.S.A. na jego rodzine przeznaczonych"
    • Gość: C.I.A. Re: P. Moskal w Gazecie-do pana barski IP: *.proxy.aol.com 22.04.01, 04:08
      Facet,przymknij swoja przepita dmuchawe,nie popieraj glupiego moskala,bo dzieki
      niemu jestes takim jakim jestes.Zajmij sie robota,postaraj o zielona
      karte,jezyka sie poducz,zone dzieki temu prawdziwa odzyskasz,a do polityki sie
      nie wpieprzaj.Ktos mowil ,ze ty jak "Potejto"wszedzie ryja nieogolonego ponad
      wszystkimi otworzyc probujesz.
      • Gość: yasio Re: P. Moskal w Gazecie-do pana barski IP: 213.121.249.* 22.04.01, 15:39
        C.I.A. po raz pierwszy czytam forum Gazety. Jestem w Egipcie i nie zawsze
        jestem na biezaco z wiadomosciami z Polski. Podoba mi sie to, co i jak piszesz.
        Masz duzo cierpliwosci w dyskusji z tymi, za ktorych obaj sie wstydzimy. Nie
        zapominaj, ze to przewaznie dobrzy ludzie a stan ich mozgow nie wynika ze
        spozycia skazonej wolowiny ale z faktu, ze wyrastali w otoczeniu, ktorego
        projekcjami sa slowa, z ktormi tak zaradnie polemizujesz...
        Powodzenia C.I.A.
        Yasio
    • Gość: GIx Masz racje. Nigdy nie opublikuja,a tylko "relacjonuja" IP: *.as5300-6.dialup.nyc.ny.metconnect.net 22.04.01, 04:24
      Masz racje. Nigdy nie opublikuja,a tylko "relacjonuja" niewygodne dla nich
      wypowiedzi.
      • Gość: Szlomcio Re: Masz racje. Nigdy nie opublikuja,a tylko do GLX IP: *.proxy.aol.com 22.04.01, 04:55
        Jak ty myslisz,dlaczego nikt nie lubi Szlomcia za jego wypowiedzi?Nabralem
        tepakow w jednym ze swoich postow,ze mieszkam w Sydney i poszlo..Ale jest
        ktos,kto nad nimi czape trzyma,chwala Jemu,tylko on wie skad ja
        nadaje.Moler,nie gniewaj sie Ty to jestes O.K.?
        • Gość: C.I.A. Re: Masz racje. -Do Molera i Szlomcia IP: *.proxy.aol.com 22.04.01, 05:18
          Jestescie obydwaj na naszym oku,przedtem skurczybyki,dzisiaj przyjaciele?
    • Gość: Jude Szlomcio,czy zwaliles juz dzis konia? IP: *.as19.nwbl1.wi.voyager.net 23.04.01, 00:23
      • Gość: Szlomcio Re: Szlomcio,czy zwaliles juz dzis konia? IP: *.proxy.aol.com 23.04.01, 01:02
        Ja nie musze,zrobi mi to polska pani magister,ktora w mojej drugiej fabryce ze
        stolu sprzata,a pozniej za 10 $,polskiego meza wyzywac od pijakow bedzie na
        Moim delikatnym ciele akrobatyczne figury wywijac,wzdychac,jeczec,a za 2
        miesiace znowu o glupie 400 $ na skrobanke proszac.Pestka,do Polski sama
        wroci,ale w macicy jej slady dokladnie dzien dzisiejszy dodajac,453 slady
        spermy mojej pozostana.Ona polska pani magister,ja australijski Szlomcio,a
        polski maz,wyniki pracy zony z zachwytem lizac bedzie.
      • Gość: test Test IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 23.04.01, 02:22
        test
        jc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka