superspec 29.10.09, 20:34 Nie zakładajcie wątkow personalnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:35 superspec napisał: > Nie zakładajcie wątkow personalnych. Ok!Jestem za i dodam prosze nie atakowac ad personam , dyskutowac z tym co adwersarz napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:39 gini napisała: Ślepa hipokrytka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:44 Uzyje twojego slownictwa, chcesz z glana?Zapamietaj sobie to co napisalas, jest w archiwum tego juz nie wyklikniesz szlachcianko. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:offfffffffffff-nocnik 29.10.09, 21:05 g-48 napisał: > > A swojego nocnika nie wystawisz? Ja jej wystawie jutro, dzis malo czasu. Szlachciurka spod otwocka, koszyczki podstawia nawet wielkanocne. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Bedziesz kopać ? n/t 29.10.09, 21:30 Pewnie, ze bede, ,a co myslisz, ze sie gnoju poplacze=, Nie ma takiej mozliwosci. Zycie mnie nauczylo. Ktos mi kiedys podpowiedzial, Nitschego, " To co cie nie zabilo to cie uczyni silniejsza" wiec takie gnojki w smierdzacych walonkach mam gdzies. Dawaj dalej tylko te walonki zmien, na milosc boska !! cuchnie tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Bedziesz kopać ? n/t 29.10.09, 21:37 > Ktos mi kiedys podpowiedzial, Nitschego, " NIETZSCHEGO niedouczona chamko. Nie jesteś chyba zbyt urodziwa, zgadłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:56 Napisała ci zbyt delikatnie chamico w glanach. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:03 bingo44 napisał: > Napisała ci zbyt delikatnie chamico w glanach. A ty gnoju zmien walonki bo smierdza na cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:08 Jeszcze cię podpuszczę chamico : Arab wykorzystał, skopał i porzucił, żeś taka nabuzowana ? A teraz dawaj, pokaż na co cię stać wywłoko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:14 madamka otwocka44 rzynela polszczyznom piknom: > Jeszcze cię podpuszczę chamico : Arab wykorzystał, skopał i > porzucił, żeś taka nabuzowana ? A teraz dawaj, pokaż na co cię stać > wywłoko. no nie powiem jezyk tych filosemitow katolickich jest wspanialy Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:25 bingo44 napisał: > Jeszcze cię podpuszczę chamico : Arab wykorzystał, skopał i > porzucił, żeś taka nabuzowana ? A teraz dawaj, pokaż na co cię stać > wywłoko. Nie ma takiej mozliwosci gnojlu. Zmien te walonki, smrod na cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:19 Olewaj strupa !!! ,... ==================================== A ty gnoju zmien walonki bo smierdza na cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:40 I znów złodziej krzyczy : łapaj złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:36 Racja po twojej stronie trolliku ludzie.gazeta.pl/superspec/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:36 to jest wishful thinking spec... niektorzy tym zyja... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Myślę że masz rację. 29.10.09, 20:55 superspec napisał: > Niestety. "Dziekuje za przyznanie mi racji" A tak na marginesie, to myslisz, ze dokad ta sielanka bedzie trwala? Psychopata bedzie tu wyzywal , jego kumpel maruda z krakowka ciut inteligentniejszy bedzie go bronil a ty nawolywal do kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:37 superspec napisał: Podpisuję się i od tej chwili klikam w kosz jak zobaczę personalne badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/w,13,102268173,102268452,Re_Mam_do_Was_prosbe_.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:21 a ty manny minute, zeby znow zwrocic komus uwage... superspec prosi o nie zakladanie osobistych watkow... nic nie napisal o postach i offnickowa do tego sie odniosla, jak zrozumialam... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:23 No fajne Dana tlumaczenia. Oba Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:29 ja ciebie pardon, manny.... zapomnialam zupelnie, ze ty wiesz zawsze lepiej i zawsze masz racje.. oczywiscie, ze miedzy watkiem a postem nie ma najmniejszej roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:35 dana33 napisała: > ja ciebie pardon, manny.... > zapomnialam zupelnie, ze ty wiesz zawsze lepiej i zawsze masz racje.. > oczywiscie, ze miedzy watkiem a postem nie ma najmniejszej roznicy... Zgoda dana jak sie rozpedzimy, to mozemy cale forum wyklikac, w czym problem. Kazdy pojedzie po watku, i po zawodach. Zdaje sie, ze jest taka mozliwosc, kliknac w kosz przy watku? Ja nie kumata ale ty bylas cenzorka, to wiesz gdzie klikac by watek zniknal. Oswiec przyjaciolke z laski swojej. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:40 ja ci napisalam gini, ze przestalam byc twoja przyjaciolka... to byla wyjatkowa przyjazn, chyba 2 dni i sie skonczyla... napisalam ci juz chyba 2 razy, ze nigdy nie bylam cenzorka.. jak ci napisze po raz trzeci i wytluszcze, to w koncu dojdzie? nie bylam cenzorka.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:47 No to moglas Specowi od razu skomentowac ale chlam i juz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:51 co mialam skomentowac wg ciebie? a z tym chlamem to juz wszedzie musisz wejsc? nawet w odpowiedzi do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 21:52 Sorry, mialo byc a la chlam. Zabrzmialo nie tak jak mialo. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zero watkow personalnychj 29.10.09, 21:56 Zero atakow personalnych. pozarskiego na smycz i to krotka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 22:01 o czym ty piszesz, manny? dobrze sie czujesz? co mialam skomentowac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 22:18 no wiec co, manny? napisales do mnie: "No to moglas Specowi od razu skomentowac ale chlam i juz" zapytalam sie raz, to wyjasniles tylko jedno pytanie, a co mam skomentowac to juz nie.... zapytalam sie jeszcze raz i teraz cisza... to moze odpowiesz, bo chce isc spac.... co mialam skomentowac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dwie minuty wytrzymalas 29.10.09, 22:33 nu, zalosnie wygladasz manny... dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Masz racje 29.10.09, 22:58 nuedobrze sie czuje Od tygodnia chory ejstem. To mial byc zart. Wyszedl bez sensu i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:57 off_nick napisała: > superspec napisał: > > Podpisuję się i od tej chwili klikam w kosz jak zobaczę personalne badziewie. > > popieram, po pierwsze primo wyklikaj siebie w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:18 off_nick napisała: > pro100 napisał: > > Nie działa. > pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 21:54 off_nick napisała: > pro100 napisał: > > Jasne. > no dobra - na wyraźną prośbę i z najwyższym obrzydzeniem (żeby w tylko w nałóg klikalności nie wpaść!) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 z cyklu ile nickow ma otwock 29.10.09, 21:25 czy ktos zliczyl ile ta chamka ma nickow: 1.off pieprznieta 2.bingo44 3.szmulara niech ktos jeszcze mi pomoze w wyklikiwaniu tego lobuza polskojezycznego, tfu katoliczki filosemitki i jej kultury dworcowej. w miedzyczasie proponuje nie rozmawiac z najgorszej masci chuliganeria forumowa,ktora oprocz gnoju slownego i klonowania sie niewiele ma od lat do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Śmiecie do kosza... 29.10.09, 21:58 No to ciebie Offfffff-nocnikowa tylko czubek glowy wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: z cyklu ile nickow ma otwock 29.10.09, 21:45 vicky17 napisała: >w miedzyczasie proponuje nie > rozmawiac z najgorszej masci chuliganeria forumowa,ktora oprocz gnoju slownego Sama z sobą będziesz gadać ? Została ci jeszcze równie kulturalna jak ty Gienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: z cyklu ile nickow ma otwock 29.10.09, 21:52 vicky17 napisała: > czy ktos zliczyl ile ta chamka ma nickow: > 1.off pieprznieta > 2.bingo44 > 3.szmulara > > niech ktos jeszcze mi pomoze w wyklikiwaniu tego lobuza polskojezycznego, tfu > katoliczki filosemitki i jej kultury dworcowej. w miedzyczasie proponuje nie > rozmawiac z najgorszej masci chuliganeria forumowa,ktora oprocz gnoju slownego > i > klonowania sie niewiele ma od lat do powiedzenia. Vicky, dopiero zaczynamy, w czym problem, niech se szlachciurka spod otwocka klika, razem z marudka z krakowka. Kazdy nowicjusz gapowe placi.Czlowiek uczciwy mysli, ze dobrocia cos tam zyska, szybko chamstwo sprowadza cie do parteru. Wiedz zaczynamy z z chamstwem po chamsku. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: z cyklu ile nickow ma otwock 29.10.09, 22:37 gini napisała: > > Vicky, dopiero zaczynamy, w czym problem, niech se szlachciurka spod otwocka > klika, razem z marudka z krakowka. > Kazdy nowicjusz gapowe placi.Czlowiek uczciwy mysli, ze dobrocia cos tam zyska, > szybko chamstwo sprowadza cie do parteru. > Wiedz zaczynamy z z chamstwem po chamsku. > > > > hehe jeszcze wyjdzie na moje dobra rada, na prawde olewac te najgorsza chuliganerie forumowa,bo ona tylko zyje chamstwem i zebrze o nie. wyobrazasz sobie takiego facia jak maruda w realu,albo taka kobite jak madam otwocka? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 20:46 Idealisci. Powodzenia,komuszku.)) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Widzicie jak ladnie 29.10.09, 21:00 Zadnych watkow personalnych. Tak trzymac, . Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Do śmieci. 29.10.09, 21:08 manny-jestem napisał: > chlam Wzajemnie manius. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Mam do Was prośbę. 29.10.09, 22:15 hansgrubber napisał: > Jestem za. Na smietnik! Odpowiedz Link Zgłoś