hansgrubber 10.11.09, 23:18 wszystkim tego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski Bez cenzury jest tylko śmierc 10.11.09, 23:23 Każdy wydje ostatnie piardnięcie oraz kał i mocz. Absolutna rownosc i szczerosc bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Uszzz, ja go zafiksowalem na tym pierdzeniu, no! 10.11.09, 23:26 Te doope wielbladzia! A nigdy nie wierze, gdy mi mowia o wplywie jaki wywieram na inne osoby Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Typowo ksiezykowski punkt widzenia:) 10.11.09, 23:41 A czemu to Grubber kiedys nosil sie z mysla wewstapienia do seminarium? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia panie chams 12.11.09, 11:35 weszlam na te pana forum ale tam narzygane jest, jakas gini forum pana obrzygala nawet snajper zauwazyl,posprzataj pan troszke panie chamsie Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: panie chams 13.11.09, 11:44 wez sie pan za robote panie chamsgruber, sprzatnij pan panienki sobie buciki pobrudza Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: panie chams 13.11.09, 11:59 a ty taki slabowity na glowce , ze nie mozesz dwoch zdan w jedny poscie umiescic ja first.kanalia jestem ,nie zauwazyles slepy zorro? nie czytaty i do tego niepisaty, tepy zorus Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: panie chams 13.11.09, 20:30 gini ten nowqy nick first kanalia pasuje do ciebie jak ulał o kwiaty w podziece nie prosze bo to ja cię pierwsza nazwałam kanalią i zdania nie zmieniam pokazujesz to na każdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: panie chams 13.11.09, 21:13 jestem kanalia w kazdym calu dlatego sie tak zalogowalam nieporadna umyslowo ariadno,nieporadna umyslowo,ta glupia dini musiala ci tlumaczyc, bo nie rozumialas,debilka jestes, lepiej juz pogadac z off nickowa ona przynajmniej rozumie miedzy slowami, Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: panie chams 13.11.09, 21:45 jeszcze sie cieszy z tego co ty mi małas tłumaczyć kilku ludzi ci pisało,że przweginasz,kładło ci łopatą do pustego łba,że nie godzi sie tak pisać,a ty swoje kanalio myslaca,że mysli Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: panie chams 14.11.09, 05:25 no fajnie, kilku ludzi, tlumaczylo,tej glupej gini ze Treblinka to byly wczasy, a ta glupia tempa gini sie upierala, i twierdzila, ze to bylo pieklo ,najlepiej se pogadaj z off nickowa moze ci cokolwiek wbije do pustego lba. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: panie chams 14.11.09, 12:01 niektore kobiety mysla mozgiem, niektore macica, a ty zlotka i jedno i drugie wylaczylas.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: zerro, pisz na berdyczow nt 14.11.09, 13:29 no przeciez mowie ci kobieto: GAME OVER! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: panie chams 16.11.09, 15:30 1zorro-bis napisał: > niektore kobiety mysla mozgiem, niektore macica, a ty zlotka i jedno i drugie > wylaczylas.... a niektore zorra wylaczaja wlasnie swoja meska macice i efekt tego jest widoczny..no super rozmowa tepych, ereckich troli,jak zwykle podszywajacych sie pod paru z nas..wy tgo juz slinotoku na temat gini dostajecie..wszystko dobre by glupio prowokowac tepe pyskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: panie chams 16.11.09, 17:25 myszko vicky....potwierdzasz tylko to co juz napisalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: panie chams 14.11.09, 14:00 robisz z siebie większą kretynkę niż jesteś i w dodatku łżesz bo było odwrotnie jesteś wzoorem głupoty i tepego uporu Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 14:40 czyta ,nie rozumie co czyta to dopiero kalectwo umysłowe potem banualuki wypisuje i robi z siebie debilkę i trwa w tym uporze,choc wie,że się myli kanali na pewno first niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 14:58 wypad sciereczko bez honoru niedawno sie zegnałaś i na pewnym forum się zarzekałas,że na aqanet nie wejdziesz i co? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 15:19 pisz dalej, ja bede odpisywac jak dotychczas i zaraz perle przescigniemy,a jaka oszczednosc na klawiaturce Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 15:29 Go to He....Heaven? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 16:15 no i to sie nazywa wspolpraca,jak tak dalej pojdzie to nigdy perly nie przescigniemy Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Re nieporadna na umysle ariadna 14.11.09, 17:54 GAME OVER...Capisci? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: panie chams 13.11.09, 11:54 sama narzygalas a teraz sie denerwujesz, gini? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: panie chams 13.11.09, 11:57 ja sie nie denerwuje, skoro gini narzygala to trzeba posprzatac,wyciac wszystkie watki autorstwa gini, czysto bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Repanie zerro 13.11.09, 18:48 az tak lubicie czytac posty gini,ja tam bym wyciela to badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Repanie zerro 13.11.09, 19:04 wiesz co kobitko, mnie sie wydaje ze tobie po prostu chlopa brak! Ale, ja sie nie pisze! Za bardzo cenie sobie mojego ..."malego" Game over. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Re panie zerro 13.11.09, 19:22 znowu nie wiesz co odpowiedzic biedaku,tak sie zastanawiam kto zalozyl na gueule te maske, i rznie glupa.Chociaz wcale nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Re panie zerro 14.11.09, 11:59 lepiej rznac glupa niz ciebie....Zawsze to zdrowiej i bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Czy musicie 14.11.09, 15:12 nie znoszę jędzy ona wie za co. a jak ktos mi podpadnie to nie popuszczę Odpowiedz Link Zgłoś