marouder.eu 28.11.09, 13:47 ..do watkow niedoszlego ksiezyka a obecnie lewackiego poeba, Grubbera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu No, ty to akurat dopisujesz sie kazdemu,.. 28.11.09, 14:00 ..taki z ciebie altruista. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Urabalo sie wczesnym popoludniem? Nu, prosze:/ 28.11.09, 14:09 To ile juz litrow Placzus wchlonelo z kartonu z winkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:01 przeszkadza ci to ksiucie? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 wyjaśnij mi dlaczego kasujecie w Wikipedii 28.11.09, 14:08 Nawet w najgorszych czasach Młodzież Polska nie stosowała takich wrednych metod! Wiesz COCIAZ Marudny _ilu Prezesów Mł. Wszechpolskeij oddało życie w obronie Żydów? __ Uwaga! Zamierzasz utworzyć stronę, która została wcześniej usunięta. Upewnij się, czy ponowne utworzenie tej strony jest uzasadnione. Poniżej znajduje się rejestr usunięć i zmian nazwy tej strony: 14:45, 17 sty 2006 Smat (dyskusja | edycje) usunął Stanisław Wacławski (Zawartość strony '{{linki}}Wacławski Stanisław - student Uniwersytetu Jagiellońskiego tragicznie zmarły podczas antysemickich zamieszek w Wilnie 10 listopada 1931...') ##################################################### _______________CO TO JEST?______________ _____wolność słowa po żydowsku? ###################################################### Znaczne zaostrzenie sytuacji nastąpiło po zajściach polsko- żydowskich na uniwersytecie w Wilnie 10 listopada 1931, kiedy to kamieniem śmiertelnie ugodzony został przez bojówkę żydowską, student prawa Stanisław Wacławski (członek MW), a w roku następnym 27 listopada, we Lwowie śmiertelnie nożem przez Żyda ugodzony został Jan Grotkowski (korporant). Odpowiedzią na zabójstwo Wacławskiego były wiece we wszystkich ośrodkach akademickich w Polsce, ponadto zasadę numerus clausus zastąpiono znacznie ostrzejszą numerus nullus mającą na celu całkowite „oczyszczenie” z Żydów szkolnictwa polskiego. Powołano do życia Ligę Zielonej Wstążki, której zadaniem było organizowanie bojkotu ekonomicznego i kierowanie akcją antyżydowską. Domagano się izolacji kulturalnej, wprowadzenia gett ławkowego, czyli odizolowanie młodzieży żydowskiej w salach wykładowych od studentów polskich, dla młodzieży żydowskiej przeznaczone były miejsca po lewej strony sali, a nie przestrzeganie tej zasady groziło nie wpuszczeniem do sali lub nawet pobiciem. W 1932 r. młodzi działacze Obozu Wielkiej Polski wydali broszurę: „Wytyczne w sprawach żydowskiej, mniejszości słowiańskich, niemieckiej, zasad polityki gospodarczej”, w której domagali się odebrania społeczności żydowskiej praw obywatelskich na rzecz statusu przynależnego do państwa, ponadto postulowali m.in. zakaz małżeństw mieszanych i zmiany nazwisk, uwidacznianie żydowskiego pochodzenia w drukarniach, zakazywano zatrudniania w żydowskich firmach nie-Żydów i w polskich firmach zatrudniania Żydów co miało rozwiązać problem bezrobocia. Żydzi mogliby zakładać swoje szkoły, ale poza gettem dyplomy w nich uzyskane traciły by ważność, mieli by prawo do tworzenia własnych instytucji samorządowych i swobody kultu za wyjątkiem uboju rytualnego i zakazu pracy w niedziele." Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____________po co zmieniacie nazwiska? 28.11.09, 14:09 A Ty jak sie nazywasz? a w roku następnym 27 listopada, we Lwowie śmiertelnie nożem przez Żyda ugodzony został Jan Grotkowski (korporant). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ta, dochtorku, ide o zaklad, ze cenisz.. 28.11.09, 14:11 ..tego namolniaka rownie jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ta, dochtorku, ide o zaklad, ze cenisz.. 28.11.09, 14:27 Okraglak kocha hanSSlika. Pewnie juz go wybrali prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ta, dochtorku, ide o zaklad, ze cenisz.. 28.11.09, 14:34 Watpie, by Akus osobiscie cenil takiego upierda Chyba, ze po linii antyereckiej Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:32 ty sie lepiej zastanow co robic z wlasnym,przechlapanym zyciem a nie zajmuj sie problemami watkow innych. wszak ty zostales a gola dupa na wietrze ,a nie inni. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Co ty masz na glowie Vickcia?! 28.11.09, 14:36 To tak sie dziekczyni? A potem czlowiek musi kawalow o Polakach wysluchiwac! www.nydailynews.com/entertainment/tv/galleries/holiday_tv_episodes/holiday_tv_episodes.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Co ty masz na glowie Vickcia?! 28.11.09, 14:42 zajmij sie swoja glowa a najlepiej swoim pustym portfelem. w przerwie natloku mysli zajmij sie twymi dziecmi,wszak je masz chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropatwe! 28.11.09, 14:45 Ty nie widzisz jak ty wygladasz? aa, rzeczywiscie nie widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropat 28.11.09, 14:52 marouder.eu napisał: > Ty nie widzisz jak ty wygladasz? aa, rzeczywiscie nie widzisz widze,widze,ba inni tez widza i nie spieprzaja w krzaki jak twoja stara. jak sie chcesz patrzyc na twoje idole to wal na balkonik,tylko wspomaganie sobie zalatw,bo nie tylko oczy,ale i krzyz stracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropat 28.11.09, 14:53 Jako zapisany przez rodzicow do KaKi, krzyz nosze w glebi trzewi! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropat 28.11.09, 15:06 marouder.eu napisał: > Jako zapisany przez rodzicow do KaKi, krzyz nosze w glebi trzewi! a na trzewiach nosisz gwiazde dawida..no dobre miejsce,nie powiem. rodzice widac byli tak postepowi jak ty,jako rodzic. zawsze cos zostaje w rodzinie lub sie powiela..vide spieprzone zycie. dobrze,ze masz bogate wirtualne inaczej musialbys zostac swirem lub alkoholikiem,a tak mozesz zajmowac sie masturbacja lub zelazkami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropat 28.11.09, 15:09 Sama odzieralas z pierza to biedne ptaszysko..tak sie zastanawiam, co chcialas robic pozniej, gdy juz zalozylas indyczke na glowke? Jak chcialas ja upiec? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Zdejmij w koncu z glowy te wyrosnieta kuropat 28.11.09, 15:17 marouder.eu napisał: > Sama odzieralas z pierza to biedne ptaszysko..tak sie zastanawiam, co chcialas > robic pozniej, gdy juz zalozylas indyczke na glowke? Jak chcialas ja upiec? a co ty chlopcze glodny,ze o kuchni tak nawijasz? zapros ammamowitza to ci cos ugotuje a ty jej bedziesz singera czytal.w ten sposob polaczycie piekne z pozytecznym,bo na pusty zoladek to nawet ty nie wyrobisz dlugo.ile mozna wirtualnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:43 vicky17 napisała: > ty sie lepiej zastanow co robic z wlasnym,przechlapanym zyciem a nie > zajmuj sie problemami watkow innych. wszak ty zostales a gola dupa na > wietrze ,a nie inni. Panie M! Eureka! Olsnienie! Iluminacja! Nagle uswiadomilem sobie,ze Rachcia to zadna rachcia,a zwykly, prozaiczny facet, udajacy pazurkowata kobietke. Pewnie ciota. Co pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:46 Nie zgadzam sie! To kobieta-inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:48 Jak zwał, tak zwał.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 14:47 pozarski napisał: > Panie M! Eureka! Olsnienie! Iluminacja! Nagle uswiadomilem sobie,ze Rachcia to > zadna rachcia,a zwykly, prozaiczny facet, udajacy pazurkowata kobietke. Pewnie > ciota. Co pan na to? nie sadz kazdego po sobie kotlet, w koncu to od was kobitki nawialy,gdzie pieprz rosnie, bo najwyrazniej szwankowaliscie na umysle (he,he) juz od dawna,co zreszta widac. ile mozna wirtualnie..no chyba,ze jest sie wami i wasza idolka kobiecosci-pasztetem 500 kilowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 15:09 vicky17 napisała: > > nie sadz kazdego po sobie kotlet, w koncu to od was kobitki > nawialy,gdzie pieprz rosnie, bo najwyrazniej szwankowaliscie na > umysle (he,he) juz od dawna,co zreszta widac. > ile mozna wirtualnie..no chyba,ze jest sie wami i wasza idolka > kobiecosci-pasztetem 500 kilowym. Nie tylko facet,ale jeszcze w dodatku pzprpartyjny facet. Sila zlego na jednego, jednym slowem.) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 15:14 klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... to wlasnie hansgrubber... takiemu bede dokopywac, kiedy tylko bede miala na to ochote.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 15:35 Marouder ma racje. Twoje i innych nieokraglakow riposty tylko podgrzewaja tego nazilewaka do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Kotlecik 28.11.09, 15:54 Marouder ma racje. Twoje i innych nieokraglakow riposty tylko podgrzewaja tego > nazilewaka do boju. Zejdz prosze na mielizne bo takie chamskie towarzystwo jakie jest na Erecu to mozna porownac tylko z rynsztokiem.A jezeli was to lechce ze nalezycie do grona wybrancow to nie zapomnij ze SS,NKWD i nawet takie dniowe muszki jak kapo w Auschwitz tez byli wybrancami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 16:01 pozarski.... nie gniewaj sie.... czy ja tobie lub komukolwiek innemu mowie, jak dzialaja wasze posty? tu mnie scan pouczal pare dni temu, teraz ty.... wiesz.... ja duza dziewczynka i tak samo, jak nie mowie nikomu, co ma lub nie ma pisac, kogo to podgrzewa, a kogo nie, tak samo bede wam wdzieczna do grobowej deski, jak bedziecie mnie traktowac tak samo, jak ja was: kazdy z nas pisze co chce, kiedy chce i do kogo chce... szczegolnie, ze na tym forum to ja robie jedno: dokopuje kazdemu tchorzowi, klamcy i oszczercy... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 16:04 Ja cie nie pouczam; nigdy by mi to nie przyszlo do glowy. W koncu jestes dorosla dziewczynka. Po prostu podaje pomysl,ktory mozesz zrealizowac,albo i nie. Wystarczy wygasic sobie niektore nicki i juz jest milej. Nie:milo,ale milej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 16:11 mam wygaszonych pare pozarski... ale jakbym miala wygasic wszystkich tchorzow, manipulantow, oszczercow, antysemitow i innych swin, to moj drogi forum byloby napewno mile..... zostalyby mi do zobaczenia wpisy offnickowej, ewy, scana, twoje, markav, 3nd, zorro, marudzinskiego, amamit, jacqa i moze jeszcze z 5 innych... do tego moj drogi, widzialabym wasze odpowiedzi do tych wszystkich ginis, wolnych, rochellin i innych olesiow... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 16:27 No nie. Chodzi o hanSSlika. Ja jestem ekstremista wygaszania,ale ty masz inne zadania. Ten qtas to specjalny przypadek,ale - nie namawiam,tylko proponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 16:44 ten qtas jak piszesz, to udowodniony klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... i mimo, ze udowodniony, to bede mu odpowiadac krotko i tresciwie na kazdy jego nastepny klamliwy, oszczerczy i manipulacyjny post o zydach i israelu... to udowodniony tchorz, bo na pytania nie odpowiada... to udowodniony tchorz, bo nie chce byc postawiony przed faktami... wiec bedzie dostawal za kazdym razem.... moze sie wyniesc na swoje forum, gdzie pozwolil innemu tchorzowi, manipulantowi, chamowi i oszczercy obrabiac mi d przez ponad tydzien wiedzac dobrze, ze tam mu nie odpowiem... tam jest ode mnie uwolniony.... wszedzie indziej, gdzie go nie zobacze, napisze mu dokladnie to: klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 28.11.09, 15:14 pozarski napisał: > > Nie tylko facet,ale jeszcze w dodatku pzprpartyjny facet. co ty tracasz juz klawiature tym swym piwnym,czy jak? odsun krzeslo i rozsiadz sie wygodnie bo nie wiem kotlet w czym sie panierujesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski wszyscy jestescie glizdy antypolskie i ........ 28.11.09, 15:10 ....i antykatolickie i dlatego rozdeptuje was jednakowo i z radoscią. ha,ha,ha hoje. Ale ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 [...] 28.11.09, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zapytaj Joli Izy 28.11.09, 18:31 forum.gazeta.pl/forum/w,13,103645964,103645964,_Czy_Twe_corki_Jolu_ucza_Polakow_o_tym_krzyzyku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O tym krzyzu? 28.11.09, 18:36 img339.imageshack.us/img339/3879/xraytk4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 29.11.09, 00:02 Właśnie... Idźmy może lepiej spać Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 29.11.09, 00:13 Dobranoc Off Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 29.11.09, 00:14 Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 29.11.09, 00:21 amamit...napisz lepiej co ty pojmujesz wiem,ze lubisz poranne melodie...chyba ze 100 postow na tym watku napisalas sama i to chyba wylacznie pojmujesz jest jeszcze cos? czytajac ciebie mam wrazenie,ze firmujesz swoim nickiem gotowy dostarczony tekst...brak samodzielnosci,za szekla krytyki jednomyslnosc z...w twoich postach dominuje Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Prawde mowiac, nie pojmuje po co dopisujecie 29.11.09, 08:48 Milordzie. Jeśli tak mnie widzisz, na cóż mam klawiaturę strzępić? Odpowiedz Link Zgłoś