hacel 12.12.09, 22:49 Wbrew pozorom to nie jest personalny wątek. Co sądzisz o panu co się zwie Jo Conrad? Będzie ci nietrudno domyslić się o którą "część" twórczości i działalności mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Goldzik? 12.12.09, 23:01 on ci nie odpowie.... jaj nie ma.... on tylko umie manipulowac tchorzowsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Goldzik? 12.12.09, 23:10 Ja nie w sprawie jaj Dana. Ciekawa jestem, czy Gokdzik się w ogóle o pana Conrada potknął... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Goldzik? 12.12.09, 23:13 nie mam watpliwosci najmniejszych.... to kola w ktorym sie goldbaum obraca wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ale sie nam gruba rozbuchala. 13.12.09, 10:45 dana33 napisała: > nie mam watpliwosci najmniejszych.... > to kola w ktorym sie goldbaum obraca wlasnie... Pozostaje ci tylko fantazjowanie. W twoim przypadku za to dokladnie wiadomo, w jakich obracasz sie kregach. Tego faceta poparlas wlasnym podpisem. I to nie sa zadne domysly tylko niezbity fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ale sie nam goldbaum znow rozpedzil.... 13.12.09, 16:08 bo przeciez wiadomo wszystkim, ze nie popieralam ani tego faceta, ani tej organizacji, tylko petycje przeciwko budowie meczetu.... jak widac, szwajcaria musiala zauwazyc moj podpis i poszla w moje slady.... a moze szwajcaria wg goldbauma rowniez popiera "fasztystowska" organizacje niemiecka????? nu, to chyba w europie cala masa "faszystow" takich jak ja..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Chcesz moze zaprzeczyc, ze podpisalas? 13.12.09, 18:09 dana33 napisała: > bo przeciez wiadomo wszystkim, ze nie popieralam ani tego faceta, > ani tej organizacji, tylko petycje przeciwko budowie meczetu.... Jasne, tak jak ci, ktorzy "tylko" popierali "aryzacje" mienia i burzenie synagog wcale nie popierali ani faceta ani organizacji. > jak widac, szwajcaria musiala zauwazyc moj podpis i poszla w moje > slady.... a moze szwajcaria wg goldbauma rowniez popiera > "fasztystowska" organizacje niemiecka????? To Szwajcarzy podpisali postulat Pro Koeln przeciwko budowie meczetow? Znow glodowalas, ze cierpisz na halucynacje? Odpowiedz Link Zgłoś
melord spotkale wczoraj na ulicy.. 12.12.09, 23:19 zyda...by wystraszony,bal sie ludzi Wbrew pozorom to nie jest personalny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: spotkale wczoraj na ulicy.. 13.12.09, 08:40 Mylisz się. Ja naprawdę chcę wiedzieć, co on myśli na temat Conrada. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Goldzik? 12.12.09, 23:27 amamit,nie kazdy zyje forum podczas swoich swiat, jak ty i pasztet,ale widze dziewczynki,ze wam sie uzalilo z okazji tego swieta plackow i zapomnialyscie o swoich znajomych a fajni sa..smietanka z samych koszernych smietankowitz. pozdrowcie od siebie herr beisichta i herr rouhsa i nie wstydzcie sie calowania z naziolami,wszak to sa ci ktorych podziwiacie i ktorych naziolskie petycje podpisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 alez ty malpujesz..... 12.12.09, 23:31 do plucia i klamania, to ty pierwsza, rochellinska... ale sciagac z zyda jego powiedzonka, to ci juz pasuje... sama nie umiesz? strasznies durna.... nu, to sciagaj... zyj ze mnie wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Goldzik? 13.12.09, 11:02 vicky17 napisała: > zapomnialyscie o swoich znajomych a fajni sa..smietanka z samych > koszernych smietankowitz. > pozdrowcie od siebie herr beisichta i herr rouhsa i nie wstydzcie > sie calowania z naziolami,wszak to sa ci ktorych podziwiacie i > ktorych naziolskie petycje podpisujecie. A jak, podpisuja "obiema recami". Reakcje mieszkancow Kolonii na tych przystojnaczkow. link Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Goldzik? 12.12.09, 23:30 Moze ja - Kolorowa postac , wszechstronnie uzdolniony, a co ??? ,... ================================== Co sądzisz o panu co się zwie Jo Conrad? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Hycel? 13.12.09, 10:38 hacel napisała: > Co sądzisz o panu co się zwie Jo Conrad? Nie znam czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Hycel? 13.12.09, 11:38 Nie pytam o człowieka, co zaznaczyłam. Pytam co sądzisz o jego "wytwórczości"... Też nie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Hycel? 13.12.09, 12:05 hacel napisała: > Nie pytam o człowieka, co zaznaczyłam. Pytam co sądzisz o jego > "wytwórczości"... Też nie znasz? Tez nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Hycel? 13.12.09, 12:26 W sumie to dobrze. Nie będę jej ("wytwórczości") tutaj, bo nie mogę o niej niczego dobrego napisać. Byłam po prostu ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Hycel? 13.12.09, 12:45 hacel napisała: > Nie będę jej ("wytwórczości") tutaj, bo nie mogę o niej nicz > ego dobrego napisać. Podrzuc link danie. Ona zawsze stoi otworem do nowych "kameraden". Moze znow cos podpisze? Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Hycel? 13.12.09, 12:52 Nie potrafisz normalnie Goldzik? Zapytałam ciebie z oczywistych powodów. A twój post świadczy o czym? O: złośliwości i tym, że wiesz o kim pisałam. Czyli: kłamałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Hycel? 13.12.09, 12:55 hacel napisała: > Nie potrafisz normalnie Goldzik? > Zapytałam ciebie z oczywistych powodów. Znam ja te wasze "oczywiste powody" nie od dzis. > A twój post świadczy o czym? > O: złośliwości Chyba zartujesz. > i tym, że wiesz o kim pisałam. Czyli: kłamałeś. Bzdura, ja przynajmniej w przeciwienstwie do ciebie mowie prawde. (Tyle w kwestii Doehringa) Myslisz, ze tylko ty masz dostep do wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Hycel? 13.12.09, 13:20 No, to jakie są oczywiste powody, które znasz??? >Bzdura, ja przynajmniej w przeciwienstwie do ciebie mowie prawde. > (Tyle w > kwestii Doehringa) > Myslisz, ze tylko ty masz dostep do wyszukiwarki? Nie. Myślę, że pisuję sporo też na innych forach. Nie zliczę tych, które "poczytuję". A na nich pojawiły się cytaty. Myslisz, że masz monopol na wiedzę o nim, jego istnieniu? Przyznałam, że znam tylko te cytaty. Ale już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
hacel Re: Hycel? 13.12.09, 13:28 A wracając do Jo Conrada. Jakiś czas temu było głośno o nim. To oczywisty dla mnie powód... dlatego zapytałam.... Zainteresowanego historią i polityką, znającego język niemiecki. A ty domyślaj się czego tylko chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________________To ten z "jąder ciemności"? 13.12.09, 13:26 "To premier Tusk powiedział, żeby grać po bandzie i że będzie wojna. I dlatego oskarża Kamińskiego dlatego wywalili 2 z PiS chociaż mieli i TAK większość" Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 ciekawe 13.12.09, 15:09 dlaczego trolle szambereca tak lubia wkladac nowe szaty i tak bardzo kochaja sie w naziolstwie, ze co rusz don wracaja w swoich madrych wpisach?zastanawiajace,ze nawet w swe swieto plackow sen im to z powiek spedza. Odpowiedz Link Zgłoś