Dodaj do ulubionych

NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE

12.03.05, 18:11
witam chciałbym wyrazić swoją opinie na temat napisów na ww obiektach
Chełmna:

Chyle czoła tym którzy odważyli się to zrobić bo już dawno nie spotkałem się
z tak ogromnym objawem debilizmu i bezmyślności. Możecie by z siebie dumni bo
po powaszym poziomie inteligencji odkryłem brakujące ogniwo w teorii ewolucji
Darvina

Pozdrawiam !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:16
      Z tego co słyszałam wszędzie prawdziwi graficiarze potrafią uszanować zabytki.
      Ba zakazane jest smarowanie po nich, wg ich niepisanego kodeksu. Tylko
      chełmińscy debilni gó..arze jak zwykle potrafili się popisać.

Do tego "artysty":

NA CZOLE SE NAPISZ TAKI ZNACZEK DEBILU. ZAMIAST NISZCZYĆ TO CO NIEDAWNO ZA
      CIĘŻKIE PINIĘDZE (NIE TWOJE W DODATKU) ZOSTAŁO ODNOWIONE.
    • Gość: a ja to wiem Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:36
      Tak macie racje!znam kilku dobrych graficiarzy w CCH,i napewno nie zrobili by
      czegos takiego,potrafią odróznic co to zabytek a co to sciania ktora fajnie
      wygladała by fajnie w"sztuce"!Ale cos takiego jakies tagi czy co to jest jest
      to załosne i przykre!A swoją droga to co robią policjanci i co z tymi kamerami
      wokół CCH?
    • Gość: ratusz i bramka Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: 81.210.32.* 12.03.05, 18:50
      gdybym dorwał debila ,bezmozga to bym mu lep rozj...al
      • Gość: klepcia;P Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:23
        To prawda ze to bezmózgi totalne .I to jeszcze taki totalny bazgroły
        Praszka!!!!!
    • Gość: Gero Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:38
      Wszystkich niedorozwiniętych amatorów "sztuki" graffiti powinni pozamykac.Smutne
      jest to, ze takich czynow dopuszczaja sie mlodzikowie z kompleksami "artysty".
      Powinny byc za to solidne mandaty, poprzedzone pięcdziesięcioma smagnięciami
      bacikiem po plecach.
      Gero

• Gość: Sandra Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: 81.210.32.* 12.03.05, 20:26
        No tak prawdziwi graficiarze bo zabytakach niemalują a więc to napewno żaden
        dobry graficiarz niemalował napewno jakes dziecko albo ktos z ulicy lub ktos
        dla jaj se napisał heh ale no jakoś sie niepopisał!Słyszałam ze podobna jakas
        kamera zarejestrowa tego graficiarza który to robił!Pozdrówcia!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Gero Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:31
          Nie ma dobrego graffiti. Kazde mazanie po murach bez zgody wlasciciela to wandalizm.
          Gero
          • Gość: fff Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 01:34
            jak o czymś nie masz pojecia to nie klep jezykiem
    • Gość: sproket Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:28
      Tym samym wydali na siebie wyrok - jako jakis tam team graffiti (pseudo)
      -TOTALNY DEBILIZM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ja_82 Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE 12.03.05, 21:44
      Dopisuję siędo powyższych odpowiedzi! A tak ładnie ratusz wyglądał...hmh...
      • Gość: d0kladnie taki Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:30
        a co tam pisze? jak wolno sie zapytac.
        p.s. popieram wasze wypowiedzi

grffiti ma byc przyjemne dla oka i w dobrych miejscach ale nie na zabytkach
        pewnie zrobili to jacys gowniarze co podatkow nie placa, "idz pan w ch.. z takim
        zartem" tak mozna ocenic ten wyczyn
        • Gość: buehehe Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:11
          tez glupku nie placisz :D
          • Gość: d0kladnie taki Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:35
            a czy ja napisalem ze place ? wez sie k...a wstrzymaj P. bo jebne :D
            • ja_82 Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE 13.03.05, 17:41
              R. - cóż za słownictwo?!? ;-)
              Może do jutra o 7:00 :-)
              Hehehehehe!
              • Gość: d0kladnie taki Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:48
                hahaha to zycze milego stawania na 7:00 :D bo ja o tej nie jade :P bede na 12:00
                jechal :D dobrze ci tak ja sie wyspie a ty nie
                • farmazoon Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE 14.03.05, 16:27
                  dokładnie taki wypruję z ciebie flaki jak laleczka Chucky>>>>:D:D
                  hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa
                  Polska cała hałas od 600 V!!!!
                  Co do wrzutów na ratuszu jeśli ktoś nie potrafi malować to na kiego h..a łapie
                  za puszkę!!!ER-SQuad Er-specta!!!VIVA ER!!!!

• Gość: *** Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:20
                    jak juz to Er Crew :P a nie Squad
                    • Gość: tomek Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:47
                      Tego typu pseudosztukę trzeba zdecydowanie potepić!!! Uważam, że obowiązkiem
                      każdego mieszkańca Chełmna jest zdecydowana reakcja na tego typu akty
                      wandalizmu. Jesli nie będziemy reagować, to niedługo chamstwo i bandziorstw nas
                      przerośnie.
                      • kalel Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE 16.03.05, 17:31
                        cieszy mnie fakt, że tak zareagowaliście na mojego posta
                        może doczekamy się czasów gdy takich debili juz nie będzie
                        ale tak się dzieje jak kolesie chcą zrobić tzw. "zadyme"
                        nie stety zadyme to oni maja ale zamiast mózgu
                        pozdrawiam !!!!!!!!!
                  • Gość: fff Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 01:37
                    ER CREW potęga reszta w mieście nędza...
                    • Gość: kika Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 07:55
                      IDIOTA
    • Gość: on Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:10
      Ojj golasek golasek...
      • Gość: d0kladnie taki Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:10
        ej albo sie myle albo dobrez przeczytalem co tam pisalo na ratuszu "aus" czyz by
        to byli kolesie z aus creaw?? czy jak i tak zwal??
    • Gość: 88 Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:30
      skandal
    • Gość: stan Re: NAPISY NA RATUSZU I BRAMCE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:30
      brak wychowania i wyobraźni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka