oleg3 Re: Tak szybko 13.01.10, 14:50 Nie ma nawet na oślej. Dwa posty na liczniku. Jeszcze mnie zabanują. A poważne: co tam mogło być nie tak? Ktoś się dopisał? Ostatni post jaki zauważyłem był Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak szybko 13.01.10, 14:55 Mamzerek ma racje,zwlaszcza w kwestii hasla viva plastelina. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Tak szybko 13.01.10, 14:50 precz z polakozerstwem! syjamisci do syjamu! wiwa plastelina! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak szybko 13.01.10, 14:58 Nieodgadnione sa wyroki boskie,zwlaszcza dla ateistow. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Tak szybko 13.01.10, 15:40 A moze z tym spedzisz nastepne swieta? www.youtube.com/watch?v=uCtmSJqgrxI&feature=related Wspolna kolacja wam dobrze zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak szybko 13.01.10, 15:55 gie napisalo: A moze smródź w watkach charcha,jak na polskie gie przystalo? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Tak szybko 13.01.10, 16:02 pozarski napisał: > gie napisalo: > > A moze smródź w watkach charcha,jak na polskie gie przystalo? O co chodzi szwedzki kotleciku?Pisz jasno i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
polski.kret Re: Tak szybko 13.01.10, 15:05 Z terrorystów niewolno się nabijać bo to jest bardzo niebezpieczne. Jak mi nie wierzysz, to zapytaj Pana Westergaarda. Nabijał się z terrorystów, a teraz terroryści chcą go zabić. I jest jeszcze jeden taki frajer Dunham. Mieszka w Ameryce więc myśli że może się z terrorystów nabijać. Do tego martwych! Bezwstydny cham! Każdy jego wątek od razu tu usuwają. Ja bym go poprostu na zawsze abanował. Razem z jego martwym Ahmedem!! I keeel you! PK yn Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Tak szybko 13.01.10, 15:28 www.youtube.com/watch?v=UGsPDLOEtvU Z terrorystów niewolno się nabijać bo to jest bardzo niebezpieczne. > Jak mi nie wierzysz, to zapytaj Pana Westergaarda. Nabijał się z > terrorystów, a teraz terroryści chcą go zabić. I jest jeszcze jeden > taki frajer Dunham Zapytalem pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Tak szybko 13.01.10, 15:45 tlumaczenie do dupy. nawet angielskie naglowki niedokladne! np "i keel you " - napisali "i will kill you" god dammit - przetlumaczyli "o boze" widocznie po polsku przeklinac tez niewolno. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Tak szybko 13.01.10, 17:38 Przecie olewam,tylko czasami przysole. No swietnie odmeldowales sie. Ucaluj Parszywke33 ! Odpowiedz Link Zgłoś