Dodaj do ulubionych

Atak "Wyborczej" na Śmietanko

12.02.02, 07:18
"Wyborcza" już tradycyjnie atakuje PSL i polityków z tego kręgu. Nienawiść do
wioski i PSL-u objawia się kolejnymi demuncjacjami. Teraz skwapliwie poddając
odpowiedniemu komenatzrowi "poinformowano" o tym, że Śmietanko zostanie jednym
z dyrektorów PKN-Orlen. "Wyborcza" nie jest tak skrupulatna, wtedy gdy politycy
Unii dopadali stołki w firmach związanych ze skarbem państwa lub innych
agendach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Indris Racja ale... IP: *.ibspan.waw.pl 12.02.02, 09:42
      Demaskator napisał
      "Wyborcza" już tradycyjnie atakuje PSL i polityków z tego kręgu. Nienawiść do
      wioski i PSL-u objawia się kolejnymi demuncjacjami(...)
      Ogólne stwierdzenie jest słuszne. Ale akurat Śmietance się należy, skądkolwiek
      by nie był.
    • Gość: Mitsero Re: Atak IP: 10.10.6.* 12.02.02, 10:04
      PSL - promujac gdzie tylko sie da Smietanke - sam sie nastawia Wyborczej na
      wszelkie mozliwe ataki. A Wyborcza sobie nie daruje takiej wyjatkowej okazji.
      Smietanko akurat chyba nie jest najbardziej udanym politykiem wsrod atutow
      Kalinowskiego. Byl juz zamieszany w afery za czasow poprzedniej koalicji SLD-
      PSL oraz wslawil sie rozbiciem rzadowej Lancii wjezdzajac po pijanemu w
      chlopskie ploty i zabudowania. Wyborcza uwielbia takie historyjki. Ostatnio
      byl prezesem ARiMR i zostal zapamietany wylacznie z powodu zakupu bardzo
      drogiego samochodu dla swoich sluzbowych potrzeb. I to w sytuacji gdy Miller i
      Belka nakazuja maksymalne oszczednosci w administracji centralnej.
      • sebko Re: Atak 12.02.02, 10:42
        Gość portalu: Mitsero napisał(a):

> PSL - promujac gdzie tylko sie da Smietanke - sam sie nastawia Wyborczej na
        > wszelkie mozliwe ataki. A Wyborcza sobie nie daruje takiej wyjatkowej okazji.
        > Smietanko akurat chyba nie jest najbardziej udanym politykiem wsrod atutow
        > Kalinowskiego. Byl juz zamieszany w afery za czasow poprzedniej koalicji SLD-
        > PSL oraz wslawil sie rozbiciem rzadowej Lancii wjezdzajac po pijanemu w
        > chlopskie ploty i zabudowania. Wyborcza uwielbia takie historyjki. Ostatnio
        > byl prezesem ARiMR i zostal zapamietany wylacznie z powodu zakupu bardzo
        > drogiego samochodu dla swoich sluzbowych potrzeb. I to w sytuacji gdy Miller i
        > Belka nakazuja maksymalne oszczednosci w administracji centralnej.

zgadzam się z rigą. wyborcza jaoś z dziwną skrupulatnością zajmuje się politykami
        z PSL-u. Przemilczała chętnie afery i nadużycia z udziałem polityków UNii
        Wolności, ktorych w poprzedniej kadencji nie brakowało. A sam mógłbym podać kilka
        z województwa gdzie Unici rządzą.........
        • Gość: Andy Re: Atak IP: 213.241.2.* 12.02.02, 10:48
          Panie Sebko,
          Proponuję lekturę starych numerów Gazety Wyborczej. Ręczę, że nie brak tam
          opisów przekretów i afer z udziałem polityków Unii Wolności. A że jest ich
          mniej, no cóż nie wszystkie partie prezentują poziom PSL
          • sebko Re: Atak 12.02.02, 10:51
            Gość portalu: Andy napisał(a):

> Panie Sebko,
            > Proponuję lekturę starych numerów Gazety Wyborczej. Ręczę, że nie brak tam
            > opisów przekretów i afer z udziałem polityków Unii Wolności. A że jest ich
            > mniej, no cóż nie wszystkie partie prezentują poziom PSL

oczywiscie że nie PSL - nie jest tak populistyczna. Wobec liebaralnego
            elektoratu.......
            • Gość: Andy Re: Atak IP: 213.241.2.* 12.02.02, 11:11
              Nie jest winą UW, że ponad 80% Polaków to analfabeci funkcjonalni
    • Gość: Andy Re: Atak IP: 213.241.2.* 12.02.02, 10:41
      Gorąco Cię popieram szanowny Demaskatorze.
      Chciałbym też dodać,że Śmietanko świetnie nadaje się na dyrektora ORLEN jako
      specjalista od biopaliw. Któż inny jak nie On (zgnilizna moralna, cuchnąca i
      śmierdząca na odległość)jest najlepszy w tej dziedzinie. Wszak produkty rozpadu
      takie metan to nic innego jak biopaliwo za które ma byc odpowiedzialny.
      • Gość: Kwasek Re: Atak IP: 10.0.100.* 12.02.02, 11:08
        Gość portalu: Andy napisał(a):

> Gorąco Cię popieram szanowny Demaskatorze.
        > Chciałbym też dodać,że Śmietanko świetnie nadaje się na dyrektora ORLEN jako
        > specjalista od biopaliw. Któż inny jak nie On (zgnilizna moralna, cuchnąca i
        > śmierdząca na odległość)jest najlepszy w tej dziedzinie. Wszak produkty rozpadu
        >
        > takie metan to nic innego jak biopaliwo za które ma byc odpowiedzialny.

Jeśli to śmietanowe gówno miałoby być dyr. w PKN to cały tez zafajdany rząd
        nadaje się tylko na biogaz.
        • Gość: Andy Re: Atak IP: 213.241.2.* 12.02.02, 11:13
          Przynajmniej by się na coś przydał
    • Gość: Michał Łubudubu ! Łubudubu ! Niech nam żyje prezes ... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 11:28
      ...naszego klubu !!!
      To mówiłem ja : Śmietanko, prezes II kategorii !

MIŚ WRACA !!!!!!!
    • demaskator Niefortunnie sformułowałem temat 12.02.02, 15:09
      Samego Śmietanki nie bronię.....To może było niespecyzowane nadto. Moim
      marzeniem nie jest to aby to akurat ten gość był w Orlenie, gdyż uważam, że PSL
      ma wielu lepszych ludzi. Chciałem wskazać jedynie na pewną tendencję w
      kreowaniu wizerunku przez "GW".
      • Gość: Mitsero Re: Niefortunnie ? wiemy ze chodzi o knura...... IP: 10.10.6.* 12.02.02, 16:10
        A z drugiej strony ... czy ten knur Smietanko nie dostal partyjnego polecenia
        wzmacniania PSL w plockiem? Mocno tam podupadli. A.Struzik wypadl tamze bardzo
        kiepsko w wyborach. W.Pawlak przestal sie juz dawno liczyc. Wiec musieli kogos
        dac w teren nowego. Taki co naobiecuje i .... kurek w Orlenie odkreci we
        wlasciwa strone aby mamony swoim nakapalo i .. aby biogazem pierd.........
        mocno gdy bedzie potrzeba.
      • Gość: Andy Re: Niefortunnie sformułowałem temat IP: 213.241.2.* 13.02.02, 08:37
        GW nie czepia się fachowców niezależnie od tego z jakiej partii sie wywodzą.
        PSL sam zaś wystawia się na ataki GW rekomendując wszędzie takich "fachowców"
        jak Śmietanko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka