Dodaj do ulubionych

Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej

08.02.04, 10:24
Już nikt nie chce kupować GW. Nakład systematycznie ciągle spada. Czyżby
ludzie mieli dość indoktyrmacji politycznej?Prania mózgu? I namawiania do
jedynie słusznego myślenia? Liberalna i lewacka propagandówka, proziraelska i
antryarabska widocznie się znudziła wiekszości. GW już nikt nie chcę kupować.
Wejście Faktu i atrakcyjność rzepy okazały się gwoździem do trumny pisemka
Michnika?

Obserwuj wątek
    • kobieta_wiosna Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 08.02.04, 11:09
      ja sama do niedawna regularnie kupowałam "Wybiórczą". Ale obecnie przerzuciłam
      sie na FAKT. Wyborcza stała się nudna i polityczna.

nowax napisała:

> Już nikt nie chce kupować GW. Nakład systematycznie ciągle spada. Czyżby
      > ludzie mieli dość indoktyrmacji politycznej?Prania mózgu? I namawiania do
      > jedynie słusznego myślenia? Liberalna i lewacka propagandówka, proziraelska i
      > antryarabska widocznie się znudziła wiekszości. GW już nikt nie chcę kupować.
      > Wejście Faktu i atrakcyjność rzepy okazały się gwoździem do trumny pisemka
      > Michnika?
      >
      • Gość: N.N Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 11:13
        Toż wiosenno kobieto w porę się przebudziłaś ,z ręką w nocniku.
        • kobieta_wiosna Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 08.02.04, 11:37
          lepiej późno niż wcale. ale przyznaję, że przez wiele lat dawałam sie ogłupiać
          tym pismakom Michnika.

Gość portalu: N.N napisał(a):

> Toż wiosenno kobieto w porę się przebudziłaś ,z ręką w nocniku.
      • Gość: deszczwtwarz Re: kobieta-wiosna. Już nikt nie chce kupować IP: *.core.lanet.net.pl 08.02.04, 17:03
        To dobrze, że się przerzuciłaś, bo te gazety są tak różne, ze równie dobrze
        mogłabyć powiedzieć : ... do niedawna używałam pralki a teraz przerzuciłam się
        na rower.
        • kobieta_wiosna Re: kobieta-wiosna. Już nikt nie chce kupować 09.02.04, 16:51
          mój prasoznwco, ja wiem ,że są różne! ja kupuję gazety. należę do mniejszości!
          jak patrzysz na statystyki - to niewielu czyta obecnie. ja to robię. kiedyś
          kupowałam GW. ale straciłam cierpliwość do prymitywnej propagandy uprawianej
          przez Wyorczą. teraz kupuję FAKT, a od czsasu do czasu Rzeczpospolitą. na GW od
          jakiegoś czasu nie wydałam ani grosza bo było mi szkoda na tak marną gazetę
          jaką jest GW.czy teraz jaśniej się wyraziłam?

Gość portalu: deszczwtwarz napisał(a):

> To dobrze, że się przerzuciłaś, bo te gazety są tak różne, ze równie dobrze
          > mogłabyć powiedzieć : ... do niedawna używałam pralki a teraz przerzuciłam
          się
          > na rower.
      • Gość: fakt Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 08.02.04, 21:31
        kobieta_wiosna napisała:

> ja sama do niedawna regularnie kupowałam "Wybiórczą". Ale obecnie
        przerzuciłam
        > sie na FAKT. Wyborcza stała się nudna i polityczna.

Ty Kobieto spraw sobie lepiej nowy wibrator.
        • kobieta_wiosna Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 09.02.04, 16:53
          jesteś bardzop prymitywny. żał mi cię. ale czego można się spodziewać po
          czytelkniku tak prymitywnej i siejącej agresję Gazety Wyborczej? od dawna GW
          podjudza i szczeuje np. przeciwko Arabom itp. jak widać sieje nienawiść i
          zbiera nienawistnych ludzi takich jak ty

Gość portalu: fakt napisał(a):

> kobieta_wiosna napisała:
          >
          > > ja sama do niedawna regularnie kupowałam "Wybiórczą". Ale obecnie
          > przerzuciłam
          > > sie na FAKT. Wyborcza stała się nudna i polityczna.
          >
          > Ty Kobieto spraw sobie lepiej nowy wibrator.
          • Gość: Fakt Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 09.02.04, 23:01
            > > kobieta_wiosna napisała:
            > >
            > > > ja sama do niedawna regularnie kupowałam "Wybiórczą". Ale obecnie
            > > przerzuciłam
            > > > sie na FAKT. Wyborcza stała się nudna i polityczna.
            > >
            > > Ty Kobieto spraw sobie lepiej nowy wibrator.

Jezeli ktos porownuje GW i Fakt to niestety nie zasluguje na inna odpowiedz.
            Fakt to typowy brukowiec adresowany do niewybrednego czytelnika. "Przerzucic
            sie" na Fakt to tak jakby rzucic sie w rynsztok, bo tez gazety typu Fakt
            nazywane byly kiedys rynsztokowymi.
    • Gość: Ach taaak?? Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 11:19
      Jak to nikt?
      Ja kupuję i będę kupował.
      • Gość: ktos Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.acn.pl 08.02.04, 12:01

> Jak to nikt?
        > Ja kupuję i będę kupował.

no bo wlansie ty jestes "nikt".
        • Gość: Ach taaak?? Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 12:19
          Taki "nikt" jak ja, to właśnie KTOŚ!
          Taki "ktoś" jak ty, to COŚ!!
          • Gość: ktos Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.acn.pl 08.02.04, 12:53

> Taki "nikt" jak ja, to właśnie KTOŚ!
            > Taki "ktoś" jak ty, to COŚ!!

wlasnie takie pokraczne projekcje sa po czytaniu gadziwnowki wybiorczej.
    • Gość: bert czytelnicy wyborczej to jak gołębie na chleb IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.04, 11:37
      a czytelnicy Naszego Dziennika to jak kruki na kosci taka jet prawda..
    • galbaa Dodajmy ze takze antypolska!Taka Gadzinowka upasc 08.02.04, 11:50
      musi!I bardzo dobrze.
    • abstrakt2003 Re: Ja chcę i kupuję!!! 08.02.04, 12:05
      Uważam że GW to jedyna gazeta w Polsce na jako takim poziomie!
      Żadna inna nie jest w stanie z nią się równać! Nawet Rzeczpospolita!
      Rzeszta to prawdziwy chłam (z Faktem na czele).
      Pozdrawiam fanów GW i red. A.Michnika!
      • nowax Re: Ja chcę i kupuję!!! 08.02.04, 12:47
        co ty gadasz? GW to szmira i polityczna szczekaczka PO i Unii Wolności.
        Do "Rzepy" sie nie umywa. Nawet Fakt jest od niej o niebo lepszy i stoi na
        wyższym poziomie.

abstrakt2003 napisał:

> Uważam że GW to jedyna gazeta w Polsce na jako takim poziomie!
        > Żadna inna nie jest w stanie z nią się równać! Nawet Rzeczpospolita!
        > Rzeszta to prawdziwy chłam (z Faktem na czele).
        > Pozdrawiam fanów GW i red. A.Michnika!
      • Gość: pawe Re: Ja chcę i kupuję!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 00:00
        bstrakt2003 napisał:

> Uważam że GW to jedyna gazeta w Polsce na jako takim poziomie!

Zgadzam się!
        Pozostałe są na przyzwoitym poziomiesmile

> Żadna inna nie jest w stanie z nią się równać! Nawet Rzeczpospolita!

Też się zgadzam!
        To byłaby hańba dla Rzepy równać do G.W..smile
    • wikull Kiedys to byla gazeta.Bezpowrotna przeszlosc. 08.02.04, 12:52
      • wikul Re: Kiedys to byla gazeta.Bezpowrotna przeszlosc. 08.02.04, 22:19
        Witam klona ! Masz rację . W swoim archiwum mam pierwsze numery tej gazety .
        Nie tak łatwo można je było wtedy kupić .
    • scanbaum Upadek tego polskojezycznego tworu NIEUCHRONNY. 08.02.04, 12:59
    • Gość: fermi To prawda.Do cech które wymieniłeś dodajmy:publi- IP: *.icm.edu.pl 08.02.04, 13:05
      kuje wiele tekstów antypolskich, antykościelnych, administracja wyjątkowo arogancka. Czy taka Gazeta może się ostać?
      • wikul Re: To prawda.Do cech które wymieniłeś dodajmy:pu 08.02.04, 22:48
        Gość portalu: fermi napisał(a):

> kuje wiele tekstów antypolskich, antykościelnych, administracja wyjątkowo
        aroga
        > ncka. Czy taka Gazeta może się ostać?

Jak bronisz polskości i Koscioła to wstydzisz sie podpisać ? Myslisz że nikt
        cie nie pozna po Operze , po IP , po stylu itp.?
        Już ci kiedyś pisałem żebyś łajzo mną gęby nie wycierał , tymczasem na innym
        wątku (który nie chce mi się otwierać) znów się do mnie przyp.erdalasz .
        Gdyby mnie tak tutaj postponowali jak ciebie to bym sie pod ziemię dawno
        zapadł . Ty sie otrząsasz i dalej srasz swoje . Tfu ! Weź lekarstwa i idź
        spać .
    • Gość: Tomasz Ratują ich dodatki IP: *.ibch.poznan.pl 08.02.04, 15:11
      ktore jednak troche osób czyta. Gdyby nie to, to nakład byłby zapewne mniejszy
      o połowę. Z rozmów ze znajomymi wynika, że odrzuca ich od "Wyborczej" ta nachalna
      propaganda godna Trybuny Ludu, i to z tych gorszych czasów. Ludzie chcę być po prostu
      rzetelnie informowani (za to w końcu płacą) i nie interesują ich obsesje panów redaktorów.
      • Gość: Mirinda Nasz Dziennik IP: 213.199.253.* 08.02.04, 17:47
        A ja uważam, że najlepszą gazetą jest Nasz Dziennik z papciem T. Rydzykiem na
        czele. Tak wspaniale opluwającym wszystkich myślących inaczej.
        • Gość: Fanta Re: Nasz Dziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:44
          Jak powszechnie wiadomo, myślących inaczej niż red. "Gazety Wyborczej" papcio
          Michnik czule głaszcze po głowach. Czy ktoś słyszał żeby kiedykolwiek takich
          opluwał???
    • Gość: Zoska Szwabski Fakt jest dla kompletnych debili. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:01
      GW jest dalej najlepszym, choc nie bez wad, dziennikiem W Polsce. Na najwyzszym poziomie. Joziu-fermi dal glos ze mu sie nie podoba. Mnie to nie dziwi. On czyta
      Fakt i ND. Jeszcze, ze by poszedl na Forum IEN, RM czy ND bylaby pelnia szczescia.
    • Gość: kolaps No bo po co? Mamy dość polskich gazet. IP: *.icm.edu.pl 08.02.04, 18:35
      • Gość: Zoska Niezawodny duren Joziu kolaps-fermi itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:39
      • plesser Re: No bo po co? Mamy dość polskich gazet. 08.02.04, 18:52
        GW najwyrazniej nic nie nauczyla sie na bledach radiowej Trojki i
        wczesniejszych bledach Wprost. Skonczy sie jak z w obu przypadkach- zamiast
        ugruntowanej pozycji, jednen z 10.000 nijakich, nierozroznialnych proszkow do
        prania, ktory trzeba reklamowac na bilbordach, bo nie reklamuje sie sam.

Wiele osob juz przerzucilo sie na Rzepe, nie tylko w zwiazku ze sprawa Rywina,
        ale takze dlatego, ze GW generalnie myli role i zamiast polityke kontrolowac i
        opisywac, sama zajmuje sie polityka oraz ze wzgledu na szybujacy w dol poziom.
        Nawet publicystyka, ktora zawsze bila Rzepe na glowe zaczyna tracic
        uproszczona wizja swiata dla licealnych pierwszoklasistow rodem z Wprost.
        Przypominam sobie tez kilka tekstow, ktorych lekture zakonczylem z niesmakiem
        (najbardziej utkwil mi w pamieci ten o sprawie rozwodowej Polaka w Niemczech z
        Lebensbornem w tytule). Do tego te krzykliwe tytuly i zmiany w szacie
        graficznej.

A Rzepa robi swoje i zachowuje rzeczowosc, ktora coraz bardziej doceniaja
        czytelnicy. Swietni reporterzy sledczy i znakomity dzial prawny. Troche
        przykro bedzie jak GW znajdzie sie na jednej polce z SE, Faktem (prosze ktos
        powyzej juz przerzuca sie z GW na...Fakt), ale panowie w dziale marketingu
        Agory pewnie wiedza co robia, a redaktor Michnik nie ma czasu na redagowanie.
        Chcialoby by sie powiedziec: I dated GW, but married Rzepa.
    • Gość: doku Rozmarzyłaś się czerwona hołoto IP: *.chello.pl 08.02.04, 18:41
      nowax napisała:
      > Michnika?
      • abstrakt2003 doku 08.02.04, 18:54
        Trochę kultury!
        Musisz jakoś się odróżniać od czerwonego betonu!
        • Gość: doku "Pranie mózgu", "lewacka propagandówka" IP: *.chello.pl 08.02.04, 20:35
          Za te obraźliwe określenia wobec naszego miłego gospodarza zasłużyła na brak
          kultury. Forma mojego postu była adekwatna, a więc stosowna.
          • nowax Re: "Pranie mózgu", "lewacka propagandówka" 09.02.04, 19:21
            bo GW to jest "propanadówka" liberałow i lewaków. a ty baranbie
            słowo "stosowny" nie używaj bo go nie rozumiesz. beton

Gość portalu: doku napisał(a):

> Za te obraźliwe określenia wobec naszego miłego gospodarza zasłużyła na brak
            > kultury. Forma mojego postu była adekwatna, a więc stosowna.
      • nowax michnikowski betonie 09.02.04, 13:09
        jesteś prymitywny beton Michnika. przecież to pradwa oszołomie jeden. kobieta
        ma rację. a ty jesteś fanatycznym liberalnym betonem.

Gość portalu: doku napisał(a):

> nowax napisała:
        > > Wejście Faktu i atrakcyjność rzepy okazały się gwoździem do trumny pisemka
        >
        > > Michnika?
        • snajper55 Re: michnikowski betonie 09.02.04, 16:07
          nowax napisała:

> jesteś prymitywny beton Michnika. przecież to pradwa oszołomie jeden. kobieta
          > ma rację. a ty jesteś fanatycznym liberalnym betonem.

Gazeta Wyborcza jest dalej najchętniej kupowaną gazetą. Pomijam Fakt, który
          jest brukowcem codziennym.

Snajper.
          • nowax Re: michnikowski betonie 09.02.04, 18:47
            już wcale nie tak chętnie. naklad systematycznie spada. poza tym kiedyś była
            kupowana chętniej. sam jestem jej ex-kupowaczem. uwłaczas Faktowi, a GW jest
            takzę "brukowcem" - o nizszym poziomie. choć i Fakt nie grzeszy...
            Polecam "Rzeczpospolitą" i nowe "Życie". GW to ostatnio kampfbaltt PO i UW.

snajper55 napisał:

> nowax napisała:
            >
            > > jesteś prymitywny beton Michnika. przecież to pradwa oszołomie jeden. kobi
            > eta
            > > ma rację. a ty jesteś fanatycznym liberalnym betonem.
            >
            > Gazeta Wyborcza jest dalej najchętniej kupowaną gazetą. Pomijam Fakt, który
            > jest brukowcem codziennym.
            >
            > Snajper.
    • Gość: A imię moje niejed Re: Ja ja codziennie kupuję,ha IP: 80.53.175.* 08.02.04, 20:50
    • Gość: DawidNiewarszawski KOSZERNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 16:35
      Ja też przestałem kupować KOSZERNĄ.Zastanawiam się jeszcze tylko czy w soboty
      redakcja pracuje???
    • Gość: Jeden z 500tys 500tys dla durnia to nikt! Kupuje i bede kupowal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 19:02
      • nowax jesteś michnikowcem i tumanem 09.02.04, 19:09
        sam jesteś durniem! a tylko durnie kupują tego brukowca Wyborczą
        • Gość: dureń i tuman Re: jesteś michnikowcem i tumanem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 19:15
          nowax a ty kim jesteś?
          dlaczego ludzi obrażasz?
          a co ty czytasz robaczku?
          a potrafisz zdefiniować pojęcie brukowca?
          poza tym na jakich forach pisujesz? Bo na FA to cię pierwszy raz widzę, a
          chętnie poznam twoją twóczość!
          • nowax Re: jesteś michnikowcem i tumanem 09.02.04, 19:19
            brukowiec to własnie GW, do tego bardziej polityczny niż kiedyś Trybuna Ludu.
            aco do obrazania! to ty kolego b[ierwszy zaatakowałeś mnie. ja tylko się
            broniłem. ja czytam Rzeczpospolitą i Życie, czasami Fakt. Kiedyś byłem
            czytelnikiem GW, ale ona jest nasłabsza i "mocno politycznie" zaangażowana.
            taka propagandówka liberałow i lewaków. W zasadzie chyba dziennik partyjny UW,
            a teraz PO.

Gość portalu: dureń i tuman napisał(a):

> nowax a ty kim jesteś?
            > dlaczego ludzi obrażasz?
            > a co ty czytasz robaczku?
            > a potrafisz zdefiniować pojęcie brukowca?
            > poza tym na jakich forach pisujesz? Bo na FA to cię pierwszy raz widzę, a
            > chętnie poznam twoją twóczość!
            • Gość: dureń i tuman nowax czy poza nienawiścia do GW, UW i PO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 19:26
              potrafisz coś sensownego wyrazić?
              • nowax GW jest słabiutka 09.02.04, 19:32
                jak widac jesteś nieprzemakalny na argumenty i fakty, ja jestem sympatykiem
                osiołku PO, GW to poprsotu słabiutka gazetka. Michnik póbuje nią robić politykę
                zamiast tę politykę opisywać. Gazeta jest słaba merytorycznie, a jedynie płni
                rolę paryjniacką. oczywiście szczuje przeciwko np. PSL, Samoobronie, trochę
                teraz przeciwko PiS. A jak pięknie słuzy PO i UW! Chwali naszego Prezydenta. No
                i nie daje krzywdy zrobić SLD. Jest poprostu niewiarygodna. a ty mi natkie tam
                demagogiczne teskty czy coś masz do powiedzenia haha koń by się uśmiał. Dzieci
                Michnika płacza bo nikt GW już nie chce czytać
                • Gość: dureń i tuman nowax IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 19:37
                  szkod, że na forum nie można umieścić machnięcia ręką!

...

NIE CHCE MI SIĘ Z TOBĄ GADAĆ CZŁOWIEKU!!!

P.S.
                  Gdybyś miał odrobinę honoru to nie pisywał byś na forum takiego brukowca jak
                  GW!
                • trymand GW? a co to jest? i kto to czyta? 09.02.04, 22:30
                  GW? a co to jest? kto to w ogóle bierze do ręki?

nowax napisała:

> jak widac jesteś nieprzemakalny na argumenty i fakty, ja jestem sympatykiem
                  > osiołku PO, GW to poprsotu słabiutka gazetka. Michnik póbuje nią robić
                  politykę
                  >
                  > zamiast tę politykę opisywać. Gazeta jest słaba merytorycznie, a jedynie płni
                  > rolę paryjniacką. oczywiście szczuje przeciwko np. PSL, Samoobronie, trochę
                  > teraz przeciwko PiS. A jak pięknie słuzy PO i UW! Chwali naszego Prezydenta.
                  No
                  >
                  > i nie daje krzywdy zrobić SLD. Jest poprostu niewiarygodna. a ty mi natkie
                  tam
                  > demagogiczne teskty czy coś masz do powiedzenia haha koń by się uśmiał.
                  Dzieci
                  > Michnika płacza bo nikt GW już nie chce czytać
                  • ligia3 Re: GW? a co to jest? i kto to czyta? 10.02.04, 10:46
                    ja miałam tę propagandówkę UW i Po w ręcę. straszne bzdety i ohyda.

trymand napisał:

> GW? a co to jest? kto to w ogóle bierze do ręki?
                    >
                    >
                    > nowax napisała:
                    >
                    > > jak widac jesteś nieprzemakalny na argumenty i fakty, ja jestem sympatykie
                    > m
                    > > osiołku PO, GW to poprsotu słabiutka gazetka. Michnik póbuje nią robić
                    > politykę
                    > >
                    > > zamiast tę politykę opisywać. Gazeta jest słaba merytorycznie, a jedynie p
                    > łni
                    > > rolę paryjniacką. oczywiście szczuje przeciwko np. PSL, Samoobronie, troch
                    > ę
                    > > teraz przeciwko PiS. A jak pięknie słuzy PO i UW! Chwali naszego Prezydent
                    > a.
                    > No
                    > >
                    > > i nie daje krzywdy zrobić SLD. Jest poprostu niewiarygodna. a ty mi natkie
                    >
                    > tam
                    > > demagogiczne teskty czy coś masz do powiedzenia haha koń by się uśmiał.
                    > Dzieci
                    > > Michnika płacza bo nikt GW już nie chce czytać
        • Gość: dureń i tuman nowax! a ktoś kto pisuje na michnikowskim forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 19:22
          ... i pluje na Michnika to kim jest?

No kim?

TO POPROSTU LUDZKA GNIDA JEST!!!
          • nowax Re: nowax! a ktoś kto pisuje na michnikowskim for 09.02.04, 19:24
            sam jesteś gnida. pisze prawde, bo tak jest. ja mam odwagę mówić prawde w oczy
            a ojciec Michnik, przyzwyczajony jest jako oligarcha, że jest nietykalną krową.
            GW to poprostu gniot. a ty umiesz tylko obrażać. wiesz ,że mówię prawdę.

Gość portalu: dureń i tuman napisał(a):

> ... i pluje na Michnika to kim jest?
            >
            > No kim?
            >
            >
            > TO POPROSTU LUDZKA GNIDA JEST!!!
    • ligia3 Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 09.02.04, 21:21
      Wyborcza to dobra gazeta jak trzeba skopać Arabów, opluć Samooboronę, napluć na
      Polskę i poprzeć wiecznie chcciewe organizcje żydowskie. A jaką piekną
      przygotowała nagonkę na Polaków z tą hecą z Jedwabnem? Pierwsza klasa - tak
      dokopała Polsce!

nowax napisała:

> Już nikt nie chce kupować GW. Nakład systematycznie ciągle spada. Czyżby
      > ludzie mieli dość indoktyrmacji politycznej?Prania mózgu? I namawiania do
      > jedynie słusznego myślenia? Liberalna i lewacka propagandówka, proziraelska i
      > antryarabska widocznie się znudziła wiekszości. GW już nikt nie chcę kupować.
      > Michnika?
      >
      • Gość: wikul Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej IP: *.acn.waw.pl 09.02.04, 23:11
        ligia3 napisała:

> Wyborcza to dobra gazeta jak trzeba skopać Arabów,opluć Samooboronę,naplućna
        > Polskę i poprzeć wiecznie chcciewe organizcje żydowskie. A jaką piekną
        > przygotowała nagonkę na Polaków z tą hecą z Jedwabnem? Pierwsza klasa - tak
        > dokopała Polsce!

Jest wystarczająco wiele powodów do krytyki Gazety Wyborczej , nie musisz
        wymyslać wyssanych z palca głupot . A najlepiej zajrzyj do archiwum GW
        i przytocz skąd czerpałaś te rewelacje .
        • ligia3 Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 10.02.04, 10:44
          po co ta demagoigia? ty i ja wiesz, że tak jest jak pisałam. GW to proizraelska
          zeijaca do arabów gazeta, wiecznie popierająca antypolskie organziacje
          zydowskie którym ciągle mało kasy.

Gość portalu: wikul napisał(a):

> ligia3 napisała:
          >
          > > Wyborcza to dobra gazeta jak trzeba skopać Arabów,opluć Samooboronę,napluć
          > na
          > > Polskę i poprzeć wiecznie chcciewe organizcje żydowskie. A jaką piekną
          > > przygotowała nagonkę na Polaków z tą hecą z Jedwabnem? Pierwsza klasa - ta
          > k
          > > dokopała Polsce!
          >
          >
          >
          > Jest wystarczająco wiele powodów do krytyki Gazety Wyborczej , nie musisz
          > wymyslać wyssanych z palca głupot . A najlepiej zajrzyj do archiwum GW
          > i przytocz skąd czerpałaś te rewelacje .
          • trymand Re: Już nikt nie chce kupować Gazety Wyborczej 10.02.04, 12:03
            jasne, że wie. ale prawda w oczy kole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka