Dodaj do ulubionych

Jaruzelskiego wstydzi sie, ze nie huknal reka

05.02.10, 13:46
ale akurat tego nie powinien sie wstydzicsmile

Calej reszty swego niegodziwego zycia nie wstydzi sie i uwaza, ze sluzyl
Polsce. Ot pokretna natura.

Monika Olejnik: : Niechlubną kartą w pana historii było to, co zostało
pokazane w tym filmie – czystki oficerów pochodzenia żydowskiego, lub też
oficerów, których żony były niedobrego pochodzenia.

Wojciech Jaruzelski: : No znów, jest mi bardzo przykro, że muszę właściwie
zacząć od abecadła, chociaż czas nie pozwoli, aby to rozwinąć, ja...

Monika Olejnik: : Ale krótko mówiąc panie generale był pan na czele komitetu,
czy też jak to się nazywało, który miał doprowadzić do tego żeby były
odpowiednie kadry w wojsku, prawda, w 68 roku, w 67-68.

Wojciech Jaruzelski: : W 67 r., aż do kwietnia 68, ja byłem szefem Sztabu
Generalnego, nie ministrem. W roku 67. Wydalono z wojska dyscyplinarnie 17
osób pochodzenia żydowskiego, czy też Żydów, ani jeden z nich nie był ze
Sztabu Generalnego, zaznaczam, ani jeden nie był ze Sztabu Generalnego..

Monika Olejnik: : A przeciwstawił się pan temu, kiedy wydalano ludzi
pochodzenia żydowskiego.

Wojciech Jaruzelski: : Przede wszystkim to nie była sprawa tak wyrazista i tak
oczywista w każdym przypadku. Ja już wielokrotnie, przyznam się, że już w
dużym stopniu zmęczenia mówię - niezwykle żałuję, ubolewam, wstydzę się nawet,
że nie potrafiłem, mimo, że nie byłem ministrem jeszcze wtedy - huknąć pięścią
w stół: "nie pozwalam, nie zgadzam się", tym bardziej, że przecież byli wśród
tych, którzy opuścili kraj ludzie mi bliscy, przyjaźni, po dzień dzisiejszy
niektórzy są moimi przyjaciółmi.

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jaruzelski-wstydze-sie-ze-nie-huknalem-piescia-w-stol,wid,11928669,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • cyniol Re:Jaruzelski wstydzi sie...... 05.02.10, 13:47
    • marouder.eu Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem? 05.02.10, 14:12
      Bo moze, nie wiesz, wiec cie informujesmile
      • gini Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:16
        marouder.eu napisał:

> Bo moze, nie wiesz, wiec cie informujesmile

imponujacy wklad marudnego do dyskusji, jak do kazdej innej z reszta
        .
        tylko doopek moze trollowac bez przerwy i obrazac ludzi bo nie ma nic
        ciekawego do powiedzenia.
        przyjaciel literatow, wielce kulturalny i inteligentny czllowiek.
        • marouder.eu A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:22
          Z obesrancem, ktory mowi wprost, ze dobrze sie stalo, ze kilkadziesiat tysiecy
          moich wspolobywateli wygnano z Polski dyskusji nie podejmuje.
          W ryj bym dal obesrancowi Zygnol, ale mam daleko do Kłebeku!
          • gini Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:26
            marouder.eu napisał:

> Z obesrancem, ktory mowi wprost, ze dobrze sie stalo, ze
            kilkadziesiat tysiecy
            > moich wspolobywateli wygnano z Polski dyskusji nie podejmuje.
            > W ryj bym dal obesrancowi Zygnol, ale mam daleko do Kłebeku!

po co w ogole jestes na tym forum?wyladowac frustracje,obrazajac
            ludzi?
            z tym wygnaniem to ja bym nie przesadzala bo kto chcial to zostal i
            ma sie dobrze, sa przyklady chocby z tego forum, no i pan michnik,
            jego brat wyjechal on zostal i ma sie bardzo dobrze, podczas gdy
            wielu polakow emigrowalo z polski, badz w przerozny sposob zostalo do
            tego zmuszonych.
            • marouder.eu Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:34
              Za kogo ty sie masz, Giniuchno, ze latwym tekstem mowisz, ze ktos mial swoja
              ojczyzne w trymiga opuszczac?!
              Nadto zestawiasz ze soba smutne, ale o roznej genezie fakty!
              Ktos, gdy dopeiro nosilas sie z mysla o wyjezdzie, rzekl ci, ze Polska nie
              potrzebuje Gini, wiec niech Gini spjordala?!
              • gini Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:37
                marouder.eu napisał:

> Za kogo ty sie masz, Giniuchno, ze latwym tekstem mowisz, ze ktos
                mial swoja
                > ojczyzne w trymiga opuszczac?!

a gdzie to wyczytales ?

> Nadto zestawiasz ze soba smutne, ale o roznej genezie fakty!
                > Ktos, gdy dopeiro nosilas sie z mysla o wyjezdzie, rzekl ci, ze
                Polska nie
                > potrzebuje Gini, wiec niech Gini spjordala?!

nie piszemy tu o mnie piszemy o innych ,ktorym zabrano prace dano
                paszporty i powiedzono robta co chceta, wiesz ilu polakow wyjechaloz
                polski?
                • marouder.eu Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:44
                  Zwaz, durna, ze wyganiano z Polski Polakow, a nie swiezych przybyszow! Zrobiono
                  to w 20 lat po hekatombie, ktora pochlonela 2.5 mln ludzi z 3 mln
                  zamieszkujacych Polske Zydow!
                  Zamieszkiwali ten kraj dluzej, niz trwalo ich krolestwo!
                  To jest ich ziemia, tak samo jak moja czy twoja!
                  • gini Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:49
                    marouder.eu napisał:

> Zwaz, durna, ze wyganiano z Polski Polakow, a nie swiezych
                    przybyszow! Zrobiono
                    > to w 20 lat po hekatombie, ktora pochlonela 2.5 mln ludzi z 3 mln
                    > zamieszkujacych Polske Zydow!

nie krzycz durniu ,ja twierdze, ze wyjezdzal kto chcial wyjechac, a
                    biorac sytuacje jaka wtedy panowala wyjazd na zachod byl przepustka
                    do lepszego zycia, polacy nie mogli o tym marzyc.

> Zamieszkiwali ten kraj dluzej, niz trwalo ich krolestwo!
                    > To jest ich ziemia, tak samo jak moja czy twoja!

ja o doopie ty o zupie .

poza tym krecisz, bo jak napisalam, ze nie wszyscy wyjechali to
                    napisales, ze ciezko im bylo opuszczac ojczyzne ,cos w tymù stylu,nie
                    bede linkowac bo mi sie nie chce .
                    nie stosuj ze mna snajperki bo nie przejdzie.
                  • g-48 Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 16:11
                    Zwaz, durna, ze wyganiano z Polski Polakow, a nie swiezych
                    przybyszow! Zrobiono
                    > to w 20 lat po hekatombie, ktora pochlonela 2.5 mln ludzi z 3 mln
                    > zamieszkujacych Polske Zydow!

To wedlug ciebie tych 3milionow zydow to nie sa ludzie?No jak widac
                    to sie nawrociles Bravo!
                    • cyniol Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 16:37
                      g-48 napisał:

> To wedlug ciebie tych 3milionow zydow to nie sa ludzie?No jak widac
                      > to sie nawrociles Bravo!

on pewnie uwaza, ze nie byli Polakami, bo nie znali przeciez polskiego jezyka,
                      tylko jidysz jedynie, wiec co to za Polacy z nich byli? Zreszta Swiatowy Kongres
                      Zydow tez tak uwaza, bo chce przejac pieniadze za ich mnienie pozostawione bez
                      spadkobiercow.
                  • cyniol Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 16:17
                    marouder.eu napisał:

> To jest ich ziemia, tak samo jak moja czy twoja!

Nie czuja sie Polakami wiec to nie jest ich ziemia uzurpatorze. Ich ziemia jest
                    w Izraelu, tak samo zreszta jak twoja.
                    • marouder.eu Ich ziemia! 05.02.10, 16:35
                      Pracowali na niej i dla niej! Dlatego, durniu, tak mi przykro!
                      • cyniol Re: Ich ziemia! 05.02.10, 17:00
                        marouder.eu napisał:

> Pracowali na niej i dla niej! Dlatego, durniu, tak mi przykro!

Pracowali? Geszefty robili jedynie i dzialali pzreciwko niej, na koniec
                        Judeopolonie zdrajcy chcieli sobie utworzyc. Te nieliczne wyajatki co dla POlski
                        pracowaly to sa przez uwazani za zaprzedancow. Spadaj glupku i ciesz sie, ze
                        Zabotynskiemu plany udaly sie.
                        • marouder.eu Ze tez takiego k... swieta ziemia kłebecka.. 05.02.10, 17:07
                          ..nosi na swym wymieniu!
                          Masz w ryj!
                          • gini Re: Ze tez takiego k... swieta ziemia kłebecka.. 05.02.10, 17:15
                            marouder.eu napisał:

> ..nosi na swym wymieniu!
                            > Masz w ryj!

to tobie sie w ryj nalezy za to co napisales ,zydzi dra sie tu o
                            krytyke jednego zyda, stoja murem, a polskie filomendy ,robia
                            wszystko by oczernic, by zgnoic, przy tym dra sie, ze oni polakami sa
                            .
                            to juz przekracza granice pojmowania.
                            • marouder.eu No, dobra! 05.02.10, 17:32
                              Wystarczy, ze wyobrazisz sobie, ze nie mam napletka...ja wyobraze sobie, ze masz
                              marne cycki i oboje,ukojeni sie rozejdziemysmile
                              • gini Re: No, dobra! 05.02.10, 17:36
                                idz do seksuologa .takich przypadlosci nie leczy sie na forum.
                                • marouder.eu Czyli, ze masz fajne.. 05.02.10, 17:47
                                  ..cyckismile
                                  No, bo ja nie chwalac sie, posiadam chciany przez Ciebie napletek.. moze bysmy
                                  jakos skonsltowali wzajemne nieporozumienia?
                                  • gini Re: Czyli, ze masz fajne.. 05.02.10, 17:52
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,13,106820894,106833132,Re_No_dobra_.html?wv.x=1
                                    • marouder.eu Niech ci bedzie, ze masz fajne:) 05.02.10, 18:44
                                      W koncu kazdy czlowiek znalazi w sobie cos fajnegosmile
          • cyniol Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 14:45
            marouder.eu napisał:

> Z obesrancem, ktory mowi wprost, ze dobrze sie stalo, ze kilkadziesiat tysiecy
            > moich wspolobywateli wygnano z Polski

hehehe wyszlo zydlo z worka. Wspolobywateli, heheheh braci chciales powiedziec
            wzburzony Maruderku
            • marouder.eu Taki luj, jak ty, moze mnie swobodnie.. 05.02.10, 14:55
              ..zaczac calowac w doope, zwazajac przy tym na to, by mial zawsze czyste zeby i
              bym ja nie byl akurat czym innym zajety!
              • gini Re: Taki luj, jak ty, moze mnie swobodnie.. 05.02.10, 15:10
                cmarouder.eu napisał:

> ..zaczac calowac w doope, zwazajac przy tym na to, by mial zawsze
                czyste zeby i
                > bym ja nie byl akurat czym innym zajety!

sale pede zachciewa mu sie ,idz do jakiegos klubu homo.
                • marouder.eu Mozesz sie przylaczyc, byle bys pamietala.. 05.02.10, 15:12
                  ..o higienie i nie zawracala mi trabki, gdy sam nie bede zainteresowany!
                  • gini Re: Mozesz sie przylaczyc, byle bys pamietala.. 05.02.10, 15:14
                    marouder.eu napisał:

> ..o higienie i nie zawracala mi trabki, gdy sam nie bede
                    zainteresowany!

ja nie lubie pedalow powinienes o tym wiedziec, a dla mnie jestes jak
                    wyzej sale pede.
                    • marouder.eu Zapomnialas, ze nie jestem pedalem... 05.02.10, 15:25
                      ..oraz posiadam napletek. Reszta jak wyzejsmile
                      • gini Re: Zapomnialas, ze nie jestem pedalem... 05.02.10, 15:29
                        marouder.eu napisał:

> ..oraz posiadam napletek. Reszta jak wyzejsmile

ja przez internet nie sprawdze, zachowujesz sie jak pedal.
                        • gini Re:durny marudny 05.02.10, 15:42
                          "Czemu wyjeżdżali? Dla rozlicznych racji, dla zranionej dumy
                          narodowej i
                          podeptanej godności osobistej, dla chleba i świętego
                          spokoju i stabilizacji,
                          poczucia bezpieczeństwa i dla pracy umysłowej w
                          warunkach swobody, a także dla
                          służby sprawie polskiej. Wreszcie dlatego, że mieli
                          na to ochotę, a człowiek
                          winien mieć prawo do zaspokajania pragnień tego typu."

Tutaj sa slowa Michnika w ktorych tlumaczy dlaczego Zydzi wyjezdzali
                          w 1968
                          roku .

widzisz placzesz, ze wypedzali, a michnik tlumaczy dlaczego
                          wyjezdzali,przypomne ci, ze polacy nie mogli wyjezdzac a pewnie wielu
                          by chetnie opuscilo gomulkowski raj.
                          • marouder.eu I co? 05.02.10, 16:20
                            To zle, ze sie bali? To zle, ze z leku wyjezdzali? Przypominam ci przy tym, ze
                            mowimy o ludziach takich jak ty i ja, zwyklych! Za co wyebano z Polski
                            dziesiatki tysiecy zwyklych ludzi?? Skazano ich na nauke nowego jezyka,
                            rozpoczynania wszystkiego od poczatku? W wiekszisci wypadkow nie chcieli
                            wyjezdzac! Bali sie, wiec wyjechali!
                            • gini Re: I co? 05.02.10, 16:31
                              marouder.eu napisał:

> To zle, ze sie bali? To zle, ze z leku wyjezdzali? Przypominam ci
                              przy tym, ze
                              > mowimy o ludziach takich jak ty i ja, zwyklych!

zgoda, tyle, ze nie opowiadaj bajek o wyganianiu ,mieli wybor.moja
                              matka nie mogla nawet marzyc w 68 roku o wyjezdzie na zachod.
                              nikt jej nie dal paszportu chocby w jedna strone.
                              nie pamietam, w ktorym roku syn znajomej uciekl na zachod musiala
                              placic za jego studia .

Za co wyebano z Polski
                              > dziesiatki tysiecy zwyklych ludzi?? Skazano ich na nauke nowego
                              jezyka,
                              > rozpoczynania wszystkiego od poczatku? W wiekszisci wypadkow nie
                              chcieli
                              > wyjezdzac! Bali sie, wiec wyjechali!

a ci inni jakos sie nie bali i zostali, widac na przykladzie
                              michnikow jeden brat stefcio wyjechal drugi zostal, przyklady mozna
                              by mnozyc wiec mi nie opowiadaj o wypedzaniu,bo kto chcial wyjezdzal,
                              a kto chcial zostawal.
                              taki pan borowski bratanek bermana zostal i jest dobrze ustawiony jak
                              wielu innych .
                              • marouder.eu Tak? I coz z tym Borowskim? 05.02.10, 16:41
                                Nie lezy mi, bo lewak, ale powiedzial cos badz zrobil zlego?
                                Chcial czegos zlego, zaprzedal sie komus?
                                • gini Re: Tak? I coz z tym Borowskim? 05.02.10, 16:49
                                  marouder.eu napisał:

> Nie lezy mi, bo lewak, ale powiedzial cos badz zrobil zlego?
                                  > Chcial czegos zlego, zaprzedal sie komus?

nie rznij glupa ,bo wiesz dobrze, ze to bratanek bermana a wiec
                                  korzenie ma zydowskie, nikt go jakos nie wyrzucil i zrobil kariere
                                  polityczna, jak wielu innych .urban na ten przyklad .
                                  tak sie pieklisz, ze to ich ziemia to dlaczego tak chetnie emigrowali
                                  przed 1968 rokiem, bo emigrowali do izraela calkiem legalnie .
                                  • marouder.eu A jak ja korzenie mam krzyzackie... 05.02.10, 17:01
                                    ..czy wrecz jeszcze starsze i malo slowianskie, a przy tym uwazam sie za Polaka,
                                    to co? Zeslalabys mnie do jakiegos obozu dla NieprawdziwychPolakow?
                                    • hasz0 ______Ty chodź na rękach podnieś głowką OPuść nogi 05.02.10, 17:03
                                      wtedy jako na abarot - jako za KARYKATURĘ Polaka
                                      robić mógłbyś z mała głowką CZERWONĄ.
                                    • gini Re: A jak ja korzenie mam krzyzackie... 05.02.10, 17:04
                                      marouder.eu napisał:

> ..czy wrecz jeszcze starsze i malo slowianskie, a przy tym uwazam
                                      sie za Polaka
                                      > ,
                                      > to co? Zeslalabys mnie do jakiegos obozu dla NieprawdziwychPolakow?

a czy ja kogos gdzies wysylam?pytales to odpowiedzialam nie snajperuj
                                      .
                                      ty pokazales kim jestes tym postem, w ktorym napisales,
                                      "mordowaliscie "razem z niemcami.
                                      jestes zerem, totalnym zerem.
                                      • hasz0 zero jest przydatne do ptęgowania on do s....a 05.02.10, 17:06

forum.gazeta.pl/forum/w,13,106820894,106831587,_Ty_chodz_na_rekach_podnies_glowka_OPusc_nogi.html?wv.x=2
                            • cyniol Re: I co? 05.02.10, 16:32
                              marouder.eu napisał:

> To zle, ze sie bali? To zle, ze z leku wyjezdzali?

Z jakiego leku, klamco. Goldzia Meir ich chciala, inwalidow i psychicznych tylko
                              kazala Polsce zatrzymac, a reszte wyslac do budowy ojczyznysmile
                              • vicky17 Re: I co? 05.02.10, 16:38
                                cyniol napisał:

> marouder.eu napisał:
                                >
                                > > To zle, ze sie bali? To zle, ze z leku wyjezdzali?
                                >
                                > Z jakiego leku, klamco. Goldzia Meir ich chciala, inwalidow i psychicznych tylk
                                > o
                                > kazala Polsce zatrzymac, a reszte wyslac do budowy ojczyznysmile

nabialowy widac sie czegos bal,ze nie wyjechal a szkoda.
                                jak oni sie bali,ze z calym majatkiem mogli wyjechac..oj wawoj, do dzisiaj sie
                                boja dlatego na ten temat vomituja i szczekaja na szamberecu.
                                co za pajac..
                                • cyniol Re: I co? 05.02.10, 16:47
                                  vicky17 napisała:

>
                                  > nabialowy widac sie czegos bal,ze nie wyjechal a szkoda.
                                  > jak oni sie bali,ze z calym majatkiem mogli wyjechac..oj wawoj, do dzisiaj sie
                                  > boja dlatego na ten temat vomituja i szczekaja na szamberecu.
                                  > co za pajac..
                                  musieli przeciez zostawic V kolumne, coby pilnowala zydowskich interesow.
                                  Dlatego wlasnie takie Micniki, Geremki i Marudery zostaly wlasnie.
                              • gini Re: I co? 05.02.10, 16:39
                                forum.gazeta.pl/forum/w,13,87580467,87580467,Odezwa_do_antysemitow_.html

masz tu jeszcze jedno swiadectwo zydowki, ktora zostala i nie pisz mi
                                wiecej o wypedzaniu.
                        • marouder.eu Tak, a ty jak lesbika:) 05.02.10, 15:44
                          Przykro mi, ale dyskusji na tym poziomie uskuteczniac nie bede, mimo sygnalow,
                          ze interlokutorkie swedzismile
                          • gini Re: Tak, a ty jak lesbika:) 05.02.10, 15:49
                            marouder.eu napisał:

> Przykro mi, ale dyskusji na tym poziomie uskuteczniac nie bede,
                            mimo sygnalow,
                            > ze interlokutorkie swedzismile

przeciez ty zaczales dyskusje na tym poziomie wiec sie dostosowuje .
                            nic mnie nie swedzi wyobraz sobie.nie sadz innych podlug siebie.
            • vicky17 Re: A z kim i z czym mam dyskutowac, Giniuchno?! 05.02.10, 16:31
              cyniol napisał:

> marouder.eu napisał:
              >
              > > Z obesrancem, ktory mowi wprost, ze dobrze sie stalo, ze kilkadziesiat ty
              > siecy
              > > moich wspolobywateli wygnano z Polski
              >
              >
              > hehehe wyszlo zydlo z worka. Wspolobywateli, heheheh braci chciales powiedziec
              > wzburzony Maruderku

hehe faktycznie obes....,ktorego nie wyganano. a te biedne zydla do dzis jeszcze
              placza,ze musieli sami starac sie o wyjazd z raju,gdzie ich gromili od setek lat.
              to chamstwo nawet nie umie grac trzeciorzednych rol w prowincjonalnym teatrze,
              poza zestawem 10 inwektyw na krzyz, nic wiecej od lat od nich nie uslyszyszsmile
              nabialowy cos cieniutko przedzie,widac amfa sie konczy, literatka rowniez.
        • cyniol Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:22
          gini napisała:

>
          > imponujacy wklad marudnego do dyskusji, jak do kazdej innej z reszta
          > .
          > tylko doopek moze trollowac bez przerwy i obrazac ludzi bo nie ma nic
          > ciekawego do powiedzenia.
          > przyjaciel literatow, wielce kulturalny i inteligentny czllowiek.

bo on pracuje na akord, przypuszczam ze ma placone od jednego postasmilesmile
        • matelot Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:48
          gini napisała:

> marouder.eu napisał:
          >
          > > Bo moze, nie wiesz, wiec cie informujesmile
          >
          > imponujacy wklad marudnego do dyskusji, jak do kazdej innej z reszta
          > .
          > tylko doopek moze trollowac bez przerwy i obrazac ludzi bo nie ma nic
          > ciekawego do powiedzenia.
          > przyjaciel literatow, wielce kulturalny i inteligentny czllowiek.
          >

A co, kobietonie, zrobiłas z moim watkiem na ten temat?
          Przyznam, ze do spółki z haszem.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,106700984,106701244,Re_Wolskie_rozdwojenie_jazni_.html
      • cyniol Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:20
        marouder.eu napisał:

> Bo moze, nie wiesz, wiec cie informujesmile

Czyzby Dana byla zolnierka w WP, bo w 67 wyjechalasmile
        • marouder.eu Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:27
          Danka w 67 byla nastoletnia dziewczyna, co czyni cie jeszcze bardzie zalosnym
          doopkiem, doopku!
          Zaloz moze klebecka partie wyganiania nastolatek, durniu!
          • gini Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:33
            marouder.eu napisał:

> Danka w 67 byla nastoletnia dziewczyna, co czyni cie jeszcze
            bardzie zalosnym
            > doopkiem, doopku!
            > Zaloz moze klebecka partie wyganiania nastolatek, durniu!

ty maruder jestes idiota watek jest o jaruzelskim ,cyniol przytoczyl
            wywiad bez komentarza, nic nie przeczytales i wpadles jak histeryk
            sie poawanturowac, zastanawiam sie czy ty normalny jestes.
            • marouder.eu Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:39
              Watek jest o kretynstwie zalosnego Zygnola, ktory przyklaskuje czystce etnicznej!
              • gini Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:42
                marouder.eu napisał:

> Watek jest o kretynstwie zalosnego Zygnola, ktory przyklaskuje
                czystce etniczne
                > j!

idioto marudna, on podal wywiad olejnik bez wlasnego komentarza.
                chetnie bym popisala o jaruzelu, ale rozpirzyles wlasnie watek, widac
                o obrone jaruzela ci chodzi.
                • marouder.eu Jak jestes glupia, to sie moze nie odzywaj, co? 05.02.10, 14:50
                  Zdanie, ze Jaruzelski nie powinien sie wstydzic wyrzucania Zydow z armii, nie
                  jest komentarzem do wypowiedzi, tego tiula, ze wstydzi sie, iz tej akcji nie
                  przeciwdzialal?
                  • gini Re: Jak jestes glupia, to sie moze nie odzywaj, c 05.02.10, 14:56
                    marouder.eu napisał:

> Zdanie, ze Jaruzelski nie powinien sie wstydzic wyrzucania Zydow z
                    armii, nie
                    > jest komentarzem do wypowiedzi, tego tiula, ze wstydzi sie, iz tej
                    akcji nie
                    > przeciwdzialal?

ja nic takiego nie wyczytalam, ale to ty jestes nieslychanie mundry
                    przyjaciel literatow.
              • cyniol Re: Zygnol, ty wiesz, ze jestes zalosnym doopkiem 05.02.10, 14:47
                marouder.eu napisał:

> Watek jest o kretynstwie zalosnego Zygnola, ktory przyklaskuje czystce etniczne
                > j!

Oni pojechali zasilic IDF Maruderku, to wszystko bylo ukartowane. Powinienes sie
                cieszycsmile
                • marouder.eu Paranoia est magna! 05.02.10, 14:58
                  To w koncu zle, czy dobrze, ze Polska ksztalcila zydowskich zolnierzy?
                  Tak sie tylko pytam, mendosmile
    • cyniol Re: ciekawe czy Polacy chrzescijanie sa generalami 05.02.10, 14:51
      w IDF? Skoro nie, to jakim prawem Zydzi maja miec takie stanowiska w WP?
      • marouder.eu A co? Polscy chrzescijanie masowo.. 05.02.10, 15:05
        ..funkcjonuja w Israelu, ze sie pytasz o ich reprezentacje w armii tego panstwa?
        I uprzedzajac, nie pjordol mi w odpowiedzi, ze juz nie bylo masywnej wspolnoty
        zydowskiej w Polsce po wojnie, zabiliscie te wspolnote na spolke z Niemcami!
        • gini Re: A co? Polscy chrzescijanie masowo.. 05.02.10, 15:08
          marouder.eu napisał:

> ..funkcjonuja w Israelu, ze sie pytasz o ich reprezentacje w armii
          tego panstwa
          > ?
          > I uprzedzajac, nie pjordol mi w odpowiedzi, ze juz nie bylo
          masywnej wspolnoty
          > zydowskiej w Polsce po wojnie, zabiliscie te wspolnote na spolke z
          Niemcami!

no mowilam, ze filo jest gorsze od zydow, to izraelczycy protestuja
          przeciw takim sformulowaniom a ta menda krzyczy, "zabiliscie" ,a ty
          nie?podobno polak mendo jestes.
          • marouder.eu Moze odejdz, bo cie skrzywdze!/nt 05.02.10, 15:15

• gini Re: Moze odejdz, bo cie skrzywdze!/nt 05.02.10, 15:21
              marouder.eu napisał:

nie strasz nie strasz bo sie zes....sz.
              • marouder.eu Nie strasze/nt 05.02.10, 15:28

• cyniol Re: A co? Polscy chrzescijanie masowo.. 05.02.10, 15:38
          marouder.eu napisał:
          zabiliscie te wspolnote na spolke z Niemcami!

ty czy twoja rodzinka, bo ponoc gojem jestessmile
          • gini Re: A co? Polscy chrzescijanie masowo.. 05.02.10, 15:46
            cyniol napisał:

> marouder.eu napisał:
            > zabiliscie te wspolnote na spolke z Niemcami!
            >
            > ty czy twoja rodzinka, bo ponoc gojem jestessmile

ten debil kazal wczoraj cepowi i francuzowi listy pisac
            ,protestacyjne, dzis pisze to samo co zydowski historyk.
            moze ja sie przelece do ambasady polskiej i poprosze by wystosowali
            protest przeciw kalumniom marudnego.
            • cyniol Re: A co? Polscy chrzescijanie masowo.. 05.02.10, 15:51
              gini napisała:

>
              > ten debil kazal wczoraj cepowi i francuzowi listy pisac
              > ,protestacyjne, dzis pisze to samo co zydowski historyk.
              > moze ja sie przelece do ambasady polskiej i poprosze by wystosowali
              > protest przeciw kalumniom marudnego.

on ma typowe objawy schizofreniismile
              • marouder.eu Glabie, jedna z wielu... 05.02.10, 16:05
                ..cipko!
                Dom Studencki "Zaczek" znajduje sie na przeciwko "Blon" w krakowie..jest rok
                osiemdziesiaty ktorys..lezymy sobie z kolega Pawlem na trawie, pijemy piwa
                roznych marek, bo jest 1 maja i festyn tzw. ludowy, wiec nie braknie np Zywca..
                Nagle kolega Pawel, dzis doktor habilitowany, pracujacy w Instytucie Chemi UJ
                odzywa sie w te slowa:
                - Popatrz, prawie same kobiety sie przemieszczaja!
                - No i?
                - I kazda ma cipkesmile
                • gini Re: Glabie idz pisac na feminizm 05.02.10, 16:10
                  albo na jakies homo forum bo tylko jedno ci w tym glupim lbie.
                  • marouder.eu Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 17:13
                    ..ale, ze wiesz o tym, to ci sie chwalismileWyobraz sobie, ze piepszyla bys to
                    samo, ale bez tej swiadomosci!
                    • gini Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 17:17
                      marouder.eu napisał:

> ..ale, ze wiesz o tym, to ci sie chwalismileWyobraz sobie, ze
                      piepszyla bys to
                      > samo, ale bez tej swiadomosci!

tak to sie pisze jak sie nie wie co odpowiedziec.
                    • wolna444 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 18:50

ze dla tej wywloki belgijskiej nie szkoda ci czasu ...
                      • vicky17 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:00
                        wolna444 napisała:

>
                        > ze dla tej wywloki belgijskiej nie szkoda ci czasu ...

wydaje mi sie,ze mocno przesadzilas maglara. nie bede wnikac w twoje uklady z
                        jednym z najgorszych chamow na tym forum,ale nie ma po co rzucac epitetami tylko
                        dla epitetow. powiedzialam to samo gini,ktora ciebie wyzwala i mowie to samo
                        tobie. jednego czego nie rozumiem to dlaczego kobiety maja ochote na rozmowe w
                        takim stylu z takim chlamem i mowie to do obu z was. wszak moim zdaniem jest
                        granica,ktorej nie powinno sie przekraczac.
                        • wolna444 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:08
                          vicky17 napisała:

> wolna444 napisała:
                          >
                          > >
                          > > ze dla tej wywloki belgijskiej nie szkoda ci czasu ...
                          >
                          > wydaje mi sie,ze mocno przesadzilas maglara.
                          Odpowiem ci chetnie vicky. Ta szantrapa mnie tu ruszala
                          niejednokrotnie, najpierw od zydowek pozniej po wywloke, dazwischen
                          uzywajac innych okreslen.
                          Nie ruszalam gowna bo mam cierpliwosc, ale w koncu niech zna to
                          dziewie swoje miejsce.
                          Nie mam ochoty byc opluwana mowiac ze pada. Pekla mi struna i bede
                          ta pokrake walic na odlew.
                          To wszystko.
                          • vicky17 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:16
                            wolna444 napisała:

> To wszystko.

popatrz na to kto tu co mowi i komu a potem zastanow sie na chwile. jak ja
                            mialabym z kazdym, kto we mnie, w najbardziej chamsko-prymitywno-maniacki sposob
                            pluje, walic sie w tym samym stylu, to sama wiesz czym by sie to skonczylo.
                            uwazam po prostu,ze jest granica, ktorej nie powinno sie przekroczyc, a juz na
                            pewno nie powinno sie szukac sprzymiencow tam,gdzie ich na pewno nie znajdziesz.
                            zrobisz jak bedziesz chciala,ale dalej dziwie sie wam obu,ze rozmowa na takim
                            poziomie wam odpowiada.
                            • marouder.eu Uwazam, ze neandertalki sa niezdatne... 05.02.10, 19:27
                              ..do cyt. "walenia" sie z homo sapiens sapeins. Ogon, owlosienie, prymitywna
                              ekspresja stanowczo stoja na przeszkodzie blizszym relacjom!
                            • wolna444 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:31
                              Wiem ze chodzi ci o moj dopis pod postem marudy, gdyby byl pod np.
                              melorda scierpialabys to,... ale w tym momencie popieram marude,
                              ktory pisze o niesamowitej glupocie gini biedaczki.
                              • vicky17 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:46
                                wolna444 napisała:

> Wiem ze chodzi ci o moj dopis pod postem marudy, gdyby byl pod np.
                                > melorda scierpialabys to,... ale w tym momencie popieram marude,
                                > ktory pisze o niesamowitej glupocie gini biedaczki.

maglara jesli nie widzisz roznicy poziomu wypowiedzi bb a tego podkrakowskiego
                                chamusia, to nie mamy o czym mowic. wszak, jak mowie, nie chodzi tu o jedna
                                wypowiedz do jednej osoby tylko o zupelnie zboczone dno, ktore produkuje chlam
                                na poziomie niedomytego sedesu w podrzednym burdelu, i to od lat, i to w
                                stosunku do paru z nas.
                                cos takiego ci odpowiada, i nawet nie probuj rownac go z nikim z nas, bo to nas
                                obraza. jak mowie nie wnikam w twoje uklady z innymi ludzmi, bo to twoja
                                prywatna sprawa,ale nie wlaz na poziom , na ktory nie ma po co wlazic, chyba ,ze
                                jest sie desperatem.
                                nara
                                • wolna444 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:53
                                  Z maruderem mam zawieszony topor i pielegnuje to.
                                  Tyle w temacie.
                                  • vicky17 Re: Glupstwa opowiadasz:) 05.02.10, 19:56
                                    wolna444 napisała:

> Z maruderem mam zawieszony topor i pielegnuje to.
                                    > Tyle w temacie.

nie chodzi o ciebie tylko o innych, stad mam prosba bys nie porownywala nikogo z
                                    nas do tego typu chlamu.
                      • gini Re: wolna kawaleria przybyla 05.02.10, 19:04
                        https://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1258.gif

przy okazji zaprosi cie do romantycznej kapieli w wiadomym baseniku, ktory tak reklamuje.
                        • marouder.eu Tak:( A moze, zgodnie z Vickcyna reprymenda... 05.02.10, 19:15
                          ..przestalybyscie obydwie ze mna rozmawiac?
                          Swiat dla wielu okazalby sie prostrzysmile
                          • wolna444 Re: Tak:( A moze, zgodnie z Vickcyna reprymenda.. 05.02.10, 19:29
                            marouder.eu napisał:

> ..przestalybyscie obydwie ze mna rozmawiac?
                            > Swiat dla wielu okazalby sie prostrzysmile

Prostrzy ??
                            Hehe, bo odbiore ci korone literata tongue_out
                            • marouder.eu Re: Tak:( A moze, zgodnie z Vickcyna reprymenda.. 05.02.10, 19:37
                              Przepraszam za bladsmilenb/ zjebke za przeciez nie najlepsze relacje z toba dostaje
                              z wielu stronsmile
                              • wolna444 Re: Tak:( A moze, zgodnie z Vickcyna reprymenda.. 05.02.10, 19:41
                                Przezyjemy to, a co ... smile
                                • amamit Re: Tak:( A moze, zgodnie z Vickcyna reprymenda.. 05.02.10, 20:43
                                  Nie watpie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka