Dodaj do ulubionych

* Przeminela z Wiatrem... Beatyfikacja * - :O)))

IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 15:29
.
Wyselekcjonowana trojka kretynow zdecydowala, iz ten ich pan Jezus - w
krzyzem czy bez – nie jest w koncu wazny, az na tyle, by rezygnowac z
czegokolwiek, w zamian za obietnice poddania mego ulubionego tekstu o
zdejmowaniu. By oddac cokolwiek, co stanowi jakas wartosc. Na tyle
poswiecenie kretynow dla pana Jezusa nie siega. Rysowala sie szansa, na ich
przyszla beatyfikacje – w koncu nie tak lekka jest rezygnacja z nalogu... A
to juz prawie jest meczenstwem za wiare. smile)
.
Warunki postawilem jasne – a jak inaczej mozna kretynom przedstawic oferte,
jak nie przy pomocy szpadla.
.
“Dotyczyla bezwzglednego i calkowitego wycofania sie Bykka, Septyka oraz
Smierduszki, z Portalu GW, w zamian za moja rezygnacje z zawieszania mego
ulubionego tekstu o zdejmowaniu. surprised)) “
.
Przyznam, ze najbardziej ciekaw bylem samej decyzji wymienionych swietoszkow.
Gdyby wyrazili gotowosc odejscia to w dowod uznania zdecydowalym o
zaprzestaniu zawieszania mego kontrowersyjnego postu. Potrafie uszanowac
ludzi gotowych do poswiecen. Mnie stac na to. Ponadto jaka radosc moze
sprawic mi wykopanie ludzi wartosciowych, w sumie. Nie okazali sie nimi,
niestety.
W zamian kretyni zaszyli sie w szuwar i ani mru-mru nt. meritum. Wyzwisk
oczywiscie nie licze. Tkwia w nim do tej pory, nie przejmujac sie zbytnio
nedznym wizerunkiem wlasnym. A tak palali miloscia do krzyza, tabernakulum,
kropielnicy, oraz reszty badziewia... Jeeej jak oni kochali te swietosci –
ze az zycie gotowi byli oddawac za nie. Pomimo tego, ze nikt ich nawet nie
prosil o takie poswiecenie. Zupelnie jak ten goral ktory gotow byl oddac
wszystko dla wladzy radzieckiej. Jedynie koszuli nie chcial oddac, bo...
koszule mial. surprised))

Osobiscie nie mam pretensji do kretynow, ze nie potrafili przewidzec, iz
przyjdzie im wylozyc kase na stol – wykazac sie z wiarygodnoscia. Skad mogli
wiedziec, ze ich obludne zapewnienia – motor wszelkich awantur wymierzonych
we mnie – poddany zostac moze az tak prostemu a skutecznemu zabiegowi
weryfikacji. Ktora uczyni wszystko jasnym: albo kretyni gotowi sa do
poswiecen, gdyz rzeczywiscie zalezy im na tych najwyzszych swietosciach,
albo tez maja je dokladnie tam gdzie ich oponent i wrog (od dawna oraz
jawnie).

Tu o test chodzilo, prosze kretynki Miltonii – test na uczciwosc deklaracji
oraz intencji. Wylacznie o test na gotowos do poswiecenia odrobiny dla czegos
znacznie wiekszego. Przy tym, nawet gdyby rzeczywiscie musieli odejsc w
wyniku transakcji to i tak liczylby sie test. Ci ludzie mieli wybor. Nie taki
znow trudny. Dla tych ktorych stac jest na poswiecenie sie dla wlasnych
swietosci – dla tego co szanuja i kochaja.

Jakiez niby znaczenie moze miec moja ewentualna uciecha, z ich odejscia - dla
czlowieka prawdziwie religijnego, oraz uczciwego wewnetrznie. Dla takiego
kogos liczy sie wylacznie jeden aspekt ubitego interesu – znikniecie z Forow
moich “bluznierstw” przeciwko jego najwyzszym swietosciom. Jedyna to rzecz
godna uwagi dla czlowieka prawdziwie bogobojnego i religijnego. Zwlaszcza,
gdy do niebios podnosi lamenty i rozdziera szaty, a swiecie oburzona gebe
wypchana ma kupa frazesow.

Prawda jakie proste rozwiazanie? Zamiast kontynuowania awantur, oraz prob
zaszczuwania mnie w celu wykopania z F., razem z moim ulubionym postem,
wystarczyc mogla odrobina uczciwosci oraz poswiecenia. Tak niewiele potrzeba
czasem dla osiagniecia celu. Moze wystarczylo poprosic o porade
ksiedza... surprised))
.
A tak...
Nie ma rady - musze wieszac nadal. surprised))
.
K.P.

Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys52 * Przeminela Beatyfikacja * - uzupelnienie o... IP: *.proxy.aol.com 14.02.04, 01:51
      Poniewaz zapomnialem wczesniej o liku do watku z "propozycja nie do odrzucenia"
      wiec nadrabiam teraz.
      Zachecam do zapoznania sie z postem Borsuka, podpisanego Dachs, pt. "Karygodna
      Interesownosc". Ten facet przekoroczyl juz wszelkie granice szmacenia sie. Nie
      ma najmniejszych oporow przed wypowiadaniem tego co mu najlepiej pasuje w danym
      momencie - bez najmniejszej troski o wypowiedzi wczesniejsze. A co mu tam...
      Wzane ze mnie przylozyl. Co ciekawe, uchodzic chce przy tym (tak sie
      samokreuje) za osobe zaslugujaca na zaufanie i szacunek, z racji uczciwosci i
      prawdomownosci. Ilez to razy przylapalem Borsuczka na klamstwach oraz
      sprzecznosciach z wczesniejszymi wypowiedziami. Na lawiranctwie i
      manipunanctwie. Powiedziec o nim bydle czy swinia to obrazic niewinne
      zwierzatka. A ten jak mial powazanie tak ma. Niezle towarzycho. Zlodziejskie.
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10660051
    • miltonia Re: * Przeminela z Wiatrem... Beatyfikacja * - :O 14.02.04, 07:50
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Tu o test chodzilo, prosze kretynki Miltonii – test na uczciwosc deklaracji
      oraz intencji.

No to jak Krzysiu z nami bedzie, ty moj krysztale ucziwosci?
      • gini Re:K 52 14.02.04, 07:52
        Moze wytypuj nastepna trojke?A noz widelec moze sie uda?
        • gini Prezencik walentynkowy 14.02.04, 07:55
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,42163,1912870.html
          • Gość: Humphrey Oh, gini, chłopa chyba dawno nie miałaś..... IP: *.acn.waw.pl 14.02.04, 09:27
            • gini Re: Oj smiewco , skad te bledne wnioski? 14.02.04, 09:31
              Prezencik Krzysiowi przeslalam bo go lubie bardzo po prostu, on ciagle o mnie
              pisze, wiec musze sie odwzajemnic jakos, a dzis dzien szczegolny , wiec zamiast
              serduszka, linka mu podeslalam, w temacie, ktory bardzo lubi.
              • Gość: Krzys52 Re: Oj smiewco , skad te bledne wnioski? IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 05:05
                Ty chyba na glowe upadlas, sadzac, ze mnie zmartwisz. Ja sobie siedze tu a
                kretynow przybywa tam. Ojczyznie nie wyjdzie na dobre poglebianie sie
                oglupienia narodu.
                Nie ma z czego sie cieszyc, ale nie placze jednak.
            • Gość: Krzys52 Zgadza sie. I testosteron na mozg jej juz pada :)) IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 07:38
              n/t
        • miltonia Re:K 52 14.02.04, 07:56
          Czesc Gini.
          Co Ty na posterunku tak od samego lykendowego ranka? Czyzby tesknota za
          Krzysiem, tak jak mnie, Cie obudzila?
          • gini Re:K 52 14.02.04, 08:06
            miltonia napisała:

> Czesc Gini.
            > Co Ty na posterunku tak od samego lykendowego ranka? Czyzby tesknota za
            > Krzysiem, tak jak mnie, Cie obudzila?

EE tam, zawsze wstaje o tej porze , a dzis szczegolny dzien prezencik
            walentynkowy dla Krzysia mialam.
            Ty sie lec szybko dopisz na spoleczny protest wykluczajacy mnie z grona dam
            forumowych.
            Krzysio sie wpisze na liste jako Kamilka , w 100 % kobieca .
            • miltonia Re:K 52 14.02.04, 08:11
              Czym sie roznia forumowe damy od nie dam? Bo moze poparciem owego protestu
              uczynie Ci przysluge, a wiesz, ze ja nic za darmo robic nie lubie.
              • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 08:16
                miltonia napisała:

> Czym sie roznia forumowe damy od nie dam? Bo moze poparciem owego protestu
                > uczynie Ci przysluge, a wiesz, ze ja nic za darmo robic nie lubie.

Zajrzyj do watku o obsesji, przeczytaj wypowiedz oburzonej lady, bedziesz
                wiedziala, pozniej Ci podrzuce watek prawdziwej damy Danutki, zobaczysz w jakim
                towarzystwie eleganckim sie znajdziesz, podpiszesz i jeszcze przslesz mi
                kopertke, za danie namiarow.
                A u Krzysia masz chyba przechlapane, zobacz jaki nowy watek zalozyl.Nie
                zzieleniej tylko z zazdrosci.
                • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 08:21
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10585255&a=10585358
                  Ucz sie jak byc dama a ja lece po papieroski.
                • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 08:22
                  Ciekawe jaki kolor Ada przybierze? Na pewno sie zaczerwieni, yyhyhy.
                  Pobieznie wskazany przez Ciebie watek przeczytalam. Malo salonowy on byl. Gdzie
                  sie teraz prawdziwe damy gromadza?
                  • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 08:27
                    miltonia napisała:

> Ciekawe jaki kolor Ada przybierze? Na pewno sie zaczerwieni, yyhyhy.
                    > Pobieznie wskazany przez Ciebie watek przeczytalam. Malo salonowy on byl.
                    Gdzie
                    >
                    > sie teraz prawdziwe damy gromadza?

Trudno wyczuc, za wysokie nogi na moje nogi, pewnie na jakims forumowym
                    Olimpie .
                    • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 08:29
                      Zobacz jaki Krzys niesprawiedliwy jest przeslal zyczenia tylko Adzie, a o
                      Danusi, ktora go wspiera juz zapomnial, nie mowiac juz o slodkiej Kamilce.
                    • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 08:30
                      Olimp to dla intelektualnych elit raczej.
                      • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 08:34
                        miltonia napisała:

> Olimp to dla intelektualnych elit raczej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10724270&a=10755121
                        Przeciez to pisala lady intelektualystka, co myslisz.
                        A terez lece bo mnie zezre glod nikotynowy.
                        • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 08:37
                          Gini, skoro nie jestes kobieca, to moze Ty wpadniesz w oko Jozkowi? On podobno
                          takie bardzeij meskie typy woli, co wpedza mnie w melancholie.
                          • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 09:22
                            miltonia napisała:

> Gini, skoro nie jestes kobieca, to moze Ty wpadniesz w oko Jozkowi? On
                            podobno
                            > takie bardzeij meskie typy woli, co wpedza mnie w melancholie.

EE tam dla Jozka za malo meska jestem z kolei.Tez mnie nie lubi.
                            • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 09:51
                              Wybredny ten Jozek, jak malo ktory. Na razie tylko Ada mu w oko wpadla.
                              Normalnie tak jej zawiszcze, ze nawet nie wiesz!
                              • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 09:53
                                Aj, co ja gadam. Krzys przeciez. Ta pomylka to stad, ze i na Jozka rownolegle
                                parol zagielam.
                                • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 10:07
                                  Widac Twoja zawisc Miltonka, Twoj nick swieci mi na zielono .I nie jest to
                                  bynajmniej przecudowna zielen jaka udekorowal forum kolorysta z Agory.
                                  • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 10:10
                                    Az tak zzielenialam? Dziwisz sie? Przeciez tak ciezko w obecnych czasach o
                                    kogos, kto z dnia na dzien porzuci swoje idealy, by przede mna uciec do
                                    klasztoru.
                                    • gini Re:Miltonia. 14.02.04, 10:22
                                      E tam pewnie sie posluzylas Szekspirem, i powiedzialas; Krzysiu idz do
                                      klasztoru i co mial biedny robic?Boi sie Ciebie po prostu wiec posluchal.
                                      • miltonia Re:Miltonia. 14.02.04, 10:31
                                        Tak myslisz? Sadzilam dotad, ze Krzys jedynie krzyza sie bal. Teraz sie
                                        wzmocnil, przybylo mu odwagi i jest dzielny, mimo, ze tylko 52.
                • Gość: Krzys52 Najsolidniej splunela na krzyz i Jezusa Gini :)) IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 15:20
                  Nawet Septyk z Borsukiem zorientowali sie, ze kazda ich glupia wypowiedz, w tym
                  watku bedzie pluciem pod wiatr - i zamkneli japy.
                  To bylo jednak ponad ciebie, Smierduszko, zeby zamknac ten glupi pysk. Twoje
                  piec minut minelo gdy dostalas trzy dni na zajecie stanowiska. To ktore
                  zaprezentowalas swiadczy o tym, iz w rzeczywistosci masz w nosie to o co tak
                  awanturowalas sie przeciwko mnie.
                  Co jest oczywiscie OK, ale teraz wykazalas sie bezdenna glupota - usilujac to
                  zagadac. Co tez jest OK surprised))
                  .
                  PS...Czy sadzisz, ze jak stworzylas sobie dwie kretynskie pacynki (Miltonia i
                  ta druga, to bylo was wiecej(?)
    • tartaq Re: * Przeminela z Wiatrem... Beatyfikacja * - :O 14.02.04, 17:30
      Oj Krzysiu, Krzysiu... Z toba jak z dzieckiem, tyle ze uposledzonym...
      Krytyki zauwazyc nie raczysz, do rzeczowej dyskusji zdajesz sie byc zbyt slaby intelektualnie, caly czas rzucasz wkolo tym swoim belkotem...
      Kretynami ludzi nazywasz i hipokrytami... A skad TY mozesz to osadzac? Nie patrz na swiat swoja miara, zobaczysz wiecej...

Dziwisz sie ze nikt nie podporzadkowal sie twojej propozycji? A kim niby jestes, ze oczekujesz poklasku i akceptacji? Albo chociaz ubicia interesu? Krzysiu, uswiadom sobie, ze zeby zrobic "byznes" trzeba miec do niego partnera... A ty partnerem nie jestes - dla nikogo...

I jak dla mnie - wieszaj ile chcesz, a najlepiej - powies sie sam...
      • Gość: Krzys52 A gdy spotkasz przypadkiem Institorisa1 to spytaj IP: *.proxy.aol.com 14.02.04, 20:46
        go o samopoczucie. I pozdrow ode mnie.
        .
        I to by bylo na tyle, panie Partaq Zbyt duzym zerem jestes dla mnie (oprocz
        pyskowania zza plotu na mnie, jestes pusta karta) bym mogl podjac jakakolwiek
        rozmowe z toba.
        Pomijajac oczywiscie ten drobiazg, ze jedynie skrajny glupiec usiluje
        powiedziec jeszcze cos po otwierajacym ten watek tekscie. Wszystko zostalo juz
        powiedziane. Zainteresowani, do ktorych grona ty nie nalezysz, choc leb
        wciskasz, mieli juz swoje piec minut - i milczeli. A teraz zadne slowa niczego
        juz nie nadrobia.
        .
        Jesli nie wiesz dlaczego kretyni sa kretynami to zwroc sie do nich (bykk,
        septyk, borsuk...) z pytaniem. Musisz byc jeszcze glupszy niz oni skoro nie
        wiesz.
        .
        Acha, to powyzej, bynajmniej, nie bylo proba rozmowy z toba. Nie rozmawiam ze
        zlodziejami. A ty niewatpliwie jestes jednym z nich skoro okradasz podatnika,
        lub/i usprawiedliwiasz okradanie na swoj zlodziejski kosciolek, popierasz
        okradanie, nie masz nic przeciwko okradaniu podatnika na potrzeby swojej
        religii, napadasz na przeciwnikow panstwa wyznaniowego.
        Czy ty nie jestes ktoryms z tych pedofili w sutannie... Nie odpowiadaj.
        Retoryczne bylo to pytanie.
        • tartaq Re: A gdy spotkasz przypadkiem Institorisa1 to sp 14.02.04, 21:21

> go o samopoczucie. I pozdrow ode mnie.

To niemozliwe. Nie znam tego pana. Chyba bedziesz jednak musial zrobic to sam, o ile starczy ci odwagi...

> I to by bylo na tyle, panie Partaq

tartaq. Czyzby problem z dysleksja?

> Zbyt duzym zerem jestes dla mnie (oprocz
          > pyskowania zza plotu na mnie, jestes pusta karta) bym mogl podjac jakakolwiek
          > rozmowe z toba.

Nie wiem na jakiej podstawie mnie oceniasz, ale rozmowe (chcac-nie chcac) podjales. No chyba ze przyznajesz sie do tego ze to nic wiecej jak tylko belkot...

> Pomijajac oczywiscie ten drobiazg, ze jedynie skrajny glupiec usiluje
          > powiedziec jeszcze cos po otwierajacym ten watek tekscie. Wszystko zostalo
          > juz
          > powiedziane.

No coz... W ustroju zwanym demokracja odezwac moge sie wtedy, kiedy mam na to ochote, a na twojej opinii niespecjalnie mi zalezy.

> Zainteresowani, do ktorych grona ty nie nalezysz,

Po czym wnosisz?

> Jesli nie wiesz dlaczego kretyni sa kretynami to zwroc sie do nich (bykk,
          > septyk, borsuk...) z pytaniem. Musisz byc jeszcze glupszy niz oni skoro nie
          > wiesz.

To ze nazywasz ich kretynami nie znaczy ze nimi sa. Tak samo jak to ze okreslasz sie tolerancyjnym, nie znaczy ze nim jestes.

> Acha, to powyzej, bynajmniej, nie bylo proba rozmowy z toba. Nie rozmawiam ze
          > zlodziejami. A ty niewatpliwie jestes jednym z nich skoro okradasz podatnika,
          > lub/i usprawiedliwiasz okradanie na swoj zlodziejski kosciolek, popierasz
          > okradanie,

Dowod poprosze. Ktory to moj kosciolek? Bo chyba nic o tym nie mowilem?

> nie masz nic przeciwko okradaniu podatnika na potrzeby swojej
          > religii

I znowu: jaka jest moja religia? I skad wiesz ze to ta wlasnie?

> napadasz na przeciwnikow panstwa wyznaniowego.

Bede rowniez napadal na trenerow tanca na lodzie, o ile beda plesc trzy po trzy bez ladu i skladu...

> Czy ty nie jestes ktoryms z tych pedofili w sutannie... Nie odpowiadaj.
          > Retoryczne bylo to pytanie.

Skoro tak, nie odpowiem. Domysl sie.

Pozdrawiam cie krzysiu, bo mimo ze bardzo sie starasz, jak do tej pory nie obraziles mnie, ani nie zdenerwowales. Nie poczulem sie rowniez gorszy, czytajac twoje wywody. Probuj dalej, o ile wykombinujesz cos nowego.
          • gini Re: Krzysio komunista walczacy 15.02.04, 08:30
            Co dzien czytamy o aferach korupcyjnych,i nie tylko ktorych autorami sa panowie
            z SLD ale K P tego nie dostrzega, on krzyczy, ze to kosciol kradnie, bo kim
            jest pan K P ano komuchem, zlodziejem, ktorego zadaniem, jest odwracanie uwagi
            od zlodziejstwa jego partyjnych kolegow.
            Twoi koledzy tak samo nienawidzili ksiezy, nienawidzili ich do tego stopnia, ze
            nie cofneli sie nawet przed brutalnym morderstwem, ks.Popieluszki, ktore to
            taka szmata twoj forumowy przyjaciel zomowiec popieral i gloryfikowal
            morderce.
            Kim jestes?Jestes komuchem, zwyklym komuchem, ktory teskni za dawnymi czasami
            gdy kosciol przesladowano i zabijano ksiezy.
            • Gość: Krzys52 Nie zalecaj... On naprawde wylacznie do desek IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 08:46
              produkcji nadaje sie. Czyli nic z tego raczej...
              • tartaq Re: Nie zalecaj... On naprawde wylacznie do desek 15.02.04, 10:27
                Doceniam probe dowcipnej (?) odpowiedzi. Wymysliles jednak cos nowego. Szkoda tylko ze stac cie bylo na jedno, niezbyt skladne zdanie...
              • Gość: Krzys52 PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 16:55
                n/t
                • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 15.02.04, 17:43
                  Ksysiu, wole jednak tepe zabki a ostry umysl, niz odwrotnie. Mam nadzieje ze zrozumiesz aluzje (czyli docinek w twoim kierunku).
                  • Gość: Krzys52 Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 15.02.04, 22:30
                    a mozesz sobie wolec ile tylko chcesz. Czy to cos zmienia, ze tepy jestes pod
                    kazdym wzgledem?
                    .
                    Swoja droga niezle sie sypnales przed Kretynka Miltonia, ze zabki
                    masz "próchnioki" surprised)))))) Fuuuu! sad(
                    • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 15.02.04, 23:12
                      > Czy to cos zmienia, ze tepy jestes pod
                      > kazdym wzgledem?

Krzysiu, dowod poprosze. Nie udalo ci sie mnie obrazic, na razie mnie tylko zadziwiasz. Monotematycznoscia.

> Swoja droga niezle sie sypnales przed Kretynka Miltonia, ze zabki
                      > masz "próchnioki" surprised)))))) Fuuuu! sad(

Aaaa i jeszcze fantazja. Kurza stopa, gdzie ja o tych prochniakach pisalem no?
                      Ani chybi admini musieli usunac, bo znalezc nie moge.
                      Mniej grzybkow Krzysiu, a i LSD odstaw. Moze ci sie wtedy w skolatanej glowce przejasni.
                  • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 05:45
                    surprised))
                • miltonia Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 15.02.04, 17:45
                  Juz na dwa niewskladne zdania stac Krzysia. Coraz bardziej omdlewam z wrazenia.
                  • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 15.02.04, 23:20
                    Dowcip mu sie wyostrza, zdania wydluzaja.... Tylko patrzec jak zacznie podpierac swoje wypowiedzi jakimis rozsadnymi argumentami...
                    • flamandka Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 16.02.04, 00:21
                      tartaq napisał:

> Dowcip mu sie wyostrza, zdania wydluzaja.... Tylko patrzec jak zacznie
                      podpiera
                      > c swoje wypowiedzi jakimis rozsadnymi argumentami...

Zdania sie wydluza to jest pewne ale ani argumentow ani sensu w nich nie
                      znajdziesz.Ale coz,podyskutujrmy z krzysiem bo powie, ze go ignorujemy w ramach
                      nagonki.
                      A tak bedzie mial to co chce dyskusje na temat....
                      • Gość: Krzys52 Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 06:36
                        wdzieczycie sie Gini do tego palanta i wdzieczycie, a on nie jest w stanie
                        przerznac czegokolwiek - z deska wlacznie.
                        • flamandka Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 16.02.04, 08:30

> wdzieczycie sie Gini do tego palanta i wdzieczycie, a on nie jest w stanie
                          > przerznac czegokolwiek - z deska wlacznie.

Krzysiu czyzbys byl zazdrosny o mnie?
                        • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 16.02.04, 10:58
                          Ohohoho, Ksysiu, wspaniale po prostu!
                          Zwaz jednak, ze aby udowodnic ci ze jestes w bledzie - nie bede specjalnie sie do ciebie fatygowal. Poza tym - brzydze sie toba.
                          • Gość: Krzys52 Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 15:29
                            wiem, wolisz dzieci mentalnie uposledzone. Z takimi takze bezpieczniej.
                            • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 16.02.04, 15:37
                              Blad. W takim wypadku dawno bylbym juz u ciebie w Portland.
                              • Gość: Krzys52 Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 17.02.04, 06:45
                                taaa, gdybys sie nie bal ze zostaniesz powieszony za nabial. My tak robimy z
                                pedofilami.
                                • tartaq Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( 17.02.04, 10:30
                                  Zenujace sa te twoje prowokacje Krzysiu. Staraj sie, moze kiedys ci sie uda...
                                  Ja tymczasem koncze probe uczlowieczenia cie, bo cos za bardzo zalatujesz mi skunksem. Prosze natomiast kogokolwiek rozsadnego z forum o powiadomienie mnie, kiedy IQ krzysia przekroczy poziom toalet w "NIE". Wtedy moze bedzie mozna pokusic sie o kolejna probe.
                                  • Gość: Krzys52 Re: PS.. A ponadto jest tepy. Nawet do desek :((( IP: *.proxy.aol.com 17.02.04, 15:15
                                    rozumiem, ze byla to twoja zapowiedz efektownego zakonczenia, czyli dania dupy
                                    i pod trzecim nickiem.
    • Gość: wścibski [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 06:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Krzys52 Interesujace i fair play zachowania Admina. IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 15:07
          gdy tamten cymbal napisal ze z pewnoscia przelecialo mnie kiedys stado klerykow
          w seminarium to post wisial sobie przez kilka dni.
          Gdy odpisalem cymbalowi, ze mnie nie przelecieli, ale jego mame z cala
          pewnoscia - Admin zareagowal usunieciem obydwu postow. Ciekawe...
          Pwenie zna mame cymbala
          • dachs Re: Interesujace i fair play zachowania Admina. 19.02.04, 15:42

> gdy tamten cymbal napisal ze z pewnoscia przelecialo mnie kiedys stado
            klerykow
            >
            > w seminarium to post wisial sobie przez kilka dni.
            > Gdy odpisalem cymbalowi, ze mnie nie przelecieli, ale jego mame z cala
            > pewnoscia - Admin zareagowal usunieciem obydwu postow. Ciekawe...
            > Pwenie zna mame cymbala

Mysle Uszatku, ze udalo Ci sie admina przekonac, iz klerycy to same pedaly.
            Stad Twoja wzmianke o mamusi uznal za niewiarygodna.
            Tak to mozna stac sie ofiara wlasnego skucesu.

pozdrowienia Uszatku
            bosrsuk
            • Gość: Krzys52 widze, Kasztanie, ze helm uciska cie bardziej niz IP: *.proxy.aol.com 20.02.04, 15:10
              zwykle
              • dachs Re: widze, Kasztanie, ze helm uciska cie bardziej 20.02.04, 16:28
                Az calego dnia potrzebowales, zeby to wymyslec? sad((
                Ale warto bylo. Dobre to jest, Uszatku moj ulubiony.
                Moge podeslac troche witamin. Na przednowku czlowiek ma pewne braki.
                • Gość: Krzys52 Re: widze, Kasztanie, ze helm uciska cie bardziej IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 05:12
                  Moge podeslac troche witamin. Na przednowku czlowiek ma pewne braki.
                  .
                  ;:
                  No i znow wykazales sie niezbornoscia umyslowa. Jeszcze masz luty, ciemna maso
                  i do przednowka zostalo ci przynajmniej miesiac.
                  Ponadto jesli masz braki to ty lepiej o siebie zadbaj - ja brakow nie odczuwam.
                  Oczywiscie gdy pojsc ci na reke i przyjac, ze jestes czlowiek... Dla mnie
                  jednak jestes Kasztan z Faterlandu. smile)
                  .
                  PS....Czy nadal ryjesz pod polskoscia Slaska?
    • patience Re: * Przeminela z Wiatrem... Beatyfikacja * - :O 19.02.04, 15:51
      Testem udalo ci sie cos wykazac, ale to bylo bezlitosnesad
      • Gość: Krzys52 Re: * Przeminela z Wiatrem... Beatyfikacja * - :O IP: *.proxy.aol.com 20.02.04, 05:46
        Testem udalo ci sie cos wykazac, ale to bylo bezlitosnesad
        .
        Czy to dobrze, czy zle?
        Dlaczego?
        • Gość: Bicz bozy "Szlachetny" kretyn52 IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.02.04, 15:44
          Niejaki K52 wspanialomyslnie zaproponowal ze nie bedzie zdrapywal swojego mozgu (on to
          nazywa inaczej), ze sciany w zamian za wyciszenie niewygodnych dla niego dyskutantow. Otoz
          ten watek o zdrapywanym mozgu do tego stopnia kompromitwal kretyna52 ze bede robil
          wszysko aby go ponowil. Dlatego jesli ktokolwiek zamilkl (w co nie wierze), zachecam do
          odezwania sie i otwartego przedstawiania swoich pogladow. Nie znosze zadnej cenzury i proby
          zatykania ust szantazami.
      • gini Re: O))))))Hela poratuj przyjaciela 20.02.04, 16:09
        patience napisała:

> Testem udalo ci sie cos wykazac, ale to bylo bezlitosnesad
        >

Taa Hela udalo mu sie wykazac to co zwykle , to, ze jest kretynem.
        Bezlitosne dla niego samego chyba, biedaczek ludzil sie widac, ze odejdziemy w
        niebyt, a tu nic.
        Klepie i klepie , a tu nic nikogo nie rusza .
        Wspomoz go Hela troche, nawtykaj temu wrednemu Bykkowi i Sceptykowi, jakie
        chamy som straszne.Taka szanse dal im Ksysio a lony nic.
        Mnie oczywiscie nie mozesz nawtykac bo mam specjalne wzgledy u Ciebie.

• patience A po co? Przeciez ty Krzysia uwielbiasz 04.03.04, 12:37
          za kazdym razem jak widze jakis jego post to sobie wyobrazam jak ci usmiech na
          twarz wypelza a palce rozcapierzaja sie nad klawiatura...
          smile
          • patience Hihiiiii Krzys ze Sceptykiem:)))))) 04.03.04, 12:52
            www.groszek.741.com/Konkurs/20-29/krzys_sceptyk.html
            smile)
          • Gość: Krzys52 Ona sie we mnie podk...e, po cichutku IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 15:39
            gdyz jestem jej idealem mezczyzny. surprised)))
            • Gość: Krzys52 PS.... Aaaale Numer !!! :))) IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 15:43
              Napisalem w tytule, ze 'ona sie we mnie podkochuje po cichutku' i zdebialem gdy
              pokazala mi sie plansza informujaca, ze tekst zawiera niedozwolone slowo itd.,
              ze zostanie wykropkowane jesli...
              No wiec kliknalem wyslij raz jeszcze i zobaczylem to slowo czesciowo
              wykropkowane. Teraz juz wiem! surprised))
              • patience UWAGA PROBA: PODK...E 04.03.04, 15:49
                TO JUZ PODKOCHIWAC SIE NIE WOLNO? sad
                • Gość: Krzys52 Re: UWAGA PROBA: PODK...E IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 06:40
                  wychodzi na to, ze nie wolno. Dodam, ze obowiazuje samocenzura spoleczna. smile)
                  .
                  K.P.
    • Gość: Krzys52 Dla Bykka tym razem, hej IP: *.proxy.aol.com 06.03.04, 07:25
      n/t

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka