perli 26.02.10, 21:45 że kiedyś już tju byłam, ale wtedy paliłam. Kiecka pees, dlaczemu Platforma rani PiS, a PiS Platformu, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Takie sa reguly gry demokratycznej 26.02.10, 22:09 "Platforma rani PiS, a PiS Platformu" Jak wszyscy sie kochaja to sie okazuje, ze na dluzsza mete niedobrze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
perli ajem e pejsedżer, 26.02.10, 23:18 sorry, mjuzik rozprasza mnie.Kiecka pees, a więc twierdzisz, że jakieś reguły są w tej grze? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Reguly? 26.02.10, 23:24 bliskie wolnejamerykanki. Zabijac nie mozna. Chociaz widzac przypadek Papaly uscislijmy: zabijac zbyt czesto nie mozna. Jakiej muzyki sluchasz? PF Odpowiedz Link Zgłoś
perli jestem letko 27.02.10, 00:07 przygłucha, i nie wiem właściwie czjego słucham. Kiecka pees, nie ma żadnych reguł, w tym chjiba cjorpus djelikti tjego ranienia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: tjak se myślem, 26.02.10, 23:37 perli napisała: > że kiedyś już tju byłam, ale wtedy paliłam. > Kiecka Palenie jest do djupy. Odpowiedz Link Zgłoś
perli i 27.02.10, 00:20 hokej też. Kiecka pees, tylko na Fjorum Kraj nie rozpal siem. Odpowiedz Link Zgłoś