pikciu 14.07.05, 15:21 Juz podobno wywieszone przed instytutem..niedlugo beda w necie !! Ale sie boje !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: ~~WYNIKI NA STOS.MIEDZYNARODOWE UW~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:14 DOSTALEM SIE !!!! 106 na 140 miejsc. . juuhuuuU!!!! Teras miejsce na AON na europeistyce na UW na europeistyce na UMK na europeistyce i w Lodzi na stosunkach =jesli tylko sie dostane sa do wziecia!!!YEAH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shash Re: ~~WYNIKI NA STOS.MIEDZYNARODOWE UW~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:15 nic tylko pogratulowac, mi poszlo tragicznie, az wstyd mowic. za to miejsce mojej dziewczyny sie zwolni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: ~~WYNIKI NA STOS.MIEDZYNARODOWE UW~~ IP: *.net-com.net.pl 14.07.05, 19:38 a gdzie te wyniki? moglby dac ktos linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porucznik Grubber Re: ~~WYNIKI NA STOS.MIEDZYNARODOWE UW~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:48 www.ism.uw.edu.pl/rekrutacja.php Mi się udało, ledwo ale się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: ~~WYNIKI NA STOS.MIEDZYNARODOWE UW~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:10 up Odpowiedz Link Zgłoś