jenisiej 17.02.04, 10:22 Gdzieś Ty była? Dlaczego mnie porzuciłaś na pastwę tym wszystkim Paniom? Obiecaj, że trochę pobędziesz, to ja Ci obiecam wierność (no, trochę) )))))))))))))) jeni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamandka Re:Jeni Ty sie prosisz!!!! 17.02.04, 10:29 jenisiej napisał: > Gdzieś Ty była? Dlaczego mnie porzuciłaś na pastwę tym wszystkim Paniom? > Obiecaj, że trochę pobędziesz, to ja Ci obiecam wierność (no, trochę) > > )))))))))))))) > jeni Dostaniesz w koncu po buzi od Zuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re:Jeni Ty sie prosisz!!!! 17.02.04, 10:56 flamandka napisała: > jenisiej napisał: > > > Gdzieś Ty była? Dlaczego mnie porzuciłaś na pastwę tym wszystkim Paniom? > > Obiecaj, że trochę pobędziesz, to ja Ci obiecam wierność (no, trochę) > > > > )))))))))))))) > > jeni > > Dostaniesz w koncu po buzi od Zuzi. Buzi od Zuzi? Flamandka? Aaaaaa. Witaj Gini)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: HELGOOO!!! :))) 17.02.04, 10:30 Ty i wiernosc, dobre sobie! Na poczatek bys byl wierny obietnicom uczynienia mnie i Anieli bogatymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: HELGOOO!!! :))) 17.02.04, 11:10 miltonia napisała: > Ty i wiernosc, dobre sobie! Na poczatek bys byl wierny obietnicom uczynienia > mnie i Anieli bogatymi. W obietnice bogacenia sie nie wierz. Z Jenisiejem traci sie - przede wszystkim ubranie, zanim sie wskoczy poplywac w jego wodach PS. Znamy sie? Jesli tak, to zagrypsuj jakos, zebym sie domyslila o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Drogie panie. Jeni jest MOJ!! Proszę się odwalić! 17.02.04, 10:38 I to natychmiast. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Drogie panie, nie kłóćcie się, proszę 17.02.04, 10:44 Jakoś się podzielicie. Grafik dyżurów się zrobi, albo losowanie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Ja sie nie kloce tylko przepedzam 17.02.04, 10:47 to jest karczemna scena zadrosci! A do kostiumow kompielowych je rozbierales? Niektorych z oczu spuscic nie mozna bo zaraz meandrowac zaczynaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Ja sie nie kloce tylko przepedzam 17.02.04, 10:53 ms.helga napisała: > to jest karczemna scena zadrosci! A do kostiumow kompielowych je rozbierales? > Niektorych z oczu spuscic nie mozna bo zaraz meandrowac zaczynaja! hihih. wystraszyl sie i uciekl. Znaczy - winien)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Drogie panie, z Giwi szans nie macie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 10:55 Nożyczek wam brakuje. To jest teraz atrybut kobiecości. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Ja już nozyczki rozdawalam. I to na masowa skale. 17.02.04, 10:59 Jedna amazonka z nozyczkami lepiej niech przede mna ucieka. Ja mam maczuge i umiem sie nia poslugiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Ja już nozyczki rozdawalam. Szkoda, gdyż IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 11:14 wygląda na to, że Giwi wszystkie przechwyciła. Maczuga?! W erze komputerów nie przystoi ). Wymagane delikatniejsze narzędzie. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja już nozyczki rozdawalam. Szkoda, gdyż 17.02.04, 11:28 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > wygląda na to, że Giwi wszystkie przechwyciła. To powazne niedopatrzenie. Jak jest jeden moderator, to predzej czy pozniej zabladzi i sie wypaczy. Jak jest wiecej moderatorow, to jak jeden wytnie, drugi moze przywrocic. Maczuga?! W erze komputerów nie > przystoi ). Wymagane delikatniejsze narzędzie. Moja maczuga i ja mamy sie dobrze. Bedziemy sie mialy dobrze takze w dobie lotow na Alfa Centauri. Na ogol trzymam ja za plecami, a jak jakis nachalny sie trafi lub niedorozwiniety, to GO WALEM W LEB I SPOKOJ. )) > > Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ja już nozyczki rozdawalam. Szkoda, gdyż IP: 200.52.190.* 17.02.04, 22:24 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Ja już nozyczki rozdawalam. Szkoda, gdyż IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 09:16 patience napisała: > To powazne niedopatrzenie. Jak jest jeden moderator, to predzej czy pozniej > zabladzi i sie wypaczy. Jak jest wiecej moderatorow, to jak jeden wytnie, drugi > > moze przywrocic. Żartujesz chyba? Z nożyczkami do postu, znaczy się chłopa, z wycinaniem na dodatek? Tego nie da się z powrotem przykleić, zresztą nie po to są nożyczki. To ja już wolę te maczugę. Pojawi się taki ze zboczonymi myślami to go po łbie i już. > > Maczuga?! W erze komputerów nie > > przystoi ). Wymagane delikatniejsze narzędzie. > > Moja maczuga i ja mamy sie dobrze. Bedziemy sie mialy dobrze takze w dobie > lotow na Alfa Centauri. Na ogol trzymam ja za plecami, a jak jakis nachalny sie > > trafi lub niedorozwiniety, to GO WALEM W LEB I SPOKOJ. > > )) No trafiłem się, ale ja wierny tej jedynej jestem. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja już nozyczki rozdawalam. Szkoda, gdyż 19.02.04, 20:14 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > patience napisała: > > > Żartujesz chyba? Z nożyczkami do postu, znaczy się chłopa, z wycinaniem na > dodatek? Tego nie da się z powrotem przykleić, zresztą nie po to są nożyczki. > To ja już wolę te maczugę. Pojawi się taki ze zboczonymi myślami to go po łbie > i już. hihi. Skojarzenia mam. Nie związane bynajmniej z czynnością pisania. > No trafiłem się, ale ja wierny tej jedynej jestem. To nienachalny. Czuj się ocalony) > Pozdr / Jacek Ja również) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helki:)) 19.02.04, 20:27 Helka, witam Cię!!! Gdzieś Ty bywała, co? Gadali żeś w Iraku, a Ty tutaj?) Wylazłaś z tego w końcu, co? Masz tutaj pyfko i oscypa, resztę dopowiedz)! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: do Byczka Fernando:)) 19.02.04, 22:12 bykk napisał: Aaaaaaaa. Piwko z oscypkiem, mniammmmm. Nikt tego zestawu nie docenia tak jak ja WITAJ Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Najlepiej ptaszki stawia giwi. 20.02.04, 10:57 patience napisała: > Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > > > patience napisała: > > > > > > Żartujesz chyba? Z nożyczkami do postu, znaczy się chłopa, z wycinaniem na > > > dodatek? Tego nie da się z powrotem przykleić, zresztą nie po to są nożycz > ki. > > To ja już wolę te maczugę. Pojawi się taki ze zboczonymi myślami to go po > łbie > > i już. > > > hihi. Skojarzenia mam. Nie związane bynajmniej z czynnością pisania. I to przy całkiem różnych czynnościach, chodzi o te ptaszki oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Ja sie nie kloce tylko przepedzam 17.02.04, 10:56 ms.helga napisała: > to jest karczemna scena zadrosci! No dobra, to już lepiej na nich się wyżyj - może mnie się uda wyjść cało. > A do kostiumow kompielowych je rozbierales? Nic nie pamiętam - pijany byłem. > Niektorych z oczu spuscic nie mozna bo zaraz meandrowac zaczynaja! Bardzo byłem grzeczny, w zasadzie. Wiedziałem, że muszę od czasu do czasu wpisać "Helga" w treści postu, to wreszcie znajdziesz w wyszukiwarce A to czytałaś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9975450&a=9975450 Muszę odejść od kompa, ale wpadnę później - może za godzinkę. Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Ja sie nie kloce tylko przepedzam 17.02.04, 11:04 jenisiej napisał: > Wiedziałem, że muszę od czasu do czasu wpisać "Helga" w treści postu, > to wreszcie znajdziesz w wyszukiwarce A zebys wiedzial, ze tak wlasnie znalazlam))))) > A to czytałaś? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9975450&a=9975450 juz sie ciesze na ciag dalszy))))) > Muszę odejść od kompa, ale wpadnę później - może za godzinkę. Ja mam do zrobienia pare biurokratycznych raportow. Wlasnie wrocilam do Wroclawia z rozmaitych wojazy. Do zobaczenia, Tajemnicza Rzeko))))) > > Buzi! > Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Odpadam 17.02.04, 11:00 jenisiej napisał: > Jakoś się podzielicie. Grafik dyżurów się zrobi, albo losowanie. > > )) Nie cierpie tloku, poza tym mam awersje do grafikow i dyzurow. Co do losowania to juz wole totka.Nie bede sie zdawac na jakas sierotke z broda i wasami. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Gini belgijska to naprawde ty? 17.02.04, 11:05 Bendziem sie bic czy chwilowo odpuszczamy na dobry poczatek? Witaj!))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gini belgijska to naprawde ty? 17.02.04, 11:11 Obejdzie sie bez grafiku i bitki.Ty bierz Jenisieja, my jego kase, co obiecal i tak wlasnie bedzie sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Gini belgijska to naprawde ty? 17.02.04, 11:14 miltonia napisała: > Obejdzie sie bez grafiku i bitki.Ty bierz Jenisieja, my jego kase, co obiecal i > > tak wlasnie bedzie sprawiedliwie. No to w porzadku. Sama rozumiesz, mam slaby charakter czyli silne poczucie wlasnosci. Jenisiej oczywiscie nie ma tu nic do gadania, zalatwiamy miedzy soba Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Gini belgijska to naprawde ty? 17.02.04, 11:15 ms.helga napisała: > Bendziem sie bic czy chwilowo odpuszczamy na dobry poczatek? > > Witaj!))))))) No wiesz, nie chce mi sie sprawdzac czy Helga byla z kropka czy z kreska, ale Helga miala u mnie specjalne wzgledy ja u niej tez z resztom. Na dobry poczatek to odpuszczam bo zaraz wychodze, tlok tu za wielki jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Gini belgijska to naprawde ty? 17.02.04, 11:30 flamandka napisała: > ms.helga napisała: > > > Bendziem sie bic czy chwilowo odpuszczamy na dobry poczatek? > > > > Witaj!))))))) > > No wiesz, nie chce mi sie sprawdzac czy Helga byla z kropka czy z kreska, ale > Helga miala u mnie specjalne wzgledy ja u niej tez z resztom. > Na dobry poczatek to odpuszczam bo zaraz wychodze, tlok tu za wielki jak dla > mnie. To ja! Gini tez u mnie miala wzgledy specjalne. Ja tez wychodze teraz, ale ze wzgledu na prace, niestety. FAX SIEM GRZEJE I WARCZY NA MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ms.Helga A to dowod rzeczowy ze to ja. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 11:35 Poklony z Wroclawia. Specjalnie sie nie loguje, zeby IP bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: A to dowod rzeczowy ze to ja. 17.02.04, 11:49 Gość portalu: Ms.Helga napisał(a): > Poklony z Wroclawia. Specjalnie sie nie loguje, zeby IP bylo widac. Ta Hela, juz sprawdzalam, ze z kropka to Twoj nick, przy okazji wyszlo, ze patience to tez Twoj nick, ile masz jeszcze?Bylas z nami slonko caly czas? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A to dowod rzeczowy ze to ja. 17.02.04, 11:59 patience puscilam specjalnie bo sie ucieszylam ze mnie pamietacie Nie, nie bylo mnie tu, ani w ogole w Polsce. Patience powstala jak zaczelam sie szykowac do podrozy powrotnej. Zachcialo mi sie zajrzec na portal)) Glupio sie przyznac, ale nie moglam sobie przypomniec hasla do Helgi, a ten automat tez nie dziala, bo mam skrzynki zmienione. A w ogole myslalam ze po tak dlugiej nieobecnosci niekt mnie nie pamieta. 2 dni temu wreszcie sie dobralam do Helgi, a dzisiaj wpadlam na pomysl zeby zajrzec do wyszukiwarki na Helge. I zrobilo mi sie przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachciewajka Re: A to dowod rzeczowy ze to ja. IP: *.visp.energis.pl 18.02.04, 12:06 Autorce, średnio licząc 60-80 postów dziennie, któregoś pięknego dnia "zachciało się" zajrzeć na forum. To nawet śmiszne. Tobie co najwyżej mogłoby się kiedyś "zachcieć" nie bajdurzyć w co drugim zdaniu. Ale na to przyjdzie jeszcze długo poczekać. Aż Ci się zachce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak śmiem podejrzewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 12:46 żeś jest którymśtam wcieleniem Chelgi. A nieh tam... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: śmiem podejrzewać 17.02.04, 12:50 Gość portalu: pollak napisał(a): > żeś jest którymśtam wcieleniem Chelgi. A nieh tam... Nie ktoryms tam tylko oryginalem! Przecież pokazalam Ip! No tak, wiedzialam, ze jak nie dobiore sie do skrzynki Helgi to nikt mi nie bedzie wierzyl Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Kurczę, Polak, to naprawde ja! 17.02.04, 13:13 jestes z J.G. Kiedys się ciebie pytalam czy znasz pewnego matematyka, ktory tez hackuje. Wtedy pracowales na sieciach. Namietnie linuxujesz. Spuszczales rakiety jako whitehouse.gov za co cie niektorzy pogrozki sypali ze jak smiesz takiego adresu uzywac. Dyskutowalismy o wiruskach a ja ci mowilam o kolekcji. NO. POWIEDZ CZESC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:41 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! 17.02.04, 16:46 _pollak napisała: > Czesc! NO! czesc ogoniasty! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:43 OK Dziwnym trafem jest też tu ten gość z _ ogonkiem z przodu (neutralny.nick). Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! 17.02.04, 16:48 Gość portalu: pollak napisał(a): > OK > > Dziwnym trafem jest też tu ten gość z _ ogonkiem z przodu (neutralny.nick). > > > Cześć Ups. Ja chce prawdziwego pollaka. Wy mnie nie zmuszajcie do grzebania w archiwum, bo nie pamietam tych ogonkow, hihih. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 19:35 Jestem ten prawdziwy. Oczywiście nie uwierzysz mi, dopóki nie pozdrowię Cie od Vista. Na śniętą rybę, tutaj ten prawdziwy bez ogonka (logować mi sie nie chce, może za parę minut mi się zachce). Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! 17.02.04, 19:43 Gość portalu: pollak napisał(a): > Jestem ten prawdziwy. Oczywiście nie uwierzysz mi, dopóki nie pozdrowię > Cie od Vista. Na śniętą rybę, tutaj ten prawdziwy bez ogonka (logować mi > sie nie chce, może za parę minut mi się zachce). Od razu uwierzylam. Kozik w kieszeni tez mi sie od razu otworzył, hihih Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kurczę, Polak, to naprawde ja! 17.02.04, 19:47 patience napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Jestem ten prawdziwy. Oczywiście nie uwierzysz mi, dopóki nie pozdrowię > > Cie od Vista. Na śniętą rybę, tutaj ten prawdziwy bez ogonka (logować mi > > sie nie chce, może za parę minut mi się zachce). > > > Od razu uwierzylam. Kozik w kieszeni tez mi sie od razu otworzył, hihih PS. Nawiasem mowiac, śnięta ryba się ostatnio przerzuciła z ryb na dziki. Twierdzi, że nawet udalo mu się jakiegoś zamordować całkiem na śmierć, ale dowodów rzeczowych na razie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A całkiem niedawno widziałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 08:54 rybę tutaj. Dryfował. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A całkiem niedawno widziałem 19.02.04, 09:09 Gość portalu: pollak napisał(a): > rybę tutaj. Dryfował. Dzisiaj dostalam wiadomosc ze wrocil z trupem dzika na plecach. Domagam się fotki nieboszczyka w charakterze dowodu rzeczowego. Negocjacje w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Pacynko Patience! Ale jaja:))) 17.02.04, 15:17 Hihi, to i ze mną flirtowałaś! A ja się zastanawiałem, jak delikatnie wytłumaczyć Patience, że Miss Internetu we Wrocku i na całym świecie może być tylko Helga! )) A najbardziej szczena zwiśnie chyba Snajperowi - tak kulturalnie i merytorycznie o okrągłym meblu rozmawialiście! On co prawda chyba już w Kaszalocie trochę się wyzwalał z kwietnych stereotypów na Twój temat, ale nie pamiętam takiego dyskursu między Wami Fajnie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej A to widziałaś? 17.02.04, 15:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10492703 Tam mnie Miltonia z Anielą uwodziły, tudzież tęskniłem za Tobą wraz z Pollakiem. Miltonia jest na FA nowa, wpadła po tych cenzorskich zadymach, mam nadzieję, że zostanie (i że sobie oczu nie wydrapiecie). Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: A to widziałaś? 17.02.04, 17:04 jenisiej napisał: > Tam mnie Miltonia z Anielą uwodziły, tudzież tęskniłem za Tobą wraz > z Pollakiem. Miltonia jest na FA nowa, wpadła po tych cenzorskich > zadymach, mam nadzieję, że zostanie (i że sobie oczu nie wydrapiecie). > Heheeeeeeee. Bezczelne. A ty samiec stuprocentowy. Przyznaj sie, uwiodles juz wszystkie, a teraz czaisz sie na giwi, tylko jeszcze nie wykryles kim ona zacz. Cwana, krotkie posty pisze, to po stylu trudno poznac Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 17.02.04, 17:00 jenisiej napisał: > Hihi, to i ze mną flirtowałaś! A ja się zastanawiałem, jak delikatnie > wytłumaczyć Patience, że Miss Internetu we Wrocku i na całym świecie > może być tylko Helga! > )) Nie moglam sie powstrzymac))))))) > A najbardziej szczena zwiśnie chyba Snajperowi - tak kulturalnie > i merytorycznie o okrągłym meblu rozmawialiście! On co prawda chyba > już w Kaszalocie trochę się wyzwalał z kwietnych stereotypów na Twój > temat, ale nie pamiętam takiego dyskursu między Wami Oddalenie robi swoje. Dalej mysle ze ma niekiedy powazne problemy z zrozumieniem czym jest demokracja, ale juz mi za bardzo nie zalezy ani na wykazywaniu kto czego nie rozumie, ani nawet na edukowaniu otoczenia. Jakby to powiedziec. Tamtej wojowniczej i promiennej Helgi juz nie ma. Poczucie humoru oczywiscie zostalo, ale... chyba za duzo widzialam. > Fajnie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 17.02.04, 22:54 ms.helga napisała: > jenisiej napisał: > > > Hihi, to i ze mną flirtowałaś! A ja się zastanawiałem, jak delikatnie > > wytłumaczyć Patience, że Miss Internetu we Wrocku i na całym świecie > > może być tylko Helga! > > )) > > Nie moglam sie powstrzymac))))))) Dziś widzę, że powinienem Cię wyczuć, ale w zeszłym tygodniu nie miałem czasu na forum, i chyba trochę zapomniałem nauki Hiacynta - nie przeprowadziłem drobiazgowego śledztwa > > A najbardziej szczena zwiśnie chyba Snajperowi - tak kulturalnie > > i merytorycznie o okrągłym meblu rozmawialiście! On co prawda chyba > > już w Kaszalocie trochę się wyzwalał z kwietnych stereotypów na Twój > > temat, ale nie pamiętam takiego dyskursu między Wami > > Oddalenie robi swoje. Dalej mysle ze ma niekiedy powazne problemy z > zrozumieniem czym jest demokracja, ale juz mi za bardzo nie zalezy ani na > wykazywaniu kto czego nie rozumie, ani nawet na edukowaniu otoczenia. Ja tu rzadko serio się udzielam, jak wiesz - nie widzę większego sensu. Ale podziwiam tych nielicznych, włączając Ciebie, którym się czasem chce i którzy potrafią dyskutować, a nie powtarzać w kółko swoją mantrę nie słuchając interlokutorów. > Jakby to powiedziec. Tamtej wojowniczej i promiennej Helgi juz nie ma. Czas pokaże > Poczucie humoru oczywiscie zostalo, To widać, i słychać, i czuć > ale... chyba za duzo widzialam. To jednak prawda, że to Ty Saddama złapałaś? Wpadnę za jakąś godzinkę. Aha, co to za flirty z Indianami? Uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 07:16 jenisiej napisał: > Ale podziwiam tych nielicznych, włączając Ciebie, którym się czasem chce > i którzy potrafią dyskutować, a nie powtarzać w kółko swoją mantrę nie > słuchając interlokutorów. Popatrz w lusterko, Jeni > Wpadnę za jakąś godzinkę. > Aha, co to za flirty z Indianami? Uważaj! > Ups, nie doczekałam się, bo zasnęłam. Indianin puścił listę dowcipów i tam było o Mojżeszu Winnetou. Najpierw poobracałam w głowie rabina z ostrym narzędziem, a potem zahaczyłam drf o tomahawk. Okazało się, że ma,i to zaostrzonego)) Całusa dostał za to, ze się zorientował o co pytam, bo dalam mu szanse na odpowiedz innego rodzaju, bystry i przesliczny, hihih. On ma na karku takiego debila, ktory mu wlazi w watek i wypisuje jakies chamskie rzeczy, potem kasowane. Zastanawiałam się czemu ten debil przypiął się akurat do drf i doszłam do wniosku, ze chyba szuka jakiejs pomocy? 2 razy zareagowal na moje teksty. Za 2 razem jak puscilam o save the males to pod spodem dopisal cos o Jude, sex, oral i anal. Czyli nie tylko pisze, ale i czyta, przynajmniej czasami. Moze socially displaced, ktory czuje, ze cos jest nie tak, i nie moze sobie z tym poradzic? A drf ma kare bo mu nie pomaga? Ciekawe, nie? Wiesz, z mezczyznami rzeczywiscie jest cos nie tak, i to w wiekszym stopniu, niz sobie chyba zdaja z tego sprawe. To wylazi szczegolnie w sytuacjach stresowych, kiedy trzeba szybko podejmowac decyzje. Nie mowie o marginesie spolecznym, tylko o normalnych mezczyznach. Gubia sie, popadaja w rozterki, sa strasznie chaotyczni, niekonsekwentni, a zdolnosc przewidywania spada do zera. Moze jednak ma to cos wspolnego z tym, ze system patriarchalny Zachodu sie sypie, i ze liberalne społeczeństwa produkują mężczyzn, którym brakuje pewności siebie (z małymi wyjątkami, rzecz jasna? Swojej wartości? Tak jakby został utracony punkt rownowagi. W efekcie otrzymujesz osobnikow niestabilnych, niepewnych siebie i agresywnych, ktorzy wala na slepo. Mężczyźni to bardzo niebezpieczne zwierzęta, szczególnie dla swoich, hihiiiiiiiiii. Ten Telus z watku drf. Oral, anal i Zydzi. W pewnym sensie on ma rację, bo jego przestrzen zyciowa zostala bardzo powaznie naruszona. Byc moze identyczne zjawisko zachodzi w organizacjach politycznych. Szczegolnie jaskrawe jest na lewicy, w organizacjach praw czlowieka. Palestyna przerobiona na ikonkę, Izrael jako wróg. Np. nie widać na ich stronach internetowych dyskusji nt. korupcji na terenie Palestyny, o bitwie o kasę między palestyńskim parlamentem a ekipą Arafata, która trwa nie od dzisiaj. Podstawy demokracji to parlament, ale jeśli parlament na starcie nie ma poparcia z zewnątrz, to to nie będzie nawet wariant polski, tylko duzo gorzej. Podstawą założycielską organizacji praw człowieka była myśl, że trzeba działać na rzecz prawnego zabezpieczania praw człowieka, obywatelskości. A to oznacza wsparcie dla parlamentaryzmu, demokracji formalnej, itp. A tu nic. Zobacz np. jak reagowali na Afghanistan. Tam opozycję robiły kobiety, prawie w 100%. Mimo skrajnego naruszania praw człowieka europejskim organizacjom praw człowieka nie chciało się robić przez te lata ani demonstracji, ani nawet kampanii informacyjnych. Za to ci mordercy w Guantanamo wywlekli te organizacje na ulicę, w stanie histerii. Izrael - też histeria. Rozumiesz, Zydzi płacą za emancypację kobiet. Ci wszyscy nieszczęśni displaced dążą do spełnienia założycielskiego rytuału kozła ofiarnego. Raz pada na Zydów, raz na Amerykanów... A chodzi o sex, oral i anal, aczkolwiek niektórzy nazywają to czasem 'globalizacją', Illuminati czy jakos jeszcze inaczej)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 08:07 patience i Helga to ta sama osoba? wygląda mi na to,że tak nie wiem Helgo czy w przeszukiwarce natknęłaś się na mój post o tobie jęśli tak to...jesteś miss forum bezapelacyjnie, co dla mnie osobiście nie jest zaskoczeniem. D. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 08:32 panidanka napisała: > patience i Helga to ta sama osoba? > wygląda mi na to,że tak > nie wiem Helgo czy w przeszukiwarce natknęłaś się na mój post o tobie > jęśli tak to...jesteś miss forum bezapelacyjnie, co dla mnie osobiście nie jest > > zaskoczeniem. > > D. Witaj)))) Nawet nie wiesz, jak było mi przyjemnie kiedy zarzuciłam wczoraj wyszukiwarkę Ale może zajrzyj co napisalam o dzisiejszych, europejskich mężczyznach i powiedz czy się zgadzasz, czy nie? Są pogubieni, czy nie, twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 08:46 patience napisała: > Witaj)))) > Nawet nie wiesz, jak było mi przyjemnie kiedy zarzuciłam wczoraj wyszukiwarkę > Ale może zajrzyj co napisalam o dzisiejszych, europejskich mężczyznach i > powiedz czy się zgadzasz, czy nie? Są pogubieni, czy nie, twoim zdaniem? > > Witaj i bądź pozdrowiona Helgo )) jeśli jesteś facetem to mój podziw za napisanie współczesnego "eseju" o europejskich mężczyznach już chyba sięgnął granic są pogubieni strasznie co widać na każdym kroku, zwłaszcza w polityce,zwłaszcza w polityce w Polsce czy wszyscy? jeśli ty Helgo...o co cię podejrzewam , że jednak jesteś facetem to może istnieje jeszcze jakaś szansa jeśli facetem nie jesteś i takiego jak ty faceta nie ma-to grozi nam przy największym optymizmie spełnienie z "Seksmisji". straszte także D. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 09:01 panidanka napisała: > Witaj i bądź pozdrowiona Helgo )) > jeśli jesteś facetem to mój podziw za napisanie współczesnego "eseju" o > europejskich mężczyznach już chyba sięgnął granic > są pogubieni strasznie co widać na każdym kroku, zwłaszcza w polityce,zwłaszcza > > w polityce w Polsce > czy wszyscy? > jeśli ty Helgo...o co cię podejrzewam , że jednak jesteś facetem to może > istnieje jeszcze jakaś szansa > jeśli facetem nie jesteś i takiego jak ty faceta nie ma-to grozi nam przy > największym optymizmie spełnienie z "Seksmisji". > straszte także > > D. Nie jestem facetem, hihi. Na dokladke lesbijka tez nie, i to jest wlasnie moj problem Bardzo im zazdroszczę, bo nie mają tego problemu co ja. Widzisz, gdybym miała dobierać ekipę do jakiegoś trudnego zadania, to składałaby sie w znakomitej większości z kobiet. Są szybsze w podejmowaniu decyzji, popełniają mniej błędów, mają większą samokontrole i zanim zaczną walić kogoś po ryju to na chłodno skalkulują szansę oraz zastanowią się po co. Wszystko w pięć sekund. W tym samym czasie panowie natychmiast by zaczęli grę w pawie, rywalizację, agresję na oślep. A rownocześnie te pawie są mi do czegoś potrzebne. Właściwie nie wiem po co, bo to się nie kończy na sexie. Oni mają coś czego ja nie mam? Nie wiem dlaczego, ale przycvhodzi taki paw, a ja jestem bezradna, mimo, że się na jakimś poziomie z niego śmieję. Schizoidal;na sytuacja, jakbym była lesbijką, to bym nie miała problemów, heheeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 09:38 patience napisała: > > Nie jestem facetem, hihi. może jako Patiece facetem nie jesteś >Na dokladke lesbijka tez nie, i to jest wlasnie moj > problem > Bardzo im zazdroszczę, bo nie mają tego problemu co ja. to miał być żart? >Widzisz, > gdybym miała dobierać ekipę do jakiegoś trudnego zadania, to składałaby sie w > znakomitej większości z kobiet. ja jednak dobierałabym zdecydowaną wiekszość mężczyzn. dlaczego? bo ci co są facetami naprawdę z [...] potrafią też dobrać sobie odpowiednie partnerki do zadań nie kierując się uprzedzeniami seksistowskimi >Są szybsze w podejmowaniu decyzji zależy jakich > popełniają > mniej błędów, zależy jakich > mają większą samokontrole i zanim zaczną walić kogoś po ryju to > na chłodno skalkulują szansę oraz zastanowią się po co. Wszystko w pięć sekund. niemożliwe!!! nie znam takich by jednocześnie nadawały się do współpracy z facetami dla.... no celu oczywiście > > W tym samym czasie panowie natychmiast by zaczęli grę w pawie, rywalizację, > agresję na oślep. A rownocześnie te pawie są mi do czegoś potrzebne. ooooo o to chodzi ))) po co są te pawie piórka potrzebne )) >Właściwie > nie wiem po co, bo to się nie kończy na sexie. Oni mają coś czego ja nie mam? oczywiście : nie wiesz o tym ))??? > Nie wiem dlaczego, ale przycvhodzi taki paw, a ja jestem bezradna, mimo, że się > > na jakimś poziomie z niego śmieję. Schizoidal;na sytuacja, jakbym była > lesbijką, to bym nie miała problemów, heheeeeeeee > a każdemu pawiowi można coś z tego pawiego ogonka powyrywać lub ....ufryzować....lub...możliwości tyle, że .... nudy nie ma a sex w pracy???? eeeeeeeee co najwyżej zaloty jak jest ogon pawi i od czasy do czasu ktoś powinien nim się zachwycić-jak jest czym na tym ogonie się zachwycić D. ps ależ ja się daję ciągnąć na język )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 09:53 panidanka napisała: > ooooo > o to chodzi ))) > po co są te pawie piórka potrzebne )) > > >Właściwie > > nie wiem po co, bo to się nie kończy na sexie. Oni mają coś czego ja nie m > am? > > oczywiście : > nie wiesz o tym ))??? > hahaha. no własnie bez bicia sie przyznaje ze nie wiem. Przyznam się nawet bardziej. Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że się pozbędę problemu, jak zostanę lesbijką. W tym celu między innymi zwiedziłam miliony stron pornograficznych. I kurczę nic. Te piersi mnie wcale nie ruszają. A innego rodzaju fotki ruszają. W szczególy wchodzić nie będę, ale zdaje się, że sytuacja jest beznadziejna. Poza tym mam takie wrażenie (mgliste) że to nie chodzi tylko o sex. W sztuczne przyrządy można się zaopatrzyć w sklepie, ale toi chodzi o ten dodatek do przyrządu. Przepraszam jeśli mgliście prawię ale właśnie o to chodzi, że nie wiem. Poza tym nie masz racji jeśli chodzi o porównanie możliwości kobiet i mężczyzn w trudnych sytuacjach. Ja to widziałam na własne oczy. Może jesteś mądrzejsza i powiesz mi po co mi oni, heheeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 11:20 patience napisała: > Może jesteś mądrzejsza i powiesz mi po co mi oni, heheeeeee po ten "dodatek" do przyrządu )) a kobiety rzeczywiście w pewnych sytuacjach lepiej sobie radzą i dlatego choćby potrzebne są te "dodatki" do przyrządów kwestią pozostaje zachowanie odpowiednich proporcji tych "dodatków" w tym chyba nie tak trudno się połapać w końcu są "testy" różnego rodzaju i niech "lepsze" wypiera gorsze, bo niepełne niech już cały język pokazę (co oczywiście jest niemożliwe za życia, które przecież trwa) dopuszczałaś-jak piszesz w analizie -opcję lesbijki jako partnera analiza powinna uwzględniać wszystkie możliwe do przewidzenia opcje pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 13:49 patience napisała: > gdybym miała dobierać ekipę do jakiegoś trudnego zadania, to składałaby sie w > znakomitej większości z kobiet. Są szybsze w podejmowaniu decyzji, popełniają > mniej błędów, mają większą samokontrole i zanim zaczną walić kogoś po ryju to > na chłodno skalkulują szansę oraz zastanowią się po co. Wszystko w pięć sekund. > > W tym samym czasie panowie natychmiast by zaczęli grę w pawie, rywalizację, > agresję na oślep. Pracowałam, do niedawna, w zespole sześcioosobowym, powołanym do wykonania konkretnego zadania (jak najbardziej pokojowego ). W zespole było pięciu mężczyzn i ja. Przez cały czas w męskiej części zespołu trwała rywalizacja, podskórna, a często jawna walka o ''przywództwo stada'', nieformalne przywództwo, bo szef zespołu został mianowany przez firmę. Dużo energii moi koledzy poświęcali na to by wykazać, że ta nominacja Iksa na szefa była pomyłką. Bo oni są lepsi przecież, więc dlaczego są tylko jego podwładnymi. Praca na tym cierpiała. Teraz pracuję w zespole żeńskim. Nie grają ambicje osobiste, nie grają osobiste animozje, nie ma potrzeby udowadniania, że ''ja'' jestem najlepsza, a inne, zwłaszcza szefowa (nie jestem nią ) jest beznadziejna. Jest robota do zrobienia i trzeba ją zrobić. I każda z nas robi co do niej należy, bez rozwijania pawiego ogona (*). Ja tutaj w żadnym razie nie uogólniam, nie mam wielkich doświadczeń, ale gdybym kiedyś , nie daj Boże ) , miała zostać szefową jakiegoś zespołu (w mojej pracy), to wzięłabym do niego kobiety. A mężczyzn, jeżeli już , to ewentualnie do prac fizycznych ) a. PS (*) Może dlatego, ze pawi ogon u pawii to mają samce, a nie samiczki ) Bardzo ciekawe jest to, co piszesz, Helgo > A rownocześnie te pawie są mi do czegoś potrzebne. Właściwie > nie wiem po co, bo to się nie kończy na sexie. No, bo pawie są potrzebne. I inne ptactwo też. Różne barwy życia, ot co Pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 15:21 To zjawisko stare jak swiat, niestety. . Osobiscie takze wole pracowac z kobietami - zespolowo czy indywidualnie. Serio. . :: Takze jako sila fizyczna )) . Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 18.02.04, 15:30 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Osobiscie takze wole pracowac z kobietami - zespolowo czy indywidualnie. Serio. Zespołowo. ''Jeżeli kochać to nie indywidualnie'' ) > Takze jako sila fizyczna )) Siła fizyczna sadząca żonie żonkile w ogródku Pisałeś o tym, pamiętam O innych zatrudnieniach ''siły fizycznej'' nie wspominam, bo i Ty nie nadmieniałeś. Przez dyskrecjonalność, jak sądzę > Pozdrawiam Również a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 15:48 Ado, odnosnie czesci 'serio', to naleze do tych 30 procent mezczyzn, ktorych osobowosc potrafi laczyc szereg cech - damskich i meskich. Nie jestem macho,np., lubie wykonywac konkretne zadania zamiast tzw.'pieprzenia', jestem pracowity, nie uznaje podzialu na prace meskie i zenskie (z pewnymi wyjatkami oczywiscie)... . W pozostalej czesci nie bylo "zadnych tam takich" - na to byl czas w miniona sobote )) . A'propos wsadzania zonie zonkili... No wiesz Ado!!.....my mamy wazon! )))))) . Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: Pacynko kretynie52! Ale jaja:))) IP: *.chello.pl 18.02.04, 18:08 coż ty smieciu forumowy opowiadasz tukej, jaki ty menszczyzna? piszesz kreciu jako kamila/camrut ty jesteś jaki tranwestycja abo nawet jaka inna gównolizycja. won z foruma tego ale już bydlaku52 Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Czyz nie jest to ... 18.02.04, 19:26 Gość portalu: Dragon napisał(a): > coż ty smieciu forumowy opowiadasz tukej, jaki ty menszczyzna? > piszesz kreciu jako kamila/camrut ty jesteś jaki tranwestycja abo nawet jaka > inna gównolizycja. > won z foruma tego > ale już bydlaku52 ...jawny dowod tegoz meskiego zachowania, o ktorym pisala Helga i Ada (dzien dobry kolezankom)? Tyle, ze szanowny Dragon tak jakos skunksowato, a nie pawio, wypadl )) P.S. Nie ma wiekszych neurastenikow, jak mescy podwladni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Czemu sie czepiasz tego debila ? IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 05:17 przeciez to wasz czlowiek. Moze to byc Septyk, Kunce, Wikul (ostatnio jeden Gragon z tego samego adresu co Wikul slal mi bluzgi). Tygodniowo przynajmniej kilku takich Dragonow na mnie wisi. Od jakichs 2 lat. A najfajniejsze jest to, ze rownie dobrze mozesz to byc Ty, Magu. Jak wiesz mnie nie robi roznicy czy przejade sie po Dragonie , innym kretynie Luce, Miriam, Mag, Jureeku, Tobie... to jestescie WY. Dragon, Kretyn52, Pokraka52, Tartaq, Wikul, Borsuk, Smierduszka, Septyk, Perla, Draw...to takze Ty, droga Mis_Mag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Krzyś, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 08:59 po tobie jeżdżą od dziecka. Stąd ten uraz psychiczny. Masz nochalka - ) ku pokrzepieniu serca i duchowemu zbudowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pacynko Patience! Ale jaja:))) 19.02.04, 09:14 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Ado, > odnosnie czesci 'serio', to naleze do tych 30 procent mezczyzn, ktorych > osobowosc potrafi laczyc szereg cech - damskich i meskich. Nie jestem > macho,np., lubie wykonywac konkretne zadania zamiast tzw.'pieprzenia', jestem > pracowity, nie uznaje podzialu na prace meskie i zenskie (z pewnymi wyjatkami > oczywiscie)... > . > W pozostalej czesci nie bylo "zadnych tam takich" - na to byl czas w miniona > sobote )) > . > A'propos wsadzania zonie zonkili... No wiesz Ado!!.....my mamy wazon! )))))) > . > Pozdrawiam > K. Hmm... Zonkile do wazonu wsadzasz. A nieżonkile gdzie? POSDRAFIAM, FALECZNY FOJOFNIKU)) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ado 18.02.04, 19:55 Ado masz rację w tym co opisałaś ale przecież ci "wojownicy" to przecież ich natura! a jak "wojownicy" to przywódcę muszą sobie wybrać ważne jest by ten "wojownik" najpierwszy rzeczywiście był najlepszy do danego zadania i tylko wszyscy na tym zyskują my kobiety także w końcu to nie my mamy te zapasy testosteronu a my... mamy inne możliwosci by ten testosteron ukierunkować dla nas ...najprzyjemniej D. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg tyle waszego co sobie pogadacie 19.02.04, 03:30 baba w robocie przeważnie plotkuje,obgaduje i judzi,choć sa wyjątki a chłop po prostu pracuje,choć sa wyjątki A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: tyle waszego co sobie pogadacie 19.02.04, 09:16 andrzejg napisał: > baba w robocie przeważnie plotkuje,obgaduje i judzi,choć sa wyjątki > a chłop po prostu pracuje,choć sa wyjątki > > A. Chlop pracuje, poki w okolicy nie ma innego chlopa. Jak tylko sie drugi pojawi, to od razu zaczynaja przymiarki, ktory z nich jest wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: tyle waszego co sobie pogadacie 19.02.04, 09:19 > Chlop pracuje, poki w okolicy nie ma innego chlopa. Jak tylko sie drugi > pojawi, to od razu zaczynaja przymiarki, ktory z nich jest wiekszy. jeżeli spotkałaś się z czyms takim,to znaczy ,że if szef to d..a a nie szef A. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Helga? O kurcze, ale sie ciesze! Czesc!!!! 19.02.04, 02:57 Helgo, mam nadzieje, ze na dluzej na forum zostaniesz. Brakowalo tu Ciebie. Pozdrowienia serdeczne, Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Helga? O kurcze, ale sie ciesze! Czesc!!!! 19.02.04, 09:11 lisekrudy napisał: > Helgo, mam nadzieje, ze na dluzej na forum zostaniesz. Brakowalo tu Ciebie. > > Pozdrowienia serdeczne, > Lisek OOoooooo Ruda Kita macha ogonem))))))) Serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hihi, jaki wdzięczny wątek się zrobił 19.02.04, 19:48 Widzę, że Panie już wszystko uzgodniły na temat pci zbędnej Miałem nosa, że tu wczoraj nie wlazłem - niech się Andrzej naraża, a Krzyś podlizuje. Ale czuję się w tym wątku prawie jak w Kaszalocie - tyle znajomych twarzy (ników godnych, znaczy). Pozdrawiam wszystkich serdecznie jeni Odpowiedz Link Zgłoś
patience Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jasna:) 19.02.04, 20:06 ...czyli mezczyzn, ale i tak stoi na straconej pozycji. Mam podejrzenie, że to co napisal to z punktu widzenia szefa. Wnioskuje, ze nie jest szefem do d... i zaden paw mu nie podskakuje. Ale co on moze wiedziec co oni robia za jego plecami? jenisiej napisał: > Widzę, że Panie już wszystko uzgodniły na temat pci zbędnej > Miałem nosa, że tu wczoraj nie wlazłem - niech się Andrzej naraża, > a Krzyś podlizuje. A co, gdzie dwoch się bije, tam trzeci korzysta? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas IP: *.cm-upc.chello.se 19.02.04, 20:39 przed kosciolem siedzi dwoch zebrakow .jeden ma kapelusz pelny pieniedzy a drugi ma pusty.ten z pustym kapelyszem jest w czarnym chalacie z mycka na glowie.przechodzi baba i mowi zyczliwie do tego z mycka zeby poszedl pod synagoge zebrac.jak baba odeszla mowi ten z mycka do tego bez : -AVRAM, ta glupia baba chce nas zawodu uczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: honor plci slabszej (rzecz jasna) 19.02.04, 21:31 Gość portalu: drf napisał(a): > przed kosciolem siedzi dwoch zebrakow .jeden ma kapelusz pelny pieniedzy > a drugi ma pusty.ten z pustym kapelyszem jest w czarnym chalacie z mycka na > glowie.przechodzi baba i mowi zyczliwie do tego z mycka zeby poszedl pod > synagoge zebrac.jak baba odeszla mowi ten z mycka do tego bez : > -AVRAM, ta glupia baba chce nas zawodu uczyc! drf DOBRE nie znałam tego, ale.... chyba nie byłam taka głupia "baba", bo jednak... zawodu i to typowo męskiego się nauczyłam D. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 19.02.04, 22:07 Gość portalu: drf napisał(a): > przed kosciolem siedzi dwoch zebrakow .jeden ma kapelusz pelny pieniedzy > a drugi ma pusty.ten z pustym kapelyszem jest w czarnym chalacie z mycka na > glowie.przechodzi baba i mowi zyczliwie do tego z mycka zeby poszedl pod > synagoge zebrac.jak baba odeszla mowi ten z mycka do tego bez : > -AVRAM, ta glupia baba chce nas zawodu uczyc! ona im tylko poprawiala humor!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas IP: *.cm-upc.chello.se 19.02.04, 22:47 sily miedzy plciowe sa bardzo zlozone przyciagaja odpychaja jednocza i dziela a takze MULTYPLIKUJA i to jest dobre... ================================= milo cie spotkac Halga po tylu latach darze cie wielka sympaTia drf czesc d-nutko Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: drf 20.02.04, 08:52 nie wiem co znaczy multyplikacja i jak się ona ma do "walki" płci czy to bardzo skomplikowane? pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Danka, chodzi o bzykanie 20.02.04, 09:42 panidanka napisała: > nie wiem co znaczy multyplikacja > i jak się ona ma do "walki" płci > czy to bardzo skomplikowane? Chodzi o bzykanie i jego konsekwencje. Do walki pci ma się jak najbardziej, bo generalnie różne pci mają różne strategie. Psychologia ewolucyjna to jest (dawniej socjobiologia, ale o tym sza - niepoprawne politycznie to jest). W zasadzie proste to jest właśnie, szczegóły na forum najlepiej zna doku, ale on tego uzywa jako narzedzia w swej walce ideologicznej, więc krytycznie trzeba podchodzić do jego enuncjacji. pozdro jeni Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Danka, chodzi o bzykanie 20.02.04, 09:51 jenisiej napisał: > panidanka napisała: > > > nie wiem co znaczy multyplikacja > > i jak się ona ma do "walki" płci > > czy to bardzo skomplikowane? Hmmm... Jak bardzo, to zalezy od wyobrazni i kondycji. > W zasadzie proste to jest właśnie, szczegóły na forum > najlepiej zna doku, ale on tego uzywa jako narzedzia > w swej walce ideologicznej, więc krytycznie trzeba > podchodzić do jego enuncjacji. DOKU SIĘ MULTIPLIKUJE W RAMACH WALKI IDEOLOGICZNEJ!??????? CO TU SIE POROBILO JAK MNIE NIE BYLO!!!!!!!! > > pozdro > jeni > Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Danka, chodzi o bzykanie 20.02.04, 10:01 patience napisała: > jenisiej napisał: > > > panidanka napisała: > > > > > nie wiem co znaczy multyplikacja > > > i jak się ona ma do "walki" płci > > > czy to bardzo skomplikowane? > > > Hmmm... Jak bardzo, to zalezy od wyobrazni i kondycji. Hihi, podoba mi się to, co piszesz > DOKU SIĘ MULTIPLIKUJE W RAMACH WALKI IDEOLOGICZNEJ!??????? > CO TU SIE POROBILO JAK MNIE NIE BYLO!!!!!!!! On się rzeczywiście zna na psychologii ewolucyjnej. Wykorzystuje tę wiedzę na forum Feminizm, bo on jest ideolog duku-feminizmu. Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Literówka. Doku-feminizmu, rzecz jasna 20.02.04, 11:32 > On się rzeczywiście zna na psychologii ewolucyjnej. Wykorzystuje > tę wiedzę na forum Feminizm, bo on jest ideolog duku-feminizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Doku bedzie sie musial z tego wytlumaczyc 20.02.04, 11:55 Zapamietalam go jako trochę nudziarza, zasadniczo powaznego urzednika z powaznego ministerstwa, a okazuje sie, ze to ideolog forum feminizm. Czyli urzednicy tez maja jaja)))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Jeni? 20.02.04, 09:57 Czy ty przypadkiem wczoraj podpowiedziales mi specjalnie? Albo specjalnie podpusciles? Wiedziales, ze sie nie powstrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jeni? 20.02.04, 10:05 patience napisała: > Czy ty przypadkiem wczoraj podpowiedziales mi specjalnie? Albo specjalnie > podpusciles? Powiedziałem Ci przez własną głupotę. Widzę, że jestem tu zbyteczny. Mam poczucie odrzucenia. > Wiedziales, ze sie nie powstrzymam! Przed czym właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Jeni? 20.02.04, 10:09 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > Czy ty przypadkiem wczoraj podpowiedziales mi specjalnie? Albo specjalnie > > podpusciles? > > Powiedziałem Ci przez własną głupotę. Widzę, że jestem tu zbyteczny. > Mam poczucie odrzucenia. > Chcesz powiedziec ze nie podpuszczales? O rany. A czemu zwracales mi uwage na sygnaturke? > > Wiedziales, ze sie nie powstrzymam! > > Przed czym właściwie? Ustaleniem dlugosci i szerokosci geograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jeni? 20.02.04, 10:17 patience napisała: > Chcesz powiedziec ze nie podpuszczales? O rany. A czemu zwracales mi uwage na > sygnaturke? > > > > Wiedziales, ze sie nie powstrzymam! > > > > Przed czym właściwie? > > Ustaleniem dlugosci i szerokosci geograficznej. Chyba jeszcze mój mózg się nie dobudził, bo nie całkiem kumam. Mogłabyś na skrzynkę otwartym tekstem? Np. która sygnaturka i co miała sugerować? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helki:) 20.02.04, 10:24 Hela, weźże i pisz pod starym nikiem, bo mnie siem myli)! I tak Helgom zostaniesz, nie udawaj Patienice czy jakos tam. Ni jak nie mogę się przyzwyczaić, hehehe! pozdrawiam z rańca hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej do Bykka 20.02.04, 10:36 bykk napisał: > Hela, weźże i pisz pod starym nikiem, bo mnie siem myli)! > I tak Helgom zostaniesz, nie udawaj Patienice czy jakos tam. > Ni jak nie mogę się przyzwyczaić, hehehe! > pozdrawiam z rańca > hej! Nie zgadzam się, bo mi się podoba moja sygnaturka. Chyba, że wymyślisz coś extra Helgą. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: do Helki:) 20.02.04, 10:36 bykk napisał: > Hela, weźże i pisz pod starym nikiem, bo mnie siem myli)! > I tak Helgom zostaniesz, nie udawaj Patienice czy jakos tam. > Ni jak nie mogę się przyzwyczaić, hehehe! > pozdrawiam z rańca > hej! Dzien dobry Fernando Nie udaje. Bardzo sie uspokoilam i juz nie rozrabiam. Aktualny nik bardziej do mnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helki:) 20.02.04, 10:39 Helka, no dobra już, ja nie nalegam, jeno jakosik tak siem przyzwyczaiłem od dawna)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: do bykka:) 20.02.04, 10:46 bykk napisał: > Helka, no dobra już, ja nie nalegam, jeno jakosik tak siem przyzwyczaiłem od > dawna)! > hej! Bykku, wiesz, jak cie lubie Nazywaj mnie jak chcesz, masz specjalna dyspense za to piwko i oscypki)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helki:)) 20.02.04, 10:56 Hela, a jeszcze do tego dołożę Ci coś mocniejszego, znaczy Jana III Sobieskiego)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hihihi, zabawne qui pro quo 20.02.04, 11:24 Wszystko jasne. Pogubiłem się całkiem, bo zbyt wiele rzeczy Ci wczoraj podpowiadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To do Helgi było, oczywizda 20.02.04, 11:27 jenisiej napisał: > Wszystko jasne. Pogubiłem się całkiem, bo zbyt wiele rzeczy > Ci wczoraj podpowiadałem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Danka, chodzi o bzykanie 20.02.04, 10:00 chyba pojęłam lecz my teraz... mając środki antykoncepcyjne.... możemy się skupić tylko na przyjemności z bzykania )) a przetrwanie gatunku? nieeeee nie z próbówki nie z klonowania w końcu to przyjemne być matką a dwie przyjemności w jednym...cała przyjemność )) D. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ty, Danka, szczęśliwą kobietą jesteś 20.02.04, 10:31 Bzykasz się dla przyjemności i multiplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ty, Danka, szczęśliwą kobietą jesteś 20.02.04, 10:38 jenisiej napisał: > Bzykasz się dla przyjemności i multiplikacji. > Hehehehehe. Seks od rana, to co sie bedzie dzialo wieczorem? PS. Poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ty, Danka, szczęśliwą kobietą jesteś 20.02.04, 12:16 jenisiej napisał: > Bzykasz się dla przyjemności i multiplikacji. > chyba z tym multi przesadziłeś ))) a szkoda..... D. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 09:47 Gość portalu: drf napisał(a): > sily miedzy plciowe sa bardzo zlozone > przyciagaja odpychaja jednocza i dziela > a takze MULTYPLIKUJA > i to jest dobre... > Szczegolnie multiplikacja jest interesująca. Skrzynka! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 09:55 patience napisała: > Szczegolnie multiplikacja jest interesująca. Hehe > Skrzynka! Ty, Helgo, uważaj. Gdzie dla mnie buziaczek na dzień dobry? pozdro dla obojga Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 10:00 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > Szczegolnie multiplikacja jest interesująca. > > Hehe > > > Skrzynka! > > Ty, Helgo, uważaj. Gdzie dla mnie buziaczek na dzień dobry? > pozdro dla obojga > Duuuzy buziaczek))) Musze ci napisac porade techniczna, hihih. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 10:10 patience napisała: > Duuuzy buziaczek))) No to odcałowuję. > Musze ci napisac porade techniczna, hihih. W sprawach związanych z multiplikacją? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 10:17 jenisiej napisał: > patience napisała: > > > Duuuzy buziaczek))) > > No to odcałowuję. > > > Musze ci napisac porade techniczna, hihih. > > W sprawach związanych z multiplikacją? > > Mniej więcej, heheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Andrzej broni honoru plci slabszej (rzecz jas 20.02.04, 10:21 patience napisała: > > > Musze ci napisac porade techniczna, hihih. > > > > W sprawach związanych z multiplikacją? > > > > > Mniej więcej, heheeeee Hmm, to czekam. Coraz bardziej mnie dziś intrygujesz. Odpowiedz Link Zgłoś