Dodaj do ulubionych

W obronie J.Zawadzkiego

21.02.04, 16:28
niepopieralem w wiekszosc J.Zawadzkiego tutejszych postow
ktore tu pisal czy byc moze bedzie nadal pisal, ale
uwazam ze ma prawo jak kazdy czlowiek na ziemi do
wypowiadania sie.Jozek nikomu niegrozil uzyciem sily co
by moglo kogos pobudzic do ukarania w pewien
sposob pana Jozka.Niewiem kto zadenuncjionowal pana Jozefa,
zreszta chyba nietylko jego na tym forum- ale widac
jak ludzie nieznaja umiaru i niedorosli do
demokracji.Przyznaje ze raz pogrozilem tu pewnej osobie-ale
na drugi dzien go przeprosilem, i zobowiazalem sie ze
nigdy nienapisze podobnych glupot.Gdy dowiedzialem sie
ze panem Jozefem Zawadzkim zainteresowali sie jego
przelozeni oraz byc moze wymiar sprawiedliwosci, dzieki
wlasnie jakiemus SZALENCY z tego forum to czlowieka to
przeraza -jakimi Bestiami musza byc niektorzy , ktorzy
maja jeszcze czelnosc smarowac tu na forum.Mam prosbe
do pana Jozefa- jezeli NAPEWNO wie pan co to za
bydlak lub bydlaki -prosze jak najczesciej podawac ich
IP tak azeby ICH wykopac z tego forum, LUB
bojkotowac .Panie Jozefie w wiekszosc postow pana
niepopieram- ale uwazam ze nienapisal pan nic co
kwalifikowaloby sie azeby ktos mogl pana oskarzyc o
przestepstwo kryminalne.Ci co zakapowali pana- to sa
prawdziwi KRYMINALISCI i ZWIERZETA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Zawadzki No tak to wyglada. Z tym że jedna uwaga. Ten donos IP: *.icm.edu.pl 21.02.04, 16:40
      czy jak nazwiemy, nie jest dla mnie niczym obciążającym, bo być nie może, a już użycie przez Pana "kryminalny" jest przesadą. Ubolewać trzeba natomiast nad podłoscią grupy forumowiczów, pod przewodnictwem niejakiego cs137 i pan.scana - tej samej zresztą osoby, twórcy "Jana Widackiego", który paszkwil wysłal. Ale przy okazji tego zdarzenia wyszły "ciekawe" rzeczy takie jak kompetencja(?!!!) urzędnika i złamanie ustawy o ochronie danych osobowych. "Kryminale" to nie jest , ale z pewnością zajmie się tym Sąd.
      • absztyfikant Re: No tak to wyglada. Z tym że jedna uwaga. Ten 21.02.04, 17:24
        Idz do parku na spacer biedny chory czlowieku...

Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> czy jak nazwiemy, nie jest dla mnie niczym obciążającym, bo być nie może, a
        już
        > użycie przez Pana "kryminalny" jest przesadą. Ubolewać trzeba natomiast nad
        po
        > dłoscią grupy forumowiczów, pod przewodnictwem niejakiego cs137 i pan.scana -
        t
        > ej samej zresztą osoby, twórcy "Jana Widackiego", który paszkwil wysłal. Ale
        pr
        > zy okazji tego zdarzenia wyszły "ciekawe" rzeczy takie jak kompetencja(?!!!)
        ur
        > zędnika i złamanie ustawy o ochronie danych osobowych. "Kryminale" to nie
        jest
        > , ale z pewnością zajmie się tym Sąd.
      • Gość: xx Jozek,jestes zalosny IP: *.238.39-62.rev.gaoland.net 22.02.04, 01:23
        Przestan nareszcie pouczac innych i odgrazac sie im. Nie zachowuj sie jak
        sfrustrowany nastolatek.
    • patience Zapobiegac przesladowaniom przez przesladowanie? 21.02.04, 16:47
      maniekxxx napisał:

jezeli NAPEWNO wie pan co to za
      bydlak lub bydlaki -prosze jak najczesciej podawac ich
      IP tak azeby ICH wykopac z tego forum, LUB
      bojkotowac .

====

I tak znalazl sie kandydat na wodza do staniecia na czele tlumu, ktory bedzie
      robil dalej to co robi - przesladowal. Tylko tym razem kogos innego. To jak
      fale w oceaniesad

Maniexxx, chyba nie do konca przemyslales swoj postsad
      • maniekxxx Re: Zapobiegac przesladowaniom przez przesladowan 21.02.04, 17:04
        Mozesz sie czuc dotkniety tym co ja tu smaruje- ale i
        mi czesc ludzi zaszla za skore, ale nigdy niemyslalem
        nawet azeby komus zrobic przykrosc, to ze cos napisze
        o homosexualistach czy socjialistach nigdy niepisze na
        powaznie- owszem jestem bardzo pro rodzinny- tzw starej
        tradycji, jestem rowniez katolikiem, chociaz niezaliczam sie
        do tych tzw dewot religijnych, jak rowniez poczuwam sie
        czlowiekiem prawicy- gdyz wlasnie prawica jest b.bliska
        moim tradycjiom , z tego tez powodu staram sie bronic
        tego i tych co reprezentuja podobne poglady do
        moich.Pozatym taka forme forum traktuje raczej jako
        forme rozrywki, ale nie za forme mszczenia sie na
        kims , tylko dlatego bo pisze cos innego co ja nielubie!
        • panscanodonos Faktycznie przesadziłem,ale czy tylko ja? 21.02.04, 17:08
        • cesodonos137 Zgadzam się z Pan.scanem. Czy tylko my? 21.02.04, 17:09
        • miriamfirstkadonoska Ja też się zgadzam z pan.scanem i cesem 21.02.04, 17:15
        • doku.srulek Popieram kapusiów 21.02.04, 17:16
        • palnickosrulmamuci Coś w tym jest. 21.02.04, 17:20
        • absztyfikantussrulosus A mówiłem żebyś nie wychodził z izolatki. 21.02.04, 17:25
          • absztyfikantussrulosus to do absztyfikanta 21.02.04, 17:31
            • kanalia11 A to zes sobie Joziu pogadal! Szkoda ze jak 21.02.04, 17:42
              zwykle ze soba smile)
    • Gość: Achwajwajbumcykcyk Re: A wszystkie joby od J.Z. za niejakiego Widacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:03
      ego zupełnie mi nie znanego na mnie spadły.Gdyby nie kanalia11 byłoby po mnie.
      • absztyfikant mam żal 21.02.04, 17:20
        Mam zal do wielu uczestnikow telenoweli pt. Jozef Zawadzki. Przeciez ten biedny
        czlowiek jest ewidentnie chory psychicznie. Nalezy mu sie profesjonalna pomoc
        lekarza, a nie zaszczucie go w pracy.

Zamiast pisac donosy do kuratorium lepiej pomyslcie jak mu pomoc. Obeserwuje
        jego "tworczosc" i jest to dla mnie ewidentne. Zawadzkiemu przydaloby sie
        wyciszenie, on jest po prostu uzalezniony od internetu i tej adrenaliny, jaka
        daje mu obrzucanie z wami blockiem. Tyle.
        • maniekxxx Re: mam żal 21.02.04, 17:37
          Z tym sie NIEZUPELNIE zgadzam ze jest chory-pisze np
          posty o aborcji, religji - ktore to tematy popiera lub
          tez nie wiele ludzi.Prawda tez jest ze zaczal przesadzac
          z tymi swoimi zalami tu wylewanymi z byle powodu.Mysle
          rowniez ze ten przelomowy post z reki pana Jozefa na
          temat zlozenia zazalenia w prokuraturze o mordowaniu
          Zydow przez Polakow- byl odruchowa proba odegrania sie
          przez pana Jozefa- na pewnych osobnikach, gdyz pan Jozef
          juz dowiedzial sie w swoim miejscu pracy o skargach na
          niego z wlasnie tego forum.Pan Jozek napewno
          niiezaczalby grozic prokuratura- ale niedziwie sie rowniez
          jego reakcji , kiedy probowano go zaszczuc na tym forum.
          • absztyfikant Re: mam żal 21.02.04, 17:40
            To klasyczny schizofrenik. Paulina Kaczanow a rebours.
    • absztyfikant (...) 21.02.04, 17:33
      Panie Zawadzki, ja wywodze sie z forum Szczecin, tutaj bywam okazjonalnie. Jest
      Pan najwiekszym oszolomem jakiego spotkalem w swoim zyciu na forum. Przykro mo,
      bo to nie jest Panska wina. To choroba.
      • Gość: Józef Zawadzki No jasne Łskawco.Miałby jeszcze byc winny Pańskiej IP: *.icm.edu.pl 21.02.04, 17:41
        choroby? A szczecińskie Pańskie posty tu gdzieś kruszyno.
        • absztyfikant Re: No jasne Łskawco.Miałby jeszcze byc winny Pań 21.02.04, 17:42
          Zapraszam na forum Szczecin. Szkoda mi Pana.
          • Gość: Józef Zawadzki Nie interesuje mnie kogo takiej jak Pan kruszynie IP: *.icm.edu.pl 21.02.04, 17:46
            szkoda.
            • absztyfikant Re: Nie interesuje mnie kogo takiej jak Pan krusz 21.02.04, 17:47
              Idz na spacer biedny chory czlowieku.
              • absztyfikantussrulosus Re: Nie interesuje mnie kogo takiej jak Pan krusz 21.02.04, 18:00
                absztyfikant napisał:

> Idz na spacer biedny chory czlowieku.
                >
                spacer jest przepisany Tobie Szczecinianinie.Doctor Who zalecui Ci znowu elektrowstrząsy.
                • absztyfikant up 26.03.04, 16:56

• Gość: Brdzo Zdziwiony Wina i odpowiedzialność. IP: *.prod-infinitum.com.mx 21.02.04, 18:02
      Józek twoja wulgarność i głupie zadumanie się w swojej osobie doprowadziły do
      tego bagna. Ludzie są jacy są, tego nie zmienisz. Są fanatycy , kanalie które
      donosy do pracodawców piszą, kiedyś na tym forum były nawet bardzo poważne
      groźby skierowane w stronę kobiety, był tu kretyn który prawdziwe nazwiska
      forumowiczow ogłaszał i nawet jeden wariat puszczał wirusy. Taki jest świat i
      taki jest internet. Każdy rozsądny człowiek nigdy nawet nie pomyślałby o
      używaniu własnego nazwiska na anonimowym forum ponieważ konsekwencje, jak ty to
      właśnie doświadczasz, mogą być poważne. Czy nie pomyślałeś ze jest to
      niebezpieczne dla ciebie, twojej rodziny i nawet szkodliwe dla twojego
      pracodawcy? Pracujesz w prywatnej szkole i pomyśl co to może znaczyć dla takiej
      szkoły jeśli nawet nieprawdziwe plotki się rozejdą ze zastępca dyrektora jest
      rasista i chamem na podstawie paru głupich może niezupełnie przez ciebie
      przemyślanych postów? Co się stanie z taka szkołą i z ludźmi którzy tam
      pracują? I proszę cię nie udawaj ze jesteś święty ponieważ nikt nie jest.(Fajna
      to reklama dla szkoły kiedy dyrektor na publicznym forum pisze o nośnikowych
      łbach, pejsatych i antysemickiej pogodzie) Anonimowe forum ma to do siebie ze
      prowadzi się rozmowy na tak zwanym ‘luzie’ i każdy od czasu do czasu wpisze cos
      głupiego albo wulgarnego ponieważ jesteśmy tu tylko nickami. Ty to zmieniłeś i
      teraz masz tego konsekwencje – to było do przewidzenia i dlatego ty ponosisz
      za to winę tak jak ludzie bez antywirusowych programów ponoszą winę za
      nieświadome rozsiewanie wirusów. Miejmy nadzieje ze ta cala afera zakończy się
      bezboleśnie dla twojej rodziny, pracodawców i twoich przyjaciół których tak
      bardzo lekkomyślnie naraziłeś.
      • Gość: Józef Zawadzki No i widizcie kretynka? Szczurku, nazwisko jest IP: *.icm.edu.pl 21.02.04, 18:12
        nickiem jak każdy.Dane ty wygrzebałeś u tu przyniosłeś. Nie wmówisz kanalio że jest inaczej. Ja nie podałem żadnych danych. Złamanie ustawy o ochronie danych osobowych kruszyno jest ewidentne.Inny twój bełkot nie jest wart uwagi.
        • Gość: Zdziwiony Bzdura! IP: *.prod-infinitum.com.mx 21.02.04, 18:22
          Bzdura! Nie chce mi się szukać ale czytałem w twoich postach jak sam się
          chlubiłeś tym ze Zawadzki to twoje nazwisko,(pisałeś cos w stylu: ’nie mam się
          czego wstydzić i gardzę tymi którzy piszą anonimowo’wink. Ujawniłeś tez ze jesteś
          nauczycielem w Jarosławiu. Trzeba mięć cos z głową żeby używać swoje wlasne
          nazwisko jako nick, na anonimowym forum, wiedząc ze gdzieś na innej
          internatowej stronie, dostępnej dla wszystkich, podpisałeś się tym samym
          nazwiskiem podając swój adres, telefon i Emila.
          • Gość: Józef Zawadzki Już nie bardzo tylko zdziwony. Kretynku, rozmowa IP: *.icm.edu.pl 21.02.04, 18:53
            z tobą nie ma sensu. Chyba wiem , Przyjacielu Śniegowy, co podałem , a czego nie podałem. Powiem ci jeszzce raz : w sieci są dane , bardzo wiele danych, znalazły się z róznych powodów. Kretynie, mogłeś je sobie przeczytać, tu ich nie było i tak oto ośle złamałeś ustawęę, a z toba portal. To jest proste, ale widac nie dla ciebie , sierotko.
            • Gość: Zdziwiony Kretyn, debil, czółka, nocniki itd IP: 209.112.97.* 21.02.04, 23:37
              I ty się dziwisz ze masz wrogów wysyłających anonimowe donosy?
              I ilu już ludzi oskarżyłeś o ten donos? Na tym jednym wątku przynajmniej
              czterech. To ile było tych donosów.
              Lecz się człowieku!

I nikt żadnej ustawy nie złamał nie myślący człowieku. Sam swoje dane
              publicznie dla wszystkich na Internecie powiesiłeś. Jeśli napiszesz artykuł w
              jednej gazecie i jak jakiś niedorozwinięty naiwniak podpiszesz ten artykuł
              swoim adresem, telefonem i Emilem to od tego momentu każda gazeta może dowolnie
              te dane twoje drukować. To samo jest z Internatem. Ty jednak uważasz ze masz
              jakieś swoje, specjalne, zawadzkie prawo.

LECZ SIE!
          • kanalia11 Zdziwiony po co ty dyskutujesz z tym debilem?????? 21.02.04, 23:02
            Jak zwykle jego jedyna odpowiedz to obelgi. I po co Ci to bylo???
            • Gość: Zdziwiony Re: Zdziwiony po co ty dyskutujesz z tym debilem? IP: 209.112.97.* 21.02.04, 23:41
              Omijam już tego chorego człowieka od pól roku i właśnie mi się przypomniało
              dlaczego.
      • Gość: Marcin Zdziwiony, to jest wlasnie sedno tej sprawy IP: *.toothwork.com / *.biz.rr.com 22.02.04, 14:48
        A przyczyna dlaczego on byl tak lekkomyslny?

Wydaje mu sie ze wszystkie rozumy zjadl i kazde slowo przez niego napisane jest
        dla niego tak bardzo wazne ze musi byc podpisane jego wlasnym nazwiskiem.
    • Gość: nurek absztyfikant ma racje, niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:54
      Czlowieku ty jestes zdrowo walniety!
      • neoplusoduponurek Rację neoplusoduponurka! 21.02.04, 20:05
      • Gość: wikul Re: absztyfikant ma racje, niestety IP: *.acn.waw.pl 22.02.04, 00:10
        Gość portalu: nurek napisał(a):

> Czlowieku ty jestes zdrowo walniety!

No tak, ale do jakiego stopnia trzeba być walnietym żeby zakładać tyle nicków ?
        Przecież do każdego trzeba wypełnić formularz, do każdego trzeba wymyśleć
        jakieś fikcyjne dane, to wszystko trzeba jakoś skatalogować żeby sie nie
        pop........ . Normalnemu człowiekowi takie czynności momentalnie by obmierzły.
        Normalny człowiek decydujący się na te manipulacje musi zdawć sobie sprawę że
        aby to wszystko miało jakis sens to należałoby całą tą operację jakoś
        zakamuflować by nadać temu jakieś (przynajmniej) pozory prawdopodobieństwa.
        Tu nic takiego nie ma. Facet zakłada nowe nicki wiedząc że zostanie natychmiast
        rozpoznany. Ba , nawet się nie sili na zmianę stylu itp. Czy ktoś potrafi to
        racjonalnie wytłumaczyć ? A może trzeba stąd wiać jak najdalej by doszczętnie
        przy tym nie zgłupieć. Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
        • Gość: Marcin Masz racje Wikul! IP: 5.5.* / 80.58.23.* 22.02.04, 00:51
          A ten kretyn nawet IP za zwyczaj nie zmienia i sam ze soba rozmawia.

To sa niektore jego niki:

Jan Karski
          Ja
          My
          Normalni Zydzi
          Fermi
          Neceser
          Kolaps
          Brag
          Korab
          Jan Kurski
          Gromski
          Lanca
          Emilia
          Zagubione pokolenia
          Jan Wardzinski
          Wojewoda podkarpacki
        • srulosnajperusvulgaris55 zalosny Siwinski. W sieci nie ma takich drugich 22.02.04, 01:19
          kretynow jak ty i twoi konfratrzy.Wikul,snajper55 to samo g....ha fuj.
    • Gość: Marcin Tylko niektóre nicki forumowego błazna: IP: *.toothwork.com / *.biz.rr.com 22.02.04, 13:22
      Tylko poważna choroba doprowadza do takiego stanusad

Tylko niektóre nicki Józefa Zawadzkiego:

Jan Karski
      Ja
      My
      Normalni Zydzi
      Fermi
      Neceser
      Kolaps
      Brag
      Korab
      Jan Kurski
      Gromski
      Lanca
      Emilia
      Zagubione pokolenia
      Jan Wardzinski
      Wojewoda podkarpacki
      Panscanodonos
      cesodonos137
      miriamfirstkadonoska
      doku.srulek
      palnickosrulmamuci
      absztyfikantussrulosus
      kardiolog
      adam.micha.boss.wymowny
      internetdsl.tpnet.pl
      cs137.cm-upc.chello.se
      cs137.pan.scan.drf.kanalia11
      pulbek.gazeta.p
      zupagrzybowa.gazeta.pl
      srulosnajperusvulgaris55
      cesowidackiscanojanodonos
      perlasruloglenolena
      fermi.gazeta.pl

• pan.scan.gazeta.pl Rafale Siwiński.Jak zwykle wszystko psujesz.Jeśli 22.02.04, 14:31
        już podajesz nicki naszych konfratrów, to podaj i pozostałe : Jan Widacki, Jan Wardziński, Marcin, Kafar, Glen, miltonia, miriamfirst, gandalph, cs137, sndowdown, Profesor Tutka, Perła, snajper, snajper55, doku, palnick, dziki, szczery, informator, ciekawy i cała reszta robaczków.
        • Gość: Marcin Ty za glupi jestes zeby sam roznice zauwazyc. IP: *.toothwork.com / *.biz.rr.com 22.02.04, 14:44
          Ale Marcin ci pomoze.
          Ty jestes jedna zalosna osoba pod tymi wszystkimi nickamismilePomysl jak zalosnie
          wygladaszsmile

Jan Karski
          Ja
          My
          Normalni Zydzi
          Fermi
          Neceser
          Kolaps
          Brag
          Korab
          Jan Kurski
          Gromski
          Lanca
          Emilia
          Zagubione pokolenia
          Jan Wardzinski
          Wojewoda podkarpacki
          Panscanodonos
          cesodonos137
          miriamfirstkadonoska
          doku.srulek
          palnickosrulmamuci
          absztyfikantussrulosus
          kardiolog
          adam.micha.boss.wymowny
          internetdsl.tpnet.pl
          cs137.cm-upc.chello.se
          cs137.pan.scan.drf.kanalia11
          pulbek.gazeta.p
          zupagrzybowa.gazeta.pl
          srulosnajperusvulgaris55
          cesowidackiscanojanodonos
          perlasruloglenolena
          fermi.gazeta.pl
          Jan Grabski
          • pan.scan.gazeta.pl Siwiński, samiscie głupi, sami macie 44 nicki, 22.02.04, 15:01
            a innym wzbraniacie. Że łądniejsze od Waszych Siwiński.No trudno, Was Siwiński, dołuje to czółko, wszędzie i we wszystkich widzicie głupich. A prawda jest dla Was bolesna: samiście Siwiński Rafale głupi. No, odmaszerować kretynku. Do szorowania pokłądu marsz! Jasne?
    • Gość: diabelek Re: W obronie J.Zawadzkiego IP: *.sympatico.ca 22.02.04, 14:59
      To, ze Jozef Zawadzki jest osoba pracujaca jako nauczyciel w szkole
      swiadczy tylko o tym co od dawna wiadomo.
      Wcale nie jest tak, ze nauczycielami zostaja tylko i wylacznie ludzie madrzy.
      Bywa niestety czesto tak, ze nauczycielem zostaje zwyczajny glupiec.
      • pan.scan Re: W obronie J.Zawadzkiego 22.02.04, 15:08
        Jeszcze nie dojrzał Twego postu. Wkróce pojawi się nick diabełek.xxxxx.
        Można mu tylko potakiwać. Schizofrenik z manią wielkości.
        Nawet jako klon pisze o sobie "pan Zawadzki".
        • cs137.gazeta.pl Panscanodonosie, mówiłem żbyś stosował się do in- 22.02.04, 15:18
          strukcji. Wasza niesubordynacja prowadzi, widizcie do czego. Oborowy pan.scan! Bacznosć!Odmaszerować, instrukcje przyswoich!
          • absztyfikant ŻENADA (no text) 23.02.04, 15:15

• Gość: psychiatra internetowa schizofrenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:05
              to chyba bedzie choroba XXI wieku...
              • wikulokanaliamarcinowoglenowa Fakt. Cioerpi na nią cesodonos i reszta jego ro- 23.02.04, 20:08
                baczej załogi. Hihihihihihihi.Buhahaha
    • Gość: Doctor Who Re: W obronie J.Zawadzkiego IP: 80.53.175.* 23.02.04, 21:21

Naczelny lekarz consylium J.Z.

Jako osobisty lekarz i szef całego zespołu majacy pełnomocnictwa
      wszystkich specjalistów oświadczam,że Nasz szanowny Generallisimus Josef jest
      w pełni władz umysłowych i fizycznych.Oświadczam jednocześnie,że powyższe
      oświadczenie zostało sporządzone bez jakiegokolwiek przymusu i grożbą
      posądzenia o "SPISEK LEKARZY".
      Naczelny lekarz przełozony
      Doctor Who...........
      • Gość: psychiatra taaa w domu wszyscy zdrowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:25
        a babcia najmlodsza... (babcia widacka oczywiscie)
        • absztyfikant Re: taaa w domu wszyscy zdrowi 23.02.04, 22:52
          Lekarzu lecz sie sam.
          • maniekxxx Re: taaa w domu wszyscy zdrowi 24.02.04, 03:30
            obojetnie jaki jest J.Zawadzki lub ktos inny- nieupowaznia
            to nikogo azeby swinie komus podstawiac, mozemy
            ponasmiewac sie czy poklucic ale nigdy takich rzeczy
            jak to zrobiono z J.Zawadzkim- takich ludzi a raczej
            zwierzakow powinno sie tepic wszelkimi ludzkimi sposobami.
            • Gość: Marcin Do Maniexx o Zawadzkim IP: *.bthgabi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 03:47
              Zobacz sam kogo ty bronisz. Kretyn ktory o naruszaniu prawa pisze, ktorym
              podobno bylo ogloszenie jego danych, ktore sam na internecie powiesil, oglasza
              nazwisko innego forumowicza:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10838840&a=10958108
              • maniekxxx Re: Do Maniexx o Zawadzkim 24.02.04, 04:08
                nie-ja niebronie Jozka za jego glupoty co tu pisze-ale
                bronie jego czy tez innych ktorzy mogli utracic prace
                tylko dlatego ze komus nieodpowiadaja -posty pisane tu
                przez drugich, lub styl pisania- jezeli komus nieodpowiadaja
                czyjes posty to po co wogole odpisywac na nie.Z tego
                co zorietowalem sie byly juz podobne przypadki poprzednio-
                niema znaczenia kogo to dotknelo- a przyklad Jozka
                posluzyl mi tylko jako przyklada swiadczacy ze ludzie
                sa gorsi od zwierzat.Coz to zlego podyskutowac- ale
                nie z zemsty kogos pozbawiac pracy.
                • Gość: Marcin Re: Do Maniexx o Zawadzkim IP: *.bthgabi.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 04:14
                  Zgadzam sie i rozumie. Ale po co myslisz on Perly nazwisko podal? Dla zabawy?
                  Taka to parszywa kanalia ten nasz Zawadzki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka