absztyfikant 04.04.10, 21:41 Czekam z niecierpliwoscia :} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Kiedy nowe odcinki bajki o Kapciuszku? 04.04.10, 21:42 absztyfikant napisał: > Czekam z niecierpliwoscia :} Ja już prawie zwątpiłam w dalszy ciąg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Po swietach:) 04.04.10, 21:43 Niech chlopina odpocznie, winka se z kartonu popije. Ofiara musi miec sile, by sie potem miotac! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Pila Pani? 04.04.10, 22:09 Francuskie nie odbiegają jakością od butelkowanych, przestrzegam natomiast przed włoskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pila Pani? 04.04.10, 22:20 Pilem kiedys kartonikowe wino cypryjskie i bylo ok, na wloskich winach sie w ogole nie znam. No, znam tylko chianti i nie przepadam... Natomiast uwielbiam specyfiki balkanskie. Mam znajomych, ktorzy tam od lat regularnie jezdza i przywoza mi rozne zupelnie niekomercyjne produkty lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Po swietach:) 04.04.10, 21:52 Ja juz sie uzbroilem w sprzet i czekam pokornie, nie miej litosci dla tej fhhhhrancy!!! Herzl spoglada na mnie i tez chce poczytac o Kapciuszku! fotoforum.gazeta.pl/photo/2/nf/oh/uuim/W9ayJ5KSJVnOm5dBZX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ech, ale mnie po prawdzie nudzi juz ten jelopek:/ 04.04.10, 21:55 Moze se sprawdze jakies jego publikacje, czy nie sciagal Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ech, ale mnie po prawdzie nudzi juz ten jelop 04.04.10, 21:59 Nu, Maria Curie-Sklodowska byla tylko jedna, on nam raczej Nobla nie zalatwi. A tak czysto hipotetycznie, gdyby ten jurgieltnik dostal to wyroznienie, to oddalby Litowcom czy Francom, jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ech, ale mnie po prawdzie nudzi juz ten jelop 04.04.10, 22:07 Wew Fhhancy by zatrzymal, wywodzac sie ta raza od Merowingow oraz samego Jezusa, celem otzrymania palm akademickich oraz kiedys spocznienia w Panteonie! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ech, ale mnie po prawdzie nudzi juz ten jelop 04.04.10, 22:10 Chyba masz racje, oszukal mnie tymi lzami wylewanymi w kartki "Pana Tadeusza"... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Kiedy nowe odcinki bajki o Kapciuszku? 04.04.10, 21:52 Czekam z niecierpliwoscia :} > A co z nudow nakrecasz na Erecu?Chyba Dany 500Kg nie wezmiesz do roli glownej? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Kiedy nowe odcinki bajki o Kapciuszku? 04.04.10, 22:21 Kapciuszek? To nie o Dziwiszu? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kiedy nowe odcinki bajki o Kapciuszku? 04.04.10, 22:26 Swar, przepraszam za to, ze zapomnialem zamiescic wierszyka swiatecznego na Boze Narodzenie, ale bylem w rozjazdach bez netu. Odpowiedz Link Zgłoś