Dodaj do ulubionych

Anachii na forum mówimy dość!

20.04.10, 15:04
Zwaram się do najbardziej odpowiedzialnych twoarzyszy na tym forum. Powiedzmy wreszcie DOŚĆ anarchii, wywołanej na forum przez prawicową ekstremę i kato-endeków.
Wzywam was, towarzysze, do zawiązania forumowego aktywu. Proponuję tu najlepszych, najbardziej sprawdzonych towarzyszy: pana skana, snajpera, wikula. My, z towarzyszami, będziemy wam kibicować.
Gdy będziecie rozpoczynali swoją działalnosć w aktywie forum, porozmawiajcie najpierw z towarzyszami z cenzury (nie wiem, jak ich teraz zwą), żeby zwarli szeregi i jeszcze lepiej tępili prawicową ekstremę i kato-endeków na forum.
Potem wytypujcie niepewnych forumowiczów do złożenia samokrytyki na forum. Na pewno częsć z nich uda się jeszcze uratować, a ci, którzy okażą się niepoprawni powinni zostać zabanowani na zawsze. Szkoda, że zabanowanie to nie jest wysłanie ich do jakiegoś miejsca gdzie wycinając drzewa mogli by się zresocjalizować, no, ale lepsze to niż nic.

Oczekuję, że odpowiedzialni towarzysze odpowiedzą na mój apel.
Może nie jest to w tej chwili najważniejsze, ale nich tow. pan skan pomysli zmianie swojego nicka z burżuazyjnego "pan skan" na słuszny "tow skan". Tu nie ma się czego wstydzić. W tej walce, która wciaż trwa, trzeba jasno powiedzieć, po której stronie chce się stanąć.
Obserwuj wątek
    • szanuj a czy Toarzyszu musimy głosować na Ole czy na Kom 20.04.10, 15:19
      po złozonej samokrytyce?

ja już sie pzryznałem do picia z Komendantem w Wydz. paszp. KW MO
      w Lublinie

Do picia z tow. generałami, pułkownikami i z niektórymi żonami kpt

Przyznaję też sie do wypicia kilku połówek basa
      w mieszkaniu Tomka B. potm szefa UOP w Lublinie...

gdzie mnie sam zaprosił aby mi wyznac kto był jeszcze bardziej
      utajniony od tego którego podejrzewałem (byc moze niesłusznie) w O.
      Ob. Informatyki PLub

forum.gazeta.pl/forum/w,71,86201234,,Tajna_historia_Pomorza_i_Kujaw_c_d_.html?v=2

• szanuj możesz mnie odtajnićodczernić krzywywizerunekpiczy 20.04.10, 15:24
        po podwójnej dekonspiracji KLI KLIK trójpalikota
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,110261364,110307643,IQ_masz_zwidy_i_urojenia_oraz_maly_OMAM.html
      • tow_z_bezpieczenstwa Re: a czy Toarzyszu musimy głosować na Ole czy na 20.04.10, 15:46
        szanuj napisała:

> po złozonej samokrytyce?
        >
        > ja już sie pzryznałem do picia z Komendantem w Wydz. paszp. KW MO
        > w Lublinie
        >
        > Do picia z tow. generałami, pułkownikami i z niektórymi żonami kpt
        >
        >
        > Przyznaję też sie do wypicia kilku połówek basa
        > w mieszkaniu Tomka B. potm szefa UOP w Lublinie...

Wy tu o waszych zasługach nie mówcie.
        Do aktywu forum i tak poprzemy tylko najbardziej zaufanych towarzyszy. Tych o których już pisałem.
        Wy do aktywu forum się nie nadajecie.

> gdzie mnie sam zaprosił aby mi wyznac kto był jeszcze bardziej
        > utajniony od tego którego podejrzewałem (byc moze niesłusznie)

Wicie, rozumicie. Niestety nie wszystcy utajnieni umieli działać odpowiednio ostroznie. I potem tacy jak Wy ich rozporacowują.

No, ale przynajmniej towarzysze teraz czuwają, zeby IPN przestał prześladować uczciwych TW.
    • rycho7 nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 16:00
      tow_z_bezpieczenstwa napisał:

> Oczekuję, że odpowiedzialni towarzysze odpowiedzą na mój apel.

Rewolucje Kulturalna poprzedzal okres "Niech rozkwita 1000 kwiatow". Zycze
      dobrych zniw. Oczywiiscie nie bede plwal jak zapluty karzel reakcji, kulackim
      tekstem: nie zarzyna sie kur, ktore znosza zlote jajka. Soso nie pasowal mnie na
      Towarzysza Pancernego. Z glowa mam tradycje genetyczne.

> W tej walce, która wciaż trwa

Najbardziej gorzki smiech dotyczyl tezy Genialnego Literaturoznawcy o
      zaostrzajacej sie walce klasowej w miare rozwoju jedynie slusznego ustroju.
      Platni Zdrajcy Pacholki Watykanu okazali sie sluszniejsi.

> Wzywam was, towarzysze, do zawiązania forumowego aktywu.

Feliks Edmundowicz wyzej cenil praktyke.
      • tow_z_bezpieczenstwa Re: nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 16:06
        rycho7 napisał:

> Rewolucje Kulturalna poprzedzal okres "Niech rozkwita 1000 kwiatow".

Wy mi tu z chińskimi wypaczeniami nie wyjeżdżajcie. Wiecie, jak towarzysze z Moskwy traktowali chińskich odszczepieńców.

> Najbardziej gorzki smiech dotyczyl tezy Genialnego Literaturoznawcy o
        > zaostrzajacej sie walce klasowej w miare rozwoju jedynie slusznego ustroju.
        > Platni Zdrajcy Pacholki Watykanu okazali sie sluszniejsi.

Widzę, ża jak każdy prawdziwy towarzysz nie lubicie kleru.
        Rzeczywiście w czasach PRLu nie udało nam się tego załatwić. Ale tacy dobrzy towarzysze jak wy na pewno sobie poradzą.
        Będę wam kibicował.

> Feliks Edmundowicz wyzej cenil praktyke.

Praktyką zajmuje się major Suchar.
        Gdy był jeszcze porucznikiem to służył pod dowództwem towarzysza z Moskwy, który razem z Feliksem Edmundowiczem czerezwyczjkę zakładał.
        • rycho7 Re: nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 16:17

> Wiecie, jak towarzysze z Moskwy traktowali chińskich odszczepieńców.

Jak zwykle nieskutecznie. Obecnie na polnoc od Amuru zyje 2 miliony chinskich
          Gastarbeiterow. To nowy gatunek przezerajacy sie na stawkach zywieniowych Gulagu.

> Widzę, ża jak każdy prawdziwy towarzysz nie lubicie kleru.

Uwielbiam wrecz towarzyszy alumnow seminariow duchownych na etacie KGB. Kadry
          frontu ideologicznego musza nosic roznorakie mundury.

> Będę wam kibicował.

Ciesze sie. Zawsze mnie bawil kawal o dzdzownicy na szosie, ktora nie bala sie
          nadjezdzajacego walca. Bo do tanga trzeba dwojga.

> Praktyką zajmuje się major Suchar.

Kolejny haszo-nick Pietki?
          • tow_z_bezpieczenstwa Re: nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 16:33
            rycho7 napisał:

> Jak zwykle nieskutecznie.

Nie wątpicie chyba w słuszną linię towarzyszy z Moskwy?

> Uwielbiam wrecz towarzyszy alumnow seminariow duchownych na etacie KGB. Kadry
            > frontu ideologicznego musza nosic roznorakie mundury.

U nas w departamencie też był taki jeden towarzysz, co nie znosił kleru tak jak wy.
            Może to jakaś wasza rodzina?

> Ciesze sie. Zawsze mnie bawil kawal o dzdzownicy na szosie, ktora nie bala sie
            > nadjezdzajacego walca.

Dobrze, że dowcipami politycznymi się nie paskudziliście.
            Bo byscie biełomor kanał budowali razem z innymi opowiadaczami.

> Bo do tanga trzeba dwojga.

O też lubicie tą piosenkę?
            No, widzę, że dobry gust też macie. To się wam chwali.

> Kolejny haszo-nick Pietki?

Nie rozumiem o czym piszecie.
            A może chcielibyscie się spotkac z majorem Sucharem na szczerą rozmowę w cztery oczy?
            • rycho7 Re: nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 16:58

> Nie wątpicie chyba w słuszną linię towarzyszy z Moskwy?

A co mnie to obchodzi? Ja musze uwazac na wskazowki z Katolinternu.

> Dobrze, że dowcipami politycznymi się nie paskudziliście.

Brak Wam szczujnosci proletariackiej. Testu wstepnego na Mysia byscie nie przeszli.

> > Kolejny haszo-nick Pietki?
              >
              > Nie rozumiem o czym piszecie.

Testu na czekiste tez nie przeszliscie. Nie znac adiutanta kombryga Budionnego
              to sygnal aby uwazac z kim sie pije. Widzicie Towarzyszu perfekcyjnie mowicie po
              rosyjsku ale my tu na Sybari nie mamy Niegrow.
              • hasz0 parasol zwiniemy przy najmniejszej niesubordynacji 20.04.10, 17:05
                Tak, znaczy pamiętajmy o tym, że godzinę wcześniej lądował samolot,
                potem ktoś próbował lądować, godzinę po katastrofie znowu można było
                lądować, więc można powiedzieć wystarczyłoby na przykład odczekać,
                zresztą z tych różnych takich przecieków prasowych, które dostajemy
                wynikałoby, że samolot był w strefie oczekiwania, czyli często,
                jeżeli wiemy, że była dobra pogoda, sam leciałem w dobrej pogodzie,
                bo mgła jest zwykle do jakiegoś tam pułapu, czy leciałem przy
                transparentnym niebie, to mogę powiedzieć – wydaje mi się, że
                poczekam chwilę, że często się robią luki w tej mgle i spróbuję.
                Oczywiście próbuje się tylko raz, czyli pamiętając kogo się ma na
                pokładzie piloci pewno mówili spróbujemy, to nie oznacza, że byli
                zdeterminowani żeby wylądować, spróbujemy. To spróbowanie powinno
                polegać, jak powiedziałem już, tak jak często my robimy w
                lotnictwie, dobrze przekraczamy pewne minima, ale idę do pewnej
                wysokości.

dociekanie moim zdaniem komisji będzie dlaczego pilot znalazł się
                na tak niskiej wysokości, stosunkowo daleko, bo pamiętajmy, że
                półtora kilometra to jest daleko od lotniska, bo we wszystkich
                dokumentach opisujących każde lotnisko ta odległość przed podjęciem
                decyzji lądujemy lub nie jest mniej więcej między tysiąc dwieście,
                tysiąc pięćset metrów, ale tam ciągle jeszcze mamy w zależności od
                tego, jakie to jest podejście albo sto metrów, albo 60, albo 30
                jeżeli mamy ILS, którego nie było.

Monika Olejnik: : A ten ILS można rozstawić na lotnisku, bo też
                słyszałam o tym, że jak przylatywał Putin to rozstawiano mu ILS.

Gromosław Czempiński: : Znaczy zapewne są jakieś mobilne tego typu
                systemy, ale w zasadzie i oczywiście ILS jest zawsze tym bardzo
                bezpiecznym podejściem, ale NDB jest wystarczającym, system NDB,
                czyli radiolatarni jest wystarczającym co do tego żeby podejść na
                tyle nisko żeby ocenić czy będę mógł lądować czy nie.

Monika Olejnik: : A co pan sądzi o wzięciu na pokład tylu generałów,
                całe dowództwo.

Gromosław Czempiński: : To jest osobny temat, bo pamiętajmy o tym,
                że tak jak pan minister Klich nie najzręczniej powiedział, że w
                wojsku są opracowane procedury, i że chętnie odstąpimy je cywilom i
                to jest po prostu co najmniej niezręczna wypowiedź, bo pamiętajmy o
                tym, że te procedury dotyczyły jednego rodzaju sił zbrojnych, czyli
                one dotyczyły przykładowo dowódców i zastępców jednego rodzaju sił
                zbrojnych, że nie mogą być wraz z dowódcą zastępcy, czyli za każdym
                razem patrzymy, jakiego rodzaju rangą jest człowiek, żeby jego
                zastępca bezpośrednio nie leciał. Natomiast zabrakło tu wszystkim
                wyobraźni, co do tego, czy wszyscy dowódcy powinni się znaleźć,
                czyli można powiedzieć każdy z dowódców znalazł się zgodnie z
                procedurą, bo jego zastępca został w kraju, ale na kraju
                kierownictwo resortu, myślę, że tutaj głównie myślimy o ministrze
                Klichu nie zorientował się, że jest to pewna nieprawidłowość żebyśmy
                wszystkich wysyłali na jednym samolocie. Pamiętajmy, że...

Monika Olejnik: : Czyli popełnił błąd minister Klich pozwalając
                generałom.

Gromosław Czempiński: : Znaczy, co najmniej niefrasobliwość tak bym
                powiedział, skoro była prośba pana prezydenta żeby ci ludzie
                znaleźli się na jego pokładzie, żeby znaleźli się w Smoleńsku to
                patrząc na listę, jeżeli – bo proceduralnie, w procedurach nie było
                tego, patrząc na listę powinien się człowiek zastanowić, Boże
                wysyłam tylu ludzi jednym samolotem, naturalny powinien być odruch,
                że co najmniej dwa samoloty, najprościej trzy żeby samoloty zostały
                wysłane. I tak między nami mówiąc pamiętajmy, że procedury co do
                tego kto lata rządowym samolotem to z jednej strony w kancelarii
                premiera się ustala prawda, a w drugiej oczywiście w ministerstwie
                obrony narodowej, bo latamy samolotami rządowymi i tutaj powinna być
                wzajemna konsultacja. Tutaj miejsce, do którego leciano, osoby,
                prezydent, który się znajdował na pokładzie spowodowały, że jakby
                powiedzieć ni stąd ni zowąd jakieś zaciemnienie tych wszystkich
                ludzi, przepraszam, że nikt nie zwrócił uwagę że ta lista jest nie
                do zaakceptowania. Jeśli popatrzymy jak to się odbywa w krajach
                zachodnich, przecież popatrzmy, że po tym wydarzeniu, tragicznym
                wydarzeniu wiele krajów zweryfikowało swoje procedury, gdyż przedtem
                nikt się nie zastanawiał nad aż takim niebezpieczeństwem, za każdym
                razem zastanawiano się tylko, czy jeżeli jest jakaś osoba na
                pokładzie czy może być jej zastępca.

Monika Olejnik: : Ale też ten lot w ostatniej chwili, czy uważa pan,
                że to było rozsądne, bo jednak to było tak tuż, tuż żeby wylądować
                przed uroczystościami, czy nie jest za późno samolot wyleciał.

Gromosław Czempiński: : Tak, tak, co do tego dzisiaj patrząc można
                powiedzieć nie ma wątpliwości, natomiast pamiętajmy o tym, że
                koordynacją czasową zapewne zajmował się MSZ wspólnie z kancelarią
                prezydenta i służbami oczywiście odpowiednimi służbami po drugiej
                stronie. Zawsze się robi zapas, zawsze się robi rezerwę czasową na
                niespodziewane okoliczności, tą niespodziewaną okolicznością w tym
                wypadku była pogoda. Kolejna rzecz, można powiedzieć, jeżeli pogoda
                byłaby przeszkodą powinien być tak zwany plan awaryjny mówiąc o tym,
                że uroczystości przesuwamy o godzinę, czy dwie, tym bardziej, że
                głównymi uczestnikami tej uroczystości miała być strona polska.
                Zwykle jest cały szereg zbiegów okoliczności, które sobie
                uzmysławiamy po czasie, zastanawiając się, jak niefrasobliwie często
                podchodzimy do przygotowania tego typu wizyt.

Monika Olejnik: : Generał Gromosław Czempiński był gościem Radia
                ZET, dziękuje Monika Olejnik.

Gromosław Czempiński: : Dziękuję.
              • tow_z_bezpieczenstwa Re: nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 17:13
                rycho7 napisał:

> A co mnie to obchodzi? Ja musze uwazac na wskazowki z Katolinternu.

Widzę, że żartujecie sobie. To dobrze. Prawdziwy bolszewik musi miec poczucie humoru. Najważniejsze, żebyście swoją robotę nadal dobrze robili.

> Brak Wam szczujnosci proletariackiej. Testu wstepnego na Mysia byscie nie przeszli.

Towarzysze cenzorzy z Mysiej to był sam kwiat. Sama elita. To oni wypełniali bardzo ważne zadania. Ale nawet oni właśnie u nas się uczyli czujnosci rewolucyjnej.
                Wicie, spotkalibysmy się, wypilibysmy szklankę wódki, to bym wam opowiedział wiele ciekawych historii. Ale tu na forum cicho sza! Wróg czuwa.

> Testu na czekiste tez nie przeszliscie. Nie znac adiutanta kombryga Budionnego
                > to sygnal aby uwazac z kim sie pije.

Z kombrygiem Budionnym to major Suchar wiadra wódki wypił. Dobry był towarzysz.
                Ale Pietki to żadnego tam nie było. Ejże, czy wy czasem mi tu nie zmyślacie?

> Widzicie Towarzyszu perfekcyjnie mowicie po
                > rosyjsku

A gdzie mnie prostemu do perfekcyjnego mówienia po rosyjsku. Pamietam, jak byłem na kursach w Moskwie, to najlepiej się dogadywaliśmy z towarzyszami jak już pierwsza skrzyna Stolicznej była pusta.

> ale my tu na Sybari nie mamy Niegrow.

Ha, ha. Wy to macie zdrowe, proletariackie poczucie humoru. Rozbawiliście mnie. Będę musiał ten żart opowiedzieć majorowi Sucharowi. On pasjami lubi takie historie.
                • rycho7 poprawka 20.04.10, 17:46

> Ale Pietki to żadnego tam nie było.

Ja to jak malarz w poniedzialek.

Pietka byl adiutantem u Czapajewa.

> Wicie, spotkalibysmy się, wypilibysmy szklankę wódki

Skunt siem taki Ulung? Nawet Towarzysz biskup Flaszka Glodz by nie obrazal tak
                  niska propozycja. Szlkanke to mozna chleba na sniadanie, zeby sie rece nie
                  trzesly. To sie obecnie papieska choroba nazywa.
                  • tow_z_bezpieczenstwa Re: poprawka 20.04.10, 17:58
                    rycho7 napisał:

> Ja to jak malarz w poniedzialek.
                    >
                    > Pietka byl adiutantem u Czapajewa.

Ano widzicie.
                    No, ale kto z nas wszystko pamięta jak go łeb na kacu napi..dala.

> Skunt siem taki Ulung? Nawet Towarzysz biskup Flaszka Glodz by nie obrazal tak
                    > niska propozycja. Szlkanke to mozna chleba na sniadanie, zeby sie rece nie
                    > trzesly. To sie obecnie papieska choroba nazywa.

No, widzę, że wy tego kleru to naprawdę nienawidzicie.
                    Ten towarzysz ode mnie z departamentu, co o nim wcześniej pisałem, to wasza rodzina? On też kleru nienawidził. A jak lubił opozycjonistów po mordzie tłuc. Aż miło było popatrzeć.
                    • rycho7 bo wszyscy Polacy to jedna rodzina 20.04.10, 18:15

> Ten towarzysz ode mnie z departamentu, co o nim wcześniej pisałem,
                      > to wasza rodzina?

Dla mnie na szczescie Towarzysze katobolszewicy juz mnie wykluczyli z polskosci.
                      Mam za wysoki poziom oleum z siemienia konopnego. To obniza IQ do minus
                      nieskonczonosc.

> A jak lubił opozycjonistów po mordzie tłuc.

Azjatycka dzicz. Ja preferuje technologie, u nasz w Komunie Paryskiej uzywalo
                      sie gilotyny. Po calym dniu pracy reka tez bolala od pociagania za sznurek. Ale
                      resocjalizacja pewna byla.
                      • tow_z_bezpieczenstwa Re: bo wszyscy Polacy to jedna rodzina 20.04.10, 18:23
                        rycho7 napisał:

> Dla mnie na szczescie Towarzysze katobolszewicy juz mnie wykluczyli z polskosci
                        > .
                        > Mam za wysoki poziom oleum z siemienia konopnego. To obniza IQ do minus
                        > nieskonczonosc.

Znowu zaczynacie kluczyć jakby nie można było prosto napisać.
                        Chyba wiecie, że wielu dobrych towarzyszy zamiast siedzieć nad książkami to ścigało bandy po lasach.

> > A jak lubił opozycjonistów po mordzie tłuc.
                        >
                        > Azjatycka dzicz.

Nie bądzcie zbyt surowi. Nalezało mu się trochę przyjemności w jego trudnej i odpowiedzialnej służbie.
                        • rycho7 Re: bo wszyscy Polacy to jedna rodzina 20.04.10, 19:25

> Chyba wiecie, że wielu dobrych towarzyszy zamiast siedzieć nad
                          > książkami to ścigało bandy po lasach.

Kuzden jeden ma swoje miejsce w szeregu. Partia zezwolila Wam na przestawianie?

> Nie bądzcie zbyt surowi.

W Wandei przeca gotowalismy. Niczego na surowo.
                          • tow_z_bezpieczenstwa Re: bo wszyscy Polacy to jedna rodzina 20.04.10, 20:18
                            rycho7 napisał:

> Kuzden jeden ma swoje miejsce w szeregu.
                            > Partia zezwolila Wam na przestawianie?

Mówicie tak, jakbyście nie wiedzieli, że to my, jako zbroje ramie partii, pozwalaliśmy lub nie pozwalaliśmy jej na przestawianie.

> > Nie bądzcie zbyt surowi.
                            >
                            > W Wandei przeca gotowalismy. Niczego na surowo.

Znowu żartujecie. Ha, ha.
                            Piszecie tak jakbyście po polsku nie rozumieli, no a przcież wszyscy wiemy, że rozumiecie. Lubimy z towarzyszami to wasze poczucie humoru.
            • hasz0 Re: ______nieodpowiedzialnie zakute lby 20.04.10, 17:08
              [cplor=red]Gromosław Czempiński: : Znaczy, co najmniej
              niefrasobliwość tak bym
              zachodnich, przecież popatrzmy [color]
              • hasz0 łatwo o "taką" maleńką pomyłkę 20.04.10, 17:09

Gromosław Czempiński: : Znaczy, co najmniej
                niefrasobliwość tak bym
                zachodnich, przecież popatrzmy
            • hasz0 Re: nieodpowiedzialnie zakute lby znikajace posty 20.04.10, 17:11
              wiadomosci.wp.pl/kat,119674,page,5,title,Wydaje-sie-ze-przyczyna-katastrofy-byl-blad-pilota,wid,12189698,wiadomosc.html
              • hasz0 AWARIA jakaś? czy cuś? 20.04.10, 17:12

• hasz0 wyladowały 20.04.10, 17:21

forum.gazeta.pl/forum/w,13,110261364,110318517,pelna_z_wola_wpuszczenia_weza_do_kieszeni.html
                  • hasz0 _____moze pzrejdziemy tera na picze AD personam? 20.04.10, 17:38
                    forum.gazeta.pl/forum/w,13,110293538,110319175,_silne_panstwo_kojarzy_Ci_sie_antonimowo_z_opresja.html
    • plk_isajew Jajec !!! 21.04.10, 23:13
      Juz ja wam, Jajec, dam 'towarzysza z bezpieczenstwa'! Wot, sobaka adna, lata
      towarzyszom po bimber, Jajec jeden, dupa mu urosla i mysli, swolocz, ze jest
      towarzyszem! Job waszu mat' major Suchar pamieta o waszym kulackim pochodzeniu,
      Jajec, i pogada z wami w 4 oczy.

Isajew Maksim Maksimowicz
      /-/
      pulkownik
      SS standartenfuhrer w st. spocz.

• tow_z_bezpieczenstwa Re: Jajec !!! 22.04.10, 14:06
        plk_isajew napisał:

> Juz ja wam, Jajec,

Towarzysz Jajec był dobrym towarzyszem i napewno nadal dzielnie słuzy sprawie. Być może to on na forum w jako towarzysz skan albo wikul wciąż prowadzi walkę propagandową. Major Suchar uważa, że jeżeli towarzysz Jajec zmienił płeć to może nawet tu walczyć jako towarzyszka kaczka.
        Najważniejsze, ze tacy sprawdzeni towarzysze jak towarzysz Jajec wciąż walczą na propagandowym froncie o słuszną sprawę.

• plk_isajew Re: Jajec !!! 22.04.10, 22:05
          tow_Jajec napisał:

> Najważniejsze, ze tacy sprawdzeni towarzysze jak towarzysz Jajec walczą n

Nie probujcie, Jajec, brac mnie pod wlos. Ja nie jestem towarzysz major Suchar, job waszu mat'. Jeszcze sie wam do kulackiej dupy dobierzemy, wtedy wyspiewacie wszystko, wot gieroj! Towarzysz Suchar zwierzyl mi sie, ze od dawna podejrzewal, ze jestescie agient Trummana. Jestescie, czy nie? Otwieczat' durak!

/-/
          pulkownik
          • tow_z_bezpieczenstwa Re: Jajec !!! 22.04.10, 22:20
            plk_isajew napisał:

> Nie probujcie, Jajec, brac mnie pod wlos. Ja nie jestem towarzysz major Suchar,
            > job waszu mat'.

Towarzyszu pułkowniku, przeceniacie mnie. Towarzysz Jajec pełni teraz bardzo odpowiedzialne funkcje w aparacie partii, o która wszyscy sprawdzeni towarzysze tu na forum tak dzielnie walczą.

Major Suchar pyta, co u was słychać pułkowniku Isajew, bo słyszelismy, że was towarzysz Chruszczow kazał rozstrzelać w 56?
            Co tam słychać w tym naszym bolszewickim piekle?
            • plk_isajew Re: Jajec !!! 22.04.10, 23:08
              tow_Jajec napisał:

> Major Suchar pyta, co u was słychać pułkowniku Isajew,

Towarzysz major Suchar dla was, Jajec. Towarzysz major. Siedzi tu ze mna teraz, czyta wasza krecia reakcyjna robote i sie pyta 'kto temu durakowi dal kaprala? Osobiscie sprawdze i rozstrzelam za sabotaz.'

słyszelismy, że was t
              > owarzysz Chruszczow kazał rozstrzelać w 56?

Policze ja sie z wami za sianie imperialistycznej propagandy, Jajec. I za kradziez resortowych spinaczy, z ktorych podobno zrobiliscie sobie sztucce. I za zdekonspirowanie mnie w Berlinie, kiedy zdradzil mnie spadochron. I za permanentne uzywanie akt MBPub w charakterze papieru toaletowego, ze w segregatorach co piata karta moze zostala. I za gwalt na waszej sprzataczce, kuzynce towarzysza (baaanosc!!!) Moczara, nie baczac na to, ze byla wtedy 2 lata przed emerytura. I za inne jeszcze sprawki. Szuflada towarzysza majora mowi, ze sie stesknila za waszymi jajami, Jajec. Wtedy sie dowiecie, co slychac w naszym bolszewickim piekle! I nie probujcie uciekac na zachod, Jajec, bo do towa... pana Swiatly to sporo wam brakuje.

/-/
              pulkownik
              • mjr_suchar Re: Jajec !!! 22.04.10, 23:57
                plk_isajew napisał:

> tow_Jajec napisał:
                >
                > > Major Suchar pyta, co u was słychać pułkowniku Isajew,
                >
                > Towarzysz major Suchar dla was, Jajec. Towarzysz major. Siedzi tu ze mna teraz,

Co wy tu pier...licie!
                Juz my z wami pogadamy w pokoju przesłuchań. Taki z was płk. Isajew jak z koziej dupy trąbka. My wam pokażemy co to znaczy podszywać się pod Bohaterów Związku Radzieckiego!
                A tiepier - paszoł won, sobaka!
                • tow_z_bezpieczenstwa Re: Jajec !!! 23.04.10, 00:02
                  mjr_suchar napisała:

> Taki z was płk. Isajew jak z kozie
                  > j dupy trąbka.

Bądźcie spokojni towarzyszu majorze. Już się towarzysze wzięli za tą parszywą kreaturę, która nie umie uszanować pamięci wielkiego pułkownika Isajewa.
                  Chciałem zapytać, tak przy okazji, czy towarzysz major spotkał się ze Snajperem w Babimoście, żeby powspominać, jak razem Waltera ubezpieczaliście?
                  • hymenos No, agenty! Namierzyli was! 23.04.10, 13:42
                    Suchar, Jajec i Isajew

Kryptonim foto: W53
                    • ewa8a Re: No, agenty! Namierzyli was! 23.04.10, 13:54
                      Teraz już wiadomo co tam robi ta kobieta .....

,,Major Suchar uważa, że jeżeli towarzysz Jajec zmienił płeć ''

Gratuluję Hymen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka