dachs 23.04.10, 10:09 www.rp.pl/artykul/30,465839.html Naród oczekuje prawdy - totalny outing w PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szanuj mój Gościu uszanuj beatyfikację Popiełuszki 23.04.10, 10:15 Parada Hanny Waltz Gronkiewicz CzatGalerieNasze poglądyFAQRegulaminKontaktZalogujStrona głównaWażne Informacje Religia Polityka Gospodarka Sprawy międzynarodowe Społeczeństwo Narodowe Artykuły Strona główna » Błąd 404 - Strona nie znalezionaBłąd 404 - Strona nie znaleziona Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos To raczej próba rozgrywania własnych, angielskich 23.04.10, 10:27 problemów PiSowską kartą. PiS wcześniej deklarował, że nie ma problemów z pedałami, pożyjemy zobaczymy. Nie sądzę, by związki homoseksualne miały szanse na legalizację w Polsce a Platforma ma zresztą podobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
szanuj co jest?________Hania moze zezwalać na parady w Ww 23.04.10, 10:30 uczcić beatyfikację?...już PiS winny a komu i czemu i za co? ILU TRZA DORŻNĄĆ zebyście przestali judzić? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
szanuj pedał od roweru ważniejszy niż bezp. prezydenta 23.04.10, 10:34 głowy państwa?...........naród który rozważa problemy pedałowe "cyklistów" ....a PO-drzuca zielonkę żółtkom dla kaczych jaj ...........i nie patrzy co robi kordynator służb rowerowych nie zasługuje na mój szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Eeee tam 23.04.10, 10:30 Zagrywka przedwyborcza "konserwatystów". W Polsce byliby na lewo od Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
szanuj o czym Wy gadacie....nie szkoda nawet 1 sec? 23.04.10, 10:36 ..........kim Wy jesteście....żeby tak segregować wagę problemów? wobec palących, które nie cierpią chwili zwłoki? IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Eeee tam 23.04.10, 12:06 Cytat"partią, która ma poglądy nie do zaakceptowania." Coś mi się widzi, że oni jednak już od dłuższego czasu tak, ci brytyjscy konserwatyści. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Herbert przyjeżdża 23.04.10, 15:06 "David Cameron mówi wprost, że wysyła do Polski Nicka Herberta, aby przekonał Prawo i Sprawiedliwość – sojusznika torysów w Parlamencie Europejskim – do przyjęcia bardziej tolerancyjnej postawy wobec mniejszości seksualnych. " S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Herbert przyjeżdża 23.04.10, 22:32 snajper55 napisał: > "David Cameron mówi wprost, że wysyła do Polski Nicka Herberta, aby przekonał > Prawo i Sprawiedliwość – sojusznika torysów w Parlamencie Europejskim > 211; do > przyjęcia bardziej tolerancyjnej postawy wobec mniejszości seksualnych. " > > > > S. No to teraz słupki PiS-u pójdą w górę, aż strach pomyśleć o ile. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Herbert przyjeżdża 23.04.10, 23:27 To moze Senyszyn na prezydenta? Albo Jarek na prezydenta,a Senyszyn na prezia? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No, to PiS ma problem 23.04.10, 15:33 Cameron to idiota i dobrze ze mu ten komuch Clegg dowala w sondazach. Przynajmniej ten ze swoim komunizmem sie nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
jirzik Re: No, to PiS ma problem 23.04.10, 17:50 To a propos Twojej sygnaturki, Manny. tnij.org/gmhm Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: No, to PiS ma problem 23.04.10, 23:07 Nieomal czkawki dostałem ze śmiechu czytając poezyje poetessy Rymkiewicza. Dobrze, że żałoba się skończyła, bo miałbym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No, to PiS ma problem 23.04.10, 23:22 jaceq napisał: > Nieomal czkawki dostałem ze śmiechu czytając poezyje poetessy Rymkiewicza. > Dobrze, że żałoba się skończyła, bo miałbym problem. To bardzo poważna poezja, polecam wiecej. Polecam również pogadanki. www.agaludka.republika.pl/rymkiewicz.html www.youtube.com/watch?v=Y8chhTSHIdI&feature=related A jak z tamtą sprawą, jest szansa ? Odpowiedz Link Zgłoś
jirzik Eee tam, problem... 23.04.10, 15:35 Jarek zrobi wreszcie coming out i pozamyka im te głupie, ufajdolone owsianką, angielskie gęby. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Eee tam, problem... 23.04.10, 23:10 Jarek odwiedził pewne pogrzeby, na inne wysłał listy wplecione we wieńce, ale charakterystyczne są pogrzeby, które sobie odpuścił. Np. śp. Wassermana, i Stasiaka. Symptomatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś