wyluzowana.kaczka 24.05.10, 10:17 www.se.pl/multimedia/galeria/41713/ruszya-kampania-kaczynskiego/ (oczywiscie podwedzilem z Kraju) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corkazacheusza Re: WOW! 24.05.10, 10:21 wyluzowana.kaczka napisała: > <a href="www.se.pl/multimedia/galeria/41713/ruszya-kampania- kaczynskiego/" zostal tajnie konsekrowany na biskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Don Kaczeone 24.05.10, 12:24 To jest ta słynna galanteria Kaczyńskich wobec pań. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 12:42 Całowanie Papieża w pierścień oznacza cześć nie dla człowieka, a dla reprezentata Boga na ziemi. Ludzie oczytani to wiedzą. Ty pewnie też to kiedyś wiedziałeś, ale ten wojujący ateizm już Cię całkiem wyjałowił. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 12:49 Biedny Borsuku. Nawet nie wiesz jaka przyjemnosc mi robisz spodziewana odpowiedzia.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 12:56 wyluzowana.kaczka napisała: > Biedny Borsuku. Nawet nie wiesz jaka przyjemnosc mi robisz > spodziewana odpowiedzia.)) Nie żałuj mnie. Mnie nie cieszy sprawianie Ci przykrości. Ale może to Ty mi chciałeś dopiec tą "spodziewana odpowiedzia"? Nie dopiekłeś, ludzie mający oparcie w zasadach są obliczalni i są z tego nawet dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 13:06 No przeciesz oczami duszy widzialem jak sie pieklisz na ten teatr gestow stopien wyzej od tej idiotki na pl.Teatralnym. "ale ten wojujący ateizm już Cię całkiem wyjałowił." - twierdzisz bedac przekonany,ze ja nie wiem o tym gescie, popularnym w katolickim swiecie nie tylko w stosunku do papieza. en.wikipedia.org/wiki/Kissing_traditions#Kissing_in_Christianity Don donowi nierowny,ale don tak czy siak.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 13:22 wyluzowana.kaczka napisała: > "ale ten wojujący ateizm już Cię całkiem wyjałowił." - twierdzisz > bedac przekonany,ze ja nie wiem o tym gescie, popularnym w > katolickim swiecie nie tylko w stosunku do papieza. No niezupełnie. Najpierw wyraziłem przekonanie, że musisz (bądź musiałeś kiedyś) o tym wiedzieć. Z jakichś przyczyn napisałeś post wbrew tej wiedzy. Szukałem przyczyn, dlaczego inteligentny człowiek głosi poglądy niezgodne z jego wiedzą i wyszło mi, że to "ten wojujący ateizm...". > Don donowi nierowny,ale don tak czy siak.)) Znowu przeczysz swojej własnej wiedzy, którą przed chwilą wykazałeś. Co z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 13:31 Nie nie, po prostu testuje granice twojej wiary. Ty przypisujesz mi kierowanie sie informacja historyczna tak,jak ty ja widzisz,ale ateista nie ma naboznego stosunku do instytucji Kosciola, to chyba rozumiesz? Sam przeciez kiedys byles jak ja - ateista.) Tak wiec nie przecze sobie widzac w mafii i Kosciele spolecznosci, w ktorych pewne symboliczne gesty przekazuja te same tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 13:36 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie nie, po prostu testuje granice twojej wiary. A wstawisz się za mna, jak test wypadnie pozytywnie? > Ty przypisujesz mi kierowanie sie informacja historyczna tak,jak ty > ja widzisz, Informacja historyczna, to informacja historyczna. Nie myl jej z interpretacją. A informacja jest taka, że dona Corleona całuje sie w rękę na znak szacunku dla niego, a Papieża na znak szacunku dla Boga. > ale ateista nie ma naboznego stosunku do instytucji Kosciola, to > chyba rozumiesz? Nazywasz sie sam "racjonalistą" więc powienieneś mieć "nabożny" stosunek do faktów. > Tak wiec nie przecze sobie widzac w mafii i Kosciele > spolecznosci, w ktorych pewne symboliczne gesty przekazuja te same > tresci. Właśnie w tym rzecz, że gesty podobne, ale treści różne. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 13:41 Nie znosze tego rozcwiartowywania postow. Tak. Zle napisalem. Chcialem napisac interpretacja historyczna,a napisalem informacja. Fakt,ze odpowiedziales natychmiast atakiem wskazuje,ze twoja wiara silna jest.) Co do reszty, coz, dla ciebie papiez jest drugim po bogu, dla mnie to jeszcze jeden nieomylny, jak Stalin czy don Corleone. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 14:19 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie znosze tego rozcwiartowywania postow. Fakt to męczące i trzeba się napracować. Ale pozwala precyzyjniej odpowiadac na mysli rozmówcy, bez uciekania w długie elaboraty. > Chcialem napisac interpretacja historyczna,a napisalem informacja. > Fakt,ze odpowiedziales natychmiast atakiem wskazuje,ze twoja wiara > silna jest.) Mam nadzieję, że silna, ale przecież to co ja pisałem nie dotyczyło wiary. Nie był to także "atak", a jedynie uściślenie terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 14:35 Dziekuje za nauki,ale juz jestem za stary na nowe sztuczki. Dalej jednak uwazam,ze napisanie: ten wojujący ateizm już Cię całkiem wyjałowił - to atak; nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Don Kaczeone 24.05.10, 14:38 wyluzowana.kaczka napisała: > uwazam,ze napisanie: ten wojujący ateizm już Cię całkiem > wyjałowił - to atak; nic na to nie poradze. Aaaa, o to Ci chodzi? Myślałem, że o "informacje i interpretację". Tak. To był atak. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Don Kaczeone 24.05.10, 14:48 No wiec widzisz. Nie, to drugie to byla moja pomylka,do ktorej przeciez od razu sie przyznalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: WOW! 24.05.10, 13:01 Teraz widać, że Jarosław to zupełne przeciwieństwo brata. www.smiesznefilmy.net/video/116_Kaczynski_caluje_raczke_facetowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I coz? Poradzi sie cos na oszolomiona kobiete? 24.05.10, 13:45 Chcialbym widziec, co zrobilby Pozarski w sytuacji, gdyby na Placu Teatralnym nagle jakas pani z niewiadomych przyczyn przyssala mu sie do dloni? Co tez by uczynil? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I coz? Poradzi sie cos na oszolomiona kobiete 24.05.10, 14:21 marouder.eu napisał: > Chcialbym widziec, co zrobilby Pozarski w sytuacji, gdyby na Placu Teatralnym > nagle jakas pani z niewiadomych przyczyn przyssala mu sie do dloni? > Co tez by uczynil? Prawdopodobnie przyssałby sie jej do czegoś innego. Czytałeś "Stalky i S-ka"? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: I coz? Poradzi sie cos na oszolomiona kobiete 24.05.10, 14:30 Widze,ze Musztardowa zyc beze mnie nie potrafi. Musialbym byc trybunem jak Kaczor,zeby cos takiego mi sie przydarzylo. Ja to zalatwiam w czterech scianach i, jak zauwazasz, faktycznie calowanie w reke mnie tak nie absorbuje jak wsysywanie sie w inne czesci ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 14:39 Niestety, nie czytalem Stalky'ego..podobno to wyszlo w lach 90'-tych..warto przeczytac?.. bo to podobno tylko szkolne historyjki przyszlego noblisty Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 14:52 marouder.eu napisał: > Niestety, nie czytalem Stalky'ego..podobno to wyszlo w lach 90'-tych..warto > przeczytac?.. bo to podobno tylko szkolne historyjki przyszlego noblisty Moim zdaniem warto. A wyszło dopiero w latach 90-tych, bo za komuny uchodziło to za gloryfikację brytyjskiego imperializmu. Zresztą, jak nasłuszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 14:56 dachs napisał: > marouder.eu napisał: Widzisz,co obsesja z czlowieka moze zrobic? Pije oczywista nie do ciebie,ani nawet Kipplinga,ale do tytulu postu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 15:26 wyluzowana.kaczka napisała: > Widzisz,co obsesja z czlowieka moze zrobic? Pije oczywista nie do > ciebie,ani > nawet Kipplinga,ale do tytulu postu. Szeroki usmiech na gębie tytułu postu, świadczy, że marouder podchodzi do tych procedur ze zrozumieniem i sympatią nawet. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 15:30 Poniekad sie nie zgadzam. Marouder nigdy, do ostatniej bojki, nie nazywal mnie kotletem, ksywa narzucona przez Okraglak. Tak wiec teraz, cala (albo prawie cala) jaczejka Ereca nazywa mnie tak,jak antysemici z tamtego forum. Nie uwazasz,ze to ciekawa sprawa,choc moze troche glupia?) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wysys-Pozarski?? Dla mnie nie brzmi tak dobrze jak 24.05.10, 16:39 ..kotlet-wysys, po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 16:56 wyluzowana.kaczka napisała: > Poniekad sie nie zgadzam. Marouder nigdy, do ostatniej bojki, nie > nazywal mnie kotletem, ksywa narzucona przez Okraglak. Tak wiec > teraz, cala (albo prawie cala) jaczejka Ereca nazywa mnie tak,jak > antysemici z tamtego forum. Nie > uwazasz,ze to ciekawa sprawa,choc moze troche glupia?) Tak się wszystkim ponarażałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Cholerka! Kotlet- wysys:)))))))))) 24.05.10, 16:58 Na to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś