wyluzowana.kaczka 04.06.10, 19:10 www.mam.abc.pl/ )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorias już jest 04.06.10, 19:15 forum.gazeta.pl/forum/w,13,112445828,112453048,Jarek_motyl_a_to_jego_ptogram_wyborczy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Z Kraju: 04.06.10, 19:16 Szkoda. Nie wiem,jak mi to moglo umknac? Odpowiedz Link Zgłoś
gorias Re: Z Kraju: 04.06.10, 19:20 wyluzowana.kaczka napisała: > Szkoda. Nie wiem,jak mi to moglo umknac? po co piszesz ze z kraju skoro wziales to z aqua? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Z Kraju: 04.06.10, 19:34 Ty sie takich retorycznych chwytow nauczyles u olusia? Wzialem to z Kraju i mozesz odmaszerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gorias kaczuszka-klamczuszka 04.06.10, 19:43 wyluzowana.kaczka napisała: > Ty sie takich retorycznych chwytow nauczyles u olusia? Wzialem to z > Kraju i mozesz odmaszerowac. taa... a dziesiec minut przed zalozeniem swego watku podpisales sie pod cytowanym wyzej postem w watku jaroslawizm? ciekawy zbieg okolicznosci forum.gazeta.pl/forum/w,13,112445828,112453196,Re_Jarek_motyl_a_to_jego_ptogram_wyborczy_.html i jeszcze idziesz w zaparte w tym lgarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: kaczuszka-klamczuszka 04.06.10, 19:48 Nie masz medalu,blaznie? Zazdrosnys o prawa autorskie debilu?eot Odpowiedz Link Zgłoś
gorias Re: kaczuszka-klamczuszka 04.06.10, 19:55 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie masz medalu,blaznie? Zazdrosnys o prawa autorskie debilu? o, obelgami rzucamy. prawda w oczka kole? nie mam byc o co zazdrosny, bo to nie moj post byl ale nie znosze takich malych cwanych zlodziejaszkow-chytruskow. jeszcze troche powyzywaj to ci moze na sumieniu ulzy, klamczuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
gorias Re: Ssssssssssssssssssssssssss- 04.06.10, 20:11 wyluzowana.kaczka napisała: > padaj. nie tak latwo klamczuszku. bede mial na ciebie oko. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ssssssssssssssssssssssssss- 04.06.10, 22:05 A musisz?? Daj se luz, olej, czy jak wolisz?? Jestem obok, nie bój żaby Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: kaczuszka-klamczuszka 04.06.10, 21:59 gorias napisał: > o, obelgami rzucamy. prawda w oczka kole? > nie mam byc o co zazdrosny, bo to nie moj post byl ale nie znosze takich malych > cwanych zlodziejaszkow-chytruskow. jeszcze troche powyzywaj to ci moze na > sumieniu ulzy, klamczuszku. A ja nie kumam, serio serio używasz metod , które piętnujesz?? Jak mawiał jeden taki: " do duuupyyy z taką miłością, argumenty świadczą" Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: kaczuszka-klamczuszka 05.06.10, 05:19 Rozumialbym,gdyby byl autorem klipu,ale to jakis wariat forumowy (nick mi kompletnie nieznany) Jolu i chce,zebym go poglaskal po tej jego glupawej glowce! No,co sie dzieje? To bez te powodz, myslisz? Czy moze katastrofe? Odpowiedz Link Zgłoś