hasz0 16.06.10, 23:45 kogo Ty tu robisz w bajobongo? forum.gazeta.pl/forum/w,13,112942839,113006319,Moskwa_do_Berlina_62_corki_Tuska_Obama_oddal_Pols.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Dachs udaje idiotę... 17.06.10, 08:52 CytatPoczytaj Hasza i zobasz jak on to łyka. Hasza nigdy nie > przekonasz, że można się dobrze leczyć w prywatnym szpitalu. == To Hasz jest przykladem typowego polskiego wyborcy? > > Nawet niż niesprawiedliwy sytem gospodarczy?= Powtarzam pytanie. W jaki sposob przez trzy lata swoich rzadow PO przyczynilo sie do zmiany tego stanu rzeczy? I tak jesli na przyklad jest glosowanie w kwestii aborcji to neiwatpliwe popre socjaliste glosujacego tak jak ja bym chcial niz liebrala glosujacego wbrew moim przekonaniom. > > Państwo, które mi mówi, że stałem tam gdzie ZOMO nie jest sprawiedliwe.== Nie jest. Jesli stosisz tam gdzie stało ZOMO ...państwo nie moze tego FAKTU ukrywać! A stoisz nie tam dokładnie gdzie stało ZOMO ale tam gdzie stoją b. szefowie ZOMO! Trzeba udawać idiotę...żeby nie rozumieć TAK OCZYWISTYCH "skrótów myślowych" używanych nie w monografiach IPN ale w końcu na propagandowych wiecach, gdzie skrót oznacza hasło... zaś sądy wyrokują b. życzliwie dla sympatyków wybaczenia ZOMO-wcom ich win i nagrodzenia ich za nową gębę stukrotnie więcej niż za obite gęby ich ofiar!!!!!!!!! _______na tym polega znaczenie; - "stoisz tam gdzie ZMO!" ______________ udawana "zmiana gęby" z wilczej na baranią ma być dodatkow nagrodzona zyskami "metodą Sawickie' ...po wykasowaniu opozycji metodami "smolonych dub" byle zapomnieć o katyniu. SKONSUMOWANIE propagandowe a teraz realne Katynia przy pomocy...propozycji UPRZEDZAJĄCEJ...podsuniętej przez nowego przyjaciela wzmocnionego 17 wrezśniowym policzkiem ...PO-winno być dla takiego intelektualisty zrozumiałym symbolem na szczeblu dyplujmatycznym, NIEPRAWDAŻ?? mój miły gościu? o 3 dni TERMIN RODZIN KATYŃSKICH Dywagacje w świetle NISZCZENIA IPN, wojny z UJ i Zyzakiem, napaści na Cenckiewicza i to bez czytania jego "Bolka i ZOMO"... maskowane propagandową, idiotyczną lustracją PO-wszechną dla wszystkich obywateli ... a nie prominentów i aparatczyków oraz szpicli sbeckich jest wyrafinowaną, perfidną akcją esbecką NA POSTRACH...by w potopie niemożliwym do opanowania - utopić prawdziwych sprawców nieszczęść tego upadlanego ponownie nast. 20-lat, 38 milionowego narodu - ...jest wredną manipulacją, zasługujacą na każdą krytykę Hasza! Teresa Torańska = Te_Te udaje, że można szpitale zbudowane z wyrzeczeń narodu............jak wszystko inne, jak stocznie, jak gaz łupkowy...oddać cwaniakom bez korzysci dla okradzionych. Chętnie będę się leczył w prywatnym szpitalu Kulczyka, Gudzowatego, Olechowskiego, Kwaśniewskiego, Sobiesiaka, Belki, .. Tekst linka Komisja Nadzwyczajna Sejmu Kontraktowego, która zakończyła prace 10 lat temu w Wigilię nad ranem. "Działo się to w m.st. Warszawie w dniach 22-23 grudnia 1989 r. w sali obrad komisji w gmachu Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej" - Tę formułę PRL przejęła jeszcze z czasów II Rzeczypospolitej i dość nieoczekiwanie, po dziesięcioleciach tzw. demokracji ludowej straciła ona swą sztuczność. W gmachu przy ul. Wiejskiej przygotowany został i uchwalony pakiet ustaw nazywany planem Balcerowicza, kładący fundamenty pod gospodarkę wolnorynkową w Polsce. - Droga z Warszawy na Śląsk była nieprzyjemna: mokro, ślisko, a mnie się oczy prawie zamykały. Dopiero gdy wysadziłem Baśkę w Siemianowicach i podjechałem pod dom, uświadomiłem sobie, że za chwilę wypada siadać do Wigilii - przypomina sobie Herbert Gabryś. Baśka, czyli Barbara Blida, też pamięta przede wszystkim to wielkie zmęczenie: - Herbert Gabryś podwiózł mnie pod dom, dzięki temu zdążyłam na Wigilię, ale wtedy po raz pierwszy w życiu ze zmęczenia nie przełknęłam nawet kawałka karpia. W ogóle świętowanie wypadało wtedy marnie. - Andrzej Zawiślak obiecał, że po zakończeniu prac komisji postawi szampana. Gdzieś między 4 a 5 nad ranem zebraliśmy się w moim pokoju - wspomina Marek Pol. - Ktoś nawet otworzył tego szampana, ale wypiliśmy go bez przekonania, jakby był mocno zwietrzały. Nikomu już się nic nie chciało. - Pamiętam przede wszystkim wielkie zmęczenie - mówi Maria Stolzman. Pamięta jednak jeszcze to, że gdy późną nocą, czasem nad ranem wracała pieszo do domu, pod pobliskim sklepem mięsnym już stała kolejka. Tym dłuższa, że przecież zbliżało się Boże Narodzenie - Podnosiłam kołnierz zasłaniając twarz, trochę ze wstydu, żeby mnie nikt nie rozpoznał. ... byłam przecież przedstawicielką nowej władzy, a kolejki nadal stały. Andrzej Bratkowski pamięta natomiast dobrze, że tamtej ostatniej nocy udało mu się skorzystać ze słynnego termosu Jacka Kuronia, w którym, wbrew powszechnemu wówczas przekonaniu, była rzeczywiście herbata, ale taka, że już drugi raz o termos nie prosił - coś jak wygotowany, więzienny czaj. - To był taki czas, że nikt nie myślał nawet o porządnym zorganizowaniu zaplecza dla komisji - mówi Maria Stolzman, która zawsze miała dobre kontakty z szatniarkami i sprzątaczkami. Tym razem zaowocowały one jednym czajnikiem, w którym szatniarka bez przerwy gotowała wodę na herbatę dla posłów. Jan Krzysztof Bielecki kwitując ówczesny tryb pracy mówi krótko: - Kompletne wariactwo. Herbert Gabryś, który dostał w opiekę ustawę o przedsiębiorstwie państwowym; Andrzej Wieczorkiewicz o działalności gospodarczej zagranicznych osób prawnych, a także prawo celne i dewizowe; Ryszard Pidek uporządkowanie stosunków kredytowych i zmiany w ustawie o NBP; Stanisław Babiński o rozwiązywaniu stosunków pracy i o zatrudnieniu (stosowniej byłoby powiedzieć o bezrobociu); Marek Pol miał być specjalistą od podatków, a Anna Dynowska od przeciwdziałania praktykom monopolistycznym. Poza Dynowską, której zespół kończył pracę dopiero w lutym, wszyscy reprezentowali wówczas PZPR. Marek Pol zauważa, że spośród 14 posłów PZPR w komisji, aż 12 znalazło się miesiąc później w Polskiej Unii Socjaldemokratycznej Tadeusza Fiszbacha, a wielu do dziś jest członkami Unii Pracy. .... Te narastające odsetki rzeczywiście nie dawały spokoju - mówi Maria Stolzman, której zlecono referowanie tej właśnie ustawy na posiedzeniu plenarnym. - Wprawdzie już od października rząd informował, co się stanie, i apelował o spłatę kredytów, ale ciągle wydawało się nam, że to wszystko za mało, że ludzie nie zdają sobie sprawy z zakresu zmian. Sama wyciągałam ostatnie oszczędności, by znajomemu, który właśnie rozpoczął budowę domu, pożyczyć na spłatę kredytu. Na plenarnym posiedzeniu padł nawet wniosek, by wejście w życie tej jednej ustawy przesunąć o dwa tygodnie, by dać ludziom jeszcze jedną szansę. Rząd i NBP stały jednak twardo na stanowisku - wszystkie ustawy muszą wejść w życie 1 stycznia. Tego dnia zaczyna się także rok budżetowy i reguły muszą być jasne. W takich chwilach cytowano zazwyczaj powiedzenie Tadeusza Syryjczyka, wówczas ministra przemysłu, który już na wstępie obrad podsunął posłom taką maksymę - szybkość nauki pływania jest wprost proporcjonalna do głębokości wody, na jakiej lekcja się odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 BOLszewicy mi sie do dpy dobieraja 17.06.10, 09:05 forum.gazeta.pl/forum/w,13,112996838,113013137,pisalem_o_tym_nawet_szkoly_budowano_z_mysla_o_szpi.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 trudno rozmawiać z nierzetelnymi Hymenowi i Pro100 17.06.10, 10:15 już dawno PODAWAŁEM link do faceta, który pracował zawodowo jako nasłuchowiec i prowadził samoloty do 500 m na poczatek ścieżki zniżania - i jego obliczeń wysokosci i odległości wraz z predkoscia liniowa i predkością OPADANIA Tu254... _______TERAZ PRO100 podaje go na nowo________ gdy watek juz sie rozbudował..... o wiele wypowiedzi, nieścisłości w tych wuypowiedziach dodadawanych przez internautów dodwana są nowe dane, nowe poznawane fakty. Skarża sie tam na takich jak Wy!!!!! Których jedynym celem JEST ZAGŁUSZANIE podobne do azgłuszania Hasza przez brygade Picz-gnojówkową! Cytat @ 1:51 pm @Technik Następnym wpisem pokazałeś, że nie masz dobrych intencji bo nawet nie przeczytałeś uważnie całej hipotezy jak na tej stronie. Wszystko jest tu wytłumaczone. Nie czytając całej hipotezy oraz wszystkich ich odnośninków jak i informacji na tej stronie starałeś się za wszelką cenę lansowac błąd pilota. Domyślam się, że nie obejrzałeś filmów z wypowiedziami J.Kwaśniewskiej, pilotów tam lądujących, nie oceniłeś każdego linku. Nie przeczytałes wywiadów z E.Klichem. Tak więc w związku z tym, że przyszedłeś tutaj tylko by lansowac bład pilota w stylu E.Klicha a nie pomagac to w trosce o wyjaśnienie sprawy blokuje ci wstęp. Każdy postępuje zgodnie z swoim sumieniem. Więc ze względu na hołd zmarłym blokuje ci wstęp. P.S Żegnam i życzę powodzenia P.S 2 Nadajniki fałszywe musiały byc w odległości 2,1km ora 7,1km, nastąpiło oszukanie komunikatów wieży, oraz wysokościomierza barometrycznego ok ok.15-20m. Możliwe, ze były umieszczone fałszywe światła progu gdy prawdziwe były uszkodzone plus fałszywe wskazania GPS PRL była zbudowana na kłamstwie katyńskim a ja nie chcę i robię wszystko by ta Polska nie była zbudowana na kłamstwie Smoleńskim. Mam nadzieję, że potraktujesz moją odpowiedz z szacunkiem jak i ja na początku potraktowałem Twoją z szacunkiem odpowiadając Ci szczegółowo i poszukasz innego miejsca gdzie będziesz mógł wygłaszac poglądy w stylu E.Klicha. Na przepychanki tutaj nie mam czasu. p.s 3 Domyślam się, że nie obejrzałeś poleconego linku: Pamięci tym, którzy zgineli w Smoleńsku Odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: trudno rozmawiać z nierzetelnymi Hymenowi i P 17.06.10, 10:18 ndb2010.wordpress.com/hipoteza-falszywych-nadajnikow-ndb/ ndb2010.wordpress.com/ skroc.pl/0564 Prosze Cie Scan i reszta nie oznaczajcie ich jako SPAM __________WYKRYTO SPAM_______bo sie wcurvię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________tus są LINKI___Smoleńsk katastrofa!___ 17.06.10, 10:19 rel="nofollow">ndb2010.wordpress.com/hipoteza-falszywych-nadajnikow- ndb/ ndb2010.wordpress.com/ skroc.pl/0564 --. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wpierw przeczytaj uważnie całe linki 17.06.10, 10:27 ndb2010.wordpress.com/hipoteza-falszywych-nadajnikow-ndb/ ndb2010.wordpress.com/ skroc.pl/0564 Odpowiedz Link Zgłoś