first.kanalia 18.06.10, 16:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8033643,Kaczynski_o_katastrofie_smolenskiej__Polityka_napastowania.html Krotko i na temat ,bz pie...o wia&trach i o tym, ze pomarzyc sobie moge. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
first.kanalia Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 18:45 lojejku ja myslalam, ze przeciwniki, czyli swiatla enteligencja forummowa rzuci sie na to, wykaze jakies braki, a tu nic. nawet jednego porzadnego epiteta pod adresem giniuchy. no dobra zgoda buduje ,ciesze sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Ustąp wodzowi, zmień nicka 18.06.10, 18:57 first.kanalia napisała: > lojejku ja myslalam, ze przeciwniki, czyli swiatla enteligencja > forummowa rzuci sie na to, wykaze jakies braki, przeciwniki, czyli swiatla enteligencja są tak zdruzgotane głębią myśli wodza, ze propnują Ci zmianę nicka na "second.kanalia". Oddaj wodzowi, co mu się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dokładnie 18.06.10, 20:21 palma pierszeństwa należy mu się bezwzględnie a juz miałem wątpliwości A. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: dokładnie 18.06.10, 22:36 andrzejg napisał: > palma pierszeństwa należy mu się bezwzględnie > > a juz miałem wątpliwości > > A. naturalnie spokojnie ,rzeczowo, bez gledzenia o wiatrach,i o tym,ze pomarzyc sobie moge o dobrobycie))) Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 19:00 first.kanalia napisała: > lojejku ja myslalam, ze przeciwniki, czyli swiatla enteligencja > forummowa rzuci sie na to, wykaze jakies braki, a tu nic. > nawet jednego porzadnego epiteta pod adresem giniuchy. > no dobra zgoda buduje ,ciesze sie. > > znaczy sie, ze enteligencji juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 21:15 Mogłabyś jeszcze w krótkich prostych słowach opisać za co tak bez reszty zachwycasz sie Kaczyńskim. Jest dla ciebie autorytetem również w dziedzinie awiacji ? P.S. A co ze śrutą, zmieniłas nick bo nie umiałaś pozbyć sie tej śmiesznej sygnaturki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 21:30 jak rozumiem ta tragedia się wydarzyła bo Kaczyńaki był poniżany i to spowodowało zbieg róznych okolicznośći,że sanolot się rozbił gdyby Lech byl wielbiony do wypadku by nie doszło ale gini mi to zaraz na pewno wyjasni co jej idol miał na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 22:43 ariadna-enta napisała: > jak rozumiem ta tragedia się wydarzyła bo Kaczyńaki był poniżany > i to spowodowało zbieg róznych okolicznośći,że sanolot się rozbił > gdyby Lech byl wielbiony do wypadku by nie doszło > ale gini mi to zaraz na pewno wyjasni > co jej idol miał na myśli jak ja cie znam ariadna to ty nie rozumiesz nic, a walenie grochem o sciane i tlumaczenie najprostszych rzeczy to ja juz z toba przerabialam,jedyna propozycja dla ciebie, to wiesz chyba jaka? dodam dla ulatwienia, ze to symbol brukseli, taki maly chlopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 23:12 gini nie zasłaniaj się tym chłopczykiem tylko wyjaśnij w prostych zołnierskich słowach co poeta miał na ma myśli.) Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 23:17 ariadna-enta napisała: > gini > nie zasłaniaj się tym chłopczykiem > tylko wyjaśnij w prostych zołnierskich słowach co poeta miał na ma > myśli.) post wyzej, nie lubiewalic grochem o sciane, kiedys ci tlumaczylam co Jan Hartman mial na mysli,tez nie dotarlo Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Brawo Kaczynski!!!!! 18.06.10, 23:17 Krótko i na temat: niech Kaczyński i jego poplecznictwo trzyma się jak najdalej od gospodarki. Z łupków sprzedanych Amerykanom będę miał jakiś zysk; do łupków ukradzionych przez krewnych i znajomych Kaczyńskiego będę musiał dopłacać. Tzw. bezpieczeństwo energetyczne mam w dupie: jak tu gaz będzie po 10 to sobie w Niemczech kupię po 2. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Brawo jaceq 18.06.10, 23:30 o ych lupkac to sie dowiedzielismy jakies trzy tygodnie temu jeszcze nie wiadomo co jest ale jaceq juz wie co komu sprzedane i ile bedzie z tego mial za rzadow bronka to, ze brone sie sypnal , na wstepie powedzial ze zero z lupkow bo t kopalnie odkrywkowe,co krajobraz psuja, juz migiem zapomnial)))))) kaczynski i poplecznictwo brzmi znajomo jakos a to poplecznctwo to iles tam procent elektoratu,o lupkach innymrazem dupku www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0 . Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Miła niewiasto, 18.06.10, 23:35 ja, szary człek wiem o rząd wielkości dłużej. > dowiedzielismy jakies trzy tygodnie temu Może u Was dowiedzieli się "trzy tygodnie temu". To nie jest zaraz powód, by wyskakiwać z takim blondyństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________odwrotką Jacequ lecisz? 18.06.10, 23:42 Krótko i na temat: niech Aferałki i jego poplecznictwo trzyma się jak najdalej od gospodarki. Z łupków sprzedanych Amerykanom będę miał jakiś zysk; do łupków ukradzionych przez krewnych i znajomych Kaczora Donalda będę musiał dopłacać. Tzw. bezpieczeństwo energetyczne mam w dupie: jak tu gaz będzie po 10 to sobie w Niemczech kupię po 2. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Pocałucie mnie w dupę, 19.06.10, 00:00 jaceq napisał: > Haszu. > ojejku zboczony jestes na dodatek,idz na jakies forum homo moze cie kto zaspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Miła niewiasto, 19.06.10, 00:10 jaceq napisał: > ja, szary człek wiem o rząd wielkości dłużej. > > > dowiedzielismy jakies trzy tygodnie temu > > Może u Was dowiedzieli się "trzy tygodnie temu". To nie jest zaraz powód, by > wyskakiwać z takim blondyństwem. > > ja ruda jestem, tyle, odpowiedz kiedy sie twoj bronio dowiedzial> krotko i na temat, cos o tych odkrywkowych, i nie mow, ze mu se wymsklo Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Broniu o lupkach do tej pory niczego.. 19.06.10, 00:14 ..nie wie Stad pewne poirytowanie Snajpera Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Broniu o lupkach do tej pory niczego.. 19.06.10, 00:18 marouder.eu napisał: > ..nie wie > Stad pewne poirytowanie Snajpera marudny jakies merde Ci sie do buta przykleilo)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Brawo Kaczynski, brawo familia Kaczyńskich !!!!! 20.06.10, 21:12 www.katschinski.net/html-sites/historie.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 21:47 a potrafisz co innego od wklejania glupich, zdjec lazenia za ludzi i obrazania ich? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 22:51 gini napisała: > a potrafisz co innego od wklejania glupich, zdjec lazenia za ludzi > i obrazania ich? To do mnie ? Ja rozumiem twoją wściekłość ale nawet takie uczucie nie upoważnia do bezdennej głupoty. Za kim ja łażę i kogo obrażam ? A na wklejanie zdjęć masz wyłączność ? Na konieć radzę żebyś się ode mnie odkleiła, bo wyglada na to że to ty za mną łazisz, poPiSkujesz i próbujesz obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 22:54 wikul napisał: > gini napisała: > > > a potrafisz co innego od wklejania glupich, zdjec lazenia za ludzi > > i obrazania ich? > > > To do mnie ? Ja rozumiem twoją wściekłość ale nawet takie uczucie > nie upoważnia do bezdennej głupoty. Za kim ja łażę i kogo obrażam ? > A na wklejanie zdjęć masz wyłączność ? > Na konieć radzę żebyś się ode mnie odkleiła, bo wyglada na to że to > ty za mną łazisz, poPiSkujesz i próbujesz obrazić. ja za toba, laze, to ty przylazles za mna,nie pierwszy raz, a czego mam byc znow wsciekla.od poczatku jestes agresywny i chamski jak partia, ktora popierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 23:01 gini napisała: > ja za toba,laze, to ty przylazles za mna,nie pierwszy raz, a czego > mam byc znow wsciekla.od poczatku jestes agresywny i chamski jak > partia, ktora popierasz. Przestań sie ośmieszać. Wszyscy sie już na tobie poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 23:09 wikul napisał: > gini napisała: > > > ja za toba,laze, to ty przylazles za mna,nie pierwszy raz, a czego > > mam byc znow wsciekla.od poczatku jestes agresywny i chamski jak > > partia, ktora popierasz. > > > Przestań sie ośmieszać. Wszyscy sie już na tobie poznali. spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Brawo Kaczynski!!!!! 20.06.10, 23:31 gini napisała: > spieprzaj dziadu! ...powiedziała osoba wytykająca innym arogancję i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś