absztyfikant 29.06.10, 20:12 www.youtube.com/watch?v=zGTGPcKXTMs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caromina Re: Wersja rockowa "nie zaglosuje na Jarka" :-))) 29.06.10, 20:55 Infantylizm duszy magazyniera. Podoba Ci sie to? Tutaj zdrowe, polecane przeze mnie klimaty, na odreagowanie: www.youtube.com/watch?v=X2-wjGlR_6A&feature=related Słoma i Kleyff. Polecam takze Niebójka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant to kampania wyborcza, a nie... 29.06.10, 21:01 ...kacik poezji spiewanej. Zasada decorum obowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: to kampania wyborcza, a nie... 29.06.10, 21:17 Widzisz Absztyfikancie... ta piosenka, to jest prawda, ujęta w słowa, które potocznie nazywamy poezja. Prawda zyciowa, nie boje sie tego sfffformułowania! . W obecnej kampanii wyborczej masz wybór między zgniłym jabłkiem, a zgniłą śliwką. Więc zamiast niepotrzebnie się grzac, proponuje - sunset i spokój panuje w Warszawie. Jestesmy w sytuacji absolutnie fatalnej. Widze, jak wycwiczono Komorowskiego, jak pracowano nad melodia linii jego głosu, siłą głosu, nad sposobem patrzenia na widza, gestykulacja (podobno sypnal sie w debacie i zaczal mowic rekami)... to wszystko juz było. Nihil novi. Moze dlatego promuje "slomiane" klimaty. Ale Orkiestra Na Zdrowie Nie ma programu ani jeden ani drugi. Teraz scigaja sie kto uscisnie czyje rece: strazakom rękę, policjantom, "zwykłym ludziom", bywalcom szpitali, dłon męza Barbary Blidy, rodzinom katyńskim, zwiazkom sybirakow, powstancow, gejów, zwolenników in vitro etc etc i ... zapewnianie. Że Polska im leżzy na sercu. Polska. Oni ją udżwigną, pomogą, wyniosą z ognia na własnych piersiach kosztem własnych żon, konkubin, dzieci prawych i lewych, kotów, psów, rybek... kiedy o POLSKE chodziło będzie "nie oddaja ani guzika". Ja to juz widzialam i to bliska. Moze nie tego, od "guzika" Troche dojrzałości politycznej zycze. Wszystkim i... sobie, bo moze jeszcze dam sie nabrac? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to kampania wyborcza, a nie... 29.06.10, 21:44 Mamy wybor miedzy kaczym zbukiem a parowa. Wole parowe. A wyborcy nie skladaja sie z samych filmowcow. Wybory trzeba wygrac i dlatego kandydaci, wbrew sobie i swoim zyciorysom, graja na wielu fortepianach. Sytuacja nie jest fatalna. Jestesmy na finiszu kampanii wyborczej, a wybor parowy gwarantuje w miare spokojne nastepne 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: to kampania wyborcza, a nie... 29.06.10, 21:50 absztyfikant napisał: > Mamy wybor miedzy kaczym zbukiem a parowa. Wole parowe. > > A wyborcy nie skladaja sie z samych filmowcow. Wybory trzeba wygrac i dlatego > kandydaci, wbrew sobie i swoim zyciorysom, graja na wielu fortepianach. > > Sytuacja nie jest fatalna. Jestesmy na finiszu kampanii wyborczej, a wybor > parowy gwarantuje w miare spokojne nastepne 5 lat. > > EE tam zartujesz absztys bedziemy mieli jeszcze wybory parlamentarne. To , ze graja to sie zgodze, widzisz ja wole inteligentnego adwersarza(nie bierz tego do siebie )od sojusznika durnia. Tyle, ze na tym forumie juz niema z kim pogadac, wiec Ciebie sie czeplam))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Bez posadzania mnie o zlosliwosc 29.06.10, 22:07 www.youtube.com/watch?v=RgNfhV5I_zc&feature=related W ramach pozdrowien podrzuc absztys. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant nie wozi sie piasku na pustynie giniuchna 29.06.10, 22:11 Posluchaj Arika Einsteina, KLASYKA. www.youtube.com/watch?v=FX6oqG9HXKw Ty i ja zmienimy swiat Ani weata neszane et haolam... Odpowiedz Link Zgłoś
gini teraz Ty posluchaj 29.06.10, 22:21 absztyfikant napisał: > Posluchaj Arika Einsteina, KLASYKA. > > www.youtube.com/watch?v=FX6oqG9HXKw > Ty i ja zmienimy swiat Ani weata neszane et haolam... > www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant po polsku tez niezle 29.06.10, 22:26 www.youtube.com/watch?v=y5q1TGRnprs Odpowiedz Link Zgłoś
gini Nie trafiles 29.06.10, 22:43 absztyfikant napisał: Uwielbiam Edyte Geppert, ale moja ukochana piosenka to jest www.youtube.com/watch?v=0EWXXhSjGkI&feature=related > www.youtube.com/watch?v=y5q1TGRnprs > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Absztys specjalnie dla ciebie 29.06.10, 20:58 absztyfikant napisał: poniewaz jestem wnerwiona do bialosci, to ci pojade wersja hardcore. Pocalujta w dupe wojta jak nie chceta nie calujta. > > > > www.youtube.com/watch?v=zGTGPcKXTMs > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant juz gdzies to slyszalem ;-) 29.06.10, 21:03 Więc chwytam kraty rozgrzane do białości Twarz swoją w oknie widzę twarz w przekleństwach A obok sąsiad patrzy z ciekawością Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
gini Nasci absztys 29.06.10, 21:20 www.youtube.com/watch?v=Fs4_0NJH200 A tak na marginesie, to wieszz, ze ja mam wiecej wspolnego z dana niz z niektorymi moimi "przyjaciolkami" forumowymi. przy okjazji pozdrow ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sama pozdrow 29.06.10, 21:46 Wtedy zyczenia beda bardziej autentyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sama pozdrow 29.06.10, 21:47 Brrr, nie bardziej autentyczne, tylko po prostu autentyczne. Tautologiom mowimy nie Odpowiedz Link Zgłoś