polski_francuz 03.07.10, 00:10 www.sport.pl/MS2010/1,104140,8095387,RPA_2010__Urugwaj_wygrywa_po_rzutach_karnych.html Nastepnym razem bedzie lepiej? PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Placze z murzynskimi bracmi 03.07.10, 00:19 polski_francuz napisał: > Nastepnym razem bedzie lepiej? Że Urugwaj wygra w czasie regularnym? Odpowiedz Link Zgłoś
placzus_francuski Re: Placze z murzynskimi bracmi 03.07.10, 00:32 Cala wanna moich łez, MON DIEU! Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Placze z murzynskimi bracmi 03.07.10, 07:25 polski_francuz napisał: > Nastepnym razem bedzie lepiej? > na ciebie tez nadonosiła jakaś zydomenda żeś się tak politpoprawny zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Placze z murzynskimi bracmi 03.07.10, 09:07 "tez nadonosila" Pewnie tez, taka ich natura. "politpoprawny" Mam pozytywne uczucia w stosunku do outsiderow, ambitnych, skazanych na przegrana. To chyba byl pierwszy cwiercfinal dla druzyny z "Down bottom". W koncu, zaczelem znow na FA pisac, bo forum na ktorym maruderska menda w morde dostaje, nie moze byc zle. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Placze z murzynskimi bracmi 04.07.10, 13:46 Anty co racja to racja)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Placze z murzynskimi bracmi 04.07.10, 13:48 Francuz mnie juz off nickowa dawno tlumaczyla, ze ty debil, ja nie wierzylam,ale teraz to ja juz wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Szczerosc za szczerosc 04.07.10, 14:56 Szanuje Wojtka, ktory mi pozytywnie sie o tobie wypowiadal. Stad mialem pozytywne prejugé na twoj temat. Taka sympatie bezwarunkowa. Te sympatie potwierdzalo echo, zes wydala dane tego indioty z West Coast, cesia. Ta swinia bowiem wydala moje dane osobowe i mialem z nia naprawde na pienku. Stracilem ja po twoich bezczelnych i bezzasadnych atakach. Bezczelnoscia, dla mnie, jest atakowanie osobiste inaczej myslacych. I dobrze zapamietaj, sama sobie na te niechec zapracowalas. Bo zaczelo sie od sympatii. A teraz precz z moich oczu bo cie wygaszam. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Gut, gut Placzus!- zachwycil sie postawa... 03.07.10, 20:12 ..Placzusia pan rektor Arab - Zwazcie, Placzusiu, ze zyjacy tysiac lat temu perski poeta Firdausi mial nasz, Arabow za malo roznych od murzynow! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A tu, podstawiam wam to pod nos, Placzusiu.. 03.07.10, 20:53 ..mata o murzynach, co prawda kongijskich, ktorzy poza nieznajomoscia wlasciwosci palnych materialow pednych, badz brakiem umiejetnosci ich skutecznego pokojarzenia z sytuacja w jakiej wlasnie sie znajduja, lubia dla miesa zapolowac na Pigmejoww, ktorych nie uwazaja za ludzi wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8095667,Kongo__230_osob_zginelo_w_wybuchu_benzyny__w_tym_60.html Polecam "Jadro ciemnosci" Josepha Conrada, jako lektire uzupelniajaca Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Placze z murzynskimi bracmi 03.07.10, 23:17 Ghana? 40-letni Murzyn podający się za 30-latka? Ja bym im jeszcze sprawdził płeć, wieść gminna niesie, że w Ghanie lepiej piłkę kopią Murzynki, niż Murzynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz 40-letni murzyn 04.07.10, 06:58 biega jak 30-letni bialas. Popatrz pod tym katem... PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zeby tylko, Placzusiu! 04.07.10, 11:53 Zone ci bzyknie jak 20-letni Arab! Szczegolnie kiedy malzonka posiada predylekcje do jako tako niechcianych Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr francuz 04.07.10, 12:06 słowo murzyn jest obraźliwe dla twoich czarnych braci! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: francuz 04.07.10, 12:38 OK, powiedzmy politically very correct: czarny kolezka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kretynku, slowo murzyn pochodzi od slowa.. 04.07.10, 12:48 ..Maur, stad maurzyn, murzyn! To tak, zebys wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś