absztyfikant 08.07.10, 12:35 www.youtube.com/watch?v=4E9fQO5lVkU www.youtube.com/watch?v=fYzcf7q9B2U Wrzuccie jak znajdziecie, tymczasem polecam to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
first.kanalia Re: Podobno Nelli byla u Moniki :) 08.07.10, 13:01 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=4E9fQO5lVkU > www.youtube.com/watch?v=fYzcf7q9B2U > > Wrzuccie jak znajdziecie, tymczasem polecam to > www.youtube.com/watch?v=tlvlC8YNbUA&feature=related Ty wiesz chodzilo mi o pierwsze slowa, bo niebo skapi suchej ziemi kropli deszczu, jest tajk goraco w mojej Brukselce, ze najstarsi ardenscy gorale ne pamietaja Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Biedny Jan Maria R. 08.07.10, 13:04 www.tvn24.pl/10893,1,kropka_nad_i.html Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re:absztys 08.07.10, 13:17 zlituj sie przetlumacz na polski co ona tam parluje,upal jest, przy najlepszych checiach, nieidzie zrozumiec. dopisz sie do listy tych co pisza, ze gini jest, glupia, albo gini nic nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re:absztys masz bonusa 08.07.10, 13:24 www.youtube.com/watch?v=gXN8AHojMs4 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re:absztys 08.07.10, 13:35 first.kanalia napisała: > zlituj sie przetlumacz na polski co ona tam parluje,upal jest, przy > najlepszych checiach, nieidzie zrozumiec. Zaskoczyłaś mnie. Przecież ona tak mówi, jak ty piszesz. To dokładnie ten sam styl. Powinnaś ją bez problemu rozumieć. Ty jesteś naszą forumową Nelly. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Biedny Jan Maria R. 08.07.10, 13:32 Czemuś biedny?... To "coś" należało się temu pyszałkowi jak psu buda. Nie przypuszczałem, że będe kiedys komplementował belgijskiego pustaka, ale zycie koryguje te sprawy. Ta pani poseł to nie jest pustak, to czarna dziura. Wszystkim wielbicielom Kaczyzmu - leninizmu dedykuję codzienne słuchanie jej bredni. I pomyslec, że mądrzy ludzie pracują w naszym kraju niekiedy za niewielkie pieniadze a ktos taki, dzieki Jarosławowi Kaczyńskiemu bierze co miesiąc poselskie apanaże, dostaje kasę na prowadzenie biura i t d. To jest kpina z powagi Sejmu! To jest kpina z Polski i Polaków. Tylko idiota uwierzy temu oszustowi, że najwazniejsza jest Polska bo nie deklaracjom a czynom należy dawać wiarę. Ten przypadek dyskwalifikuje Jarosława Kaczyńskiego po wsze czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Mam słabość do ludzi poprawnie wyrażających się 08.07.10, 14:00 po polsku, inteligentnych i umiejących składnie formułować myśli. Dlatego cenię m.in. Rokitę i Gowina. W mej opinii Rokita nie zasłużył na dzielenie łoża i stołu z garkotłukiem. Co do reszty zgoda, dorzuciłbym jeszcze paru Prawych Polaków z Partii, choćby p.Wróbel, p.Kępa czy honorowy powstaniec warszawski, genetyczny patriota p.Suski. Prezes ma u siebie wiele takich okazów podonych do Nelly. mate_lot napisał: To "coś" należało się temu pyszałkowi jak psu buda. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Mam słabość do ludzi poprawnie wyrażających s 08.07.10, 14:10 Trochę wypada się róznic. Ja mam słabość do Gowina, która polega na tym, ze bedąc osobą dość energiczna pootrafię w dyskusji podnieść głos. Zazdroszcze i podziwiam ludzi, którzy mówią ze spokojem. To tyle zazdroszczę Gowinowi po pogladami jest dla mnie zupełnie egzotyczny. Moze mógłby byc dobrym ksiedzem, jesli to nie oksymoron Rokity NIGDY nie znosiłem. Pyszałek jakich mało. Po incydencie lotniczym jeszcze tchórz. Nelly, która próbuje nieudolnie nasladowac męża w doborze słów a co gorsza w intonacji głosu, całkowicie mu sie należy, ale nie należy się nam. Przypomniałem sobie własnie, że Wielki Meczennik był zatrudnił ją na jakiś czas w charakterze doradcy d/s kabiet, ale kiedy Nelly zaczęto zapraszac do ŚMP nawet on ja pogonił bo powaga urzędu malała w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia absztys litosci 08.07.10, 14:10 ochodzi z niemieckiej rodziny osiadłej w XIX wieku w Gruzji. Jej ojciec Aleksander został aresztowany przez stalinowskie władze, a następnie zesłany do Czelabińska, gdzie zmuszony był pozostać przez kilka lat. Zwolniony w 1948, został dyrektorem tamtejszego przedsiębiorstwa transportowo-naprawczego. Gdy Nelli Rokita miała dziewięć lat, jej rodzina przeniosła się do Frunze (obecnie Biszkek) w Kirgistanie. W 1976 cała rodzina przeprowadziła się do Republiki Federalnej Niemiec. Rodzice i brat osiedlili się w Hanowerze, ona sama zaś w Hamburgu, gdzie studiowała historię, germanistykę i filologię słowiańską. Deklaruje znajomość sześciu języków, mówi po polsku (z akcentem rosyjskim)[1]. Działalność polityczna [edytuj] Do 2001 była związana ze Stronnictwem Konserwatywno-Ludowym i wydawała co miesiąc partyjny informator[1]. W 2002 zasiadała we władzach krajowych SKL-RNP, jednak wkrótce przeszła do Platformy Obywatelskiej. W 2003 została przewodniczącą Europejskiej Unii Kobiet, a w 2005 przewodniczącą sekcji polskiej tej organizacji[2]. W styczniu 2007 odeszła z Platformy Obywatelskiej[3]. 14 września 2007 została powołana na stanowisko doradcy prezydenta Lecha Kaczyńskiego do spraw kobiet. Tego samego dnia jej mąż ogłosił wycofanie się z polityki, motywując swoją decyzję miłością do żony[4]. 22 września tego samego roku na konwencji wyborczej PiS w Rzeszowie Nelli Rokita ogłosiła, że będzie startować w wyborach do Sejmu z list tego ugrupowania. Wystartowała w wyborach do Sejmu VI kadencji jako bezpartyjna[5] kandydatka z drugiego miejsca na liście Prawa i Sprawiedliwości w okręgu warszawskim. Otrzymała 6367 głosów, uzyskując mandat. 8 listopada 2007 przestała pełnić funkcję doradcy prezydenta Lecha Kaczyńskiego ds. kobiet. Życie prywatne [edytuj] 26 lipca 1994 wzięła w Krakowie ślub z Janem Rokitą. Przed ślubem przeszła na katolicyzm, a jej przyszły mąż był jej ojcem chrzestnym. Z pierwszego małżeństwa ma córkę Katarzynę. Przypisy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Giniuchna, w gore serca 08.07.10, 14:24 Wracaj i zrob z nimi porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Giniuchna, w gore serca 08.07.10, 14:42 absztyfikant napisał: > Wracaj i zrob z nimi porzadek > www.youtube.com/watch?v=D-bj1IEqEFk zostane sobie,kocham bardzo Polske, tyle, ze bez nellych i palikotow bez .parytetow,bo jak se pomysle, ze jakas nelly ma reprezentowac moje interesy, czy inna sroda magdalena, to ja juz wole sie zostac w belgii Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: Mam słabość do ludzi poprawnie wyrażających s 08.07.10, 19:50 pan.scan napisał: > po polsku, inteligentnych i umiejących składnie formułować myśli. Dlatego > cenię m.in. Rokitę i Gowina. W mej opinii Rokita nie zasłużył na dzielenie > łoża i stołu z garkotłukiem. Skoro sam ją sobie wybrał - znaczyt - zasłużył. Uważam, że naprawdę mądry facet nigdy nie związałby się z garkotłukiem, bo czym taki garkotłuk mógłby mu zaimponować? czym zachwycić? No, sam powiedz, Scanie, byłbyś w stanie zakochać się w Nelli? Czym, mianowicie miałaby Cię oczarować? Czym miałbyś się w niej zachwycić? To, po prostu, niemożliwe. Jeśli ktoś zakochuje się w głupolu, znaczy, że sam jest głupi. Co zresztą Jasiu "Niemcy mnie biją" Rokita nieraz potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mam słabość do ludzi poprawnie wyrażających s 08.07.10, 22:12 luzerski napisał: > Skoro sam ją sobie wybrał - znaczyt - zasłużył. Uważam, że naprawdę mądry facet > nigdy nie związałby się z garkotłukiem, bo czym taki garkotłuk mógłby mu > zaimponować? czym zachwycić? No, sam powiedz, Scanie, byłbyś w stanie zakochać > się w Nelli? Czym, mianowicie miałaby Cię oczarować? Czym miałbyś się w niej > zachwycić? To, po prostu, niemożliwe. Jeśli ktoś zakochuje się w głupolu, > znaczy, że sam jest głupi. Co zresztą Jasiu "Niemcy mnie biją" Rokita nieraz potwierdził. Miłość jest ślepa. Co nie znaczy że próbuję bronić Bufona Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: Mam słabość do ludzi poprawnie wyrażających s 09.07.10, 00:30 wikul napisał: > Miłość jest ślepa. Miłość tak, ale zanim przyjdzie miłość, trzeba w obiekcie COŚ dostrzec. Ciekawe CO dostrzegł w Nelli Jasio Marysia u zarania ich wielkiego uczucia.? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Biedny Jan Maria R. 08.07.10, 21:09 jaki znowu pan Polikot? czy ona naprawde jest taka durna czy to jakas medialna zgrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 15:07 Nelly jest dobrym duchem PiSu Ma wrażliwe serce, które czuje tak, jak czuje PiS. Jest prawdomówna i szczera więc mówi to, co czuje serce. Nelly potrąca najszlachetniejsze struny mojej duszy. Gdy ją słyszę, wzbiera we mnie autentyczne współczucie dla Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 15:13 dachs napisał: > Nelly jest dobrym duchem PiSu > Ma wrażliwe serce, które czuje tak, jak czuje PiS. > Jest prawdomówna i szczera więc mówi to, co czuje serce. > Nelly potrąca najszlachetniejsze struny mojej duszy. > Gdy ją słyszę, wzbiera we mnie autentyczne współczucie dla Prezesa. > tia masz racje taki palikot w spodnicy§ Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 22:18 Porównywanie Nelly do Palikota świadczy o inteligencji interlokutora. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 22:49 wikul napisał: > Porównywanie Nelly do Palikota świadczy o inteligencji interlokutora. Nelly na pewno by takiego porównania nie zrobiła. Palikot też nie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 18:11 dachs napisał: > Gdy ją słyszę, wzbiera we mnie autentyczne współczucie dla Prezesa. Dla Prezesa ? Ja współczuję Janowi Marii. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 18:49 www.youtube.com/watch?v=05Z56Fqe1Bk masz absztys na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 20:28 Współczujesz mu? Oni sa siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 20:31 absztyfikant napisał: > Współczujesz mu? Oni sa siebie warci. > masz racje absztys a Polska jest niewarta takich politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie śmiejcie sie z Nelly 08.07.10, 20:40 absztyfikant napisał: > Współczujesz mu? Oni sa siebie warci. Kiedyś (komisja Rywina) Rokita wydawał mi się inteligentnym i sprawnym politykiem. Został mi z tego okresu pewien do niego sentyment. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol nelly doskonale sobie dała radę z monisią 08.07.10, 17:50 pokonała blondine jej własnym stylem wypowiedzi. reductio ad absurdum Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: nelly doskonale sobie dała radę z monisią 08.07.10, 18:54 Nie hordol gosciu, nie hordol Masz wyjątkowy talent do nicków. O piórze nie wspomne - totalna klęska. Jestes lekarzem zwierzat? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: nelly doskonale sobie dała radę z monisią 08.07.10, 19:48 matołot... nick niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: nelly doskonale sobie dała radę z monisią 08.07.10, 20:02 hordol napisała: > matołot... nick niczego sobie Mylisz sie, polonijny intelektualisto. Mój nick to MATELOT, czyli po francusku marynarz. A co to jest pierd, znaczy nordol, mogę łaskawie spytać? I spóźnione cóż to takiego ten aaki - jakaś nieznana choroba umysłowa czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nelly doskonale sobie dała radę z monisią 08.07.10, 20:29 Aaki to taki felczerek byle jaki, a hordol to dobre imie dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 19:40 Im częściej Neli będzie w TiVi, tym mniejsze PiS ma szansę na wygraną w wyborach samorządowych i parlamentarnych. Nelli gwiazdą TVN-u! Więcej nic nie trzeba robić. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 19:50 luzerski napisał: > Im częściej Neli będzie w TiVi, tym mniejsze PiS ma szansę na wygraną w wyborac > h > samorządowych i parlamentarnych. Nelli gwiazdą TVN-u! Więcej nic nie trzeba rob > ić. > > a wyobrazasz sobie Luzer parytety i 50%% nelly w sejmie matko jak ja sie ciesze ze w tej Belgii zyje, jak nie Palikot to nelly na dodatek goraco jak cholera jasna,a tu z jednej strny watki o palikocie z drugiej o nelly,ludzie litosci nie dobijajcie biednej gini!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 19:55 Kraj Poleć znajomemu nie lubie cyrku Autor: gini 08.07.10, 19:39 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz ale coz, dajmy palikotowi arene w ramach wolnosci slowa.niech sobie fika koziolki na konto pelo. dodajmy nelly niech sobie fikaja obydwoje Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 19:59 To prawda, luzerski. Żałuję tylko, że zbyt rzadko pokazuje się pania Wróbel To też tytan intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:09 mate_lot napisał: > To prawda, luzerski. Żałuję tylko, że zbyt rzadko pokazuje się pania Wróbel > > > To też tytan intelektu. Mnie się marzy program, w którym o różnych rzeczach rozmawiałyby cztery panie: Jakubiak, Nelly, Wróbel i Sobecka. Kępa to przy nich intelektualistka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:12 Same pasztety Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:14 absztyfikant napisał: > Same pasztety > co to sie znacz pasztety , czy to to samo co kaszaloty? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:18 www.miejski.pl/slowo-Pasztet Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:21 absztyfikant napisał: > Same pasztety > Obawiam się , ze belgijka może do którejś z nich byc podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:42 mate_lot napisał: > Obawiam się , ze belgijka może do którejś z nich byc podobna... Intelektualnie na pewno. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Powinni tę babę pokazywać jak najczęściej! 08.07.10, 20:20 Oł jes Zapomniałem o Sobeckiej. Skad ten PIS bierze te maszkarony? , na jakimś castingu?! Mam tu lepsze zdjęcie aniołka z PIS: No powiedz sam czy eksperymentów genetycznych nie powinni zabronic? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan "Prezerwatywa" Sobecka 08.07.10, 20:27 "Chirurgom lateks niszczy ręce, cóż dopiero z delikatniejszymi narządami". Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: "Prezerwatywa" Sobecka 08.07.10, 20:35 solidnej są postury.niczym pierwsza dama Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: absztys siad 08.07.10, 20:43 absztyfikant napisał: > Hordol jest bardzo zdenerwowany > ee tam absztys, ty sie wnerwiasz))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztys siad 08.07.10, 20:45 Giniuchna, ty nie wykorzystuj tego, ze mam do ciebie pewna slabosc, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: absztys siad 09.07.10, 09:57 absztyfikant napisał: > Giniuchna, ty nie wykorzystuj tego, ze mam do ciebie pewna slabosc, ok?? > Bonjour, Je connais bien Ania (Gini) et je peut vous dire que vous n'aurez jamais le dernier mot avec elle. Et je parle par expérience. Passez une bonne journée et au plaisir de vous lire. Marc (Marek comme on dit chez vous) Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: absztys siad 09.07.10, 11:22 no widzisz absztys, wystarczy wyjsc na chwilke do sklepu chlop ci sie dorywa do kompa i zaczyna cie oczerniac. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Podobno Nelli byla u Moniki :) 13.07.10, 22:44 www.gazeta.tv/plej/0,0.html#film=78801_4734924 Odpowiedz Link Zgłoś