marudna.menda 24.07.10, 09:47 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8173425,Antoni_Macierewicz_chce_byc_czlonkiem_Prawa_i_Sprawiedliwosci.html piss! Kto by pomyslal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ___porównaj z piczą metodą wg palika Kota 24.07.10, 09:55 KOMENTARZY MŁODZIEŻÓWKI PO POD ARTYKUŁEM =UCZNIOWE palika Kota. CytatWydrukuj Ocena: słabe nic specjalnego dobre bardzo dobre znakomite 2,24 głosy Komentarze (20)najlepsze najnowsze najstarsze miro-24 23 minuty temu Oceniono 10 razy 10 + - zgłoś do moderacji Brawo o. Tadek Rydzyk z Torunia - była spikerka Radia Maryja Anna Sobecka jest w PiS, teraz czas na prelegenta Radia Maryja Antoniego Macierewicza w PiS! Toruński Talib Rydzyk opanował PiS Kaczyńskiego i_am_keyser_soze 26 minut temu Oceniono 10 razy 10 + - zgłoś do moderacji Tak jakby PiS nie miał dosyć problemów heheh. Utrzymać na smyczy Kurskiego, Brudzińskiego, Kempę, Mularczyka i spółkę już jest trudno a tu jeszcze Antoś niecnota. 88i88 26 minut temu Oceniono 7 razy 7 + - zgłoś do moderacji Członkiem to on już jest.... katalog.gazeta.pl/internet,i,komputery/pogotowie,komputerowe,sosnowie c,serwis,komputerowy,s,4241/ extrafresh 21 minut temu Oceniono 6 razy 6 + - zgłoś do moderacji Ja myślałem, że on już jest członkiem. modraczek2 17 minut temu Oceniono 7 razy 7 + - zgłoś do moderacji Przecież Macierewicz jest od dawna członkiem, na podobieństwo J.Kłamczynskiego.. bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg romantic5 17 minut temu Oceniono 6 razy 6 + - zgłoś do moderacji Anton wyczul ze lada chwila ruszy weryfikacja PIS-u. Po niej zwarte szeregi beda wygladali jak wojsko polskie po bitwie Grunwaldzkiej! Pytam sie - kto postawil jemu takie zadanie i kto wygra na tym? susenka 16 minut temu Oceniono 5 razy 5 + - zgłoś do moderacji No cóż, za półtora roku wybory parlamentarne. Trzeba się załapać na listę wyborczą , bo wziąć się do uczciwej pracy za późno. gkur 16 minut temu Oceniono 5 razy 5 + - zgłoś do moderacji Chodzi o to, by wizerunek PiS-u był jeszcze bardziej klarowny. Coraz bliżej wojny polsko - polskiej. henryk-sikora 16 minut temu Oceniono 6 razy 6 + - zgłoś do moderacji Ja jestes za. Uważam, że Antek powinien zostać prezesem PiS, jest bardziej pryncypialny i bardziej przewidywalny niż Kaczyński, który przy okazji wyborów zawsze się wygłupia i ogłasza koniec wojny. Jakiś taki cykor z tego kaczora)). Antek jest gwarantem permanetnej wojny, bez żadnego zawieszania broni. ANTEK NA PREZESA!!!!!))) filate-lista 14 minut temu Oceniono 3 razy 3 + - zgłoś do moderacji aliceintaraminunilor.files.wordpress.com/2008/06/rumburak_56473543.jp g Trzeba myśleć o nowej kadencji sejmu. Aby ocenić zaloguj się lub zarejestruj X Pokaż wszystkie komentarze (20) Dodaj swój komentarz: Login: Hasło: Logowanie: Odpowiedz Link Zgłoś