manny-jestem 29.07.10, 22:48 Zaprosi wiecej muzulmanow na ich miejsce? www.rp.pl/artykul/515476_Sarkozy_wyrzuca_Romow_z_Francji.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Czytalem juz z tydzien temu, ze jemu Romowie.. 29.07.10, 22:51 ..i inne nomadzi wiecej przeszkadzaja, od osiadlych bylych beduinow Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant xurwy francowate 29.07.10, 23:00 Bezbronnym Cyganom wydaja wojne, ale przed Arabami dupami trzesa. Co za szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I masz, szanuj tu potem zloba PF-a! 29.07.10, 23:13 Ostanio zakolegowal sie ze mna pan murzyn Samuel, Nigeryjczyk, doktorant nauk ekonomicznych tut. unwersytetu, czlowiek racjonalny w dziedzinie tychze nauk, acz jakby przelaczajacy sie na calkiem inny kanal, gdy mowi o Bogu, gdyz jest pastorem Kosciola Zielonoswiatkowego...no i jedziemy sobie kiedys przez Hute, gdzie na na przystanku widzimy bijaca sie mlodziez pci obojga..Moj pasazer krzyczy: O, polish taliban Komentarz z lekka dla kontrapunktu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I masz, szanuj tu potem zloba PF-a! 29.07.10, 23:17 Ty mnie Szmulkiem afrykanskim zagadujesz zeby mi zlosc na te zabozerne xurwy przeszla, ale nic z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Samuel za Izraelem wiecej ode mnie! 29.07.10, 23:22 Zielonoswiatkowe mysla, ze jak srpwokuja konflikt na BW, to jeim Jezus drugi raz przyjdzie. Niestety, pan pastor o sprawach bozych juz malo co raczy ze mna rozmawiac z racji, niestety, mojej spontanicznosci)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Samuel za Izraelem wiecej ode mnie! 29.07.10, 23:31 Nu normalnie zagrywasz jak moja byla tesciowa. Afryka nie poszla, to Izraelem probujesz. Nie Marouder, nawet lata znajomosci tego nie zmienia. TEN WATEK JEST O FRANCUSKIM ZAPRZANSTWIE I KONIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Taa..A co ja ci moge wiecej o Francy powiedziec.. 29.07.10, 23:35 ..w koncu qrwa byla, to i qrwa zdechnie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Taa..A co ja ci moge wiecej o Francy powiedzi 29.07.10, 23:36 Wreszcie mowisz jak czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
piq jak to u nasz w Galicji mówiono... 31.07.10, 02:53 ...za cesarza FrancJozefa 'ein Stoss, ein Franzoss'. A poza wszystkim francuska dzielność skończyła się wraz z upadkiem Napoleona, który nie był Francuzem. Od tamtej pory nie wygrali samodzielnie ani jednej wojny, jeśli nie dostawali od wszystkich naokoło w zad, to tylko dlatego, że im ktoś w razie czego pomógł. A na pierwsze internowanie Napoleon wolał wziąć półszwadron polskich szwoleżerów (chevaux legeres) niż oddział francuski. No... Fonck, Guynemer i Nungesser jednak fajnie latali. Ale to nie zmienia faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: xurwy francowate 30.07.10, 12:46 No coz. Zgodzic sie tylko trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
perla posunięcie słuszne 30.07.10, 12:22 ale na jego miejscu zaczął bym od muslimów. Cygan kradnie, brudzi, jest nachalny, ale muslimy to już strzelają z kałasznikowów na ulicach Francji. W sumie to przykre patrzeć jak ten kraj sku...ł się totalnie. A kiedyś to była Francja elegancja właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gowno tam! 30.07.10, 12:30 W czasach, gdy nawet na perskim, czy polskim dworze krolewskim byly kible, po prostu, na francuskim odlewano sie w tzw rogu, kupe tez zalatwiano, gdzie bylo blizej, czy do rogu, czy do ogrodu. Najwyzej sluzba pozniej sprzatala. Ty wyobrazasz sobie ten smrod, Perla? Co prawda gasil on won niechetnych kapieli pan tamtego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla coś słyszałem 30.07.10, 12:40 o tych schodach w Wersalu zamienianych na kibel. Gdy już nie mogli wytrzymać zapachu przykrego, to cały dwór udawał się do wód a służba sprzątała. Choroba, może to przez brak wychodków wybuchła ta rewolucja z gilotyną w herbie? Niemniej kiedyś mówiło się "Francja elegancja". A teraz kogo o Francję nie spytasz to albo dusi w sobie przekleństwo, albo miota wprost bluzgami właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Gowno tam! 30.07.10, 12:46 Ogier, ktory podrozowal po Polsce w pierwszej polowie siedemnastego wieku, pozostawil memuary, w ktorych napisal mniej wiecej, ze Polacy szajbnieci sa ze tak czesto sie mija Odpowiedz Link Zgłoś
perla zasadniczo to wtedy myli się tylko Żydzi 30.07.10, 12:55 bo taki nakaz religijny mieli co by co chwilę obmywać dłonie i łazić do mykwy. Ale źle na tym wyszli. No bo jak się myli to zarazy się ich nie imały. Wszyscy padali oprócz Żydów. No to ich oskarżono o konszachty z diabłem, gdyż inaczej nie umiano wytłumaczyć czemu Żydzi nie padają od zarazy. No i padali od pogromów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jak Henryk Walezy do Polski przyjechal 31.07.10, 01:30 to w szoku byl, ze na Wawelu byla swietnie dzialajaca kanalizacja. We Francji wtedy rzeczywiscie srano i szczano (pardon my French) po katach. Kiedy taki palac zasmierdl, to go dwor zostawial i jechal do kolejnegop. Stad tyle zamkow nad Loara i nie tylko. Obejrzyjcie sobie film krolowa Margot, Bregovic do niego muzyke zrobil i gra tam piekna Isabelle Adjani Odpowiedz Link Zgłoś
piq dlatego wymyślili perfumy,... 31.07.10, 02:39 ...bo dwór spał pokotem zbiorowo na słomie i załatwiał się w tym samym pokoju, byle tylko być przy królu Luju którymś tam i robić karierę. Wszyscy śmierdzieli i mieli wszy. A na Wawelu już pono za Chrobrego były ubikacje. No ale państwo polańskie, a wcześniej chorwacko-wiślańskie, miało kontakty z cywilizowanym wschodem, być może aż tak daleko jak dzisiejszy Afganistan (geny – i krewniacy? genetyka historyczna taką możliwość dopuszcza); pono Otton III dlatego pałał taką sympatią do państwa polańskiego, bo dostał od Mieszka jako chłopiec wielbłąda. Odpowiedz Link Zgłoś
perla mają jeszcze jeden wynalazek 31.07.10, 08:34 mianowicie poród w pozycji leżącej na plecach. Wcześniej kobiety rodziły w pozycji kucznej. Ale gdy faworyta Ludwika XIV panna de la Valliere spodziewała się swego pierwszego rozwiązania to cały sztab dworaków kombinował jak zrobić aby król nie miał złych odczuć wizualnych. No i wymyślono, że się ją położy na plecach po prostu. I dziś w zasadzie wszystkie kobiety tak rodzą, choć medycy mają wątpliwości czy to aby najlepsza pozycja jest. A wszystko to dzięki pannie de la Valliere, lekko utykającej zresztą, i Ludwikowi XIV wrażliwemu na prospekty. Zresztą wtedy we Francji kobiety wywodzące się ze szlachty rodziły publicznie. Znaczy się, jak zaczynała rodzić to przychodziła cała miejscowa szlachta i patrzyła. Chyba chodziło o swoisty akt potwierdzenia, że dziecko faktycznie urodziła szlachcianka i należy ono do szlachty. Niemniej, musiało to dla takiej niezbyt fajne być jak tłum facetów obserwuje z bliska co jej tam wychodzi między nogami. Żydzi wpadli na lepszy pomysł niż oglądanie rodzących kobiet. Żydem jest ten kto ma matkę Żydówkę. Ojciec nie liczy się, bo nigdy do końca nie wiadomo kto tak naprawdę ojcem jest, a matka jest pewna. I coś w tym jest, bo jak zaczęto robić testy DNA to wyszło, iż statystycznie na Zachodzie Europy co piąty facet wychowuje nie swoje dziecko będąc pewnym, że to jego jest. W Polsce o wiele lepiej jest. Tylko co dziesiąty tata nabity w butelkę jest, i haruje na nie swoje dziecię właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: dlatego wymyślili perfumy,... 31.07.10, 09:40 piq napisał: > No ale państwo polańskie, a wcześniej chorwacko-wiślańskie, miało > kontakty z cywilizowanym wschodem, być może aż tak daleko jak > dzisiejszy Afganistan Mieli tysiace lat tradycji chodzenia do sauny. Do czasu gdy czarnym sukienkowym udalo sie zwalczyc ta poganska higiene. Swoja droga to nie potrafie dojsc do tego jak Sarmaci uprawiali bezwodna saune na stepie przy pomocy nasion konopii. Nasiona jak z Afganistanu to raczej konopii indyjskich. Odlotowa musi byla ta ich higiena (psychiczna?). Pytanie dodatkowe, czym oni palili na stepie w saunie? Wystarczala fajka z haszyszem? Odpowiedz Link Zgłoś
perla bo częste mycie skraca życie, Rysiu 31.07.10, 10:13 i maksymę tą wprowadził Ludwik XIV, a on zdaje się był królem a nie księdzem, obsesjonacie antykościelny. Ludwik XIV zasłynął z powiedzenia "państwo to ja", ale chyba o wiele ważniejszym jego powiedzeniem było "kto się nie myje ten dłużej żyje", na co on sam jest dowodem. Jako już dorosły to zdaje się tylko raz w życiu miał okoliczność z wanną. Cierpiał na jakieś drgania i napady furii, to konsylium medyków postanowiło, że króla trzeba wykąpać. Ale po kąpieli dostał jeszcze większych drgawek, i wtedy z wściekłością przepędził medyków i zarzucił kąpiele. Jego toaleta polegała na tym, że rano obcierał się ręcznikiem a dłonie zanurzał w wodzie z winem. I tyle. Zębów nie mył bo i po co? Zresztą, jego kochanki też nie myły, więc problem odpadał. Wybudował Wersal gdzie było kilka tysięcy dworzan, z 5 tysięcy służby, ale ani jednej łazienki czy wychodka. Niemniej, Ludwik XIV cieszył się długim życiem, i przeżył nie tylko własne dzieci, a miał ich całą gromadkę, ale przeżył i własne wnuki. Słowem, jego maksyma ""kto się nie myje ten dłużej żyje", w jego przypadku sprawdziła się właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 preferuje model niemiecki 31.07.10, 09:29 manny-jestem napisał: > Zaprosi wiecej muzulmanow na ich miejsce? Zastosowanym kluczem deportacji jest popelnienie przestepstw. Znaczy siem etnicznie sa bardziej predestynowani do bandytyzmu. RFN stosuje polityke "odkupienia". Sprowadza z Rosji Zydow dla "uzupelnienia" populacji "zdefaszyzowanej". Przyjezdzaja czlonkowie mafii nie znajacy jidisz lub hebrajskiego, niemieckiego tez nie znaja. Jadaja niekoszernie i do synagogi chodza po zasilki. Oczywiscie niekoszerni Zydzi sa z definicji etnicznie pozbawieni bandytyzmu mimo przynaleznosci do mafii. Szef Niemieckiego Stowarzyszenia Zydow jawnie moze handlowac narkotykami i zywym towarem, co laska na tace. Musi ruska mafia wyznaje islam kaukaski. Odpowiedz Link Zgłoś