oleg3 08.08.10, 18:06 Zobacz. www.tvncnbc.pl/vat-bedzie-rosl-dalej,7297233,23,klip.html Odbiorą im koncesje czy tylko nawyzywają od pisiorków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudna.menda Re: Bezczelny atak TVN na rząd premiera Tuska 08.08.10, 18:32 E, tam. Walna jakims zdrowym podatkiem i bedzie po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k spoko loko sztab PO już pracuje 08.08.10, 19:25 nad życiorysem i powiązaniami tego pana. Wikul zaraz nam przedstawi wyniki: stryjeczno cioteczny bratanek zięcia tego ekonomisty ma znajomego w PiS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: spoko loko sztab PO już pracuje 08.08.10, 19:37 sz0k napisał: > nad życiorysem i powiązaniami tego pana. Wikul zaraz nam przedstawi wyniki: > stryjeczno cioteczny bratanek zięcia tego ekonomisty ma znajomego w PiS!!!! Odpie...się oszołomie, zaczepim cię mendo bufoniasta ? Pewnie wydaje ci się że jesteś dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Masz tu Wikulu 08.08.10, 19:44 swoją lubioną jutubkę gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/10,60368,8218800,Balcerowicz__podniesienie_VAT_to_blad_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Masz tu Wikulu 08.08.10, 20:48 oleg3 napisał: > swoją lubioną jutubkę Ale po co ? Chyba nie jesteś gini by przymuszać swoich adwersarzy do zabierania głosu ? Nie jestem prorokiem w rodzaju Perły, nie mam nic w tej chwili do powiedzenia na ten temat, czekam co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Masz tu Wikulu 08.08.10, 23:00 Sz0ku jest ciekawym przypadkiem. Przyjmuje się, że analfabeta to taki, co nie potrafi czytać i pisać. Analfabeta funkcjonalny zaś to ten, który owszem, potrafi czytać, ale nie rozumie tego co czyta. A jak nazwać takiego, który nie rozumie, co sam napisze? Moim zdaniem słowo "szok funkcjonalny" by pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Masz tu Wikulu 09.08.10, 19:37 jaceq napisał: > Sz0ku jest ciekawym przypadkiem. Przyjmuje się, że analfabeta to taki, co nie > potrafi czytać i pisać. Analfabeta funkcjonalny zaś to ten, który owszem, > potrafi czytać, ale nie rozumie tego co czyta. > A jak nazwać takiego, który nie rozumie, co sam napisze? Moim zdaniem słowo > "szok funkcjonalny" by pasowało. To adekwatne określenie. Uważaj tylko bo teraz posądzi cie o to że jesteś funkcjonariuszem partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k funkcjonalny wikul 08.08.10, 22:43 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > nad życiorysem i powiązaniami tego pana. Wikul zaraz nam > przedstawi wyniki: > > stryjeczno cioteczny bratanek zięcia tego ekonomisty ma znajomego > w PiS!!!! > > > Odpie...się oszołomie, zaczepim cię mendo bufoniasta ? > Pewnie wydaje ci się że jesteś dowcipny. Oczywiście, że mnie nie zaczepiasz, dlatego że jako wioskowy głupek oraz opłacany przez PO leming jesteś zerowy merytorycznie. Twoje jedyne wypowiedzi sprowadzają się do bluzgania i plucia na PiS oraz wyzywania wszystkich, którzy nie obciągają konDonkowi od "oszołomów" i "Pisiaków". "Riposty" natomiast polegają na tym, że w kółko powtarzasz "a za to Kaczyński", "a za to w PiSie", posługując się tymi samymi, oklepanymi przykładami sprzed paru lat już. Wydawało mi się, że chyba sobie to wyjaśnialiśmy, funkcjonalny wikul? Ale w jednym masz rację. "Zaczepianie" ciebie to jak zabieranie dziecku cukierka. Coś kompletnie uwłaczającego inteligencji i ludzkiej godności. Jesteś takim Niesiołem Aquanetu. Kompletnie zakłamanym, bezczelnym sługusem na potrzeby partii. Do tego pozbawionym krzty intelektu (co jest zrozumiałe, bo tylko ktoś taki może ślepo bić nieustannie pokłony swojej partii, nawet jak ta ewidentnie go dyma w dupala). Z drugiej strony, na szczęście nie zaglądam tu aż tak często i nie udzielam się na tyle, żebyś musiał znowu płakać jak to strasznie się "przyczepiam". Gdybym rzeczywiście chciał się do ciebie przyczepiać to musiałbym tu całe dnie spędzać, dlatego że praktycznie każda twoja wypowiedź to nieustanny pokaz wzorcowej lemingozy i hipokryzji, vide, pierwsze lepsze z brzegu: forum.gazeta.pl/forum/w,13,115071537,115072485,Re_Bogatynia_zalana_.html No kur wa koń by się uśmiał... Także nie płacz wikul, nie płacz, ja raczej staram się lobotomów nie dręczyć za często. Sami i tak sobie wystawiają piękną ocenę. Ludzie inteligentni to widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Dysfunkcjonalny sz00ku 08.08.10, 22:58 Całą niedzielę pisałeś ten elaborat, forumowy prostacki przygłupie ? Zapomniałes tylko że kilkarotni już to samo pisałeś, nadęty pajacu, zgorzkniała mendo i oderwany od życia idioto. Teraz już jesteś wolny, chamie sfrustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k naści smoczka? 08.08.10, 23:03 Już ci oddaję tego cukiereczka wikulek. Do łóżeczka, spać, bo jutro rano trzeba do komórki regionalnej PO skoczyć po "nowe" (buehehehhe) rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Bujajaj sie stara cioto pisiacka 09.08.10, 19:40 sz0k nasrał: > Już ci oddaję ... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k nie wiem jak wielkim trzeba być idiotą 09.08.10, 19:49 żeby tak dobitnie potwierdzać to co o tobie napisałem. Prawdziwy wioskowy głupek i Niesioł intelektu z tego wikulka. Masz tu swój własny cytat jełopie: "Całą niedzielę pisałeś ten elaborat, forumowy prostacki przygłupie ? Zapomniałes tylko że kilkarotni już to samo pisałeś, nadęty pajacu, zgorzkniała mendo i oderwany od życia idioto. Teraz już jesteś wolny, chamie sfrustrowany." Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie wiem jak wielkim trzeba być idiotą 09.08.10, 20:01 Ja wiem, upeerowska cioto, chwilowo na kaczych usługach . Podpowiem ci nadęty bufonie. Trzeba byc prymitywnym, pozbawionym honoru sz0kiem - ćwokiem. img206.imageshack.us/i/191bi8.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k nieszczęsny idioto tak cię zindoktrynowali, że 09.08.10, 20:29 świat już tylko przez pryzmat partyjniaków postrzegasz. Najpierw w PZPR, później w UD/UW a teraz w PO? Nie każdy na szczęście czuje potrzebę przynależenia do jakiejś partii, czy chociażby utożsamiania się z jakąś, sekciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul sz00k , nieszczęsny idioto tak cię zmoherowali 09.08.10, 23:22 ...że już do ciebie nie docierają najprostsze prawdy. Swoje diagnozy możesz wsadzić sobie w dupę, kaczy matole. Won, łapciuchu obsrany. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Ten Schock to biedny człowiek jest 09.08.10, 23:37 Siadł był sobie na kanapie z tabliczka UPR i zaraz został z niej kopniakami wyproszony, bo oszołomstwo już na niej się nie mieści. Sprężyny jęczą, przeciążone a Schock jak zwykle w szoku. Skąd się biorą tacy kretyni - jak dotąd nauka nie odpowiedziała na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ten Schock to biedny człowiek jest 09.08.10, 23:40 mate_lot napisał: > Siadł był sobie na kanapie z tabliczka UPR i zaraz został z niej kopniakami > wyproszony, bo oszołomstwo już na niej się nie mieści. Sprężyny jęczą, > przeciążone a Schock jak zwykle w szoku. Skąd się biorą tacy kretyni - jak dotąd > nauka nie odpowiedziała na to pytanie. To jest wyjątkowo zeszmacona kacza menda, zaczepia a potem płacze, udając wielkiego mądralę. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Ten Schock to biedny człowiek jest 10.08.10, 00:35 wikul napisał: > To jest wyjątkowo zeszmacona kacza menda, zaczepia a potem płacze, > udając wielkiego mądralę. > Kaczym fanatykom mozna przeciwstawić się jedynie konsekwencją w traktowaniu. "Przypadkowy" kopniak w jaja wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ten Schock to biedny człowiek jest 10.08.10, 00:37 mate_lot napisał: > wikul napisał: > > > To jest wyjątkowo zeszmacona kacza menda, zaczepia a potem płacze, > > udając wielkiego mądralę. > > > > Kaczym fanatykom mozna przeciwstawić się jedynie konsekwencją w traktowaniu. > "Przypadkowy" kopniak w jaja wskazany. Kaczym fanatykom trzeba się przeciwstawiać siłom i godnosciom osobistom. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k zawołajcie jeszcze z 10 sekciarzy 10.08.10, 17:18 to może wspólnymi siłami uda wam się utworzyć coś na kształt zaczątków mózgu, zdolnego do wyartykułowania jakiejkolwiek sensownej, merytorycznej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Na co pójdzie podwyżka VAT? 08.08.10, 19:55 Na utrzymanie armii urzędników (dodatkowej, utworzonej za rządów Tuska). (Zobacz oba filmiki linkowane w tym wątku). Rząd operuje nowomową. Cały czas bredzi o oszczędnościach. Otóż oszczędności według Donalda i Vincenta polegają na tym, ze nie zatrudnimy w latach 2010-2013 200 tys. nowych urzędników i nie podniesiemy płac urzędników o 50%, tylko zatrudnimy 150 tys. i ograniczymy wzrost płac do 40%. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Oleg, cos dla Ciebie 08.08.10, 22:02 Nie wiem czy to czytales, ale podrzucam, . Odpowiedz Link Zgłoś
gerry to musiał być jakiś spisek, pachnie smoleńczczyzną 09.08.10, 10:33 ciekawe, czy T uskowi krzyż postawią jak się gdzieś rozpizdrzy. Odpowiedz Link Zgłoś