Dodaj do ulubionych

Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke

IP: *.as3.chcg1.il.voyager.net 13.08.01, 06:58
Obserwuj wątek
    • Gość: gti Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.08.01, 05:59
      Dolaczam sie
    • wojcd DENATURATU 21.08.01, 07:08
    • Gość: Mosze Do:?????????????? IP: *.inter.net.il 21.08.01, 07:25
      Gość portalu: Arafat napisał(a):

Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Gość portalu: mm napisał(a):
      >
      >
      > Co sie stalo ze podnosisz wszystkie stare watki. widzisz ze nic sie nie zmienil
      > o.
      > Nie masz cos nowego ??

• wojcd Do Mosze 21.08.01, 08:23
        Panie Mosze,
        jeśli o mnie chodzi "wojcd" ja nigdy tego nie robię. Bardzo proszę zwrócić
        uwagę na nagłówek w moim poście "DENATURATU" - ja kpię z autora wątku.
        Z szacunkiem Wojciech
        • Gość: Mosze Re: Do Wojcd... :-)) IP: 194.90.236.* 21.08.01, 10:10
          wojcd napisał(a):

> Panie Mosze,
          > jeśli o mnie chodzi "wojcd" ja nigdy tego nie robię. Bardzo proszę zwrócić
          > uwagę na nagłówek w moim poście "DENATURATU" - ja kpię z autora wątku.
          > Z szacunkiem Wojciech

Ja wiem - moj post jest do tego pierwszego, tylko program tak postawia...
          On ma butelke ale nie widzi ze ona nie ma spodka i wszystko cieknie...
          smile) Pozdrawiam,
          Mosze

• Gość: Onyx Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: 62.87.254.* 21.08.01, 08:47
      Jak się skończy Izrael, to spotkamy sie wszyscy w dolinie Cedronu na sądzie
      ostatecznym - będzie to po przyjściu Mesjasza.
      Hej.
      • jankorusj-23 Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke 21.08.01, 10:02
        Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Jak się skończy Izrael, to spotkamy sie wszyscy w dolinie Cedronu na sądzie
        > ostatecznym - będzie to po przyjściu Mesjasza.
        > Hej.

MNIE MOŻESZ POTAWIC DOBRĄ ŻYDOWKĄ WODKĘ-CO TY NA TO??????????
        • Gość: Onyx Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: 62.87.254.* 21.08.01, 10:15
          Nie ma problemu, dobra koszerna wódka to cimes.
          Zauważyłem że zapobiegliwi Arabowie też grzebią swoich zmarłych niedaleko
          doliny Cedronu (pod murem Jerozolimy). Pierwsi chrześcijanie również wierzyli
          że Mesjasz będzie schodził z Góry Oliwnej i w dolinie odbędzie sie sąd
          ostaeczny - parę lat temu odkopano ich cmentarz.
          Ja osobiście ze znajomymi ustaliłem miejsce gdzie mamy sie spotkać, będzie duży
          tłok, łatwo się zgubić. Miejsce na cmentarzu w dolinie Cedronu kosztuje
          powyżej 3-4 baniek USA - trochę dużo.Hej.
          Onyx
          • Gość: Mosze Mesjasz-cmentarz.... IP: 194.90.236.* 21.08.01, 13:51
            Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Nie ma problemu, dobra koszerna wódka to cimes.
            > Zauważyłem że zapobiegliwi Arabowie też grzebią swoich zmarłych niedaleko
            > doliny Cedronu (pod murem Jerozolimy). Pierwsi chrześcijanie również wierzyli
            > że Mesjasz będzie schodził z Góry Oliwnej i w dolinie odbędzie sie sąd
            > ostateczny - parę lat temu odkopano ich cmentarz.

Jest teraz troche problemu. Mesjasz ma wejsc przez "Brame Litosci-Golden Gate"
            tam gdzie arabowie zrobili cmentarz. On jest Kaplanem i nie wolno Jemu
            zblizac sie do trupow (dlatego zrobili cmentarz). Mysle ze kiedy Przyjdzie
            to Znajdzie wejscie co oni o tym nie mysla.... smile)
            • Gość: Onyx Re: Mesjasz-cmentarz.... IP: 62.87.254.* 21.08.01, 14:26
              Dzięki za uzupełnienie. Od niedawna interesuję się tymi tematami, więc
              rozumiesz, że mogę o wielu sprawach nie wiedzieć. Myślałem że znani z
              przezorności Arabowie na wszelki wypadek zrobili sobie w tym miejscu cmentarz.
              O zamurowaniu Złotej Bramy w celu nie wpuszczenia Mesjasza to wiedziałem.
              Hej.
              Onyx
    • Gość: karol Dodam zagrychę ! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 10:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka