Gość: Arafat IP: *.as3.chcg1.il.voyager.net 13.08.01, 06:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gti Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.08.01, 05:59 Dolaczam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Do:?????????????? IP: *.inter.net.il 21.08.01, 07:25 Gość portalu: Arafat napisał(a): Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: mm napisał(a): > > > Co sie stalo ze podnosisz wszystkie stare watki. widzisz ze nic sie nie zmienil > o. > Nie masz cos nowego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Do Mosze 21.08.01, 08:23 Panie Mosze, jeśli o mnie chodzi "wojcd" ja nigdy tego nie robię. Bardzo proszę zwrócić uwagę na nagłówek w moim poście "DENATURATU" - ja kpię z autora wątku. Z szacunkiem Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Do Wojcd... :-)) IP: 194.90.236.* 21.08.01, 10:10 wojcd napisał(a): > Panie Mosze, > jeśli o mnie chodzi "wojcd" ja nigdy tego nie robię. Bardzo proszę zwrócić > uwagę na nagłówek w moim poście "DENATURATU" - ja kpię z autora wątku. > Z szacunkiem Wojciech Ja wiem - moj post jest do tego pierwszego, tylko program tak postawia... On ma butelke ale nie widzi ze ona nie ma spodka i wszystko cieknie... ) Pozdrawiam, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: 62.87.254.* 21.08.01, 08:47 Jak się skończy Izrael, to spotkamy sie wszyscy w dolinie Cedronu na sądzie ostatecznym - będzie to po przyjściu Mesjasza. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
jankorusj-23 Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke 21.08.01, 10:02 Gość portalu: Onyx napisał(a): > Jak się skończy Izrael, to spotkamy sie wszyscy w dolinie Cedronu na sądzie > ostatecznym - będzie to po przyjściu Mesjasza. > Hej. MNIE MOŻESZ POTAWIC DOBRĄ ŻYDOWKĄ WODKĘ-CO TY NA TO?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Jak Izrael sie skonczy - stawiam flaszke IP: 62.87.254.* 21.08.01, 10:15 Nie ma problemu, dobra koszerna wódka to cimes. Zauważyłem że zapobiegliwi Arabowie też grzebią swoich zmarłych niedaleko doliny Cedronu (pod murem Jerozolimy). Pierwsi chrześcijanie również wierzyli że Mesjasz będzie schodził z Góry Oliwnej i w dolinie odbędzie sie sąd ostaeczny - parę lat temu odkopano ich cmentarz. Ja osobiście ze znajomymi ustaliłem miejsce gdzie mamy sie spotkać, będzie duży tłok, łatwo się zgubić. Miejsce na cmentarzu w dolinie Cedronu kosztuje powyżej 3-4 baniek USA - trochę dużo.Hej. Onyx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Mesjasz-cmentarz.... IP: 194.90.236.* 21.08.01, 13:51 Gość portalu: Onyx napisał(a): > Nie ma problemu, dobra koszerna wódka to cimes. > Zauważyłem że zapobiegliwi Arabowie też grzebią swoich zmarłych niedaleko > doliny Cedronu (pod murem Jerozolimy). Pierwsi chrześcijanie również wierzyli > że Mesjasz będzie schodził z Góry Oliwnej i w dolinie odbędzie sie sąd > ostateczny - parę lat temu odkopano ich cmentarz. Jest teraz troche problemu. Mesjasz ma wejsc przez "Brame Litosci-Golden Gate" tam gdzie arabowie zrobili cmentarz. On jest Kaplanem i nie wolno Jemu zblizac sie do trupow (dlatego zrobili cmentarz). Mysle ze kiedy Przyjdzie to Znajdzie wejscie co oni o tym nie mysla.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Mesjasz-cmentarz.... IP: 62.87.254.* 21.08.01, 14:26 Dzięki za uzupełnienie. Od niedawna interesuję się tymi tematami, więc rozumiesz, że mogę o wielu sprawach nie wiedzieć. Myślałem że znani z przezorności Arabowie na wszelki wypadek zrobili sobie w tym miejscu cmentarz. O zamurowaniu Złotej Bramy w celu nie wpuszczenia Mesjasza to wiedziałem. Hej. Onyx Odpowiedz Link Zgłoś