Dodaj do ulubionych

_______________________PA_________________________

05.10.10, 17:21

forum.gazeta.pl/forum/w,13,117233423,117238602,Tym_mocnym_akcentem_koncze_10_lat_piczych_zmagan_z.html?wv.x=2
Obserwuj wątek
    • rycho7 piszesz z zaswiatow? 05.10.10, 18:05
      hasz0 napisał:

> Czy odczuwasz ulgę po #-u?

Domyslam sie, ze walczyles w interesie Belzebuba z Watykanu. Natomiast nigdy nie wyjasniles dlaczego jego geszefciki sa racja stanu Przywisla.

Jestem dumny z tego, ze przeciwstawiam sie wyciaganiu pieniedzy z mojej kieszeni przez Ciebie i Twoich kompanow. Dlatego odmawiasz mi polskosci, Ty rumunski Cygan potomek sojusznika Turkow pod Wiedniem.

Wystosowales 1593 powazne ostrzezenie papierowego tygrysa. Wyjezdzasz do Egiptu czy do hipermarketu na Bielany?
      • nie2006 Re: piszesz z zaswiatow? 05.10.10, 18:28
        rycho7 napisał:

> Wystosowales 1593 powazne ostrzezenie papierowego tygrysa. Wyjezdzasz do Egiptu
        > czy do hipermarketu na Bielany?

Tak, do Lidla. Jak każdy rdzennie Prawdziwy Polak krzykliwie wspierający małopowierzchniowy, rodzinny, polski handel.
        • pan.scan Re: piszesz z zaswiatow? 05.10.10, 18:51
          Jutro będzie spamował jako "miecz_nagiej_prawdy" na przykład albo inna odmiana Prawego Polaka. To czub całkowicie uzależniony od netu.
    • wikul Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, ... 05.10.10, 20:57
      Obiecanki , cacanki.

www.youtube.com/watch?v=vhJN70L5k_M
      • miriam_ja Re: Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, ... 05.10.10, 21:08
        Słowa dęte... no pa pa, parapa !

www.youtube.com/watch?v=C76qz-Nq82M,

haszu, żydowski temperament ma szelmutka, prawda? Pa pa !
        • hasz0 Re: Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, ... 05.10.10, 21:10
          może i Ci racje przyznam.jak mi nerwy ustąpią........NARA

*moja*
      • hasz0 Re: Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, ... 05.10.10, 21:09
        To POLSKIE FORUM MA BYĆ!

*ZYDOWSKICH JEST BEZ LIKU.
        GDZIE SIE MAJA PODZIAĆ POLACY?........... Gdzie pogadać *nie na temat
        Putin dobry...........sprawiedliwy..........pokryje brezentem........płot z siatki aż na 3 m......
        ufamy mu..........

a NAJGORSZE TO KAŻDA *SĄSIADKA*........gada tak:

- "ja tak czekalam co putin powie w Katyniu...ale się wpieprzył ten Lech Kaczyński i wszystko zepsuł.....w jednym ma Pan racje..........bo czekalam i nic nie powiedział cobym chciala uslyszeć.....ale niech Pan przyzna........dlaczego Kaczyński wymyślił KONKURENCYJNY TERMIN i nie chciał POJECHAC Z PREMIEREM.........

__POWIEDZ JAK MOGE *TO* SCIERPIEĆ?
        • miriam_ja Re:Haszu... 05.10.10, 22:53

Zdenerwowałeś się? Nie chciałam. Słuchaj, czemu Ty się przejmujesz, co jakaś sąsiadka gada ! Różne rzeczy gadają. I o wszystkich. Ja uslyszałam ostatnio, że przed wojną Zydzi tak oszukiwali kochanych, polskich chłopów: przychodzili do gospodarza kupić cielę, i jesli cena byla zbyt wysoka, NAKŁUWALI je szpilką, ciele słabło, co było po mysli kupującego (robił to specjalnie) upadało osłabione, a wtedy chłop cenę opuszczał. Gdybym chciała się denerwować... nie mówię o "nakłuwaniu hostii" i " mordowaniu dzieci, żeby z krwi ich zrobić macę" - Jak ja mam się czuć?! Prowadzimy Lekcje judaizmu, i czy dasz wiarę, że dzieciaki pytają, czy to prawda??? bo to wciąż gdzies tam funkcjomuje w polskich rodzinach. Po to są te lekcje, żeby wyjaśnić, że przeciez jakaś bzdura. I wychodzi taki stary moher z wykładu, na którym zdarłam gardło wyjaśniając co i jak, i mówi: może i dzieci na mace nie przerabiali ale ze hostie nakłuwali dla krwi świętej to jeszcze dziadek mi mówił.
          • hasz0 Re:Haszu... 05.10.10, 23:55
            spedziła u mnie tesciowa kilka dni jest jeszcze jest

ona zachorowała po podrozy bez antybiotykow sie obylo u mnie i u niej dzieki Bogu bo w 3 dni po niej ja sie zarazilem stad pisze bo siedze w domu i slucham jak bylo
            jucziz tu pisalem com slyszal od niej 90 l ze Zyd w pole nie szedl robic gdy upal wolal w cieniu siedziec czemu chyba nie zaprzeczysz o Hostie pytalem nie nakluwaliscie bo niby jak
            .....wyplutą po swietokradztwie bez spowiedzi i chrztu?.co do handlu wierze w kazda opowiesc JAKIEJ ZAPRZECZASZ ZA PIENIADZE polskiego podatnika.bo kiedy by taki 'postemp"
            w trruciu poljakow mogl nastapic gdyscie nie eksperymentowali na krowach wiesniakow przedwojennych w Panskiej Polsce ? Na plewy mnie nie nabierzesz...jestem ze wsi....
            a artystki żydowskie wsi nienawidzom co som zech slyszol som w waszej TEFAL od krystyny sienkiewicz ......skad nazwisko te?
            • hasz0 Re:Haszu... 05.10.10, 23:59

JESTEM CI OGROMNIE WDZIECZNY ZA HISTORIE TĄ
              w 66 roku ZYCIA dopiero PIERWWWWSZSZĄ!
    • perli Re: _______________________PA____________________ 05.10.10, 21:27
      żadne tam Pa, to podpucha, i właśnie dlatego perlinka Cię kocha.
      • hasz0 Re: _______________________PA____________________ 05.10.10, 22:30
        Liczny napływ Żydów na ziemie polskie nastąpił od XII do XV wieku, kiedy to prześladowania wyznawców religii mojżeszowej w krajach zachodniej Europy zmusiły ich do wędrówki na wschód w poszukiwaniu schronienia. W Polsce znaleźli opiekę i tolerancję oraz dogodne warunki do uprawiania handlu i rzemiosła. Z czasem Polska na kilkaset lat stała się największym w Europie skupiskiem Żydów i kultury żydowskie.

Pod względem całkowitej liczby wyznawców religii mojżeszowej Polska ustępowała tylko Stanom Zjednoczonym.
        Kwestia mniejszości żydowskiej w latach 1918- 1939 była znaczącą w polskiej polityce. Każda partia miała swoje stanowisko w tej sprawie.

Tylko jedna czołowa partia polska ?
        Narodowa Demokracja i jej następcy wykazywali otwartą wrogość wobec Żydów.
        Jednak nie byli oni wcale bardziej zajadli w stosunku do Żydów niż wobec Niemców, Ukraińców, Cyganów czy socjalistów. Przeciwnicy narodowych demokratów z lewicy- socjaliści, komuniści i liberalizująca inteligencja jako całość zajmowali stanowisko jawnie prożydowskie. Jedyna czynna formacja faszystowska, Falanga Bolesława Piaseckiego, nie cieszyła się szerszym poparciem społeczeństwa polskiego. Działalność antysemickich podżegaczy, w rodzaju księdza Stanisława Trzeciaka, czy Edwarda Chowańskiego, który odsiedział dziewięciomiesięczny wyrok za głoszenie proroctwa, że Żydzi unicestwią świat, nie przechodziły bezkarnie.
        Wobec narastającego problemu kwestii żydowskiej w II RP, sami wyznawcy religii mojżeszowej włączyli się do działań politycznych. Po lewej stronie areny politycznej pojawił się *1 Bund-Powszechny Żydowski Związek Robotniczy, który toczył zacięty spór z 2*Polską Partią Socjalistyczną. Od 1918 roku Bund działał w Polsce jako partia samodzielna. Bund uznawał hasło emigracji do Palestyny za utopijne, walczył o rozwiązanie kwestii żydowskiej przez socjalistyczną przebudowę społeczeństwa i zapewnienie Żydom autonomii kulturalno-narodowej. Bund dążył do sojuszu wszystkich lewicowych partii. Domagał się uznania języka jidysz za język urzędowy i przyznania prawa do samorządu. Inną partią żydowską była 3* Żydowska Partia Ludowa (Jidysze Fołks-Partaj in Pojlen) utworzona w 1917 roku.

Postulowała ona przyznanie Żydom autonomii kulturowo-narodowej. Domagała się uznania jidysz za język narodowy i urzędowy w Polsce.

Oprócz tego domagała się zagwarantowania procentowego obsadzania urzędów państwowych i żydowskiej autonomicznej reprezentacji.
        ___________DOBRZE BY BYŁO!___ ale czy dziś to przejdzie?___
        Zajmowała opozycyjne stanowisko do partii syjonistycznych. Najsilniejszą siłą polityczną byli syjoniści, rozproszeni jednak pomiędzy liczne ugrupowania - od socjalistycznego 4*Poalej Syjon do religijnego 5*Mizrachi.
        Na lewym skrzydle syjonistów znajdowała się 6*Żydowska Socjalno-Demokratyczna Partia Robotnicza Robotnicy Syjonu 6*(Jidysze Socjalistisz-Demokratisze Arbajter Partaj Poale Syjon), w skrócie 6*Poale Syjon. Od 1918 roku działała na obszarze całego państwa polskiego. Głównym celem programowym partii było utworzenie w Palestynie niepodległego państwa żydowskiego na zasadach socjalistycznych. W bieżącej działalności postulowała autonomię kulturalno-narodową Żydów w Polsce i poprawę warunków płacy i bytu żydowskich pracowników najemnych.
        W 1918 roku religijna (ortodoksyjna) syjonistyczna partia 7*Histadrut ha-Mizrachi (Centrum Duchowe, w skrócie: 7*Mizrachi) przybrała swój ostateczny kształt organizacyjny. Partia posiadała trzy siedziby: Warszawa dla byłego Królestwa Polskiego, Lwów dla wschodniej Galicji i Kraków dla zachodniej Galicji. Program opierał się na zamiarze utworzenia żydowskiej siedziby narodowej w Palestynie. Natomiast w Polsce domagano się zapewnienia Żydom autonomii kulturowo-narodowej. W latach 1918-1931 prezesem Mizrachi w Polsce był Joszua Heszel Farbstein (1870-1948). Innymi ważnymi działaczami byli: działacze: S.Z. Federbusz, Sz. Feldman, I. Nissenbaum.
        Syjonistów jednoczył cel pracy na rzecz nowego państwa żydowskiego w Palestynie, oraz poprawy warunków życiowych w samej Polsce. Dzieliły ich jednak poglądy na temat sposobu zrealizowania celu. Grupa syjonistów 8*Icchaka Grunbauma (1879-1970) pragnęła zbudować silną pozycję Żydów w Polsce, i prowadziła bezkompromisową politykę. Natomiast wokół 9*Leona Reicha (1879-1929) i Abrahama Ozjasza Thona (1870-1936) skupili się tak zwani "galicjanie". Wykazywali oni znaczną elastyczność i wychodzili naprzeciw polskiemu rządowi i polskim partiom politycznym przy realizacji swoich celów. Nie chcieli oni prowokować antyżydowskich reakcji w polskim społeczeństwie. Podobne stanowisko reprezentowało 10*Zjednoczenie Izraela (Agudat Israel), będące zjednoczeniem partii ortodoksyjno-religijnych. Zachowywali oni neutralność i popierali polski rząd. Od 1918 roku 10*Agudat Israel zmieniła swoją oficjalną nazwę w Polsce na 10*Pokój Wiernym Izraelitom (wcześniej od 1916 roku funkcjonowała nazwa 10*Związek Prawowiernych).

_______a dziś polskiej nie widzę wcale........
        • perli Re: ___________________dans____________________ 06.10.10, 00:34
          mogę prosić? Tylko nie następuj mnie na obcosik.
    • qwardian Re: _______________________PA____________________ 06.10.10, 00:33
      W Poznaniu o hostii się dowiedziałem z Gazety Wyborczej. A to jest historia z Poznania. Jest obraz, o którym żaden Poznaniak nie miał pojęcie, ale kiedy kuria go ukryła, okazało się że po interwencji i dzisiaj już wszyscy wiedzą o jakieś studni i wydarzeniu o którym normalny na umyśle człowiek nie miałby czasu sobie głowy zawracać.

Ja myslałem, że to problemy emocjonalne Pożarskiego, ale jak zwykle okazuje się że cała grupa wpada w amok fantazji. ja bym prosił, zajmijcie się czymś pożytecznym, cena złota jest na górce a wy o bzdurach, które złamanego szeląga wam nie przyniosą i potem znowu będzie, że Polska biedę na was zesłała. Weście się w garść...
    • andrzejg wystarczyło ci konsekwencji na kilka godzin 06.10.10, 08:01
      do 06.10.10, 00:11

Myslisz ,że to dobry PR?

A.
      • hasz0 _____Andzrejeczku z czym do goscia? z realem?_IQ? 06.10.10, 09:20
        Wyjaśniałem przecież PO-wody PO-wrotu.......sądziłem, że po mej ostatniej akcji, w ktorej udowodniłem -
        jakie były prawdziwe powody akcji herbowej BANDY CZWORGA, w którą to też się tak zaangażowałeś i to z pełnym oddaniem i poparciem
        ......stworzonej JAK SIE OKAZAŁO przez nieszczęście zdrowotne, zapaść psychiatryczną naszego kolegi, podziwianego przez cały Aquanet, ktory będąc świeżo po wstrzasie - pamietnej publikacji o Bolku - (pamietasz pisałem Ci: "nie pisz Ty AG o Bolki ale popatrz lepiej na mój herb"...) w ostrym stanie emocjonalnym, gdy to emocje są niewspółmierne do myśli, a reakcje nie odpowiadają bodźcom przerzucił się biedak ..żal mi teraz...nie byłem świadomy jego stanu, KTÓRY Z taką ŁATWOŚCIĄ ROZPOZNAŁA POLICJA NIE UDZIELAJĄC MU ZEZWOLENIA NA TAK PRZEZ NIEGOO ŁAPCZYWIE POŻĄDANĄ BROŃ OSOBISTĄ _ REWOLWER TAKSAŃSKI
        on biedak nieszczęśny przerzucił się
        GNO- z gnoJarka na mnie GNO#-a.
        Zmylony Waszą opinią i PO-parciem...teraz mam wyrzuty sumienia za te PO-łajanki udzielane tak bardzo choremu. Przepraszam Go.
        Sądziłem, że PO TYM WYJASNIENIU natychmiast rzucą sie patrioci, mohery, młodzi z małych miast bez pracy, porzueni przez Tuska...do pisania postów
        o ich krzyżach tak wirtualnych jak i i tych przydrożnych.

Ale okazało sie że Wam wystarczyło konsekwencji na kilka h jedynie ...i znowu wróciliście do starych grzechów......zamieniając Aquę na żydowskie tematyki antypolskie...degrengolada jak z rządem...urzęolenie...niewazne, że POLSKA ZOSTANIE BEZ ENERGII....zespoły stworzone do oceny sytuacji energetycznej musiały zajac się PObocznymi skutkami hazardu, dopalaczami...jutro zajmiemy sie deskorolkami na ktorych dzieci łamią karki...
        ___________czyste "urzędolenie" pijarowe...________
        DŁUGI SZEŚC RAZY WIEKSZE JAK ZA GIERKA A RZĄDZENIE METODA GOMUŁKI PiS-owi spada w sondażach do 26% a PO rośnie do 44% ( dane z dzisiaj!!!!)

Gomułka w Elwro ...sparwdzała czy wybudowano na ornej ziemi zakład..oczywiście komuch posypały plac żółtym piaskiem...to identycznie jak MEDIA niepolskie
        ........ tak jak Tuskowi. Z Hazardem, z 3*15%, z kastrowaniem homosiów, z reformami w ktore wkłada kij, ...
        wymieniać nie sposób www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.tuskwatch.pl%2Findex.php%2Fobietnice-platformy%2F&ei=_RmsTJfPN4iWswa5x4ytBA&usg=AFQjCNFXrH5qX7Q6X0fw73Tt_qwTxA4r_w

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tusk-potrafi-byc-msciwy-i-bezwzgledny-upokarza-tez-swoich-przyjaciol,wid,12730466,wiadomosc.html

https://www.tuskwatch.pl/images/komor_jacht.jpg
        • hasz0 _a przepraszam Cię za AD pers. i brak wł. linku 06.10.10, 09:24

https://www.tuskwatch.home.pl/wp-content/uploads/10obietnic.jpg

DZIESIĘĆ ZOBOWIĄZAŃ PLATFORMY
          Polska zasługuje na cud gospodarczy
          . Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy
          2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki,
          zwiększymy emerytury i renty
          3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych,
          mostów i obwodnic
          4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i
          zlikwidujemy NFZ
          5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą
          prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych
          6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012
          7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku
          8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować
          w Polsce
          9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
          10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.

73 OBIETNICE DONALDA TUSKA ZAWARTE W EXPOSE
          Podziękowania dla autora - Krzysztofa Kornakiewicza (www.kornacky.boo.pl) - za udostępnienie tego tekstu (opartego na licencji GNU).

1. Obrona praw pracowników.
          2. Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców.
          3. Obniżenie podatków i “danin publicznych”.
          4. Wzrost płac pracowników sektora publicznego.
          5. Pomoc ze strony państwa dla “najsłabszych”.
          6. Ograniczenie deficytu.
          7. Bezpieczne wprowadzenie Euro.
          8. Zahamowanie wzrostu inflacji.
          9. Większe środki na rozwój i edukacje.
          10. Radykalne uproszczenie prawa podatkowego, gospodarczego i trybu poboru ZUSu
          11. Uproszczenie procedur zakładania firm.
          12. Prywatyzacja kluczowych firm polskiej gospodarki.
          13. W przypadku firm należących do Skarbu Państwa - rzetelne wybierania zarządów i rad nadzorczych.
          14. Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego.
          15. Wsparcie projektów infrastrukturalnych UE dot. bezpieczeństwa energetycznego.
          16. Przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad.
          17. Wyeliminowanie barier prawnych blokujących szybki rozwój infrastruktury.
          18. Modernizacja PKP
          19. Powszechny dostęp do szerokopasmowego Internetu.
          20. Wprowadzenie możliwości załatwiania spraw państwowych (podatki itp.) przez Internet.
          21. Gospodarczy “powrót Polski nad morze”.
          22. Mądre wykorzystywanie funduszy europejskich.
          23. Decentralizacja władzy.
          24. Wsparcie rozwoju regionalnego.
          25. Modernizacja wsi i rolnictwa
          26. Usprawnienie procesu składania wniosków o dotacje unijne.
          27. Reforma instytucji publicznych obsługujących rolnictwo.
          28. Ekologiczna produkcja żywności.
          29. Wytwarzanie biopaliw i biogazów.
          30. Reforma systemu ubezpieczeniowego rolników.
          31. Rozwój rybołówstwa.
          32. Ochrona środowiska.
          33. Wdrożenie programu Natura2000
          34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa.
          35. Ułatwienie młodym startu zawodowego.
          36. Obniżenie bezrobocia.
          37. Długoterminowe uniknięcie zagrożeń demograficznych.
          38. Rozwój edukacji przedszkolnej na terenach wiejskich.
          39. Oddanie sprawy edukacji dzieci rodzicom.
          40. Podniesienie pensji nauczycielom.
          41. Zmiana mechanizmów finansowania edukacji.
          42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia.
          43. Reforma emerytalna.
          44. Poprawa jakości służby zdrowia.
          45. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia.
          46. Podwyższenie pensji pracownikom służby zdrowia.
          47. Podział NFZ na kilka konkurencyjnych zakładów ubezpieczeniowych.
          48. Reformacja polityki refundacji leków.
          49. Ułatwienie zdobywania specjalizacji lekarzom.
          50. Ułatwienie osobom niepełnosprawnym zdobycie wykształcenia i pracy.
          51. Rozwój społeczeństwa obywatelskiego.
          52. Zmiana ustawy o organizacjach pożytku publicznego i wolontariacie.
          53. Stabilizacja finansowa sektora kultury.
          54. Organizacja Euro 2012
          55. Program “Boisko w każdej gminie”
          56. Wsparcie sportu wyczynowego.
          57. Odbudowa zaufania obywateli do władzy
          58. Ograniczenie przywilejów władzy
          59. Likwidacja zagrożeń korupcyjnych.
          60. Zmiany w “prokuraturze (min. rozłączenie funkcji Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego).
          61. Reforma prawa karnego.
          62. Zmiana systemu odbywania kar.
          63. Prowadzenie walki z przestępczością.
          64. Zapewnienie bezpieczeństwa i praworządności w Polsce.
          65. Budowa systemu ochrony i ratownictwa ludności.
          66. Dokończenie reformy administracji publicznej.
          67. Wprowadzenie e-dowodu osobistego.
          68. Zmiana sposobu prowadzenie polityki zagranicznej.
          69. Dbanie o interesy Polski w UE
          70. Udział Polski w dbaniu o bezpieczeństwo światowe.
          71. Realizacja polityki historycznej.
          72. Uzawodowienie Wojska.
          73. Zakończenie misji w Iraku w 2008 r.
          www.tuskwatch.pl/index.php/obietnice-platformy/
        • hymenos Jak zwykle, bredzisz. Pytam się, masz gorączkę? 06.10.10, 09:36
          hasz0 napisał:

> Wyjaśniałem przecież PO-wody PO-wrotu.......sądziłem, że po mej ostatniej akcji
          > , w ktorej udowodniłem -
          > jakie były prawdziwe powody akcji herbowej BANDY CZWORGA, w którą > to też się tak zaangażowałeś i to z pełnym oddaniem i poparciem
          > ......stworzonej JAK SIE OKAZAŁO przez nieszczęście zdrowotne, zapaść psychiatr
          > yczną naszego kolegi, podziwianego przez cały Aquanet, ktory będąc świeżo po ws
          > trzasie - pamietnej publikacji o Bolku - (pamietasz pisałem Ci: "nie pisz Ty AG
          > o Bolki ale popatrz lepiej na mój herb"...) w ostrym stanie emocjonalnym, gdy
          > to emocje są niewspółmierne do myśli, a reakcje nie odpowiadają bodźcom przer
          > zucił się biedak ..żal mi teraz...nie byłem świadomy jego stanu, KTÓRY Z taką Ł
          > ATWOŚCIĄ ROZPOZNAŁA POLICJA NIE UDZIELAJĄC MU ZEZWOLENIA NA TAK PRZEZ NIEGOO ŁA
          > PCZYWIE POŻĄDANĄ BROŃ OSOBISTĄ _ REWOLWER TAKSAŃSKI
          > on biedak nieszczęśny przerzucił się
          > GNO- z gnoJarka na mnie GNO#-a.
          > Zmylony Waszą opinią i PO-parciem...teraz mam wyrzuty sumienia za te PO-łajanki
          > udzielane tak bardzo choremu. Przepraszam Go.
          • hasz0 Re: Jak zwykle, bredzisz. Pytam się, masz gorączk 06.10.10, 09:52
            _____________GON-Hasz________podświadome "gnojarek"
            ..to taki objaw...opisany w literaturze psychiatrycznej.
            JUż Ci się zapomniało? zapomniało Ci się.... chrowałeś na lekką paranoję
            - iluzje o sobie jako piczym adwokacie. To dobrze. Jest remisja.
            • hymenos Re: Jak zwykle, bredzisz. Pytam się, masz gorączk 06.10.10, 10:09
              hasz0 napisał:

> _____________GON-Hasz________podświadome "gnojarek"
              > ..to taki objaw...opisany w literaturze psychiatrycznej.
              > JUż Ci się zapomniało? zapomniało Ci się.... chrowałeś na lekką paranoję
              > - iluzje o sobie jako piczym adwokacie. To dobrze. Jest remisja.

He, he. Projekcje. Nie GON_Hasz, tylko GNO_HASZ. I nie podświadomość, tylko jawne nazwanie gnojarstwem haszystowskich insynuacji. Ja zwykle siedzisz po uszy w urojeniach.
        • andrzejg Powiem ci coś w tajemnicy 06.10.10, 10:46
          jakie były prawdziwe powody akcji herbowej BANDY CZWORGA, w którą to też się tak zaangażowałeś i to z pełnym oddaniem i poparciem

ja wywołałem tą aferkę
          • hasz0 ależ wiem..uszy Cię piekły nawet kapelusza nie mog 06.10.10, 11:24
            łeś uchylic zza mego płota, oczy świeciły Ci się niezdrową, bazarową emocją,
            serce biło na widok

kolejnych wspaniałych stylistycznie, pięknych jak pisze Gini gnojowko-moczo-moczarowych, goniacych jeden grob za drugim, jedną wieżyczkę Auschwitz za drugą, jedno gnojowisko picze za kałużą moczu...cuś wspaniałego TRYSKAŁO *WAM Z GĄB*
            • hasz0 se tera AG z Gini Poczytaj te watki z H/p 06.10.10, 15:06
              TUTAJ NAJWAZNIEJSZE
              forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117260434,Informacja_dla_Hasza.html
              a potem tu

forum.gazeta.pl/forum/w,13,117270049,117272965,nie_udawaj_glupszego_niz_jestes_PR0P0RCJE_.html?wv.x=2
              wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Twarz-PiS-nie-wiem-dlaczego-nie-jestem-rozchwytywany,wid,12731069,wiadomosc.html
              www.przekroj.pl/publicystyka_janowska_artykul,7618.html
              o czym co rusz Wam i Hymen/piqom piszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka