perla 06.10.10, 07:13 nie ma go w mediach, nie wiadomo co robi, znikł. Mam nadzieję, że żyje jeszcze. Oraz mam nadzieję, że jeżeli by zszedł z padołu tego, to rząd tow. Tuska by nas poinformował o tym, a nie trzymał to w tajemnicy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polazrski Re: Masz tu tow- 06.10.10, 07:23 arzyszu pierdla swojego przydenta: www.prezydent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 07:59 i mamrotania o byle czym i byle kiedy... mało gadać,a dużo robićJak na razie prezydent Bronek Gajowy robi swoje, co widać po nerwowych wystąpieniach Bełkotka A. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 08:11 a mógłbyś napisać co on robi właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 08:14 teraz pewnie je śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 08:19 andrzejg napisał: > teraz pewnie je śniadanie a po śniadaniu tylko czekać obiadu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 08:57 Zje obiad i pojedzie do Wrocławia Jutro na niego tu czekam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 11:01 andrzejg napisał: > Zje obiad i pojedzie do Wrocławia > > Jutro na niego tu czekam. z chlebem i solą właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 21:23 perla napisał: > andrzejg napisał: > > > Zje obiad i pojedzie do Wrocławia > > > > Jutro na niego tu czekam. > > z chlebem i solą właśnie? co Ty kurde...c ciachem cała ferajna chyba dziś już zjechała, bo syn do 23 robi i z wczesnym rankiem od nowa to jest ich praca Perła. Jeździć, gadać, zjeść...może kolejność ma być odwrotna? W każdym razie cos tam ugadają. A Mamrotek był inteligentnym gościem, tylko ta współpraca z ludźmi... Gajowemu wyraźnie wychdzi to lepiej. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 22:40 Sensację u pismanów wywołuje fakt, że prezydent może normalnie pracować nie wywołując sensacji. Tak wygląda prawdziwy maż stanu w odróżnieniu od poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Mam pytanie Andrzeju 06.10.10, 23:14 andrzejg napisał: > Zje obiad i pojedzie do Wrocławia > Jutro na niego tu czekam. > A. Co to za zadupie Strachocin, znasz ? Brat mi się tam przeprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Mam pytanie Andrzeju 07.10.10, 04:17 wikul napisał: > andrzejg napisał: > > > Zje obiad i pojedzie do Wrocławia > > Jutro na niego tu czekam. > > A. > > Co to za zadupie Strachocin, znasz ? Brat mi się tam przeprowadził. Zależy jak na to spojrzeć. Według mnie to świetne miejsce, bo w zasadzie to już Wrocław, a jeszcze wieś. W okresie powodzi trochę się strachu naje, bo jest pomiędzy Widawą , a Odrą. Chcąc ratować Wrocław wodę będą spuszczać do Widawy i tu może ich sięgnąć. Osiedle miłe, a jak wybuduja jeszcze obwodnicę wschodnią, to wszędzie dostanie się w mig A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mam pytanie Andrzeju 07.10.10, 15:26 andrzejg napisał: > Zależy jak na to spojrzeć. Według mnie to świetne miejsce, bo w zasadzie to już > Wrocław, > a jeszcze wieś. W okresie powodzi trochę się strachu naje, bo jest pomiędzy Wid > awą , a Odrą. > Chcąc ratować Wrocław wodę będą spuszczać do Widawy i tu może ich sięgnąć. > Osiedle miłe, a jak wybuduja jeszcze obwodnicę wschodnią, to wszędzie dostanie > się w mig > A. Dzięki, dzisiaj z nim rozmawiałem. Jest zadowolony tylko z Tepsą nie może dojśc do ładu z przeniesieniem telefonu i internetu. Musiałem mu podać namiary na Centralę w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Mam pytanie Andrzeju 07.10.10, 15:59 To jest teren moich wycieczek rowerowych. Jadę od Kiełczówka, obok hacjendy Twojego brata , dalej sluzą i objeżdżam wałami Wielką Wyspę.Wylatuję koło ZOO i przez Park Szczytnicki do domu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mam pytanie Andrzeju 07.10.10, 19:21 andrzejg napisał: > To jest teren moich wycieczek rowerowych. Jadę od Kiełczówka, obok hacjendy Two > jego brata , dalej sluzą i objeżdżam wałami Wielką Wyspę.Wylatuję koło ZOO i > przez Park Szczytnicki do domu. > A. Niezły kawałek. Okolice ZOO i Parku Szczytnickiego znam doskonale z czasów młodości, tamtych stron jeszcze nie. Pogrzebałem w internecie i znalazłem profesję sąsiada brata o której brat nic nie wiedział. Świat bardzpo zmalał. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 22:10 perla napisał: > a mógłbyś napisać co on robi właśnie? Siedzi na dwóch krzesłach i duma co tu zrobić na złość Kaczyńskiemu. Normalni ludzie marzą zeby nie wiedzieć co robi prezydent. Idioci marzą o codziennych konferencjach prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: widzę,że przywykłeś do orENdzi 06.10.10, 22:40 > Idioci marzą o codziennych konferencjach prasowych. Najmarniej o kuńferencjach. Jeśli nie o łoryńdziach. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol prawdopodobnie nadal istnieje 06.10.10, 22:37 ale to tylko moja prywatna supozycja Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a może został zahibernowany? 06.10.10, 23:05 Zakneblowany zeby gaf nie strzelal))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: hordolenie 06.10.10, 23:06 jaceq napisał: > o Szopenie. Przecież jest Rok Szopenowski i własnie zaczął się Konkurs Szopenowski. Odpowiedz Link Zgłoś
y_o_st Może lepiej, że się nie pokazuje? 06.10.10, 23:11 Bo jak się pokazuje, to bełkoce, że aż człek się zastanawia co on za świństwa wącha: www.wykop.pl/link/464389/lecialem-smiglowcem-nad-wsia-czyli-komorowski-na-jasnej-gorze/ Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Może lepiej, że się nie pokazuje? 06.10.10, 23:16 To raczej dotyczy ciebie. Lepiej jak się nie pokazujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co się dzieje z naszym prezydentem? 07.10.10, 06:08 nie ma go w mediach, nie wiadomo co robi, znikł. i bardzo dobrze... panstwem rzadzi premier i sejm,lepiej lub gorzej...sklaniam sie do tej drugiej opcji prezydent powinien spelniac glownie funkcje reprezentacyjna...i tak powinno byc rozdzial wladzy a nie dwuwladza jak to bylo za czasow kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: co się dzieje z naszym prezydentem? 07.10.10, 15:28 melord napisał: > nie ma go w mediach, nie wiadomo co robi, znikł. > > i bardzo dobrze... > panstwem rzadzi premier i sejm,lepiej lub gorzej...sklaniam sie do tej drugiej > opcji > prezydent powinien spelniac glownie funkcje reprezentacyjna...i tak powinno byc > rozdzial wladzy a nie dwuwladza jak to bylo za czasow kaczynskiego Nareszcie się zgadzamy. A wasz Guberntor jest widoczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nasza wladza 07.10.10, 17:11 wasze media. Taki pewnie byl deal z "wojownikiem na gorze" PF Odpowiedz Link Zgłoś