Dodaj do ulubionych

Otwieramy specjalny portal poświęcony Watto

03.04.04, 21:33
Portal jest SUPERTAJNY (przed przeczytaniem spalić!!!)

Pierwsze zdjęcie w portalu: BECZKI na proch, którego Watto NIE wymyśli.

groszek.741.com/Watto/watto1.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanislaw Polanski Mars/watto i spadajace na ziemie satelity IP: 5.5.* / 80.58.5.* 03.04.04, 21:39
      Na drugim miejscu proponuje wstawic ten watek Watto:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10359325&a=10359325
      gdzie pisze:

Skąd przychodzą sygnały z "sondy na Marsie"?
      Z Marsa czy z satelity wysyłającego spreparowane zdjęcia.
      NASA potrzebowała sukcesu po katastrofie promu...

A Argentynie (i Hiszpanii) spadło jakies żelastwo z nieba. Akurat wtedy,
      gdy "sonda z Marsa" przestała nadawać...
      Przypadek?
      Może kiedyś to wyjdzie na jaw...

• Gość: Stanislaw Polanask Watto o przekazach podswiadomych- "od tylu":-) IP: 5.5.* / 80.58.5.* 03.04.04, 21:48
        To zdecydowanie klasyczny Watto:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10304487&a=10304487
        Są tam przykłady przekazu podswiadomego w odwróconym tekscie.
        Np. dzieci przekazują w ten sposób swoje prawdziwe emocje.

Ojciec zmienia pieluszkę, a dziecko mówi: "A diaper" a od tyłu brzmi to "Help
        me out".

----------------------------------------

Czy po takim watku mozna go brac na serio? To jest przeciezr na poziomie
        nastolatka, i to wyjatkowo glupiego.
      • stasio_smiec_polanski A na pierwszym miejscu oczywiscie moje pedalskie 06.04.04, 01:48
        watki gdy pisze niezalogowany.

Gość portalu: Stanislaw Polanski napisał(a):

> Na drugim miejscu proponuje wstawic ten watek Watto:
    • Gość: oregonskikmiotek doslowna swinia137 IP: *.sundry / *.sundry-solutions.com 03.04.04, 21:52
      grossiku137

jak zakladasz wontek jako nieswinia137 to juz nie zakladasz wontka?

cosik mnie sie obilo o usi
      • groszek.741.com A kysz! 04.04.04, 00:00
      • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 04.04.04, 17:49
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nurni do gucia z uprzejmym slowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:55
          wypierdalaj smieciu
          • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 04.04.04, 18:22
            • Gość: nurni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 18:34
              • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 04.04.04, 18:43
                • gini Re: Nie chadzam do chlewni, wiec nic do widzenia. 04.04.04, 18:49
                  Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > Ale wiem doskonale ze co wieprzowe - wieprzowi!
                  >
                  > > Jednemu, czy dwom...
                  >
                  > > Zatem ryj do koryta!

Guciu splyn stad i to szybciutko, my tu kapusiow nie lubimy.
                  • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 04.04.04, 19:43
              • gini Re:Dzien dobry panie nurni 04.04.04, 18:48
                Co ciekawego w wielkim swiecie?
                Pozdrawiam serdecznie.
                • Gość: nurni Re:Dzien dobry panie nurni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:12
                  wszystko dobrze

wzajemnie
    • groszek.741.com Nadajemy Watto honorowy tytuł "Homo NT" 04.04.04, 00:17
      Nadajemy Watto honorowy tytuł "Człowieka Nowych technologii".

Żeby zwiekszyć SPLENDOR tego tytyłu, jest on po łacinie:

"Homo Novae Technologiae"

W skrócie: Homo NT (tak jak swego czasu Windows NT)

Lub w jeszcze większym skrócie: HOMONT
      • Gość: lesio Re: dajze spokoj, groszek IP: *.usouthal.edu 04.04.04, 00:19
        nie badz zlosliwy.
    • groszek.741.com Odpowiednie ramy dla portretu Homo NT 04.04.04, 00:23
      Z tytułem HOMONTA wiąże się jeszcze taki zaszczyt, że portret delikwenta ma
      zawisnąc na ścianie w gabinecie Michnika!

Najleszymi ramy (to licencja poetica
      • gini Re: Odpowiednie ramy dla portretu Homo NT 04.04.04, 11:30
        Kiedy otworzysz specjalny portal poswiecony k52?Proponuje otworzyc forum nazwac
        je ZSYP, (na czesc zsypka naturalnie)Honorowym zsypowiczem bedzie pewnie k52 ,
        ktory dzien bedzie otwieral wiadomym watkiem.Reszta zsypowiczow tj pan
        jenisiej ,zsypek, cs 137 , bdzie naboznie komentowac rzeczony watek.
        Dolacza rowniez wszystkie wcielenia zsypka, k52 i cesia naturalnie.Dyskusje
        beda pasjonujace, zsypek bedzie sobie posylal caluski jako helga, a camrut
        buziaki bedzie posylal buziaki k52.swinia 137 przesle caluski jenisiejowi, po
        czym wszyscy zsypowicze, porozmlawiaja o upadku FA, ktore nie docenia geniuszu
        k 52 , oraz finezyjnego poczucia humoru zsypka.
        Dzien zsypowicze zakoncza ponowna dyskusja nad nowym watkiem o zdejmowaniu
        zalozonym przez zsypowicza z numerkiem 52.
        • Gość: n0str0m0 gini, fuj! IP: 61.149.200.* 04.04.04, 11:56
          ad personam tutaj wywlekasz
          a to forum MERYTORYCZNE
          wiedz, ze zly to ptak co wlasne gniazdo obsrywa
          przyklad bierz
          ucz sie
          czuwaj!

nostromo
          p.s. opowiedzialbym ci jeszcze pare smiesznych dykteryjek, ale sa tak stare, ze zapmnialem calkiem...
          czekaj, czesior ci pomoze... pamiec sloniowa, podobnie jak subtelnosc...
          • patience Re: gini, fuj! 04.04.04, 16:32
            Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> ad personam tutaj wywlekasz
            > a to forum MERYTORYCZNE
            > wiedz, ze zly to ptak co wlasne gniazdo obsrywa
            > przyklad bierz
            > ucz sie
            > czuwaj!

Popieram powyzsze. Co Watto i smiesznych dykteryjek ... Ceesie, wlasciwie cale
            forum GW jest smieszną dykteryjką o życiu. Archiwa forum to efekt pracy
            zbiorowej wielu umysłów. Rodzaj nieustającego strumienia świadomosci z
            zaskakującymi punktami zwrotnymi. Najzabawniejsze sa skojarzenia. Jeden cos
            skojarzy i napisze, a drugi napisze swoje skojarzenie, na ktore bys nigdy nie
            wpadl. I te nitki sie ciagną przez rozne posty, watki i fora i to jak!big_grin Ten
            strumien to Proust w postaci czystej, a na to jeszcze wchodzi Watto
            (symbolicznie mowiac) - czyli Wahadlo Foucolta. W watku sie tego przetworzyc
            nie da, bo traci na uroku. Potrzebne jest cos innego, trojwymiarowe szachy, a
            nie plaskie warcaby. Hypertext! Tak sie tym pomyslem zachwycilam, ze kupilam na
            ten cel bardzo pojemny serwer. Troche go zaniedbalam, przez wojne o cenzure.
            Szczegolnie, ze na dwa fronty byla. Ale po wczorajszym zwerblowaniu Wikula
            chyba sie predko nie odwazy na kolejne 'inicjatywy' na fof z usuwaniem
            300postowych watkow. Dzisiaj zwerblowalam troche Tebe, m.in. za brak definicji
            spamu oraz jasnych kryteriow, kiedy sa usuwane pojedyncze posty, a kiedy cale
            watki. Zobaczymy, czy skutecznie. Obroniwszy materiał źródłowy dla potomności,
            czas wrocic do pomyslu hipertekstowego. Masz chęć?
            • gini Re: zsypku kiedy przestaniesz klamac??? 04.04.04, 18:13
              Kiedy wreszcie przestaniesz oczerniac ludzi?Wikul podal przyklady spamerskiego
              watku twojego kolegi kretyna, watku zakladanego od dwoch laty, copy past i
              hajda z tym samym raz w miesiacu na wszystkie fora.
              Ale wg ciebie to jie spam.Ale wg mbie to spam, i jak mi sie zazyczy to beda
              podawac ten watek jako przyklad spamu .
            • patience Ceesie to wyzej jest dla ciebie. Tytul mylacy/nt 04.04.04, 20:27

• cs137 Re: Ceesie to wyzej jest dla ciebie. Tytul mylacy 04.04.04, 20:53
                Czegos nie chwytam...
                • patience heheeeee nie o Zuzie mi chodzilo tylko moj post 04.04.04, 21:54
                  pod mylacym tytulem Gini fuj. Oczko wyzej.

Przepraszamsmile))
                  • groszek.741.com Re: Masz racje, Patience. Glupiom zrobil. 04.04.04, 22:07
                    zaraz sie zlikwiduje ten "portal" na temat watto i bedzie po sprawie.

Watto akurat znow napisal cos zahaczajace o fizyke jadrowa, a ja
                    • patience Re: Masz racje, Patience. Glupiom zrobil. 04.04.04, 22:17
                      Glupio, jak glupio. Ludnosc rozmaicie reaguje na cudza glupote. ja w ten sam
                      sposob reaguje. Ale specjalnie nie mam poczucia winy. POczucie humoru ma to do
                      siebie, ze cos rozbawia raz, a potem czlowiek sie zajmuje czyms innym. To duzo
                      lepiej, niż czyhanie na cudze błedy i późniejsze pastwienie sie nad danym
                      osobnikiej przez cale miesiace. Humor nieszkodliwy jest. A przynajmniej -
                      najmniej szkodliwysmile

Got it and repliedsmile)
        • jenisiej Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 16:20
          gini napisała:

> Reszta zsypowiczow tj pan
          > jenisiej ,zsypek, cs 137 , bdzie naboznie komentowac rzeczony watek.

Mnie tu dobrze z Tobą właśnie.
          • patience Czesc, Jeni! 04.04.04, 16:38
            pochwalic sie chcialam. Czekam az sie obiad zrobi, zjadam, i na spacer ide. Nic
            ci wczesniej nie mowilam, ale to przeziębionko bylo polaczone z bolem uszu.
            Najpierw jedno, potem drugie. Jest juz lepiej. Po poludniu ide na spacer. Co
            prawda jeszcze z wata w uszach, ale z aparatem fotograficznym tez. Juz teraz
            sie czuje jak wypuszczona z wiezienia. Do pracy tez wracamsmile)))

Caluskismile
            • jenisiej Czesc, Patience! 04.04.04, 16:55
              patience napisała:

> pochwalic sie chcialam. Czekam az sie obiad zrobi, zjadam, i na spacer ide.
              > Nic ci wczesniej nie mowilam, ale to przeziębionko bylo polaczone z bolem
              > uszu.

Gdzieś mi się o uszy obiłosad

> Najpierw jedno, potem drugie. Jest juz lepiej. Po poludniu ide na spacer. Co
              > prawda jeszcze z wata w uszach, ale z aparatem fotograficznym tez. Juz teraz
              > sie czuje jak wypuszczona z wiezienia. Do pracy tez wracamsmile)))

Tak trzymać. Watę w uszy i olewaćwink Wiosna jest właśnie. Na zewnątrz ciekawiej
              niż na ekranie.

> Caluskismile

Całuskismile
          • gini Re: Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 16:56
            jenisiej napisał:

> gini napisała:
            >
            > > Reszta zsypowiczow tj pan
            > > jenisiej ,zsypek, cs 137 , bdzie naboznie komentowac rzeczony watek.
            >
            > Mnie tu dobrze z Tobą właśnie.

Co Ty nie powiesz ja ponoc chamka wulgarna jestem strasznie, niedouczona na
            dodatek.Co innego profesur ceesiek , i k 52 chodzaca kultura i inteligencji
            ponadprzecietnej, no nie mowiac juz o wdzieku zsypka i jego finezyjnym poczuciu
            humoru.
            • miltonia Re: Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 17:30
              Gini, Zsypek to kto?

• gini Re: Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 17:39
                miltonia napisała:

> Gini, Zsypek to kto?
                >
                Zsypek, to jest "nasza" droga Helga, czyli patience i iles tam jeszcze
                nickow.Przez pol roku byl mezczyzna zsypek, a po pol roku pojawila sie helga, i
                oswiadczyla, ze ona nie jest juz chlopcyk, tylko jest dziewcynka.
                Ale dla mnie jest zsypek i juz, starznie mnie sie ten nick podoba Miltonio,
                romantyczny , ze tak powiem.
                pozdrowka i gdzie Cie nosi?Krzys mnie tu komplementuje jak moze, mam nadzieje,
                ze zazdrosna nie jestes.
                • miltonia Re: Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 18:00
                  Rany Gini, Twoja wiedza aktualnosciowa robi na mnie wielkie wrazenie! Sama nie
                  moge sie polapac w koteriach, sympatiach, antypatiach, obozach, klikach i
                  romansach.
                  Mnie Krzys tez nie zaniedbuje, szczescie nasze. Boleje tylko nad jego mala
                  kreatywnoscia i monotematycznoscia.
                  Tak se przelatuje po roznych forach i wszedzie trafiam na te sama krzysiowa
                  tapete.
                  • gini Re: Zuzka, nie mów mi, co mam robić 04.04.04, 18:15
                    miltonia napisała:

> Rany Gini, Twoja wiedza aktualnosciowa robi na mnie wielkie wrazenie! Sama
                    nie
                    > moge sie polapac w koteriach, sympatiach, antypatiach, obozach, klikach i
                    > romansach.
                    > Mnie Krzys tez nie zaniedbuje, szczescie nasze. Boleje tylko nad jego mala
                    > kreatywnoscia i monotematycznoscia.
                    > Tak se przelatuje po roznych forach i wszedzie trafiam na te sama krzysiowa
                    > tapete.

Uwazaj zsypek zrobi z Ciebie zaraz donosiciela, cenzora i Bog wie co
                    jeszcze .Kazdy kto smie skrytykowac K52 to wrog publiczny nr 1 .
                    Pozdrowka bo musze znikac(nie na zawsze, niech sie zsypek nie rozmarzy)
                  • Gość: Stanislaw Polanski Glupia Gini zapomniala dodac ze ja Helga nika IP: *.dsl.telesp.net.br 04.04.04, 18:23
                    zmieniala z Sybka na Helge i potem na Petiance to najpierw to wszystkim
                    oglosila i nie byl zadnych tajemnic. Gini jednak ktora sama miala pare nikow,
                    (prawda gini?), po prostu pacynkowala i tylko jak ktos jej posty z glupoty
                    rozpoznal i w prost sie spytal ona do tego sie pryznala. Tak jesj roznic miedzy
                    Helga a Gini. Gini chcioala nas oszukac pacynkowaniem a Helga i tak tego nie
                    wspomina bo to nie jest w zasadzie wazne a Gini w co drugim poscie, bez wzgledu
                    jaki temat watku, przypomina wszystkim ze Helga kiedys inny nik miala.

Tylko brak argumentow i skrajne postactwo doprowadza czlowieka do tak zalosnego
                    zachowania. Helga nie musi cie przeszlym pacynkowaniem maltretowac poniewaz ty
                    jej nawet do piet nie dorastaszsmile
                    • gini Re: Kapusiu donosicielu polanski 04.04.04, 18:37
                      Alez napisalam, ze helga oswiadczyla, ze zmienia nick, co nie zmienia faktu, ze
                      przedtem pisala przez pol roku jako mezczyzna, dla mnie tym mezczyzna
                      zostala.Do mnie zsypek pisze zuziu, a ja pisze do niego zsypek.
                      Trzym sie kapusiu.
                      • Gość: Stanislaw Polanski Re: Kapusiu donosicielu polanski IP: *.dsl.telesp.net.br 04.04.04, 18:41
                        Tak jest poniewaz jeste homofobem co wynika z twojego braku wyksztalcenia i
                        proistactwa.
                        • gini Re: Kapusiu donosicielu polanski 04.04.04, 18:46
                          Gość portalu: Stanislaw Polanski napisał(a):

> Tak jest poniewaz jeste homofobem co wynika z twojego braku wyksztalcenia i
                          > proistactwa.

Co ma homofobia do tego jestes pedziemMMoze i tak tylko tchorzliwy pedzio moze
                          cos takiego robic.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11781923&a=11791159
                          Won kapusiu razem z guciem, tym z gory, niczym sie od niego nie roznisz.
                        • stasio_smiec_polanski Przepraszam za moja pedalska niezalogowana postac! 06.04.04, 01:47
                          To ja jestem prostak bez wyksztalcenia, utrzymujacy sie z zebractwa i
                          zlodziejstwa.
            • Gość: sp zapomnialas dodac niesamowicie glupia IP: *.dsl.telesp.net.br 04.04.04, 18:14
    • groszek.741.com Gini -- swietny pomysl! Otwieraj! 04.04.04, 19:59
      Gini napisala:

>....specjalny portal poswiecony k52?Proponuje otworzyc forum nazwac
      >je ZSYP, (na czesc zsypka naturalnie)Honorowym zsypowiczem bedzie pewnie k52 ,
      >ktory dzien bedzie otwieral wiadomym watkiem.....

Jestem bardzo za i goraco Cie zachecam
      • gini Re: Gini -- swietny pomysl! Otwieraj! 04.04.04, 20:21
        groszek.741.com napisała:

> Gini napisala:
        >
        > >....specjalny portal poswiecony k52?Proponuje otworzyc forum nazwac
        > >je ZSYP, (na czesc zsypka naturalnie)Honorowym zsypowiczem bedzie pewnie k5
        > 2 ,
        > >ktory dzien bedzie otwieral wiadomym watkiem.....
        >
        > Jestem bardzo za i goraco Cie zachecam
    • cs137 Gini, jestes zwyczajna hipokrytka. 04.04.04, 20:44
      Z powodu dosc niewinnego w sumie dowcipu pod adresem Watto (powiedziexc o kims,
      ze "prochu nie wymysli", to naprawde nie jest ciezka obelga!) robisz wielkie
      Halo!, a jak w tym samym watku niejaki Gucio robi wyjatkowo chamskie "dowcipy"
      na temat mojej zony, to w ogole slowem nie reagujesz.

Wyciagniecie wnioskow poziostawiam juz tym, ktorzy to przeczytaja.
      • sceptyk Komunikat 04.04.04, 21:14
        Komunikuje, ze zadnego postu tego skurwysyna (najprawdopodobniej) Gucia nie
        czytalem. To tak na wszelki wypadek.
    • cs137 Gini -- przepraszam za poprzedni post!!!! 04.04.04, 20:47
      Uwierz mi, po prostu Twoj post do Gucia umknal mojej uwadze.
      Oczywiscie sumituje sie za to, co napisalem. I dziekuje Ci za staniecie w mojej
      obronie.
      • gini Re: Gini -- przepraszam za poprzedni post!!!! 04.04.04, 21:09
        cs137 napisał:

> Uwierz mi, po prostu Twoj post do Gucia umknal mojej uwadze.
        > Oczywiscie sumituje sie za to, co napisalem. I dziekuje Ci za staniecie w
        mojej
        > obronie.

Nie ma sprawy ja tez posty gucia zauwazylam pozniej, ceesiu absolutnie nie
        staje w obronie watto, bo ja go rzadko czytam.
        Uwazam jedynie, ze jest tak samo monotonny jak k52.
        Dziwie Ci sie, ze zawracasz sobie glowe bzdurami.Masz dobre pioro,kupe
        wiadomosci, ciekawie piszesz,moglbys naprawde zalozyc niejeden watek,taki jak
        kiedys niejaki erg.Rusz glowa .
        Pomysl o tym.
        • groszek.741.com Re: Gini -- przepraszam za poprzedni post!!!! 04.04.04, 21:31
          Dzieki za komplementy, lubie, jak mi sie je mowi!

Pamietam, ze ciekawil Cie temat o panu imieniem Nicola. To faktycznie ciekawa
          historia, szczegolnie jego wieloletnia walka z innym panem, moim imennikiem.

Ten moj imiennik to jeden z wielu przykladow ilustrojacych to, ze niewatpliwy
          geniusz pod wplywem obsesji, ktora sam sobie wykreuje, moze kompletnie zglupiec.

Oczywiscie, nie ujmuje to mu jego licznych zaslug.

Inny taki przyklad, to niejaki Linus Pauling. Polozyl olbrzymie zaslugi dla
          rozwoju chemii kwantowej. Gdyby nie to, ze w pewnym momencie "podpadl"
          Komisji MacCarthye'go i nie puszczano go za granice
          • gini Re: Gini -- przepraszam za poprzedni post!!!! 04.04.04, 21:41
            groszek.741.com napisała:

> Dzieki za komplementy, lubie, jak mi sie je mowi!
            >
            > Pamietam, ze ciekawil Cie temat o panu imieniem Nicola. To faktycznie ciekawa
            > historia, szczegolnie jego wieloletnia walka z innym panem, moim imennikiem.
            >
            > Ten moj imiennik to jeden z wielu przykladow ilustrojacych to, ze niewatpliwy
            > geniusz pod wplywem obsesji, ktora sam sobie wykreuje, moze kompletnie
            zglupiec
            > .
            >
            > Oczywiscie, nie ujmuje to mu jego licznych zaslug.
            >
            > Inny taki przyklad, to niejaki Linus Pauling. Polozyl olbrzymie zaslugi dla
            > rozwoju chemii kwantowej. Gdyby nie to, ze w pewnym momencie "podpadl"
            > Komisji MacCarthye'go i nie puszczano go za granice
    • cs137 Patience -- czy Ty czytasz swoje e-maile z tego... 04.04.04, 20:51
      ...adresu, z ktorego przysylalas prace do Konkursu?

Cos Ci chcialem napisac, ale mam wrazenie, ze nie zagladasz do tej skrzynki.

Do Gini nie moge pisac, bo jakis czas temu mi powiedziala, ze nie zyczy sobie
      dostawac wiecej e-maili ode mnie.

Serdecznosci, Cees
      • Gość: pytia Re: Patience -- czy Ty czytasz swoje e-maile z te IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 04.04.04, 21:20
        Najnowsze dane techniczne komputera Watto:

www.reger24.de/fundstuecke/intel-inside-idiot-outside.jpg
        • Gość: pytia Re: album fotograficzny Watto IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 04.04.04, 21:27
          Watto w pracy

thehennings.com/images/brc/stupid.jpg

• patience A nawet przeczytalam))))/nt 04.04.04, 22:21

• jenisiej Limeryk niedzielny dla Zuzi 04.04.04, 22:21
      Marcowa koteczka z Brukseli
      nudziła się pewnej niedzieli.
      Marc nie miał ochoty
      na figle i psoty,
      więc przyszła na forum pierdzielić.

wink
      • patience Re: Limeryk niedzielny dla Zuzi 04.04.04, 22:28
        jenisiej napisał:

> Marcowa koteczka z Brukseli
        > nudziła się pewnej niedzieli.
        > Marc nie miał ochoty
        > na figle i psoty,
        > więc przyszła na forum pierdzielić.
        >
        > wink

Gdy Jeni napisal limeryck
        przez forum przetoczył się ryk!
        Bo Gini w kufajce
        Go ścisła za jajce
        I Jeni spoważniał nam w mig!

wink
        • jenisiej Patience, Ty mnie nie strasz! 04.04.04, 22:34
          patience napisała:

> Bo Gini w kufajce
          > Go ścisła za jajce

Lepiej się schowamwink

Całuskismile
          • gini Re: Patience, Ty mnie nie strasz! 04.04.04, 22:40
            jenisiej napisał:

> patience napisała:
            >
            > > Bo Gini w kufajce
            > > Go ścisła za jajce
            >
            > Lepiej się schowamwink
            >
            > Całuskismile

Alez piekny jest ten limeryk , zsypka od razu mozna wyczuc delikatna kobieca
            raczke .
            Gratulacje, coz za finezja.
          • patience Re: Patience, Ty mnie nie strasz! 04.04.04, 22:41
            jenisiej napisał:

> patience napisała:
            >
            > > Bo Gini w kufajce
            > > Go ścisła za jajce
            >
            > Lepiej się schowamwink
            >
            > Całuskismile

Najpierw krzaki zasadz, zeby miec w czym sie chowacsmile
            • gini Limeryk niedzielny dla j& z 04.04.04, 22:50
              Jenisiej z dalekiej Syberii
              Wybral sie do perfumerii
              Kupil dla zsypka niedojdy
              Czopki na hemorojdy
              Bo dosc mial juz fanaberii
              • jenisiej Zuzka, to bardzo skomplikowane jest właśnie 04.04.04, 23:19
                gini napisała:

> Jenisiej z dalekiej Syberii
                > Wybral sie do perfumerii
                > Kupil dla zsypka niedojdy
                > Czopki na hemorojdy
                > Bo dosc mial juz fanaberii

Muszę to dokładnie przeanalizować. To mi zajmie trochę czasu.
            • jenisiej Oxymoron? ;) 04.04.04, 23:15
              patience napisała:

> Najpierw krzaki zasadz, zeby miec w czym sie chowacsmile

Czy oxygen? Nie chce mi się kopać w tych nowych krzakach,
              ale pokombinuję. Wpadnę za jakąś godzinkę.

Całuskismile
        • Gość: karolek przychodzi Helga do lekarza IP: 199.104.132.* 04.04.04, 23:13
          patience napisała:

> Gdy Jeni napisal limeryck
          > przez forum przetoczył się ryk!
          > Bo Gini w kufajce
          > Go ścisła za jajce
          > I Jeni spoważniał nam w mig!

Przychodzi Helga do lekarza:

- Panie doktorze po tej kuracji hormonalnej strasznie rosną mi włosy!

- Niemożliwe! A gdzie najwięcej?

- Na jądrach.

• Gość: karolek przypadek Jenisieja i Helgi IP: 199.104.132.* 04.04.04, 23:03
        jenisiej napisał:

> Marcowa koteczka z Brukseli
        > nudziła się pewnej niedzieli.
        > Marc nie miał ochoty
        > na figle i psoty,
        > więc przyszła na forum pierdzielić.

Helga przyszedł do lekarza na badanie nasienia.

Lekarz dał mu słoiczek i powiedział:

- Proszę wziąć ten słoik do domu i przynieść na jutro dawkę spermy.

Następnego dnia Helga przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak jak
        poprzedniego dnia.

- Doktorze, to było tak: Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic. No to
        spróbowałem lewą ręką, i też nic. Więc poprosiłem o pomoc Jenisieja. I on
        próbował prawą ręką, potem lewą ręką, i ciągle nic. Próbowaa nawet ustami
        najpierw ze sztuczną szczęką, potem bez sztucznej szczęki, ale wciąż nic.
        Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw
        obiema rękami, potem pod pachą, nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!

- Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.

- Tak. Ale niezależnie, jak bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć
        tego cholernego słoika!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka