qwardian 19.11.10, 10:15 Wątek biłgorajskiego Żyda niespecjalnie został podchwycony przez media, które często formułują wobec naszego narodu zarzut szmalcownictwa i okrucieństwa dokonywanego po wojnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polazrski Re: Jakub Schumann 19.11.10, 10:26 Chodzi o ojca Palikota. Jesli masz qrwianie dowody na jego szmalcownictwo to zglos je do prokuratury. A jak nie masz, to czekaj na prokurature; zglosi sie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Jakub Schumann 19.11.10, 12:58 Popatrz, Pożarsiu, jaka to quu... z tego qwardiana. Siedzi to sobie gdzieś tam i kombinuje w tym swoim katolickim serduszku, pełnym miłości bliźniego i nauk Jana Pawła II - go, jak tu Żyda kopnąć przedstawiając fałszywe świadectwo. I na jaki damski hooj takiemu gnojowi Katechizm? Dla pucu... Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Jakub Schumann 19.11.10, 15:15 Nie tylko on tu na tym forum szuka hakow. Tak to juz z tymi katolami jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Na łatwiznę chłopcy idziecie. 19.11.10, 15:31 Gnoje wśród katoli też się zdarzają. Łatwiej ich nawet wypatrzeć, bo bardziej od tła odstają. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Na łatwiznę chłopcy idziecie. 19.11.10, 15:55 Na pochyłe drzewo..., ale nie o to chodzi. Ja mógłbym tego kretyna nie dostrzegać, zauważyłem jednak, że normalnych "katoli" to nie rusza, więc ktoś musi dać odpór. Ja mam na prawdę wiele szacunku dla normalnych wierzących. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Jakub Schumann 19.11.10, 18:11 Z pewnością nie ma co liczyć na redakcję Wyborczej, ponieważ ta szczególną troską otacza zbrodniarzy, nie ofiary... policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8681426,Zabojcy_policjanta_z_Woli___Bylismy_bici_na_komendzie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Jakub Schumann 19.11.10, 18:37 A co ma domniemany szmalcownik z tym wspolnego? Moze bys sie skoncentrowal na watku, ktory zalozyles, qrwianie? Odpowiedz Link Zgłoś