Dodaj do ulubionych

Rekiny rusofoby

01.12.10, 19:05
Ataki rekina w Egipcie: czwórka Rosjan jest ranna
prot, PAP2010-12-01, ostatnia aktualizacja 28 minut temu
W dwóch atakach rekina ciężkie obrażenia odniosło czworo rosyjskich wczasowiczów, którzy pływali w Morzu Czerwonym w pobliżu plaż hotelowych nieopodal egipskiego kurortu Szarm el-Szejk - poinformowała agencja Associated Press.

Fot. OldakQuill at en.wikipedia
Żarłacz białopłetwy
Dyrektor rezerwatu na półwyspie Synaj Mohammed Salem powiedział, że rekin (najpewniej żarłacz białopłetwy) zaatakował dwóch Rosjan pływających w rejonie Ras Nasrani. Drapieżnik ogryzł mężczyznom ręce. Poprzedniego dnia rekin zaatakował rosyjską parę, która pływała w niewielkiej odległości od plaży. Kobieta doznała ciężkich obrażeń nóg i pleców, jej towarzysz - nóg.

Instruktor nurkowania Hassan Salem powiedział, że właśnie szkolił jednego z turystów, gdy w pobliżu pojawił się rekin. - Zdołałem go odgonić, puszczając mu w paszczę bańki powietrza. Zobaczyłem jak podpływa do kobiety i gryzie ją w nogi - powiedział instruktor, któremu udało się wyciągnąć cało z wody szkoloną osobę.

i
Obserwuj wątek
    • rusek11 Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 19:24
      wychodowane w wannie wassermanna, he
      • gini Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 19:28
        rusek11 napisał:

> wychodowane w wannie wassermanna, he

E tam w mojej wannie .
        • manny-jestem Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 19:46
          Miałem mu własnie wpisać że w mojej wink
        • rusek11 Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 20:18
          czyli chodzisz taka nie domyta, brudna i zarzygana?
          waserman zdechl jemu wsio rawno, a ty kabieta swiatowa, eurokopiejka?

aha, opowiedz lepiej jak sie u was obywatelstwo tam przyjmuje sie, bo tu ostatnio slyszalem w radio (polskojezyczne!) ze w usa to sie przyrzekaja na wlasna zope ze beda jankiesnie czcic ponad wszystko w tym obowiazkowo tego bantustanu z ktorego ten imigranta przylazl na ziemie dermakratycznych pastuchow i czarnuchow, po tej dezinformacji juz niedziwota ze targowica jankieska szczuje polakow na ruskich, tez sie wyrzeklas czy na czarno farmingem sie zajmujesz?

gini napisała:

• manny-jestem Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 20:25
            Matol. A ja myslalem ze FSB to wysokiej klasy organizacja.
          • gini Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 20:33
            rusek11 napisał:

> czyli chodzisz taka nie domyta, brudna i zarzygana?

A dlaczego to, nie sadz innych wg siebie, ja mam dwie lazienki, w jednej wanne, do hodowania rekinow rusofobow, a w drugiej douche , a w ogole wody i mydla u mnie dostatek, nie tak u zapyzialych ruskich.

waserman zdechl jemu wsio rawno, a ty kabieta swiatowa, eurokopiejka?
            >
            > aha, opowiedz lepiej jak sie u was obywatelstwo tam przyjmuje sie, bo tu ostatn
            > io slyszalem w radio (polskojezyczne!) ze w usa to sie przyrzekaja na wlasna zo
            > pe ze beda jankiesnie czcic ponad wszystko w tym obowiazkowo tego bantustanu z
            > ktorego ten imigranta przylazl na ziemie dermakratycznych pastuchow i czarnucho
            > w, po tej dezinformacji juz niedziwota ze targowica jankieska szczuje polakow n
            > a ruskich, tez sie wyrzeklas czy na czarno farmingem sie zajmujesz?
            >
            >
            ty sie Wania informuj u swojego oficera prowadzacego, a nie u mnie .

> gini napisała:
            >
            • rusek11 Re: Rekiny rusofoby 01.12.10, 20:56
              przeciez na pisalem 'nie domyta' podejrzewajac ze duzo rekinow-mnogo wann, smile

> ty sie Wania informuj u swojego oficera prowadzacego, a nie u mnie

w ania to ladnie brzmi,he
              psze pani, nie posiadam oficera prowadzacego gdyz nie jestem na sluzbie nie u niikogo, wole wolne zawody.
              gdyby fsb czy inny gru zainteresowal sie kiedy kolwiek tymi gw forumami (w co watpie) i trafili by na me swiatle mysli pisane to niepolubili by mnie bardziej niz pania czy innego rusofoba gdyz swej obecnoscia tu utrwalam obraz przyslowiowego 'ruska', ktory nie jest w polsce pozywtywny (obraz), co mi jak najbardziej odpowiada, tyle ze to nie jest moja wina ze pani slucha durakow rozniastych zagranicznych i krajowych, do tego jako 'rusku' nie odpowiada mi to co nazywam poetycko 'pojednanie prze progibanie' a to konfliktuje z programem partyi obecnioe obowiazujacymw rossyi, dla jasnosci spiesze wyjasnic ze nie jestem zachwycony poczynaniami kremla w stosunku do polski, natomiast jestem zaskoczony tym jak sprytnie rozgrywa to polskie wladze, sa i inne powody dla ktorych zaden ze mnie zwolennik sluzb mundurowych i urzedniczych.

he
    • rusek11 Re: Rekiny rusofoby 06.12.10, 17:12
      po tym jak te polonijne akuly zajebali 70-letnia szwabke i pomaranczowego 'nas bohato nas nie podolaty' to wierze ci pijakowa zes rekiny polskojezyczne, hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka