Dodaj do ulubionych

Exodus z PiS

16.12.10, 12:18
jak donoszą jaskółki , coraz więcej działaczy z terenu szuka swojej szansy w nowopowstającej partii, znanej dotychczas jako ruch PJN.

Czy są tu na forum zwolennicy tego nowopowstającego tworu politycznego?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8824716,Dzialacze_PiS_w_Warszawie_przechodza_do_nowej_partii.html
A.
Obserwuj wątek
    • dachs Re: Exodus z PiS 16.12.10, 12:21
      andrzejg napisał:

> Czy są tu na forum zwolennicy tego nowopowstającego tworu politycznego?

Zwolennikiem nie jestem, ale jestem skłonny patrzeć na ten ruch z sympatią. Oczywiście tylko dopóki nie przejdzie tam Karski z Brudzińskim. smile
      • manny-jestem Re: Exodus z PiS 16.12.10, 15:41
        Ja takze patrze na ten ruch z sympatia.
    • prawdziwy.davout Re: Exodus z PiS 16.12.10, 12:34
      andrzejg napisał:

" Czy są tu na forum zwolennicy tego nowopowstającego tworu politycznego? "

Na razie obserwuję. Do bycia zwolennikiem mi daleko z wielu powodów. Na pewno pod względem estetycznym prezentują się o niebo lepiej niż ich dawni koledzy partyjni.
    • pan.scan Re: Exodus z PiS 16.12.10, 12:36
      Trudno patrzeć z sympatią (ekonomiczną) na Poncyliusza, który będąc wiceszefem od gospodarki twierdził, że mocno przepłacony kontrakt na Możejki (na którym mamy w plecy ok. 3 mld US) wymaga poświęceń jeśli chce się "osłabić polityczno gospodarcze wpływy Rosji w tej części Europy". Podobnie z Kluzikową, która w kampanii wyborczej nie przebierała w słowach względem rywala Prezesa.
      Ale nie jest to przynajmniej zabetonowana sekta jaką staje się Partia. Podchodzę ostrożnie, mając na uwadze również możliwość wyjścia z PiS w którym nie mieliby co liczyć na miejsca na listach wyborczych AD 2011. A to byłby klasyczny oportunizm.
      • polazrski Re: Exodus z PiS 16.12.10, 13:44
        Dokladnie. Gdyby ich prezes z partii nie wyp... to by nikt nie rozwazal ich potencjalnych pozytywow. Jak latwo niechec Kaczora powoduje naplyw sympatii dla jego ofiar.wink))
        • andrzejg a co Ty tu robisz? 16.12.10, 13:47
          toż nie masz prawa widzieć tego wątku

A.
          • polazrski Re: a co Ty tu robisz? 16.12.10, 14:26
            andrzejg napisał:

> toż nie masz prawa widzieć tego wątku
            >
            > A.

Toz glupek z ciebie niemozebny. Wystarczy,ze nie jestem zalogowany i widze nie tylko ciebie,ale w ogole wszystkich. Wystarczy? Z toba w dyskusje nie wchodze, chyba zebys mi znow podpadl.
            • andrzejg Re: a co Ty tu robisz? 16.12.10, 15:53
              polazrski napisał:

>
              > Toz glupek z ciebie niemozebny. Wystarczy,ze nie jestem zalogowany i widze nie
              > tylko ciebie,ale w ogole wszystkich. Wystarczy? Z toba w dyskusje nie wchodze,
              > chyba zebys mi znow podpadl.
              >

haha

Podpadł.

Nie osłabiaj mnie.

A.
      • superspec Jeżeli o mnie chodzi to rozłamowcom 16.12.10, 13:54
        mowie nie.I nie ważne czy chodzi o Palikota czy o Kluzikowcow.
        • gini Re: Jeżeli o mnie chodzi to rozłamowcom 16.12.10, 14:27
          superspec napisał:

> mowie nie.I nie ważne czy chodzi o Palikota czy o Kluzikowcow.

Ja nie lubie Kluzikow, jak zdradzili swoich kolegow zdradza i wyborcow.
          • hasz0 Targowanie i Iczanie łączcie się! 16.12.10, 14:35

• hasz0 ___S55TRACH!__oświadczenie strachu przezd kaczorem 16.12.10, 14:50

• hasz0 Re: ___S55TRACH!__oświadczenie strachu przezd kac 16.12.10, 14:56

• hasz0 Re: ___S55TRACH!__oświadczenie strachu przezd kac 16.12.10, 15:02

• pan.scan Mieciu, czemu ty nie w wychodku ze swoim 16.12.10, 15:11
                    sraczkosłowiem "AD REM"?

https://3.bp.blogspot.com/_g_8dYo1jSCo/SgxpsxxJktI/AAAAAAAAAj8/bvxYZ-hU4VY/s320/wychodek_polny_slotwina.jpg
    • superspec Solidaruchow nigdy za mało.:)/nt 16.12.10, 12:45

• snajper55 Re: Exodus z PiS 16.12.10, 13:24
      andrzejg napisał:

> jak donoszą jaskółki , coraz więcej działaczy z terenu szuka swojej szansy w no
      > wopowstającej partii, znanej dotychczas jako ruch PJN.
      >
      > Czy są tu na forum zwolennicy tego nowopowstającego tworu politycznego?

Co to znaczy "Być zwolennikiem"? Trzymam za nich kciuki, jak i za każdą inną partię, która jest w opozycji do PO i nie jest PiSem. Ale dopóki PiS jest realną siłą nie zagłosuję na nich, tylko na PO.

S.
      • superspec A mi się nie podoba że się 16.12.10, 13:27
        partie solidarnościowe mnożą jak kroliki.
        • snajper55 Re: A mi się nie podoba że się 16.12.10, 13:36
          superspec napisał:

> partie solidarnościowe mnożą jak kroliki.

A jakie mają się mnożyć? Socjalistyczne? Chłopskie? Już dwie partie rolników mieliśmy. wink Zresztą to są partie postsolidarnościowe a nie solidarnościowe.

S.
    • matelot Re: Exodus z PiS 16.12.10, 14:54
      Ekstremiści już nigdzie a szczególnie w dobrym towarzystwie, nie są dobrze widziani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka