Dodaj do ulubionych

______Tete litości!____przestań być agentką szyder

26.01.11, 11:53
Obserwuj wątek
    • hasz0 _______jak RAS0WI dziennikarze reżimowi__ 26.01.11, 11:58
      • hasz0 Re: _______jak RAS0WI dziennikarze reżimowi__ 26.01.11, 11:59
        • hasz0 Re: _______jak RAS0WI dziennikarze reżimowi__ 26.01.11, 12:01
          -NAPARWDE NIE WIDZICIE NIC ZŁEGO W WASZEJ METODZIE?

Wytłumaczcie mi sie z TEGO chociażby->

forum.gazeta.pl/forum/w,13,121343053,121383796,_co_sadzicie_o_niePOwadze_w_mediach_i_Waszej_.html?wv.x=2
    • t_ete Hasz 26.01.11, 12:33
      Procedur nie przestrzegano i wczesniej, takze gdy J.Kaczynski byl Premierem. Nie ludz sie Haszu. Po katastrofie CASY zaostrzono instrukcje - i rowniez ich (jak widac) nie przestrzegano.

Jaroslaw jako pasazer VIP byl swiadkiem nie przestrzegania instrukcji (sam to mowi) ale nie slyszalam by kiedykolwiek PiS artykulowal cos na ten temat. Owszem bylo wystapienie PiS ws. gruzinskiej - ale chciano ukarac pilota ktory 'uparl sie' dzialac zgodnie z instrukcja i wszedl w konflikt z samym prezydentem Lechem Kaczynskim, ktory ta instrukcje - albo znal - i lekcewazyl albo w ogole nie mal o niej pojecia i uwazal ze miec nie musi.

Nieszczescie polega na tym ze wazni ludzie z gornej polki bywaja po pierwsze 'wielepami' (wiedza lepiej) na kazdy temat, po drugie - jako 'bogom rowni' - lekcewaza przepisy. To wystarczy by przy niestrzyjajacych okolicznosciach doszlo do katastrofy. Zapewniam cie ze mysle tu nie tylko o politykach PiS. To dotyczy WSZYSTKICH politykow.

Mozesz sobie myslec Haszu - ze gdyby Jaroslaw byl Premierem - to bylyby instrukcje przestrzegane. Ale zeby przekonac mnie do tego ze masz racje - musialbys znalezc COKOLWIEK oprocz wlasnej wiary ... oprocz swoich zyczen.

tete
      • hasz0 _____nie umiesz przyjać innej optyki niż redakcji? 26.01.11, 13:05

_________JA NIE PISUJE TU PUBLICYSTYKI, zamówionej dla [size=10]
        ogniw łańcuszka Św. Goldmana Sachsa" ZŁotego Saszy[/szie]

______ale nauczony szukać i efektywnie usuwac usterki - WSKAZUJĘ tylko i wyłącznie
        i to OD 10 LAT na Wasz Kalizm..........

_Nie było zaniechań, ktore uderzalyby w społeczeństwo polskie z taką siłą
        .........TAK JAK TO JEST W PROGRAMIE PO FAKTYCZNYM a nie Pozorowanym

"Partii Obietnic"...zalganych pudrem.
        Ty piszesz o EFEKCIE pozorowanej polityki i stanie zaniechań!

Z tym nie dyskutuję. A Ty mi zamiast o rad sposobie i ich wdrażaniu bojem z
        Wami obłudnikami chowajacymi sie za FAJERWERKAMI WARSZTATU JAKIEGO WAS NAUCZONO TAK SPRAWNIE I jakże na nasze nieszczeście saz tak skutecznie...

idolami nietykanymi przez Was i wasze media są zaprzańcy, hipokryci, kretacze, ktorzy
        jak te zaprzańcy drwią sobie z nas; Sobiesiaki, Rosiaki, Ryszardy C.
        Niesiołowski jest godzien WSPÓCZUCIA I OCHRONY
        "gnojarek' przenigdy..czytam, ze TYLKO On nie otrzyma 250.000zł jak reszta.

Ty za nic nie napisze KTO CZEGO NIE PRÓBOWAŁA NAWET ZROBIĆ...A WRECZ ZROBIŁ ODWROTNIE!!!!!!!!

Wiem że tego nie rozróżniasz........ bedziesz pisąła jaki

BYŁ STAN WYNIKAJACY Z ZNAIECHAŃ stan POLSKI a nie czego dokonywano i co zmieniono...
        POzanłem to po sposobie jak analizowała wypowiedziane zdanie przez JK

• hasz0 patrz co nawywałaś AD personam na jarka a na TUSKA 26.01.11, 13:18

• hasz0 Re: patrz co nawywałaś AD personam na jarka a na 26.01.11, 13:28

nie cierpie tych idiotycznych wynalazków..po napoisaniu POSTU cłąego potraciłem KLawisz i wszystko paszło..........

co za hołota BEZIQujkowa wymyśla te paranoje jak wczoraj z piecem CO
            woda kapie zdo elektroniki w pudełku z uszczelką 1/2 woday po kropli jak Wy z GW do Polaków.Niech szlag to trafi...

Psałem o CELACH WIELKICH i malutkich

O CELU realizowanych przez te malutkie INSTRUKCJE...

a one mają słuzyć tym WIELKIM

Mieszasz qrpha mat' sił brak.....

Nie łamal PROCEDUR bo wydal rozkaz DROGA SŁUZBOWĄ

BEDĄC NA PŁYCIE LOTNISKA a nie przez dzrwi kabiny pilotów jak matacko sugerujesz...placą Ci jako agentce? byle POwtarzać wyjaśniałem to 1000 razy!!!!!!!!!!!

Pan Prezydent LK zrobił qrva mać to co do neigo NALEŻAŁO

ZEBRAŁ w OBRONIE SUWERENNOSCI SOJUSZNIKA
            GRUZJI
            aż 5 preydentów na
            1 Putinka i Sarkadup'ciusia przydupaska ruskiego

Ty mieszasz, ze mógłby GO ZASTAPIC PROCEDURKA jaki sikorek albo kliszek?

A moze pilocik? TCHÓRZ?

SUWERENNOSC SOJUSZNIKA wymagała lotu do Tbillisi
            o CZAS BYŁA GRA...

a prezydent procedur nie łamał bo droga słuzbową

PREZYDEN
            DO
            MINISTRA OBRONY
            ten do DOWÓDZTWA LOTNICTWA

TEn
            do szefa płk.36
            a ten wydal rpozkaz
            kpt załogi na PŁYCIE LOTNISKA

.......chcialabys aby gdy Rosja na napadnie ....
            tłumaczono MĄCONO tak jak mącisz?
            • t_ete Wiesz co Haszu 26.01.11, 13:54
              czuje sie bezsilna ; zasypujesz mnie gradem mysli, wnioskow, spostrzezen, emocji ... probuje wylowic z tego konkret - skupic sie na tym i nie potrafie (widoczne braki 'warsztatowe' wink)

Dla zwiekszenia bezpieczenstwa podrozujacych samolotem malych i wielkich ludzi - wymyslono procedury. Opracowywano je na podstawie wczesniejszych zlych i dobrych doswiadczen ; uwzgledniano wnioski komisji badajacych przyczyny lotniczych wypadkow. Brano pod uwage szereg zagrozen zwiazanych z terroryzmem itd.
              Loty VIP - maja procedury szczegolne. Wszak samolot przewozi Najwazniesze Osoby. Dla ich dobra - zaloga powinna scisle trzymac sie przepisow. A VIP - przyjac do wiadomosci ze w czasie lotu - musi przepisow przestrzegac. Koniec i kropka.
              I jesli dowiem sie ze w czasie jakiegos lotu Tusk wywieral presje na pilota albo Komorowski zazyczyl sobie ladowania na lesnej polance - to napisze ze okazali sie kretynami. Nie zamierzam usprawiedliwiac lamania przepisow przez kogokolwiek.

tete
              • ariadna-enta Re: Wiesz co Haszu 26.01.11, 14:55
                tete składam Ci hołd
                za cierpliwość.)

• hasz0 Wiesz co Haszu___>__a moja cierpliwość 67l? 26.01.11, 16:17
                • hasz0 "szaHu?_Ariadno_Piczysz?a sensu brak?_ stadne geny 26.01.11, 16:59
              • andrzejg :) 26.01.11, 17:53
                t_ete napisała:

> czuje sie bezsilna ; zasypujesz mnie gradem mysli, wnioskow, spostrzezen, emocj
                > i ... probuje wylowic z tego konkret - skupic sie na tym i nie potrafie (widocz
                > ne braki 'warsztatowe' wink)
                >

metoda starego ......eka

smile

nie pekaj. Przechodziłem to duzo wczesniej i podziwiam Twoją cierpliwość.
                Ja na tym poziomie wywaliłem juz popaprańca

A.
        • t_ete Hasz - napisz konkretnie 26.01.11, 13:34
          mnie nikt zadnego warsztatu nie uczyl (czyli jestem glupia na swoj wlasny rachunek) - na pierwszy rzut oka wieje amatorszyzna z moich postow wiec przestan mnie traktowac jak jakiegos 'zolnierza na sluzbie' smile

Znasz konkrety na temat prob zaostrzenia procedur lotow HEAD, wiekszego zdyscyplinowania - podejmowanych w czasie rzadow PiS ?
          Prosze - napisz. Ja nic o tym nie wiem.

tete
          • hasz0 to co teraz robisz swiadczy o profesjonaliźmie 26.01.11, 13:39

• marouder.eu Tete, ale mozesz sie powstrzymac od odpowiedzi.. 26.01.11, 14:59
            ..sraluchowi?
            • t_ete Re: Tete, ale mozesz sie powstrzymac od odpowiedz 26.01.11, 15:05
              to moj ostatni post forum.gazeta.pl/forum/w,13,121384610,121390458,Wiesz_co_Haszu.html

raczej konczacy dyskusje smile

tete
              • marouder.eu Dziekuje:)/nt 26.01.11, 15:14

• hasz0 "jaką "dyskusje" sterowaną? POmówieniem? 26.01.11, 17:06
    • andrzejg błąd logicznego myślenia 26.01.11, 17:49
      'gdyby rządziła PiS to wszelkie instrukcje i procedury byłyby przestrzegane...'

Czyli warunkiem koniecznym do przestrzegania procedur jest rządzenie przez PiS?
      Bo co stoi na przeszkodzie, aby przestrzegać te procedury niezaleznie od posiadanej władzy?
      Czy L.K. działa na przekór legalnej władzy?

A.
      • hasz0 Co Ty Andrzej wiesz o błędzie logicznego myślenia! 26.01.11, 18:15
        *Chytrusek jesteś ?

Tak sądzisz?

Bo z głupia Frant jak ten Filipek z Konopnicy

(na Kraśnik z Lublina)

coś co Ci się z nagła wyda "mundrym"...stawiasz na pozycję

spraw najwazniejszych dla przyszłosci naszego steranego qrstwem wszelkich maści kraju

CytatTo nie znajomości, a kompetencje decydowały o zatrudnieniu w instytucjach podległych ministrowi infrastruktury. Tak odpowiedział dziś na zarzuty SLD sam Cezary Grabarczyk. Sojusz ogłosił dziś listę 33 osób, które znalazły tam pracę, dlatego, że - według tej partii - były znajomymi ministra lub członkami PO.
        czytaj o nepotyzmie

To jak nie wiesz jak POwstała Platforma i PO co?

I dlaczego wybrali takich dwóch nocniaczków co nienawidzą kraść Ksieżycowych złud?
        Leming.
        Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal gazeta.pl
        • hasz0 26.01.11, 18:25
          TAK?..........walisz w AD PERSONAM?
          • hasz0 Jestes az tak durny, że nie łapiesz prostej rzeczy 26.01.11, 18:34

• pan.scan Te, paranoik 26.01.11, 18:51
              złap prostą rzecz.

12.08.08
              Gruzja i Rosja zaakceptowały francuski plan pokojowy, regulujący wzajemny konflikt - oświadczył w Tbilisi prezydent Francji Nicolas Sarkozy na konferencji prasowej z gruzińskim przywódcą Micheilem Saakaszwilim.

Wcześniej w Moskwie Sarkozy i prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew uzgodnili plan zakończenia wojny w Gruzji. (PAP)

12.08.08
              Lech Kaczyński wygłosił przemówienie do gruzińskiego narodu, jak i do Rosji i pozostałych państw Unii. - Jesteśmy tu po to aby podjąć walkę - mówił prezydent Polski na wiecu.

Sojusz z agresorem:

"To Gruzja rozpoczęła działania wojenne, które w sierpniu ub.r. doprowadziły do gruzińsko-rosyjskiego konfliktu zbrojnego, ale Rosja odpowiada za wcześniejsze sprowokowanie napięcia wokół separatystycznych republik Osetii Południowej i Abchazji - wynika z raportu sporządzonego na zamówienie Unii Europejskiej".

Miecio wypocił stek bredni:

Prezydent JAK MAŁO KTÓRY.......... a właŚCIWIE JEDYNY nie zwiazany z PRL ani jako TW ani jako funkcjonariusz ani jak agresor na własny naród...

zadbal o SOJUSZE......ktore rząd niestety sabotował...
              i pokazał, że POTRAFI ZEBRAC % PRZYWÓDCÓW PAŃSTW, ZABLOKOWAĆ ARMIĘ ROSJI
              I URATOWAĆ GRUZJĘ... to podziwiał świat i rozumieli na świecie przywódcy

jak można liczyć na Polske i do czego Polska jest ZDOLNA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka