polazrski Re: Maria Schneider 03.02.11, 18:36 To juz wiem, co lubisz, katobolszewicki moherze. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Taty 03.02.11, 19:51 jej zabraklo. Uroda przemija, charakter daja rodzice. Charakter byl jej potrzebny i w zyciu i do walki z choroba. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 banabozia pokaral Cie odebraniem rozumu 03.02.11, 22:35 polski_francuz napisał: > Charakter byl jej potrzebny i w zyciu i do walki z choroba. Wielce sobie cenie udostepnienie mi punktu widzenia drugiej strony w niniejszym watku. Ty utwierdzasz swoj obraz. Rak kieruje sie wyrokami boskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Do walki z choroba 04.02.11, 07:26 trzeba miec sile, optymizm, wiare w przyszlosc...a trudno to wszystko miec nie majac szczesliwego dziedzinstwa. Ale ten watek sie niezbyt nadaje na taka dyskusje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Maria Schneider 03.02.11, 19:58 To jest piękno zaklęte w charakterze Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Maria Schneider 03.02.11, 20:07 jola.iza1 napisała: > To jest piękno zaklęte w charakterze Ale niektóre aquanetove qr**y nibymęskie są innego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Maria Schneider 03.02.11, 20:31 off_nick napisała: > Ale niektóre aquanetove qr**y nibymęskie są innego zdania. Nie do/pod/pisuj się, nie oceniaj ? Wszystko ma być historycznie? ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Maria Schneider 04.02.11, 01:38 off_nick napisała: > jola.iza1 napisała: > > To jest piękno zaklęte w charakterze > > > Ale niektóre aquanetove qr**y nibymęskie są innego zdania. > > > Co ty o tym mozesz wiedziec, jak na oczy nie widzialas meskiej twarzy, kiedy to bylo wazne? Tak sie sprawa macala. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Maria Schneider 03.02.11, 22:39 jola.iza1 napisała: > To jest piękno zaklęte w charakterze Dziekuje za fotke. Milo jest (pozytywnie) ocenic po latach. Wiem, ze pewne panie maja charakter w cipce. Ale to bardzo rzadka cecha. Odpowiedz Link Zgłoś