marouder.eu 10.02.11, 07:00 A potem sie niektorzy dziwia popularnosci kawalow o Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Lech Walesiak w Ameryce:))))))))))))))))))))) 10.02.11, 07:08 Czy to zdjęcie z Joe Monstera ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie:)))))) Z Blipa Lecha W.:))))))))))))) 10.02.11, 07:17 Ktos to wyczail i opublikowal w www.pardon.pl/artykul/13610/najglupsze_zdjecie_lecha_walesy_zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nie:)))))) Z Blipa Lecha W.:))))))))))))) 10.02.11, 07:22 O, nawet o matkieboskie nie zapomniał ! Wałęsiak niech sobie paraduje w krótkich spodniach, ale ten orzeł, który wygląda jakby był z cukru, to profanacja naszych symboli narodowych. Ktoś powinien się tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Nie:)))))) /TAK:((((((((((( 10.02.11, 08:15 ewa8a napisała: > O, nawet o matkieboskie nie zapomniał ! moze to taka jego sklerotka? > Wałęsiak niech sobie paraduje w krótkich spodniach, pomylił safari z białym domem a może ....ma uderzenia jak kobiety w menopauzie? > ale ten orzeł, który wygląda jakby był z cukru, to profanacja nasz > ych symboli narodowych. Ktoś powinien się tym zająć. > nooo zauważyłam na załączonym obrazku stojacy fortepian też symbol narodowy od czasu...spotu polityczno-reklamowego na prezydenta przed wyborami po katastrofie rządowego tutki hmm a gdyby wybrano tutke nie 101 a 102? kłócili się takze o ....numer boczny? mogli zagrać w jakąś grę losową Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nie:)))))) /TAK:((((((((((( 10.02.11, 08:34 Symbolika. Cukrowy orzeł ze strusich piór też ma krótkie gatki. jott-ka napisała: > zauważyłam na załączonym obrazku stojacy fortepian To też symbol: "(...) Lecz Ty? - lecz ja? - uderzmy w sądne pienie, Nawołując: "Ciesz się późny wnuku!... Jękły głuche kamienie - Ideał sięgnął bruku - - " Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re/TAK:)-tak i...n/t nie mój 10.02.11, 08:42 jaceq napisał: >[/b] Lecz Ty? - lecz ja? - uderzmy w sądne pienie, > Nawołując: "Ciesz się późny wnuku!... > Jękły głuche kamienie - > Ideał sięgnął bruku - - " > Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Pretensje do garbatego że ma proste dzieci. 10.02.11, 11:47 Jeszcze nikt z was nie odkrył ze Ameryka to plastikowy kicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Pretensje do garbatego że ma proste dzieci. 10.02.11, 13:00 wikul napisał: > Jeszcze nikt z was nie odkrył ze Ameryka to plastikowy kicz ? > > lub do Kolumba,że nie tą drogą dotarł do Indii Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pretensje do garbatego że ma proste dzieci. 10.02.11, 13:21 Branie udziału w kiczowatym widowisku nie jest obowiązkowe. Podobnie rzecz się ma z maskaradowym strojem. Chyba nikt nie wciskał siłą Bolka w to ubranko. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Pretensje do garbatego że ma proste dzieci. 10.02.11, 13:29 ewa8a napisała: >Chyba nikt nie wciskał siłą Bolka w to ubranko. > > ale są już takie środki techniczne,ze dawniejsze fotomontaże ich nie dogonią Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pretensje do garbatego że ma proste dzieci. 10.02.11, 13:40 No, chyba, że to fotomontaż. Może tylko zostawili mu głowę, nie wiem jak wyglądają jego nogi bez spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Evo8a-jednak coś nas łączy :) 10.02.11, 14:47 ewa8a napisała: > No, chyba, że to fotomontaż. Może tylko zostawili mu głowę, nie wiem jak wygląd > ają jego nogi bez spodni. > niewiedza o pewnych szczegółach, które nie są faktami Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete :) 10.02.11, 16:45 wakacje na Florydzie ; Walesa wyglada urlopowo .... nie wiem kto go wprowadzil (prosto z plazy) na polonijna scene patriotyczna na innych fotkach ubrany jest bardzo stosownie ... ba, wyglada szalenie elegancko www.se.pl/multimedia/galeria/54599/lech-waesa-odpoczywa-na-feriach-w-miami/ tete Odpowiedz Link Zgłoś