Dodaj do ulubionych

Węgrzyn by sobie popatrzył

10.02.11, 18:33
" Z gejami to dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami... to chętnie bym popatrzył - stwierdził niespodziewanie poseł Robert Węgrzyn (PO) w rozmowie z reporterem TVN24. Wcześniej zasłynął już niewybrednym komentarzem pod adresem posłanki PiS Marzeny Wróbel."

TVN24.pl
Obserwuj wątek
    • rycho7 Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 10.02.11, 20:05
      janusz2_ napisał:

> niewybrednym komentarzem pod adresem posłanki PiS Marzeny Wróbel."

Obiekt dla szczegolnie wybrednych milosnikow.

Posluchalem nagrania oryginalnej wypowiedzi posla. Ja najchetniej bym po uzyciu bejsbola odpowiedzial pismakowi: paszol won swolocz. No ale ja nie jestem poslem i nie chce sie obrazic taka niegodziwoscia jak polityk.
    • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 01:51
      A Biedroń ? Biedroń powiedział : "Jeśli miałbym kiedykolwiek robić ilustracje dla książki Witkowskiego, która opisuje takie PRL-owskie cioty, ludzi, którzy nie do końca są dopasowani społecznie, to na pewno na ilustracji znalazłby się Jarosław Kaczyński".

pl.wikiquote.org/wiki/Robert_Biedro%C5%84

I co ? Włos z glowy nie spadł Biedroniowi. Gdzie wtedy była pedalska TVN ? Gdzie były hieny dziennikarskie które teraz rozjeżdżają Węgrzyna ? Gdzie byli politycy którzy teraz z oburzenia, na Węgrzynie nie zostawiają suchej nitki ?
    • jott-ka Re: Węgrzyn by sobie popatrzył...i powinien... 11.02.11, 06:56
      ...się zawstydzić.
      podgladactwo?
      nie jest karalne?
      a moze to taka choroba?
      jak czytał przedstawiciel SLD?
      • jaceq Gdyby było... 11.02.11, 09:22
        ...to nie inwestowałbym takich pieniędzy w teleskop, przez który można policzyć Marsjan.

jott-ka napisała:

> podgladactwo?
        > nie jest karalne?
        • hasz0 bezkarnie POdladam picze wycieki na wodne lejstwo 11.02.11, 09:28
          AKCEPTUJEMY WYZWISKA Węgrzyna poniżajace i ubliżające BEZPOŚREDNIO poslance WRóbel dotyczące jej wygladu.....bo Węgrzyn jest za głupi żeby sięgać
          a co dopiero dorównac Jej Intelektowi IQ...

a nei kceptujemy niewinnego jak niemowlak żartu?

Picze gnojówkowe wycieki też POłyacei ze smaczkiem jak rasowi piczy melomani...
          bynajmniej (przynajmniej? jak sie powinno pisać?)
      • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył...i powinien... 11.02.11, 20:32
        jott-ka napisała:

> ...się zawstydzić.
        > podgladactwo?
        > nie jest karalne?
        > a moze to taka choroba?
        > jak czytał przedstawiciel SLD?

A ekshibicjonizm wszechobecny w mediach, na plażach itp. nie powinien zawstydzać ?
        Przecież to też zboczenie.
    • t_ete Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 09:53
      Juz pisalam ze buractwo - tu : forum.gazeta.pl/forum/w,13,121987919,122012456,Wegrzyn.html

Ale gdy tak sobie czytam komentarze ... hmmm ... Wlasciwie nie zdziwilabym sie gdyby takim tekstem 'pojechal' Jojo (Brudzinski) - bo ma jezyk twardy (czasami) i wtedy rzuciliby sie na niego politycy PO i SLD oraz media a politycy PiS broniliby go ... Na Wegrzyna rzucili sie wszyscy (i slusznie) ; koledzy z PO nawet nie probowali obrony (i slusznie) ...za to w niektorych postach na Aqua czytam cos w rodzaju obrony Wegrzyna ... a moze sie myle ?

tete
      • jott-ka Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 10:03
        t_ete napisała:

>... Na Wegrzyna rzucili sie wszyscy (i slusznie) ; koledzy z PO nawet
        > nie probowali obrony (i slusznie) ...za to w niektorych postach na Aqua czytam
        > cos w rodzaju obrony Wegrzyna ... a moze sie myle ?
        >
        > tete

co do mojego skromnego nika to się cienko mylisz,gdyż;albowiem'...z mojej strony to nie była obrona Wegrzyna,ale...nie badźmy tacy święci smile
        • matelot Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 10:13
          Ano właśnie... byłbym jednak za nie przesadzaniem. "Żart" Węgrzyna może nieco zbyt sprośny i tylko tyle. Odnoszę wrażenie, że w TVN za wiele już bigoterii i fałszywej skromności gdy się porówna to co powiedział Węgrzyn z tym co furt mawia w swoich programach Kuba Wojewódzki.
          A poza tym wydaje mi się - tu nie jestem pewien bo raz tylko, niezbyt skoncentrowany, słuchałem tej wypowiedzi - że Węgrzyn cytował. Niestety na youtube.pl nie znalazłem tego materiału.
          Znów politpoprawność zatriumfuje?
          • polazrski Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 10:17
            Kuba Wojewodzki nie jest politykiem, a polityka niestety zobowiazuje polityczna poprawnosc. Tego sie po nim po prostu wszyscy spodziewaja. Chca, zeby sie jawil jako potencjalny konkurent polskiego papy i dzieje sie tak nie tylko w Polsce, a za wykroczenia typu Wegrzyn politycy spadaja z krzesel w kazdym kraju europejskim, nie mowiac juz o Ameryce.
            • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 21:08
              polazrski napisał:

> Kuba Wojewodzki nie jest politykiem, a polityka niestety zobowiazuje polityczna
              > poprawnosc. Tego sie po nim po prostu wszyscy spodziewaja. Chca, zeby sie jawi
              > l jako potencjalny konkurent polskiego papy i dzieje sie tak nie tylko w Polsce
              > , a za wykroczenia typu Wegrzyn politycy spadaja z krzesel w kazdym kraju europ
              > ejskim, nie mowiac juz o Ameryce.

Bez przesady, nie slyszałes co mówił Berlusconi i jemu podobni ?
          • jott-ka Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 12:51
            matelot napisał:

> A poza tym wydaje mi się - tu nie jestem pewien bo raz tylko, niezbyt skoncentr
            > owany, słuchałem tej wypowiedzi - że Węgrzyn cytował.

ja też słyszałam ten fragment wypowiedzi Węgrzyna
            czyżbym też nie była 'skoncentrowana'?

> Znów politpoprawność zatriumfuje?

pozyjom-uwidim
          • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 21:06
            matelot napisał:

> Ano właśnie... byłbym jednak za nie przesadzaniem. "Żart" Węgrzyna może nieco z
            > byt sprośny i tylko tyle. Odnoszę wrażenie, że w TVN za wiele już bigoterii i f
            > ałszywej skromności gdy się porówna to co powiedział Węgrzyn z tym co furt mawi
            > a w swoich programach Kuba Wojewódzki.
            > A poza tym wydaje mi się - tu nie jestem pewien bo raz tylko, niezbyt skoncentr
            > owany, słuchałem tej wypowiedzi - że Węgrzyn cytował. Niestety na youtube.pl ni
            > e znalazłem tego materiału.
            > Znów politpoprawność zatriumfuje?

Masz rację, najpierw cytował ale"tefaenowskie dziennikarstwo" trimfuje wtedy kiedy uda im sie wyciagnąć z głupiego lub skołowanego polityka jakieś wyznania i robienie z tego afery. Pociąneli i głupek klepał dalej. To jest ich styl, w takich okolicznosciach rymanowskie, knapiki czy inne seklielskie doznaja dziennikarskiego orgazmu.
        • t_ete Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 11:05
          jott-ka napisała:

> co do mojego skromnego nika to się cienko mylisz,gdyż;albowiem'..
          > .z mojej strony to nie była obrona Wegrzyna,ale...nie badźmy tacy święci
          > smile

Nie Twoje wypowiedzi na temat Wegrzyna mialam na mysli smile
          Za grubawe zarty z rechotem - nie wsadzalabym do ciemnicy. Przasnosc 'na temat' istnieje. Ale ja nie lubie seksistowskich zartow, uwag, komentarzy 'na poziomie' ktory zaprezentowal Wegrzyn ... Moge nie lubic ? wink

Od polityka ktory publicznie sie wypowiada oczekuje pewnej oglady. Nawet jesli ma tylko 'udawac' ze jest lepiej wychowany niz naprawde ... Czym innym jest wyrazenie pogladu na temat 'jednoplciowych zwiazkow/malzenstw' - a czym innym 'wegrzynowy zart' ...
          Z tym pierwszym mozna sie pospierac, z tym drugim ... no coz, zmienic towarzystwo ?

tete
          • jott-ka Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 12:56
            t_ete napisała:

> Przasnosc 'na temat'
            > istnieje. Ale ja nie lubie seksistowskich zartow, uwag, komentarzy 'na poziomi
            > e' ktory zaprezentowal Wegrzyn ... Moge nie lubic ? wink

ja też nie lubię sad

>
            > Od polityka ktory publicznie sie wypowiada oczekuje pewnej oglady.

oczekiwać,to- my baby- możemy-ale tatka-latka
            chyba że...te parytety wejdą do sejmu...ale bez wróbla po węgrzynie

• t_ete Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 13:48
              jott-ka napisała:

> oczekiwać,to- my baby- możemy-ale tatka-latka
              > chyba że...te parytety wejdą do sejmu...ale bez wróbla po węgrzynie

Wiesz Jott-ko, jednak cos sie zmienia. Mimo wszystko... Protekcjonalne 'klepanie' czy oblesne zarciki - sa wychwytywane. I ktos musi sie pokajac. Kaja sie czy nie - to czegos uczy. Jesli nie sprawce (bo bywaja niewyuczalni) - to innych.

tete
              • dachs Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 21:36
                Nie przesadzajcie, Węgrzyn jest zwykły, ograniczony i prymitywny samiec jurniejszy w gębie niż w czym innym.
                Natomiast prawedziwych idiotów znajuje tu:
                www.polskatimes.pl/stronaglowna/367785,kim-jest-robert-w-grzyn-pose-kt-lry-obrazi-lesbijki,id,t.html
                Czy może mi ktoś wyjaśnić w czym Węgrzyn obraził lesbijki?
                Tylko proszę, wykluczmy z wyjaśnień tzw. traktowanie kobiety jako obiektu seksualnego pożądania. smile
            • dachs Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 21:38
              jott-ka napisała:

> oczekiwać,to- my baby- możemy-ale tatka-latka
              > chyba że...te parytety wejdą do sejmu...ale bez wróbla po węgrzynie

Gdyby w 1830r. były parytety, Emilia Plater nie zostałaby bohaterką narodową. smile
          • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 21:16
            t_ete napisała:

> Nie Twoje wypowiedzi na temat Wegrzyna mialam na mysli smile
            > Za grubawe zarty z rechotem - nie wsadzalabym do ciemnicy. Przasnosc 'na temat'
            > istnieje. Ale ja nie lubie seksistowskich zartow, uwag, komentarzy 'na poziomi
            > e' ktory zaprezentowal Wegrzyn ... Moge nie lubic ? wink
            > Od polityka ktory publicznie sie wypowiada oczekuje pewnej oglady. Nawet jesli
            > ma tylko 'udawac' ze jest lepiej wychowany niz naprawde ... Czym innym jest wy
            > razenie pogladu na temat 'jednoplciowych zwiazkow/malzenstw' - a czym innym 'we
            > grzynowy zart' ...
            > Z tym pierwszym mozna sie pospierac, z tym drugim ... no coz, zmienic towarzyst
            > wo ?
            > tete

Możesz, masz pelne prawo nie lubić. A takie dowcipy lubisz ?
            "Jeśli miałbym kiedykolwiek robić ilustracje dla książki Witkowskiego, która opisuje takie PRL-owskie cioty, ludzi, którzy nie do końca są dopasowani społecznie, to na pewno na ilustracji znalazłby się Jarosław Kaczyński." To cytat z Biedronia, którego nie tylko nie spotkaly żadne przykrości ale ostanio został radnym z lsty SLD.
      • rycho7 Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 10:19
        t_ete napisała:

Przeslyszala mi sie fraza rozpoczynajaca cytat: "jak mawia Czuma:"?

Jezeli to ja sam siebie bronie przed tym, ze jestem przestepca ale jeszcze o tym nie wiem. Przykladowo jako pedofilny podgladacz dziewicy Wrobel.
        • jott-ka Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 12:58
          rycho7 napisał:

> Przeslyszala mi sie fraza rozpoczynajaca cytat: "jak mawia Czuma:"?
          >

och,cholera...też słyszałam taką frazę
        • jaceq Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 13:13
          rycho7 napisał:

"Jak mawia Inczu-Czuma".
        • matelot Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 16:10
          rycho7 napisał:

> t_ete napisała:
          >
          > > cos w rodzaju obrony Wegrzyna ... a moze sie myle ?
          >
          >
          =================
          O to, to! Czuma zawinił, Węgrzyna powiesili... a mogli wypićsmile
      • wikul Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 20:50
        t_ete napisała:

> Ale gdy tak sobie czytam komentarze ... hmmm ... Wlasciwie nie zdziwilabym sie
        > gdyby takim tekstem 'pojechal' Jojo (Brudzinski) - bo ma jezyk twardy (czasami)
        > i wtedy rzuciliby sie na niego politycy PO i SLD oraz media a politycy PiS bro
        > niliby go ... Na Wegrzyna rzucili sie wszyscy (i slusznie) ; koledzy z PO nawet
        > nie probowali obrony (i slusznie) ...za to w niektorych postach na Aqua czytam
        > tete

Mylisz się , przynajmnie jeżeli chodzi o mnie. Nie chodzi o obronę Węgrzyna bo przyznawanie sie do przyjemnosci patrzenia na lesbijki jest głupi i infantylny. Większość mężczyzn to lubi, ale niewielu by sie do tego przyznało. Mnie chodzi o hipokryzję polityków i mediów podporządkowanych bezrefleksyjnie politycznej poprawności. A polityczna poprawność pozwala homoseksualistom, feministkom i wszelkim innych "postepowcom" potępiania w najgorszy możliwy sposób ludzi inaczej myslacych. Pozwala na polityczne usmiercenie nieszczęśnika który sie wychyli z takimi wyznaniami a jednocześnie pozwala na kompletną bezkarność biedroniom obrażającym inaczej myslącym.
        • t_ete Wikul 11.02.11, 21:42
          wikul napisał:

> A polityczna poprawność pozwala homoseksualistom, feministkom i
          > wszelkim innych "postepowcom" potępiania w najgorszy możliwy sposób ludzi inacz
          > ej myslacych. Pozwala na polityczne usmiercenie nieszczęśnika który sie wychyli
          > z takimi wyznaniami a jednocześnie pozwala na kompletną bezkarność biedroniom
          > obrażającym inaczej myslącym.

Ja nie dziele ludzi na hetero- i homoseksualnych. Nie dyskutuje o czyjejs orientacji seksualnej. Nie budza we mnie grozy zwiazki homoseksualne. Poki mamy zapis w konstytuacji nt. malzenstwa - nie ma sensu bicie na alarm z powodu rychlych 'malzenstw osob homoseksualnych'. Zwiazki - zalegalizowane - tak. Co do adopcji dzieci przez takie pary - mam watpliwosci. Choc znam taka rodzine w Niemczech. Adoptowali bardzo chore, porzucone przez matke dziecko ; to wymaga od nich ogromnego wysilku, wielkiej dyscypliny i calego oceanu czulosci dla malucha.

Nie traktuje siebie jak 'postepowca'. Po prostu mysle ze w wolnym kraju naprawde jest miejsce dla ludzi ktorzy maja rozne poglady - takze na wlasne zycie. Za znacznie bardziej szkodliwa od manifestowania swojej seksualnosci - uwazam wszechobecna brutalnosc, agresje ludzi wobec ludzi (w tym najbardziej drastyczna - doroslych wobec malenkich dzieci) ... i bestialskie traktowanie zwierzat ; nadal jest spoleczne przyzwolenie na to - i choc coraz czesciej pojawia sie zdecydowana reakcja ... to jednak zbyt rzadko sad

Przy takich dramatach mam sie oburzac na pare facetow wymieniajacych pocalunek na ulicy ? A coz w tym strasznego ? Moze faceta to irytuje ?... niech nie patrzy, i zalatwione.

Co do Biedronia. W kazdej grupie sa osobniki z 'wilczymi klami' wink Takie 'typy' sa chyba we wszystkich partiach politycznych, zdarza sie ze i w organizacjach spolecznych ; coz robia ? ano obrazaja 'inaczej myslacych' ... czyli siebie nawzajem ; gdy jedni wymyslaja Biedroniowi od 'pedalow', on ich 'bierzmuje' po swojemu.
          Wypowiedz publiczna powinna byc 'w granicach' - oczywiscie. Dotyczy to wszystkich, niezaleznie od orientacji, opcji politycznej itd. Oslawiona 'politpoprawnosc' ? Tak. Jest z pewnoscia lepsza od brutalnego jezyka. Jest lepsza dla obydwu stron (jakichkolwiek)w sporze. Bo daje szanse na rozmowe ...

tete

• dachs Re: Węgrzyn by sobie popatrzył 11.02.11, 20:51
      Węgrzyn jest zwykły cham i prymityw. Nie sądzę, aby los "pokarał" go jeszcze raz posłowaniem.
      Co mnie w tej sprawie natomiast raduje i bawi, to reakcja pisiactwa. Bardziej politycznie poprawny nie byłby już nawet tercet Środa-Szczuka-Senyszyn.
      smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka