Dodaj do ulubionych

precz z tymi idiotami

15.02.11, 00:15
policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9105599,Zakaz_noszenia_broni_w_czasie_prezydencji__Sportowcy.html
Weź donek i spadaj, debilu. Jesteś z jarosławkiem dobraną parą.
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Polska to nie USA 15.02.11, 05:24
      picus. Mozesz chodzic z nozem, kto ci broni?
    • jott-ka Re: precz z tymi idiotami 15.02.11, 06:06
      piq napisał:

> rel="nofollow">policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9105599,Zakaz_noszenia_broni_w_czasie_prezydencji__Sportowcy.html
      > Weź donek i spadaj, debilu. Jesteś z jarosławkiem dobraną parą.

moze mieli na mysli dzien otwarcia €2012? i gale sportowcow na stadionie?
    • ada08 Na kuszę się skuszę, tuszę. 15.02.11, 07:36
      Chyba na kusze, łuki itp nie będzie zapisu. Oraz na białą broń. Mój znajomy perfekcyjnie rzuca nożem, widowiskowo jak w filmie o piratach. A mój sąsiad ma kosę. Taką prawdziwą wiejską kosę, kosi nia trawę na swojej posesji. Taka kosa, to dopiero broń! Ciekawe czy podczas polskiej prezydencji będzie mozna spacerowac po ulicach z kosą albo z kuszą.

Oczywiście mój wpis jest bez sensu, podobnie jak ten zakaz.
      Ale co ma do tego biedny Donek?
      a.

• matelot Re: Na kuszę się skuszę, tuszę. 15.02.11, 07:45
        To nie wiesz? - Donek jest teraz dyżurnym chłopcem do bicia...
        Nie warto go żałować, jest taki brzydki...
    • rycho7 gloria doboru negatywnego 15.02.11, 07:47
      piq napisał:

> Weź donek i spadaj, debilu. Jesteś z jarosławkiem dobraną parą.

Cza przeca odebrac policjantom emerytury. To poprawi wskaznik zdebilenia w doborze tych biurwow.

We wspolczesnym Waffen SS placa juz ponad dwa razy wiecej i nie smedza nad WCZESNIEJSZYMI emeryturami. Wolny rynek pracy.
    • dachs piqu !!! 15.02.11, 10:13
      Narazie to jest projekt, raczej niemądry, ale w czasach powszechnego terroryzmu w jakimś tam stopniu zrozumiały, zainteresowane organizacje zgłaszają zastrzeżenia, napewno będą wprowadzone modyfikacje, czyli całkiem normalna i zdrowa droga legislacyjna.
      Do tego mamy prezydenta myśliwego. smile
      Czyżbys też uległ powszechnej modzie na kopanie Platformy za to że istnieje?
      • perla Re: piqu !!! 15.02.11, 10:23
        dachs napisał:

> Czyżbys też uległ powszechnej modzie na kopanie Platformy za to że istnieje?

Borsuku, nie kopanie lecz krytykowanie za to, że nic nie robi. A jeżeli już coś robi to tylko zakazy wszelakie dla obywateli, oraz długi i podwyżki podatków właśnie.
      • jaceq Re: piqu !!! 15.02.11, 11:02
        dachs napisał:

> Czyżbys też uległ powszechnej modzie na kopanie Platformy za to że istnieje?

Ministrem SWiA jest pan Jerzy Miller. Specjalista od obróbki skrawaniem i automatyki przemysłowej. Były szef NFZ, odwołany "kuchennymi drzwiami" wskutek typowej falandyzacji prawa przez PiS (mało kto to już pamięta). Oprócz tego zna się na finansach (w tym i publicznych), ochronie zabytków i paru jeszcze innych sprawach. Niewątpliwie jeden z jaśniejszych punktów w tuskowym rządzie, co potwierdził w czasie działań po tej katastrofie smoleńskiej. I teraz taki facet pozwala, by ten "niemądry" (ja bym powiedział, że wręcz bezdennie głupi, tłumaczyć dlaczego - nie ma potrzeby) "projekt" był kojarzony z MSWiA, a więc i z jego nazwiskiem. Jeśli tu nie ma jakiegoś drugiego dna, to ja już nic nie rozumiem. Podejrzewać zaczynam, że ten, przepraszam za wyrażenie, "projekt" wylobbowali sobie Szpicbródkowie, bo za czasu (znowu przepraszam) "prezydencji" planują sobie coś i chcą, aby im nikt nie przeszkadzał.

Bronek tej bzdury oczywiście nie zawetuje, bo to jest podwładny Tuska, a nie samodzielnie myślący człowiek.

"Ministerstwo zaproponowało żeby imprezy kolidujące przenieść do innych miast." Tę propozycję także firmuje - chce czy nie chce - pan Żorż Miller.

Czy już nie ma takiej dziedziny, w której Platfuseria się nie będzie w stanie ośmieszyć?
        Mam swoją teorię, dlaczego tak się dzieje, ale na to jeszcze za wcześnie.
        • hasz0 PiS jest obwiniany o...grzechy Falandysza=paranoja 15.02.11, 11:09
          • hasz0 Re: PiS jest obwiniany o...grzechy Falandysza=par 15.02.11, 11:10
            • hasz0 Scana metoda taka anty#owa jest: 15.02.11, 11:20
          • jaceq Sріеrdalaj, Haszu. 15.02.11, 11:34
            Tu się o poważnych sprawach dyskutuje, a nie o jakichś bzdetach.
            • hasz0 Re: Sріеrdalaj, Jacequ ja piszę o Polsce a Ty? 15.02.11, 11:48
              forum.gazeta.pl/forum/w,13,122179866,122190042,Prosze_Was_resztka_cierpliwosci_przywroc_POST.html?wv.x=2
              • hasz0 Re: Sріеrdalaj, Jacequ ja piszę 15.02.11, 11:54
                Nie ma ważniejszej sprawy w Polsce od "piłlkarzyków' i "mysliwolnIUTKICH"?'
                gAFOWICZÓW?

tO KOLeJNA GAFA JEST.
                ofe..BUDŻET..DEFICYT...DŁUGI...TAK...ALE rozój rozój i je#Szszcze raz rozwój...
                ....DOPÓKI TEGO
                Balcer z Rostkiem nie uzgodnią czy
                OFE to

RAK czy LEK
                ........to pudrowane ustawy wrzutki służą jedynei za parawan.

Idź do mego sklepu archiwum po IQ...z łąski swojej.
                I przestań żartowac jak Ewa dachs, Scan i kilku innych.

Dosyć parodii i cyrku. Za bielmem kontaktów nie takich.

Proste rozwiazanei:

na zawody moze dowieźć im broń wynajety wóz wojskowy albo policyjny.
                • hasz0 jeśli bzdetem dla Ciebie Polska... 15.02.11, 11:56
                • jaceq Re: Sріеrdalaj, Jacequ ja piszę 15.02.11, 12:08
                  > Proste rozwiazanei:
                  > na zawody moze dowieźć im broń wynajety wóz wojskowy albo policyjny.

Weź przestań.
                  Dałbyś im do ręki prywatną sportową broń, żeby coś zepsuli, albo - nie daj Bóg - postrzelili się w czasie zabawy?
      • manny-jestem Moze jest kolejnym 15.02.11, 15:23
        ktory wreszcie ujrzal swiatlo.
        • hasz0 wolno dotąd w tramwaju pociągu autobusie broń 15.02.11, 16:26
          było wozić nabitą????????

..pamietam kiedys czytalem w wagonie PKP...instrukcje dla podróżnych.
    • qwardian Re: precz z tymi idiotami 15.02.11, 12:47
      Taka decyzja musiała wprowadzić potencjalnych terrorystów w osłupienie..
      • jaceq Re: precz z tymi idiotami 15.02.11, 13:01
        qwardian napisał:

> Taka decyzja musiała wprowadzić potencjalnych terrorystów w osłupienie.

Faktycznie. Z pewnością teraz potencjalni terroryści sprawdzają, czy ich pozwolenia na broń nie utraciły aby ważności.
        • perla no i czego się czepiacie? 15.02.11, 13:15
          potencjalni terroryści na pewno się zastosują do Tuskowych pomysłów właśnie.
          • polazrski Re: no i czego się czepiacie? 15.02.11, 13:17
            Potencjalni terrorysci uzywaja raczej kamizelek. Elegancja-Francja.
    • wikul Precz z tymi idiotami, maczety w dłoń ... 15.02.11, 13:24
      Maczety w dloń (to zdaje się nowa świecka krakowska tradycja) i na Donka. Niech nie mysli żę Polakowi można coś zabraniać. Ma ochotę Polak wyrżnąc paru obcych kiboli, to nikt mu nie będzie zabraniał.

www.youtube.com/watch?v=w0zvmkUe98c

Rycerska tradycja w narodzie nie ginie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka