Gość: KFC IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 28.04.04, 12:30 Hamburgery mu zaszkodziły, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasio Nie ! Przekonałem się zbyt boleśnie ! IP: *.ipt.aol.com 28.04.04, 12:35 Przestrzegam !! Po wieloletniej konsumpcji tego produktu cierpię na przewlekłą biegunkę. Już nawet na samą myśl o hamburgerze muszę w popłochu szukać WC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Produkty McDonald's są zatrute rakotwórczymi EXXX IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.04.04, 16:11 Tylko frajerzy jedzą ten kał oferowany przez McD.... no chyba, ze ktoś chce mieć alergię i wspierać koncerny farmaceutyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Miliony ludzi przekonało się do hamburgerów? IP: *.se.client2.attbi.com 28.04.04, 12:38 Nie pierwsze to miliony i nie ostatnie, które dały się przekonac do czegoś. Zgrabny tytulik tej jakże ważnej notki prasowej przywodzi mi na myśl złotą myśl mojego Mistrza w postrzeganiu świata, W.Ł, który tak to lapidarnie ujął: "więc jedzmy g...a bo miliardy much nie mogą się mylić" Żyję w ojczyźnie hamburgera już od kilkanatu lat i udało mi się nie zjeść jeszcze ani jednago z wyżej reklamowanych produktów. O czym z przyjemniścią zawiadamiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Miliardy much przekonały się do jedzenia gówna IP: *.zapol.proterians.pl 28.04.04, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: Miliony ludzi przekonało się do hamburgerów? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 13:07 Jak mozna sie przekonac do czegos co smakuje jak stary pies zmielony razem z buda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Re: Miliony ludzi przekonało się do hamburgerów? IP: 213.17.228.* 28.04.04, 13:43 widac mozna. ja lubie i uszanujcie to ze po prostu mozna lubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotlet Burger vs. Mc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 14:05 A i tak najlepsze hamburgery są u Burger Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2 Re: Burger vs. Mc IP: *.jelfa.com.pl 28.04.04, 15:35 Gościu, Gdzie Ty masz Burger Kinga w RP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia Re: Burger vs. Mc IP: *.client.comcast.net 28.04.04, 15:49 wiesz nawet niezle w burger kingu sa te grillowane, ale kanapka za dolka w mcdonnald czyli mcchiken jest calkiem fajna, choc ja akurat lubie zjesc juniorbacona w wendy`s i zapic kola papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longislander Wie, ze dzwonia... IP: *.dsl.invision.com 28.04.04, 14:27 ...ale nie wie w ktorym kosciele. Zyski firmy McD rzeczywiscie wzrosly ale nie za sprawa hamburgerow tylko dzieki zasadniczej zmianie menu. Przynajmniej w US McD wprowadzil salaty i dania z ryb i bialego miesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Wie, ze dzwonia... IP: *.nd.edu 29.04.04, 18:00 Ja wcinam w McD tylko salatki sa pycha i tanie.Te najtansze bez dodatkow kurczaka, tylko niestety nie zawsze sa.Mniam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś