off_nick 08.04.11, 17:07 The images of the wreckage in Smolensk, and the loss of so many extraordinary civilian and military leaders who guided Poland to democracy and prosperity, broke our hearts.Poland is one of America’s strongest and closest allies. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Hipokryta... 08.04.11, 17:44 manny-jestem napisał: > Tez cos nowego wymyslilas Szlag mnie trafił po prostu. A teraz wyobrażam sobie te wiernopoddańcze teksty 'polityków', 'wolnych mediów' i wszelkiej swołoczy pod koniec maja, kiedy dostąpimy zaszczytu wizyty tego pajaca zza Wielkiej Wody. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Hipokryta... 08.04.11, 17:47 Przynajmniej dla ciebie to "pajac zza Wielkiej Wody". Ja go mam po sasiedzku Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No jest. I co z tego? 08.04.11, 17:46 Widział ktos kiedys takie dziwo jak lewak nie hipokryta? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Czekam na deklarację 08.04.11, 18:34 Przewodniczącego Parlamentu Europejskiego, yebaki, małego tchórza, zwiewającego przed wdowami smoleńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A czegoz sie spodziewasz po Jerzym Bucku? 08.04.11, 18:43 Zachowa sie zapewne rownie "niezwykle", co Barack Hussein, Mankowy prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: A czegoz sie spodziewasz po Jerzym Bucku? 08.04.11, 18:54 marouder.eu napisał: > Zachowa sie zapewne rownie "niezwykle", co Barack Hussein, Mankowy prezydent. Korekta; prezydent kraju w ktorym Manny mieszka. > Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 gaz głupkowy ma nieprzeparty urok 09.04.11, 09:45 i dlatemu mit brennender sorge off_nick napisała: > The images of the wreck > age in Smolensk, and the loss of so many extraordinary civilian and military le > aders who guided Poland to democracy and prosperity, broke our hearts.Poland is > one of America’s strongest and closest allies. co poniektóre misie się błyskawicznie przewerbują z powrotem z fsb na cia, a reszta zadynda.life is brutal. > > > > [img]https://stutteringmessiah.files.wordpress.com/2011/03/obama-hypocrite2.jpg[ > /img] > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś