Dodaj do ulubionych

Hipokryta...

08.04.11, 17:07
The images of the wreckage in Smolensk, and the loss of so many extraordinary civilian and military leaders who guided Poland to democracy and prosperity, broke our hearts.Poland is one of America’s strongest and closest allies.

https://stutteringmessiah.files.wordpress.com/2011/03/obama-hypocrite2.jpg
Obserwuj wątek
    • manny-jestem Re: Hipokryta... 08.04.11, 17:25
      Tez cos nowego wymyslilas smile
      • off_nick Re: Hipokryta... 08.04.11, 17:44
        manny-jestem napisał:
        > Tez cos nowego wymyslilas smile

Szlag mnie trafił po prostu.
        A teraz wyobrażam sobie te wiernopoddańcze teksty 'polityków', 'wolnych mediów' i wszelkiej swołoczy pod koniec maja, kiedy dostąpimy zaszczytu wizyty tego pajaca zza Wielkiej Wody.
        • manny-jestem Re: Hipokryta... 08.04.11, 17:47
          Przynajmniej dla ciebie to "pajac zza Wielkiej Wody". Ja go mam po sasiedzku sad
    • marouder.eu No jest. I co z tego? 08.04.11, 17:46
      Widział ktos kiedys takie dziwo jak lewak nie hipokryta?
      • manny-jestem Re: No jest. I co z tego? 08.04.11, 17:48
        fakt
        • off_nick Czekam na deklarację 08.04.11, 18:34
          Przewodniczącego Parlamentu Europejskiego, yebaki, małego tchórza, zwiewającego przed wdowami smoleńskimi.
          • marouder.eu A czegoz sie spodziewasz po Jerzym Bucku? 08.04.11, 18:43
            Zachowa sie zapewne rownie "niezwykle", co Barack Hussein, Mankowy prezydent.
            • manny-jestem Re: A czegoz sie spodziewasz po Jerzym Bucku? 08.04.11, 18:54
              marouder.eu napisał:

> Zachowa sie zapewne rownie "niezwykle", co Barack Hussein, Mankowy prezydent.

Korekta; prezydent kraju w ktorym Manny mieszka.
              >
              • hasz0 Ruska Buda & Barak_<zahwycająca parka 08.04.11, 19:02
    • pro100 gaz głupkowy ma nieprzeparty urok 09.04.11, 09:45
      i dlatemu mit brennender sorge
      off_nick napisała:

> The images of the wreck
      > age in Smolensk, and the loss of so many extraordinary civilian and military le
      > aders who guided Poland to democracy and prosperity, broke our hearts.Poland is
      > one of America’s strongest and closest allies.

co poniektóre misie się błyskawicznie przewerbują z powrotem z fsb na cia, a reszta zadynda.life is brutal.
      >
      >
      >
      > [img]https://stutteringmessiah.files.wordpress.com/2011/03/obama-hypocrite2.jpg[
      > /img]
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka