10.04.11, 21:03

Na przyklad to co ponizej trwalo chyba setki lat zanim nastalo czerwone imperium zla, nie? Co za ironia. Oni tez kolor czerwony przyjeli jako pierwsi smile

www.youtube.com/watch?v=X5McSEU48Y8

tow. bolszewiku, proszę bez "Jezu"...
Autor: piq 10.04.11, 20:58

...jeśli łaska. To jest uprawnione i zwłaszcza legalne zgromadzenie, wasza tendencja do zamordyzmu i zamykania paszczy każdemu, co się nie podoba, jest iście leninowska
Obserwuj wątek
    • jaceq Nie zdążyłem się wpisać, 10.04.11, 21:07
      ale miałem zamiar zapodać ostrzeżenie, że jeśli by do mnie na teren prywatny pchał się poseł wywijając legitymacją poselską, to by zaliczył w ryja, aż by strzelił kopytami w powietrzu.
      • piq ode mnie też by zaliczył,... 10.04.11, 21:52
        ...więc nie rozumiem, o co chodzi. Chyba że jest coś, czego nie wiem, bo hucpa smoleńska mnie nie interesuje.
        • jaceq Re: ode mnie też by zaliczył,... 10.04.11, 22:07
          > coś, czego nie wiem,

Było w skasowanym wątku Absztyfa:

youtu.be/WkppKMqjWNk

> bo hucpa smoleńska mnie nie interesuje.

Mnie też powiedzmy, że nie wchodzi powyżej piątego poziomu mojej uwagi.
    • matelot Re: Panie piq 10.04.11, 21:10
      Wyklikano?! Po wpisie piqa...
      • absztyfikant Re: Panie piq 10.04.11, 21:12

Ale nie on wyklikal smile
      • dachs Re: Panie piq 10.04.11, 21:33
        matelot napisał:

> Wyklikano?! Po wpisie piqa...

Tak szybko nie da się wyklikać, to musi być indywidualna akcja gazetowego cenzora.
        Może jakieś premie za czujność dostają, jak kapusie w NKWD.
      • perli kapucha, 10.04.11, 21:38
        tylko na to Cię stać?
    • dachs Wprawdzie nie jestem pan piq 10.04.11, 21:11
      ale pozwolę sobie nadmienić, że to co ma do powiedzenia Mel Brooks o inkwizycji, jest tak samo wiarygodne jak rozważania Roberta Nowaka o "Protokołach mędrców Syjonu"
      • absztyfikant Re: Wprawdzie nie jestem pan piq 10.04.11, 21:13
        Tu masz wiecej. Dobra bibliografia na dole smile Mel pojawil sie w celach humorystycznych smile

en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Inquisition
        • dachs Re: Wprawdzie nie jestem pan piq 10.04.11, 21:30
          absztyfikant napisał:

> Tu masz wiecej. Dobra bibliografia na dole smile Mel pojawil sie w celach humoryst
          > ycznych smile
          Ja Mela generalnie lubię, ale to nie znaczy, że śmieję się z każdego jego dowcipu.
    • perli Icek, 10.04.11, 21:48
      wyklikałeś Jezusa kiedyś tam, więć Iceczki wrzuciły Go w kosz tjera.
      • perli Re: Icek, pees, 10.04.11, 21:51
        i nie płacz, kiedy goj okłada Cię po nerach.
    • piq zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 21:50
      ...i z podobnej klasy argumentacją. Jeśli ktoś chce pałować kogoś za odmienne poglądy, to jest bolszewikiem. Proste. A bolszewik nie używa "Jezu", chyba że w godzinie śmierci. Amen.
      • absztyfikant hahahahaha 10.04.11, 21:54
        Gestapo mordowalo, a ja bym tylko dal po dupie wink
      • jaceq Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:02
        piq napisał:

> zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,...

Podejrzewam, że chciał Ci odpowiedzieć, a wątek wcięło, to założył nowy. Też bym tak zrobił, i co gorsza - przez myśl przemknęłoby mi, czy to jednak aby nie Ty stoisz za zniknięciem.

> ktoś chce pałować kogoś za odmienne poglądy

Nie sądzę, że za poglądy, tylko za profanację uroczystości żałobnych okrzykami jak w knajpie na Brzeskiej.
        • snajper55 Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:05
          jaceq napisał:

> > ktoś chce pałować kogoś za odmienne poglądy
          >
          > Nie sądzę, że za poglądy, tylko za profanację uroczystości żałobnych okrzykami
          > jak w knajpie na Brzeskiej.

Za taką formę wyrażania poglądów też bym nie pałował. Twoje okrzyki świadczą o tobie.

S.
          • jaceq Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:11
            Powtórzę zatem, że uważam, że to nie poglądy ani ich forma, tylko profanacja uroczystości żałobnej. Chyba, że od samego początku nie była to uroczystość żałobna, a tylko zwykła draka polityczna, z rodzaju tych, co robi Biedroń czy inny Bubel.
            • snajper55 Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:32
              jaceq napisał:

> Powtórzę zatem, że uważam, że to nie poglądy ani ich forma, tylko profanacja ur
              > oczystości żałobnej. Chyba, że od samego początku nie była to uroczystość żałobna, a tylko
              > zwykła draka polityczna, z rodzaju tych, co robi Biedroń czy inny Bubel.

Jak odpowiedział Kaczyński Małyszowi, który dziwił się, że kwiaty na Krakowskim składa? Powiedział, żeby Małysz zajmował się skokami, a nie polityką. Jaśniej chyba nie można.

S.
              • jaceq Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:58
                > Powiedział, żeby Małysz zajmował się skokami, a nie polityką.

Ale ba! Jestem prawie pewien, że wśród tych kilku tysięcy ludzi spora część, może nawet większość była przekonana, że idzie tam uczestniczyć w uroczystości żałobnej. Z tej części znowu sporej części do łba nie przyjdzie, że Jarek (za pomocą swoich "klubów GP" m.in.) ich oszukał, bo od początku planowane były igrzyska. Przed kamerami, a jakże, "Niemcy mnie biją". Ale "Niemcy" nie dali się sprowokować rozhisteryzowanym babiszonom, które błagały, by ktoś je zgwał... znaczy, chciałem napisać, pobił.
          • matelot Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:13
            Jak w znikniętym wątku: pałowanie tylko by tych oszołomów nobilitowało. O tym pałowaniu oni marzą i sniąsmile
            • perli ależ, 10.04.11, 22:18
              Panowie, proszę się jeszcze nie uśmiechać, perlinka zbiera się za tjego wątka.
              • perli Re: ależ, pees, 10.04.11, 22:21
                zabiera się.
                • perli Re: ależ, pees, 10.04.11, 22:40
                  otóż podjęta przez Panów sugestia, zapodana przez Iceczka, dowodzi, iż jesteście kretynami. Pan Jacek, Pan Matelot, Pana Snajpka nie czytam.
                  • perli Re: ależ, pees, 10.04.11, 22:52
                    Pan Matelot kierował się niskimi pobudkami, jest okazja dokopię Pigu, lecz nie obchodzi Go wcale to, że Icek dostał od Piga w neru.
            • jaceq Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:26
              matelot napisał:

> Jak w znikniętym wątku: pałowanie tylko by tych oszołomów nobilitowało.

Masz rację. W normalnych krajach pałowanie jest powodem do wstydu dla pałowanych, chociażby pałowanie tzw. antyglobalistów w jakimś Davos.
              Tylko u nas pałowanie wciąż jeszcze jest wystarczającą kwalifikacją, aby pałowanego zrobić ministrem. Pisać już nie musi umieć. A zwłaszcza rozumieć tego, co pisze.
            • snajper55 Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:29
              matelot napisał:

> Jak w znikniętym wątku: pałowanie tylko by tych oszołomów nobilitowało. O tym p
              > ałowaniu oni marzą i sniąsmile

Mit jest, teraz trzeba im męczenników. Joanna od krzyża to trochę mało. Jakiś Janek Wiśniewski by się przydał.

S.
              • matelot Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 22:52
                No niestety ... tylko dwie "poturbowane" posłanki. Może by je zatrudnili w serialu "Poturbowani" wink
                • snajper55 Re: zalożyłeś wątek o mnie jak hasz,... 10.04.11, 23:47
                  matelot napisał:

> No niestety ... tylko dwie "poturbowane" posłanki. Może by je zatrudnili w serialu "Poturbowani" wink

To tylko przygrywka. Kurski ma praktykę w wynajmowaniu "nieznanych sprawców". Jojo ma stare znajomości. Czy to trudno wybrać odpowiedniego Janka Wiśniewskiego z PiS? Ale jeszcze nie teraz. Grunt Prezes musi przygotować. Mit utwierdzać.

S.
        • perli przygłupu, Jacuchu, 10.04.11, 22:14
          co to znaczy przez myśl przemknęłoby mi?
          • perli Re: przygłupu, Jacuchu, 10.04.11, 23:02
            a Pan Przygłup Jacek utrwala nam sugestię Iceczka, pisząc właśnie to, przez myśl przemknęłoby mi, iż to właśnie Pig, odpowiada za zejście wątka. Boże, jaka jestem mądra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka