gini 26.05.11, 12:17 Szczegolnie polecam scanowi snajpkowi i eresowi 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Ostatni krzyk mody dla panow 26.05.11, 12:38 . Rano, jeszcze przed rozpoczęciem posiedzenia wojewódzkiej komisji dialogu społecznego, przed urzędem wojewódzkim, pojawił się młody student uniwersytetu ekonomicznego. Chłopak poparł "Solidarność" w proteście przeciwko rządowi Tuska. W rękach trzymał transparent z hasłem: Głosowałem na PO - Przepraszam. Jak mówił zawiódł się na Platformie. - Chciałbym przeprosić wszystkich Polaków, bo głosując 4 lata temu na Platformę skrzywdziłem ludzi. Dlaczego? Wierzyłem, że PO - tak jak obiecała - będzie obniżać podatki i zreformuje kraj. A tymczasem podatki poszły w górę, ceny rosną, a ludzie ubożeją - mówi TOK FM poznański student, który po swoim proteście pojawił się na posiedzeniu wojewódzkiej komisji dialogu społecznego. Jako obserwator. Tez moglibyscie panowie przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Powiem mojemu znajomemu... 26.05.11, 16:18 ...konserwatyscie, krytykowi sztuki i wlascicielowi "Gospody Koko" na ul. Golebiej, by nabyl koszulki w ilosci hurtowej i rozprowadzal je wsrod malo lewicowej klienteli lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Powiem mojemu znajomemu... 26.05.11, 19:33 marouder.eu napisał: > ...konserwatyscie, krytykowi sztuki i wlascicielowi "Gospody Koko" na ul. Goleb > iej, by nabyl koszulki w ilosci hurtowej i rozprowadzal je wsrod malo lewicowej > klienteli lokalu Uważaj żebyś nie wsadził go na minę. Żeby nie wyszedł na tym jak Rydzyk po raz kolejny. Tylko że na Rydzyka ma kto placić. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9673900,_Paszkwilancka__stacja__Sad___Nasz_Dziennik__ma_przeprosic.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Rozgrzana sedzina 26.05.11, 19:57 AK ROZPATRUJE SPARAWY AGNIESZKA MATLAK !!!!!!!!!!!!! to nie przypadek !! 16.06.2010 15:42~Wiktor Kilka spraw rozpatrywanych przez Agnieszkę Matlak: 1) Wojciech Jaruzelski vs Jan Przedpełski - wygrał Jaruzel "Sędzia Agnieszka Matlak wydala w roku 2006 korzystny wyrok dla Wojciecha Jaruzelskieego w sporze z Janem Przedpełskim, spadkobierca przedwojennego właściciela willi na Mokotowie, w której mieszka teraz generał. Odebrano go Przedpełskim po wojnie na mocy tzw. dekretu Bieruta. Przedpełscy chcą, by generał się wyprowadził i zwrocił im wille." 2) Marek Król vs Jerzy Urban i tygodnik "Nie" - wygrał Urban 3) "Gazeta Wyborcza" vs Stanisław Remuszko - wygrała "GW", a sędzina popisała się takim kwiatkiem: "Negatywne treści na temat Adama Michnika redaktora naczelnego Gazety Wyborczej oraz wydawcy tej gazety Agory S.A. są sprzeczne z zasadami współżycia społecznego" Zdziwieni dzisiejszym wyrokiem? Owczarkowa tez chyba rozgrzana Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Hmm,... 26.05.11, 22:04 > Odebrano go Przedpełskim > po wojnie na mocy tzw. dekretu Bieruta. No, niezupełnie. Tzw. dekret Bieruta chyba nie miał z tym nic wspólnego. Dom został Przedpełskim odebrany za (przedwojenne?) długi wobec skarbu państwa. Gdyby to poszło "z Bieruta", Przedpełski "odzyskałby" dom bez problemów. Wygląda na to, że jednak nie miał do niego prawa. Jedno mnie tylko zastanawia, nieco oftopik: zadziwiająca zbieżność nazwisk b. treneiro kadry siatkarek i prezeseiro PZPS: sport.onet.pl/siatkowka/reprezentacje/przedpelski-matlak-nas-przekonal,1,4263424,wiadomosc.html Matlaka znam pozytywnie z działalności trenerskiej w klubach. Ten Przedpełski wydaje mi się śliski jak gad. Ale może to po prostu zwykły przypadek? Jeśli się nie mylę, przed sądem w USA także toczył się jakiś proces wytoczony przez spadkobierców Przedpełskich o dom na Ikara. O ile pamiętam, Przedpełscy przegrali także w USA. Ponadto, przegrali też proces cywilny z Jaruzelem o zniesławienie. > 2) Marek Król vs Jerzy Urban i tygodnik "Nie" - wygrał Urban Urban obsmarował TW "Rycerza" w 1996. Proces rozpoczął się w 2005. W 2007 pismo "Wprost" przyznało, że Marek Król był zarejestrowany jako tajny współpracownik SB. Pełnynocnik donosiciela SB sugerował, że w IPN mają naprędce sfałszowane kwity na Króla. W sumie, bardzo bym się zdziwił, gdyby Urban przegrał tę sprawę. > 3) "Gazeta Wyborcza" vs Stanisław Remuszko Typowy proces cywilny o napisanie, że Michnik ukradł GW solidaruchom. Też bym się zdziwił, gdyby Agora przegrała. Jak się jest na świeczniku, trzeba uważać, by pysk nie stał się organem zanadto niezależnym od organu, którym delikwent myśli, że myśli. Gdyby proces był z urzędu - byłbym przeciw. Ale był prywatny. Wolno? Wolno. A sąd ma niewdzięczne zadanie: musi rozpatrzyć. "Ich Dziennik" nie pierwszy raz musi przeprosić wroga. Ich sprawa, widać moherów, którzy się na to zrzucają, do biedoty nie można zaliczyć. Jak się nie podoba, proponuję spróbować obalić ustrój RP, wprowadzić rządy komisarzy ludowych i bolszewickie sądownictwo, które nieodwołalnie uzna, że Prezydenta zamordował w Smoleńsku pierwiastek szlachetny, Gosiewski był o 10 cm dłuższy, a Błasik nawet nie leciał tym samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Hmm,... 26.05.11, 22:20 glupi palancie wyspecjalizowales sie w obrazaniu osob , ktore nie zyja i nie moga sie bronic. takie male gowienko jestes meska szmata i tyled, teraz ja cie gnoju wygasze, bo mam mdlosci jak cie czytam, to samo jakbym czytala g 48 w watku o Danutce to samp gowno tylko w innym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Właśnie mamy typowy przykład tego, 26.05.11, 22:28 jak buzia stała się organem zanadto niezależnym od organu, którym delikwentka myśli, że myśli. Nie bój się droga Giniu. Nie polecę z tym do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Hmm,... 26.05.11, 22:45 > mam mdlosci jak cie czytam Moim skromnym zdaniem jest to objaw tego, że Ci się CPU przegrzewa, kiedy usiłujesz zrozumieć to, co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Hmm,... 26.05.11, 23:12 jaceq napisał: > > mam mdlosci jak cie czytam > > Moim skromnym zdaniem jest to objaw tego, że Ci się CPU przegrzewa, kiedy usiłu > jesz zrozumieć to, co napisałem. > =================== Hmm... jesteś ofiarą własnej poczciwości. Tak to jest kiedy sprzątaczki wpuszcza się na salony. Chamieją jeszcze bardziej a w słuszności poglądów utwierdzają je dyskusje z tuzami: z Tobą, z Luką. A ja uważam, że hołota nie zasługuje by zwracano na nią uwagę, wtedy zna respekt i miejsce w szeregu. W Salonie jest notorycznie wykpiwana a tu? Ode mnie słowa się nie doczeka. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Odpowiedzialnosc zbiorowa 26.05.11, 22:21 Za grzechy ojca i brata sie nie odpowiada. Odpowiadano za nie za czasow mordercow faszystowskich. Grasz na coraz nizszych instynktach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Odpowiedzialnosc zbiorowa 26.05.11, 22:34 polski_francuz napisał: > Za grzechy ojca i brata sie nie odpowiada. > > Odpowiadano za nie za czasow mordercow faszystowskich. > > Grasz na coraz nizszych instynktach. > > PF Zaraz zaraz to michnik i jego szmatlawiec oraz scanic i reszta kaza mi odpowiadac za Jedwabne za szmalcownikow, ktorych nawet bie znalam jeszcze mnie bie bylo na swiecie, kto tu gra na instynktach? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Odpowiedzialnosc zbiorowa 26.05.11, 23:09 gini napisała: > Zaraz zaraz to michnik i jego szmatlawiec oraz scanic i reszta kaza mi odpowiad > ac za Jedwabne za szmalcownikow, ktorych nawet bie znalam jeszcze mnie bie bylo > na swiecie, kto tu gra na instynktach? Gdzie, kiedy , TOBIE, kazali, Maleńka? Nie wolno pisać w ten sposób, zgadnij Gini czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Odpowiedzialnosc zbiorowa 26.05.11, 23:14 No i po co, Jolu - Izuniu, nobilitujesz to ścierwo jakąkolwiek uwagą? Może z braku laku a może jesteś zbyt wyrywna? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Odpowiedzialnosc zbiorowa 27.05.11, 00:36 polski_francuz napisał: > Za grzechy ojca i brata sie nie odpowiada. Zwłaszcza jak to jest ojczym i brat przyrodni. Ale jak się chce psa ... Odpowiedz Link Zgłoś