gini Re: Polskie Guano 07.06.11, 11:53 polazrski napisał: > Pati-Pati. > kotlet zareagowal jak pies pawlowa, tylko sie zjawila Patience od razu sie odezwal. A wcielo go na jakis czas . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A pan Pinior, to juz na stale przystal do... 07.06.11, 13:01 ..najlewszego skrzydla lewizny? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A pan Pinior, to juz na stale przystal do... 07.06.11, 17:40 Zielonego pojecia nie posiadam. Ale tez zielonego pojecia nie posiadam, co to jest lewica w Polszcze? Czy lewica to jest cos, co lamie prawwa czlowieka oraz konstytucje, czy raczej o nie dba? Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: A pan Guanopinio 07.06.11, 17:44 patience napisała: > Zielonego pojecia nie posiadam. Zaloz Zielony Beret, starym zwyczajem, i ruszaj do boju z Tejkowskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Ty Patience to tak serio? 08.06.11, 22:57 Naprawde znasz lewice co dba o konstytucje? Bo ja jeszcze takiej nie spotkalem. Daj przyklad. Moze sie czegos naucze Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ty Patience to tak serio? 08.06.11, 23:13 manny-jestem napisał: > Naprawde znasz lewice co dba o konstytucje? Bo ja jeszcze takiej nie spotkalem. > Daj przyklad. Moze sie czegos naucze Jak to? Lewica zawsze dbała o konstytucje USA. Stalin dbał, Urban dbał, teraz dba Pinior. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:27 Co tam guanotanamo, już - okazuje się, że parę plasterków szynki nie można podłożyć, bo GW obsobaczy, że to r a s i z m. wyborcza.pl/1,75477,9744908,Wieprzowy_rasizm_w_Bristolu.html Albo Bartosz Wenglorczyk obsobaczy, że zdejmowanie majtek na bilbordzie to seksizm jest. wyborcza.pl/1,113922,9732215,Pracownice_Maximusa_zdejma_dla_ciebie_wszystko.html Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:33 jaceq napisał: > Co tam guanotanamo, już - okazuje się, że parę plasterków szynki nie można podł > ożyć, bo GW obsobaczy, że to r a s i z m. Co innego bomba w autobusie. To jest tylko przejaw frustracji muzułmanów wobec naszej nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:44 Taaak, bomba w autobusie to absolutnie nie jest rasizm, a z pewnością nie taki, jak rasistowskie wkładki do butów. . Odpowiedz Link Zgłoś