Dodaj do ulubionych

Polskie Guantanamo

07.06.11, 08:08
bit.ly/irxKB3
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Polskie Guano 07.06.11, 10:31
      Pati-Pati.
      • gini Re: Polskie Guano 07.06.11, 11:53
        polazrski napisał:

> Pati-Pati.
        >

kotlet zareagowal jak pies pawlowa, tylko sie zjawila Patience od razu sie odezwal.
        A wcielo go na jakis czas .
    • marouder.eu A pan Pinior, to juz na stale przystal do... 07.06.11, 13:01
      ..najlewszego skrzydla lewizny?
      • patience Re: A pan Pinior, to juz na stale przystal do... 07.06.11, 17:40
        Zielonego pojecia nie posiadam. Ale tez zielonego pojecia nie posiadam, co to jest lewica w Polszcze? Czy lewica to jest cos, co lamie prawwa czlowieka oraz konstytucje, czy raczej o nie dba?
        • polazrski Re: A pan Guanopinio 07.06.11, 17:44
          patience napisała:

> Zielonego pojecia nie posiadam.

Zaloz Zielony Beret, starym zwyczajem, i ruszaj do boju z Tejkowskim na czele.
        • manny-jestem Ty Patience to tak serio? 08.06.11, 22:57
          Naprawde znasz lewice co dba o konstytucje? Bo ja jeszcze takiej nie spotkalem. Daj przyklad. Moze sie czegos naucze smile
          • dachs Re: Ty Patience to tak serio? 08.06.11, 23:13
            manny-jestem napisał:

> Naprawde znasz lewice co dba o konstytucje? Bo ja jeszcze takiej nie spotkalem.
            > Daj przyklad. Moze sie czegos naucze smile

Jak to? Lewica zawsze dbała o konstytucje USA.
            Stalin dbał, Urban dbał, teraz dba Pinior.smile
    • jaceq Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:27
      Co tam guanotanamo, już - okazuje się, że parę plasterków szynki nie można podłożyć, bo GW obsobaczy, że to r a s i z m.

wyborcza.pl/1,75477,9744908,Wieprzowy_rasizm_w_Bristolu.html

Albo Bartosz Wenglorczyk obsobaczy, że zdejmowanie majtek na bilbordzie to seksizm jest.

wyborcza.pl/1,113922,9732215,Pracownice_Maximusa_zdejma_dla_ciebie_wszystko.html
      • dachs Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:33
        jaceq napisał:

> Co tam guanotanamo, już - okazuje się, że parę plasterków szynki nie można podł
        > ożyć, bo GW obsobaczy, że to r a s i z m.

Co innego bomba w autobusie. To jest tylko przejaw frustracji muzułmanów wobec naszej nietolerancji.
        • jaceq Re: Polskie Guantanamo 08.06.11, 22:44
          Taaak, bomba w autobusie to absolutnie nie jest rasizm, a z pewnością nie taki, jak rasistowskie wkładki do butów.
          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka